| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 15:06
- Nahlásit
puťáčníci (puťky mi přišlo jako blbá zkratka ) se neozývají, snad je vše o.k. a medvědi i zubři se jim vyhýbají. A podrážky drží...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 15:25
- Nahlásit
Xerxová
asi mají hezky tak puťaj a nemají čas na hlášení
Jsem zvědavá, jestli se čajda pustila do toho psaní.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 15:29
- Nahlásit
PetraK
tipuju ze budou jenom fotky
kolegyne furt nikde a zacina me bolet v krku
doufam ze alespon mycka bude doma opravena
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 15:41
- Nahlásit
Maya mohly by psát deníček - dny jsou dlouhé, na den nemají až tak šílený rozpis kilometrů, takže by chvilka na deníčky vyjít mohla...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 15:47
- Nahlásit
Maya
zacina me bolet v krku
tak honem šalvěj a česnek, vitamin c a kloktat TTO.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 16:37
- Nahlásit
PetraK
šalvěj a česnek, vitamin c a kloktat TTO.
týjo při týhle kombinaci bych asi vyvrhla celej pajšl (svůj)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 17:52
- Nahlásit
z fotek je zřejmé, že Birma má zatím obě nohy a že je kolem krásně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 19:29
- Nahlásit
cernej caj
krasny fotky a pocasi vypada super, tak si uzijte i ten zbytek
PetraK
nevim co je TTO, každopadne bylinky fakt neee, to by me skolilo jeste vic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 19:30
- Nahlásit
tak znova foto statickeho hodneho stenika
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 20:22 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
maya no... mně moc statický nepřipadá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 20:51
- Nahlásit
Maya
Hele, von by nemel bejt Devon Exe, ale Devil Eye. :x
Slapky zatim zdatne slapou, koukam a zadny koncetiny jim nechybej, jen tak dal.
Jsem jakesi vystavene, v 5 rano se Kremylek rozhodnul, ze ma neco v uchu. Nemel. Tak prej v druhym uchu - taky nic, vycisteno, prozkoumano... Po vic jak dvou hodinach klepouchovani uz sem myslela, ze ji sbalim do koberce, nejakej mit. Doted nechapu, co jako to melo znamenat, pak udelala mohutne heeepcaaa a byl klid. Jestli naka osina/travina v nose, uchu? Huf, este jednou a trefi me i ji.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 21:20
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že mám za sebou letošní Cup Ale jako každý rok, tak i tentokrát jsem ho odmarodila. A to přesto, že jsme měli krásné počasí. Do toho mi vyškubli zub a tak jsem se psaní dostala až teprve teď ...
Letos jsem si Cup užila. Brutík byl na procházkách úžasný, chodil si po svém, nikoho moc neřešil ( aby ne, když nikoho neslyšel) - teda pokud ho neviděl přímo před nosem a to moc nebylo.. Clo byla skvělá a do syta si užila kamarádů na blbnutí
Jen mi hrozně moc chyběla Aluška... na stejném místě s námi byla před 2 roky a obě jsme si vychutnávaly svojí společnost v jiném než domácím prostředí ... spala se mnou v posteli, mazlila se po ránu a hlavně měla možnost neustále se mi plést pod nohama to od chvíle, kdy jsem vystrčila palec z postele a najednou bylo prázdno Sice jsem moc času na truchlení neměla, ale o to víc jsem si uvědomila, jak moc mi holka chybí a kolik lásky dokázala dávat a to všem.. Byla s námi její sestřička a synovci. Možná jednou budu mít doma alespoň trochu rodinné krve ...ale to až jednou daleko v budoucnu .. Uvidíme. Nicméně Aluška už to nebude...
Doufám, že zde je vše v pořádku a nic nového se neděje... prosím o výcuc .. Mrně mě tak zaměstnává, že nestíhám už vůbec nic
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 21:22
- Nahlásit
Maya
jééé, ty máš nového mrňouska? To je krasavec!!!
Přeji krásný společný život a spoustu nádherných zážitků
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 21:47
- Nahlásit
Hele řeknu vám, že je fakt blbej nápad dávat psovi, co si se žužlokostma hraje, tyhle kosti na balkóně. Docela se proběhnete . BuboRumoušové dostali žužlací kostéčky. A tak ať si je, když je pěkně, ne? užužlaj na balgóně. Inu to by Rumouš nesměl býti hovádě křížené s radostnou kozou a nesměl by s tou kostí furt hrát fotbal. Pak už mě to-přes to, že jsme pouze v1. patře -přestalo bavit a byl odvelen i se žužlokostí na pelech.
cernej caj
zatim pocasi vychazi, na dnesek postel. ted bastime, birmi i nohy sou aktualni stav
tak huráá, i když teda po dnešku mi poslední část věty musela přeložit Xerxová , a jak Adamita? Kolik medvědů zahnal a kolik zubrůch ulovil?
Fifi,
Devil Eye.
ne............. rozhodně ne............ spíš bych řekla jako že.... Debil Eye ááááááááááááááááááááááu, nicméně ten velmi inteligentní výraz.......... nemožu za to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 21:51
- Nahlásit
Fifi
sbalim do koberce, nejakej mit.
tak protože jde o Křemýla, tak ti žádnej nepošlu! pro ňu ne.
a trefi me i ji.
ale znám a chápu.
brut
Ale jako každý rok, tak i tentokrát jsem ho odmarodila. A to přesto, že jsme měli krásné počasí. Do toho mi vyškubli zub
to si děláš srandu??????
ale o to víc jsem si uvědomila, jak moc mi holka chybí
oni prostě nechají člověku v srdci a vzpomínkách hodně hlubokou - ne rýhu, ale přímo brázdu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:07
- Nahlásit
PetraK
oni prostě nechají člověku v srdci a vzpomínkách hodně hlubokou - ne rýhu, ale přímo brázdu.
Ano, mas recht. Dneska by bylo Dorotce 16 let...
pro ňu ne.
Ma stesti, ze sem ten alergik a nebyl zadnej po ruce!
a nesměl by s tou kostí furt hrát fotbal. Pak už mě to-přes to, že jsme pouze v1. patře -přestalo bavit a byl odvelen i se žužlokostí na pelech.
To pinkal pres balkon dolu a daval goly? aspon nekdo
brut
Gratulire k dalsimu organizatorskemu sebemucenicku, pristi rok jdes do toho zase? Vedi vubec ti zucastneni, kolik to je prace a tak? Pohlazeni Brutikovi a Cloe posilam.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:13
- Nahlásit
venku zase pískaj soovy!
Fifi
Dneska by bylo Dorotce 16 let...
ach jo je to prostě hrozný, jak krátký čas je jim vyměřen.
A nepochopím jak může někdo - projížděla jsem dneska web se psy v útulcích - vyhodit starýho psa???? Jak to může udělat? Já jsem ščastná za to, že se Bubi zotavila, že funguje a někdo vezme třináctiletýho psa a vymrskne ho na mráz????
Ma stesti, ze sem ten alergik a nebyl zadnej po ruce!
já tomu rozumím. Bubi mě občas dohání k šílenství takovým tím stařeckým klapáním. Bože!!! Ubyla byyyyych jííííííííííí!!!
To pinkal pres balkon dolu a daval goly? aspon nekdo
on dělal kosourka malýho a tlapičkoval s tím a honil to po balkonu a pak .... Jeejda... vidělas to? Hapalo! no a jasně, že jsem tam zas šla jako idiot. Ale! Pod balkonem mu řikám, jdi ke dveřím a tam na mě počkej. A tak utykáál je to sice idiot, ale inteligentní idiot
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:31
- Nahlásit
PetraK
vyhodit starýho psa????
Nekdo lehce asi... Fuj.
venku zase pískaj soovy!
Ale to je peknej zvuk, lepsi nez klapouchani!
on dělal kosourka malýho a tlapičkoval s tím a honil to po balkonu a pak .... Jeejda... vidělas to? Hapalo!
Hapalo! Spadlo ti to, Machale, asi vitr? priste naky zabrany na balkouna, kdyz mas pana kosourka!
já tomu rozumím. Bubi mě občas dohání k šílenství takovým tím stařeckým klapáním. Bože!!! Ubyla byyyyych jííííííííííí!!!
Nabit, tristivym, paal! Jestli to Kremyl hodla opakovat, tak nevim. Potrebuju spat taky nekdy, navic ona z toho byla fakt taky silena. A klapani je desny, stejne jak mlaskani, hrabani, blemcani, drbani... Usiska ma zkontrolovany, nikde nic, tak snad bude klid.
je to sice idiot, ale inteligentní idiot
Se nekdo ma. Troldas zustava jen tim prvnim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Nekdo lehce asi...
jsem z toho vzala depku. Moc mě v takových momentech fakt mrzí, že nejsem movitá, protože apalucha by byla ideální místo pro smečku staříků. Pro velkou "smečku" staříků.
Ale to je peknej zvuk, lepsi nez klapouchani!
to bez debaty, navíc nevidím ten dementní výraz, co má u klapouchání Bubrdle
,
Spadlo ti to, Machale, asi vitr?
sem mu to měla říct!! A von koukal jak trdloň. Jako: "jéééj? co t oje ? jak se to stalo? Proč to padlo dolů??? co budu já dělat?? ........ sem nebožák!!!!! velkej malej nebožák!!
navic ona z toho byla fakt taky silena.
no jo, jestli jí něco dráždilo ... tak se jí nedivím............ nicméně nic nebrání tomu, abych jí pak zabila
ak snad bude klid.
držím palce
Se nekdo ma
ale prosim Tě! dyk on by šel k těm dveřím tak jako tak navíc jsem tam sebrala balonek, kterej si tam hodil už ráno - to z podesty při návratu z procházky. Hopikal za dveřma jak magooor.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:41
- Nahlásit
PetraK
jsi nepoučitelná ohledně Rumajzlíčka
to si děláš srandu??????
nedělám ... opět klasika.. krk a hlasivky. Zub vydržel přesně do chvíle, než se mi udělalo o fousek líp a musel ven.. dobrá kombinace
oni prostě nechají člověku v srdci a vzpomínkách hodně hlubokou - ne rýhu, ale přímo brázdu
přesně tak ... a na některých místech a akcích to cítíš tak šíleně moc, že se pomalu zkroutíš do kozelce bolestí... Bylo to jako pecka rovnou na solar... A nepustilo mě to po celou dobu, i když po první chvíli se bolest ustálila v tupý tlak ....
Fifi
Ano, mas recht. Dneska by bylo Dorotce 16 let...
Gratulire k dalsimu organizatorskemu sebemucenicku, pristi rok jdes do toho zase?
děkuji .. už mám vše zhruba připraveno na další rok .... jsem cvok, ale když vidíš ty čoklíky, jak jsou šťastný a lidi, jak si předávají rady, tak to je moje největší odměna...
Vedi vubec ti zucastneni, kolik to je prace a tak?
letos to bylo i o tom, že jsem jim vysvětlila, kolik práce a starostí s tím vším je a že jsem pak ráda, za každou pomoc. Každému kdo pomohl nebo dal sponzorský dar jsem vyrobila vlastnoruční poděkování ve formě přáníčka v obálce ( a každému šité na míru přesně podle toho,jaké mají další koníčky nebo co je baví ) .. prý jsem blázen, protože mě to stálo spoustu času a úsilí, ale to nevadí. Prostě když mi někdo pomůže, tak musím poděkovat a tohle byla novinka, kterou jsem vymyslela...
Pohlazeni Brutikovi a Cloe posilam
vyřízeno.. posílají blízavou pusu a prý jí máš odevzdat smečce doma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:46
- Nahlásit
PetraK
že nejsem movitá, protože apalucha by byla ideální místo pro smečku staříků. Pro velkou "smečku" staříků.
Sen je to peknej, ale ty bys to nedala, mysleno psychicky.
Hopikal za dveřma jak magooor.
Proste Rumicek.
