Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 06:25
- Nahlásit

čaj myslím, že si cestou budeš dělat sandále z kůry a přivážeš ji k noze liánou
Přeji krásný start puťáku

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 07:56
- Nahlásit

Xerxová
sandále z kůry
nebo z pneumatiky, záleží na tom, jak moc civilizovanou civilizací půjdou

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 08:31
- Nahlásit

to je nejaky botovy prokleti jinak to snad neni mozny

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 09:01 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

hezka povidka
tahle zjednoduseny verzi rozumim normalne ale u ty normakni verze bych taj akorat pochopila o cem to jevm ale u spousty slov jsem uplne mimo
http://www.helpforenglish.cz/article/2006080775-sa ki-tobermory

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 09:11
- Nahlásit

cernej caj
zjisteni ve 23:23: moje paradni bezesky hadrovy silnicky - moje nejspolehlivejsi botka - byly odhaleny jak se jim odxhlipa asi 1cm ctverecni gumy

tyjo tak tomu se říká pešek..a já myslela že svoji smůlu s botama už si s vybrala dávno...

dneska je páááátek......konečně, už mě ta práce lezla na nervy...

a zajíce už máme asik jen jednoho..možná..snad...páč jsem včera našla na louce ohlodanou nohu jako ale Naše psiska to nebyli ...spíš si myslím že kočky, včera se tu asi hodinu rvali u smrků a když už mě to lezlo na palici tak je du rozehnat a oni se právě dohadovali o tu nohu

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 11:08
- Nahlásit

cernej caj
birma

tak sem vám holky ani nestihla popřát dobrou cestu - tu už máte za sebou? Nepopřála sem vám ani, ať se fšicí sejdete - našli jste se? A ať máte dobrý počasí- to asi nemáte . A už taky víte co nemáte a nechaly jste doma?

JAK JSTE NA TOM?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 11:16
- Nahlásit

Maya

jak to vypadá s kolegyní a potažmo tvou dofčou? Kdyže si jí bereš? BOže já se tak těšim, jak zešílíš!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 11:28
- Nahlásit

kopíruju z diskuse:
"to není národností, an jazykovou výbavou, to je pohlavím, prostě si uložil do paměti, že má dítěti něco namazat, takový detail, že to má být chleba a ne pečivo, to už by si chtěla moc, ještě že mu nenamazal záda"

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 11:32
- Nahlásit

kachna_
eště že mu nenamazal záda"

jak výstižné

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 11:42
- Nahlásit

PetraK
kokegyne nevim posledni verze je ze nesmi mluvit ale ze dorazi v pondelu a nebude teda mluvit jeji manzel si ti pochvaluje ze komunikace pomoci praporku a papirku je super

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 11:43
- Nahlásit

PetraK
peknej nakup tricka bych taky potrebovala

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 12:40
- Nahlásit

Maya
eji manzel si ti pochvaluje ze komunikace pomoci praporku a papirku je super

takhle to zní ftipně ovšem věřím, že pro kolegyni nic moc - teď tedy nemám na mysli jen to mlčení . Snad teda dovča klapne. A kdy vlastně přesně?

peknej nakup tricka
jsou ftipný, to mám ráda.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 13:59
- Nahlásit

PetraK
kdy to nevim jsem si orave rikala ze budu muset napsat chovatelce

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 14:00
- Nahlásit

ale tipuju tak za 14 dni

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 14:11
- Nahlásit

Maya
ale tipuju tak za 14 dni

hm, hm no tak to si ještě užívej klidu, nepřerušovaného spánku, suché podlahy a klidné domácnosti Jéžiš, to bude!

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 14:45
- Nahlásit

To mi vsechno ani nepripomineh chcipnu po dvou dnech u posledniho stenete mi bylo o 10 let min

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 15:06
- Nahlásit

vypada jak velociraptor

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 15:13
- Nahlásit

Maya

trochu děsivé že??

KRÁSNEJ VÍKEND PŘÁTELÉ FŠEM, PRCHÁM DOMŮ A PRO NÁVŠTĚVU moravskou.

Doufám, že tůristky nejsou v potížích.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 19:24
- Nahlásit

tady bude asi celej vikend ticho
tak jedna lapinka

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 19:28
- Nahlásit

Maya
Sak si ticha uzivej, nez pribude podobna katastrofa, to pak budes mit napilno.

