| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2016 19:39
- Nahlásit
cernej caj
a bych ju taky jednou chtela ale cim budu starsi
fiurt si jíí budeš moct pořídit když budeš mladší než já, takže když já to přežiju, tak to budeš mít v poho
gaťky pěkný, ale lněný teda ani zadarmo, to je za chvliku jak když to vytáhneš krávě z huby
jsem dneska jedny koupila v tom alpine, ale teda masakr bokovky, tak nevim, jestli se odvážím v nich někam vylejzt
ještě jsem byla v nordic něco a to samý, akorát ve svítivějších barvách, například růžový , jako fakt nechápu, že takový outdoor kalhoty vyrobej, že máš půlku zadku venku
PetraK
ně se libily i ty černočervený, jen škoda, že nedělá čistě jen černý a bez zipů a kratší , objednala bych pro Brtníka
ty se mi taky líbily, mám v plánu jí napsat, jestli by nevyrobila černý bez zipů pro me
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2016 19:40
- Nahlásit
dorazil kocour a je trojnožka, doufám teda, že se z toho vylíže sám jako Dorin
Fifi
je to smutný ale tak doufám, že sekačka zabrala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2016 20:03
- Nahlásit
kdeže to ty šlapky šlapou?
http://www.novinky.cz/krimi/404785-zenu-z-ceskeho- tesina-prekvapil-v-lese-metr-a-pul-dlouhy-leguan.h tml
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2016 20:26
- Nahlásit
Maya
ale tak doufám, že sekačka zabrala
Zabrala, ma uzky zaber, tak clovek nema casu myslet na kraviny, potacejic se v kraterech od hrabavcu... Dusno na padnuti teda, kez by zaprselo. Aspon v tom Lbc, kdyz u nich dlouho nic.
cernej caj
uzij si taky pekny vikend a bacha na zado
No ty si bacha cela na sebe davej, kdyz ses furt teplutkovata.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2016 20:42
- Nahlásit
Maya
jaaaa chci bokovky, posli odkaz!
(ale ja nechci, at mi leze pulka zadku, chcu jen pas niz, at mi nejde pres nejsirsi misto bricha a nenuti me zvracet celou dobu noseni kalhot
Fifi
tak aspon tak...
vzpomela sme si na tebe, jel trabant, uz je to asociace: trabos - fifi
u nas dest a kroupy, snad slapky OK!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2016 22:58
- Nahlásit
cernej caj
gate tusim tyhle, ale stopro nevim, oni na webu vypadaj vsechny stejne
http://www.alpinepro.cz/damske-kalhoty-zaltana-lpa g110
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 06:57
- Nahlásit
konečně prší - dokonce jsem vstávala s bouřkou Večer spadlo pár kapek, ale teď je lehce zalito. Hurá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 07:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Xerxová
tak to je dobre, ze uz vsude aspon neco spadlo
Maya
to sou kalhoty do pasu, kazdej ma boky asi jinde
nicmene moje oblibeny letni rifle (tenoucka latka) vcera kruply nad kolenem kdyz sem si klekla na postel
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 13:07
- Nahlásit
kuk - ráno jsme stihli les (krásně mokrý) s mločí invazí (6 kousků jsme postupně potkali). Pak oběd pro šest (je u nás švagrovka se švárou a tedy u stolu i babča s dědou) a teď mě Pepa vyklopil ve škole. Jdu provádět davy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 16:28
- Nahlásit
birma psala v poledne ze ma uz 1/3 cca pred sebou, je to trat pres 100.
doufam, ze nezmoknou, neco se zene a severnejc uz prohnalo.
dneska prijemny den s kamoskou, segrou a tatinkem, vezu si kilco mletyho hoveziho na experimenty a doufam, ze pocasi nezhati vecerni prochazku.
xerxova
tak at ti tyhle utece a si brzo doma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 16:33
- Nahlásit
Hlídám mamče barák, Michal posekal zahradu a právě odejel i s Martínkem. Je dobrej! Lůca s Káťou zůstávají se mnou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 16:43
- Nahlásit
uzijte si damskou jizdu! sikovnej muz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 17:13
- Nahlásit
cernej caj
birma psala v poledne ze ma uz 1/3 cca pred sebou, je to trat pres 100.
doufam, ze nezmoknou, neco se zene a severnejc uz prohnalo.
Kde slapou, slapky? Tady se ted kolem motaj bourky, spadlo i par krup a vichr a teda sem rada, ze nemusim byt nekde v lese...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 17:39
- Nahlásit
Fifi
poslouchám radiožurnál o bouřkách okolo Hradce Králové a zrovna jsem na tebe myslela.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 17:45
- Nahlásit
kachna_
Tos hodna, nas to jen lizlo, ale o kus dal to zase musi bejt sileny. Uzivej si "holcici" dychanek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 17:52
- Nahlásit
Fifi
nekde blanensko/vyskovsko smer severne asi taky, nevim presne...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 17:54
- Nahlásit
Fifi
no já si užívám, jak už jsou velký, mluvící, komunikující, hodný...
Připravuju si věci na zítřejší chovatelskou akci pro mladé chovatele, dělám oceňovací lístky pro děti, aby si mohly zkusit posuzování samy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 18:03
- Nahlásit
cernej caj
blanensko/vyskovsko smer severne asi taky, nevim presne...
Tak snad se jim to vyhne...
kachna_
Připravuju si věci na zítřejší chovatelskou akci pro mladé chovatele, dělám oceňovací lístky pro děti, aby si mohly zkusit posuzování samy
To je pekny, ze myslis na budouci chovatele.
A propos, orlatka estonsky jsou okrouzkovany, jsem koukala na video, jak je manik krouzkoval, meril, vazil - docela sok pro ty operence, ale musi to asi bejt. Jen by me zajimalo, co by maticka a taticek orel udelali, kdyz by ho tam nacapali, cela akce skorem na hodinu - ze na nej nejak neutocili, nebranili mlady? Nebo jen prihlizeli z povzdali?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 18:41
- Nahlásit
kachna_
jee, to zni dobre, moooc si to uzijte
Fifi
myslim na ne, dopo byl hic, i birmice psala ze je vedro (tuplem v pohybu)
nemuzou je treba odchytit a pak tam dat zpatky, aby meli jistotu? ono asi je nutny okrouzkovat kvuli evidenci a sledovani...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 18:44
- Nahlásit
kabelky z fb co sem uplne haluzove narazila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 18:46
- Nahlásit
cernej caj
i birmice psala ze je vedro (tuplem v pohybu)
Tady bylo na zdechnuti, po bourkach vic jak o 10 stupencu min.
nemuzou je treba odchytit a pak tam dat zpatky, aby meli jistotu? ono asi je nutny okrouzkovat kvuli evidenci a sledovani...
Ony ty pipinky este nelitaji, takze se tam vyhorolezil clovek a mladata krouzkoval v hnizde. Jinak to asi delat nejde, to je mi jasny. Odchytavat dospelaky je asi jinsi adrenalin. Btw, tady to video z krouzkovani (skorem hodina).
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 19:22
- Nahlásit
mi dneska udělali radost ti mloci. Fakt jsme jich během snad jen kilometru potkali šest. Už máme zkušenost, že když je správná vlhkost a teplota... tak jich potkáváme víc za výlet - je prostě mločí den. A dneska byl.
V práci to bylo náročné - asi stovka dávnostudentů na exkurzi, a hlavně té druhé partě časový harmonogram nic neříkal. Půlhoďka sem či tam jim bylo jedno - oni se dobře bavili a že na ně někdo čeká jim bylo jedno...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 19:23
- Nahlásit
cernej caj
o sou kalhoty do pasu, kazdej ma boky asi jinde
no nevim, ty co mam koncej snad 20 cm pod pupikem, jako pro me des, fakt nevim, jeslti jsou to tyhle, ale tak zaskoc nekam do alpine, jsou to damsky dylka tesne pod kolena
maj na muj mobil!! jsem zvedava jak dlouho i přes tu cenu budu odolavat ty lisce
http://www.carved.com/kerby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 19:24
- Nahlásit
u nas bourka a prutrz tak dve hodky odpoledne, takže konecne zalito
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 19:25
- Nahlásit
Xerxová
V práci to bylo náročné - asi stovka dávnostudentů na exkurzi, a hlavně té druhé partě časový harmonogram nic neříkal. Půlhoďka sem či tam jim bylo jedno - oni se dobře bavili a že na ně někdo čeká jim bylo jedno...
Asi jim ten cas ubiha uz jinak - ale urcite si to moc uzili!
Fakt jsme jich během snad jen kilometru potkali šest.
Ja nepotkala mloka ani nepamatuju, muselo to byt krasny setkani. Si vzdycky vzpomenu na rozhlasovy zpracovani Capkovo Valky s mloky a to "Ano pane"..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 19:30
- Nahlásit
nejak mi vypadava net, každou chvili to nejde, asi je jeste nekde bouřka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 19:45
- Nahlásit
Fifi já vím - i proto na tyhle akce kývneme a umožníme je. O mě nešlo, ale měla jsem tam kvůli nim i lidi v laborkách a provozech - v sobotu, na konci semestru, kdy každý má práce nad hlavu a dorazí v sobotu odpoledne... a pak čekají...
"Mločí den" chytneme alespoň jeden každý rok. Je u nás v lese těch černožlutě puntíkatých jedůvek docela dost. Night potěšil - u prvních dvou jsem ho chytala, aby je nechtěl zkoumat ... a pak je sice registroval, ale obcházel. Je to dobře kvůli nim i kvůli jemu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 19:48
- Nahlásit
ve Finsku maji i zavod ouchylů
kdo se zucastni?
http://www.nakukymppi.net/english.html
Xerxová
ja mloka teda nikdy nevidela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 19:52
- Nahlásit
vlci spic na agi
https://www.facebook.com/alice.frankova/videos/o.4 19652548162196/1187100357980559/?type=2&theater
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2016 20:06
- Nahlásit
Maya
moooc pekna. ja nevim, ale ja mam od svu tak 20cm k pupku tak premyslim, kam je vlastne mas kdyz je mas 20cm pod
fajka? ta je pritahuje tak by byla velka ucast
spic moc peknej
Xerxová
ja je snad nikdy nazivo nevidela... a dobre, ze je nezaslapl
|