Ja zkoumala tah na branku u Troldy, mysleno v ramci aportku - taky je shanclivej, ale jak ma ty svy bubacky v hlave... Pesicek byl vrhnut za pytel s plastem, si mela videt ten jeho vyraz. "Smarja, aby na me ten obr pytel nespadnul, to bych umrel" - panickoo, ten pesicek je tamhle, pod mi ho pomoooooc vyndat!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:52
- Nahlásit
brut
ohledně Rumajzlíčka
sem. jinak nemám takovýho dementa doma
opět klasika.. krk a hlasivky. Zub vydržel přesně do chvíle
ty jo to prostě neni, neni neni a nemůže bejt možný!! Si to někde vybíráš??
Bylo to jako pecka rovnou na solar... A nepustilo mě to po celou dobu
já vím dífče zlatý i proto jsem třeba právě další rok nejela na Pecku a na poslední chvíli to odřekla, moc bych to všechno viděla. Vyrazila jsem až s odstupem a když už byl Rumajzl a ten mě spolu s Bubi nenechal moc se nadechnout.
a tohle byla novinka, kterou jsem vymyslela...
a to je moc pěkná novinka jsi šikovná!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:54
- Nahlásit
Fifi
Pesicek byl vrhnut za pytel s plastem, si mela videt ten jeho vyraz. "Smarja, aby na me ten obr pytel nespadnul, to bych umrel" - panickoo, ten pesicek je tamhle, pod mi ho pomoooooc vyndat!
.. u nás by to bylo ... Pešíček? Co to jééé? Hurááááá, vele pytel, to je asi na hraní... Konečně něco pořádnýho !!! " než bych se vzpamatovala, tak by ho za zrzavá opice rozebrala na prvočinitele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Sen je to peknej, ale ty bys to nedala, mysleno psychicky.
já nevím..... víš přece jak pragmaticky jsem přistupovala k příchodu Bubrdle k nám. a jako profík si ten odstup udržuju dodnes
panickoo, ten pesicek je tamhle, pod mi ho pomoooooc vyndat!
šíš to je obrJoudík teda!!
Proste Rumicek.
jo Rumíček, to je sada kuliček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 22:59
- Nahlásit
brut
už mám vše zhruba připraveno na další rok .... jsem cvok, ale když vidíš ty čoklíky, jak jsou šťastný a lidi, jak si předávají rady, tak to je moje největší odměna...
Oni te musej zlatem vyvazovat, takovyho svihlyho organizatora, toho je treba si echt vazit!
u nás by to bylo ... Pešíček? Co to jééé? Hurááááá, vele pytel, to je asi na hraní... Konečně něco pořádnýho !!!
Tak Kremyl by se s tim taky neprdel, rozboural by pytel a vystaral pesicka. Ale s Vorechem to je slozitejsi.
PetraK
já nevím..... víš přece jak pragmaticky jsem přistupovala k příchodu Bubrdle k nám. a jako profík si ten odstup udržuju dodnes D
100% ! Ty ses ryzi psi pragmatik!
jo Rumíček, to je sada kuliček
Nee, nemluv o kulickach. Zacina klapat Pruh sosakem u Skritka!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:04
- Nahlásit
PetraK
jinak nemám takovýho dementa doma
ty jo to prostě neni, neni neni a nemůže bejt možný!! Si to někde vybíráš??
spíš nějak přivolávám nebo holt je to daň za ten stres předtím... ale je fakt, že jsem se ani jednou nevrátila zdravá....
proto jsem třeba právě další rok nejela na Pecku a na poslední chvíli to odřekla, moc bych to všechno viděla. Vyrazila jsem až s odstupem a když už byl Rumajzl a ten mě spolu s Bubi nenechal moc se nadechnout.
jenže to bych já musela přestat dělat Cup .. občas se prostě někam vrátit musíme, navíc to bylo domluvený od září a změna místa tím pádem nepřicházela v úvahu problém bude i v chatě, kde to holčička moje tak moc milovala.... Ach jo, tohle je prostě hrozný .....
a to je moc pěkná novinka jsi šikovná!
hlavně jsem ráda, že se povedla a udělala radost... pracovala jsem na tom od března ( dělala jsem jich 11 ) a měla strach, že jenestihnu dodělat. Hlavně, když každý jsem chtěla mít jiný...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Ty ses ryzi psi pragmatik!
viď???
však co, dyk je to jen pes na dožití!! bože, pořád se vidím na tý zastávce u útulku, jak řvu Brtnikovi do telefénu, že: "Voooon mi ji někdo určitě vodvedeee! no jo pragmatismus je moc užitečná věc
Zacina klapat Pruh sosakem u Skritka!
hele - chceš něco říct?? Tě potěšim... neuklidnim, ale potěšim... jak má Bubrdlína ty tři potížistický místa /mimochodem dneska při kontrole dohodnuto podávání ATB ob den a máme na radu veterináře!!! koupat v odvaru z dubové kůru a řepíku! Hm!! Nebyl tam "můj" pan veterinář - Brtnik šlo se mi mo program, páč došly prášky. No ale překvapení, překvapení. No nic - o tom jsem psát nechtěla, ale jak má ty tři ranky, tak Rumouš je čistí a blemcá........... a co myslíš, že pak ten idiot dělá?? Chodí bytem jak Armstrong po měsící, tváří se jak Lišák v Návratu Idiota a ... klape.
Hele zabiju je voba a bude tu ticho!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:09
- Nahlásit
brut
ale je fakt, že jsem se ani jednou nevrátila zdravá....
to je trochu tvrdý platidlo teda
Ach jo, tohle je prostě hrozný .....
je. Pokaždý když přijdeš na nějaký to místo spojený s něčím, tak to kurva bolí.
v, že se povedla a udělala radost.
to je hezký vidět, že to splnilo svůj účel, což??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:12
- Nahlásit
Fifi
Oni te musej zlatem vyvazovat, takovyho svihlyho organizatora, toho je treba si echt vazit!
jo, jsem švihlá - to už mi říkají doma, když v neděli při odjezdu vlezu do krámu, kouknu a řeknu : "jééé, to by se líbilo dětem na Cupu ", vytáhnu penízky a jdu koupit první ocenění - dárky na příští rok. Viléma málem kleplo, ale pak mávl rukou s tím, že cvok jsem a nic s tím nenadělá Pár lidí to ocenilo velkým poděkováním napsaným na papíře při orienťáku ... u některých jsem měla až slzy v očích ...
Tak Kremyl by se s tim taky neprdel, rozboural by pytel a vystaral pesicka. Ale s Vorechem to je slozitejsi.
ta malá se bojí, ale jen ve chvíli, kdy se náhodou rozhodne, že je čas vyzkoušet, co na to kdo okolo nás řekne.. , jinak je to spíš ma-goooooor
Ty ses ryzi psi pragmatik!
to fáááákt sedí
Nee, nemluv o kulickach. Zacina klapat Pruh sosakem u Skritka!
chudáku!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2016 23:14
- Nahlásit
PetraK
No nic - o tom jsem psát nechtěla, ale jak má ty tři ranky, tak Rumouš je čistí a blemcá........... a co myslíš, že pak ten idiot dělá?? Chodí bytem jak Armstrong po měsící, tváří se jak Lišák v Návratu Idiota a ... klape.
Ale to je spravna topora a lecba, v tomhle smeru. On ji opecovava dle prirody a ona si to uziva - urcite ji to pomaha.
Stadium klapani rypaku chapu, ze leze na nerv, ale, aaale, on si tu svou babrdinu proste opecovava, to bylo to samy tutaj v tom brzkym ranu. Pruhy se natulily na Kremyla, aby ji nejak ulevily, ze nezne ucho blemc a tak... Ech, jsou to libeznici.
Dubova kura a repik je super, mista potizisticky at se koukaj premistit, nee, nepremistit! Zmizet a daj psi vile blanokridly pokoj, vcetne tech atb, byt ob den. Proste bude to krasne kytickovy a ona si bude plynout prostorem bez soku z horka (krasnej clanek vedle, docetla sem az ted) a tak...
|