Vsem prijemnej vikend preju a slapkam klidnej zacatek ty jejich sileny dovolenky.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 20:53
- Nahlásit

No teď jsem se dozvdedela, že Loki mel kylu, ma uz ji zoperovanou, prej dva stehy, v dobe odberu prej bude už bez stehů a OK, tak doufam, že jo a že tim ma vybrano a nebude v tomto smeru nasledovat Kima. Jinak odber zatim dohodnutej na 16., tož jeste dva tejdny klidu si vychutnavat muzu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 20:58
- Nahlásit

Maya
Tyjo, tohle ja nikdy nepochopila, jak muze nekdo operovat kylu v tak pidiveku stenete. No nic, jak rikas, jiste to bude to jediny a ceka vas fura krasnych spolecne stravenych let. A dovolena teda klapne akorat, to bude prijemny szivani s Dorinkem.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 21:38
- Nahlásit

Fifi
No teď jsem si o tom cetla a tahle steneci kyla, ktera se objevuje v 6-8 tydnech, jak zacnou behat, se fakt takhle brzo operuje docela casto. Kazdopadne ja to vitam, nechtela bych to resit a taky se může stat buhvico, tak je lepsi podle me když se to vyresi hned u chovatele.
Akorat jsem se teda nemela docist, že se prej tahle kyla objevuje hlavne u hyperaktivnich steňat. Už se fakt zacinam bat, aby exuska nemela pravdu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 21:40
- Nahlásit

Maya
že se prej tahle kyla objevuje hlavne u hyperaktivnich steňat. Už se fakt zacinam bat, aby exuska nemela pravdu

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 21:46
- Nahlásit

Maya
No teď jsem si o tom cetla a tahle steneci kyla, ktera se objevuje v 6-8 tydnech, jak zacnou behat, se fakt takhle brzo operuje docela casto
No ja nic moc necetla a stenata se mi hemzily uz od 4 tydnu jak fretky. Pokud nejsou stenata prezirany a mely normalni porod a pupik a nemaj geneticky danou oslabenou brisni stenu, tak i behaci a extremne temperamentni jedinci nemivaji problem. Jo a kdyz stenata netahaji treba maly deti ci neznali dospelci bez podpory na zadku, ci jak to rict.
Proste zdravymu, i hyperaktivnimu steneti se kyla sama od sebe neudela. No nic, to me jen zaujalo...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 21:59
- Nahlásit

Fifi
no oni to pisou, že je to dedicny a stene s kylou by nemelo jit do chovu, coz u me nehrozi a ze se to vyskytuje u nekterych plemen casto, zminujou pekineze a kavaliry napriklad
no kazdopadne je to fuk, ostatni stenata už jsou prodany, teda bud tohle nebo zadny, tak to radsi tohle, vsechny prameny, vcetne moji znamy chovatelky, se shodujou, ze nasledky to nema zadny a o to mi jde
jako Kim byl koupenej jako komplet zdravy stene a jak to dopadlo, tož se budu utesovat že Loki ma timto vybrano a už bude po zbytzek zivoat zdravej pef

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 21:59
- Nahlásit

Fajka
a ty se moc nesmej, az mi tady budete prikladat mokry hadry na hlavu, tak vas ten smich prejde

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 22:04
- Nahlásit

Maya
se obávám že my se naopak budeme bavit ...tím jak vymýšlíš jak zabavit aktivistu třá skončíš jak já... jelito už je po treku zase na svejch a kope na zahradě jámy

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 22:10
- Nahlásit

Fajka
ja udelam z aktivisty lenocha doufam
ale von jako Kim jako mlaďoch taky byl dost hyperaktivni, akorat ja sem byla mladsi, tak jsem to přezila

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2016 22:11
- Nahlásit

Maya
no kazdopadne je to fuk, ostatni stenata už jsou prodany, teda bud tohle nebo zadny, tak to radsi tohle, vsechny prameny, vcetne moji znamy chovatelky, se shodujou, ze nasledky to nema zadny a o to mi jde
Ale vsak, urcite to nebude mit zadnej vliv na funkci.. funkci zdraveho stenitka a bezvadnyho partaka! Ja se uz tesim, az nas tu budes zahlcovat fotkama a tak.
Jen jsem potrebovala napsat, ze ta formulace s hyperaktivnim stenetem = kyla je nesmysl - zcela bez vztahu k tvymu budoucimu budulinkovi, chapes?

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání