Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 12:40
- Nahlásit

cernej caj

eflakala nez si posekla celou louku

no jo, sekajdou to zas taková šichta není, pravda tahat ty koše trávy, je kapek namahavý, ale jde to. To sekání tou kosou je horší, já si pak k těm kopřivám přidala ještě prosekání cesty k nádraží, aby člověk nešel mokrou vysokou trávou, když prší, nebo je silná rosa.
Ale jinak fakt flákačka - kafíčko, šmrdlání psů, cárání po zahradě - nejsem zvyklá, že nemakám, nemám z toho pak dobrej pocit.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 13:03
- Nahlásit

PetraK
mamča našla pána, co naklepává kosy a BOŽÍÍÍÍÍ

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 13:15
- Nahlásit

cernej caj
nemáš někde trasu Bukovek? Nedávno jsem na ni koukala a teď to nejsem schopná dohledat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 13:23
- Nahlásit

kachna_

jo, naklepaná kosa to je jinčí levl. U nás naklepává Brtník, na kolejnici. je to vždycky fakt poznat.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 14:12
- Nahlásit

PetraK
mi mame i ten naklepavaci verpanek po dedovi ale kdo by se s tim delal kosou sekaj jen mestaci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 14:39
- Nahlásit

kachna_
tak to je supr muz taky umi naklepat pekne kosu ale co mame sekacku... tak ji pouziva jen kdyz zapomina sekat a trava pak moc roste

birma
vlastik ti ji neposlal? rikal, ze ti to jeste posle
https://mapy.cz/s/IxGJ tudle cast asi urcite
https://mapy.cz/s/IxVM tudle podle casu a sil a da se zkratit

PetraK
je dobre, ze si umis i trochu zarelaxovat

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 15:01
- Nahlásit

cernej caj
vlastik ti ji neposlal?
Někde jsem ji měla a teď jsem ji nenašla. Tohle rozdělení ale neznám... (jsem jak zombie dneska, takže chyba je určitě na mé straně)
co pro nas historka?
jsem zapomněla
Jak byla ta buřina, tak došla do jedný vesnice a tam narazila na pána a rozhovor prý probíhal následovně:
"Kam jdete?"
"Domů"
"Tak já jdu s váma!"
no a doma byli další dva pánové, nechala se uložit do postele, snědla jim koláč a chrněla tam až do rána bylo to strašně vtipný, jak to vyprávěla

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 15:26
- Nahlásit

cernej caj
PetraK
týjo, to jsou dobří. My zvládáme horkotěžko nabrousit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 16:12
- Nahlásit

kachna
tak kazdej umi neco

birma
je mozny, ze ti to neposlal, me to posilal o vikendu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 17:37
- Nahlásit

ufff - mám dočteno...

Maya učím hlavně zpracování dat a pak běžné "masové" (tedy základní předměty pro všechny na fakultě) laborky (mikroskopie, zkušebna). Ten "dozor" na státnicích a problémy studentů a projekty... to je práce proděkanská. Tyto dva týdny chodím po všech státnicových komisích - a máme více oborů- třeba i návrháře. A dokonce maličko jich studuje k tomu textilu doplňky - sklo a šperk (máme odloučené pracoviště v sousedním Jablonci a studenti tam dělají tuze hezké věci)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 19:43
- Nahlásit

zacinam mit pocit, ze se nevejdu do krosny

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 19:44
- Nahlásit

cernej caj
Kdo by se s tebou taky tahal?

Kdyz ctu ty zazitky z treku, musim opetovne konstatovat, ze jste blazni, smrduti blazni, slapky sileny!

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 19:46
- Nahlásit

Xerxová
aha me to vůbec nedoslo že tam mate vlastne textilni vs, tak me napadly spis nejaky humanitni obory
cernej caj
neni lepsi si vzit radsi prachy navic a pripadne neco chybejiciho koupit než tahnout takovou bagaž?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:11
- Nahlásit

Fifi
me by se libilo, kdyby me obcas nekdo nosil, treba do kopce

me to jejich povidani navnadilo jeste tuplem o neco vic na dovcu, uz se na nu fakt tesim a doufam ale, ze zadny buriny nebudou

Maya
kdyz mi bude zima, prachy me zahreji leda na ohni... no a ten by nehorel dlouho

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:22
- Nahlásit

cernej caj
já nad tím ještě nezačala pořádně uvažovat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:27
- Nahlásit

birma
tak ty sis ted uzivala dogtreku, ja uz mam 1) abstak 2) zitra ani ve stredu nejsu doma a ve ctvrtek uz ani domu nepojedu, pac pudu za tatinkem do nemocnice na navstevu a nestihnu se doma uz otocit, a nechci nechavat na posledni chvili takovou velkou akci, kdy o to vic zalezi nenechat doma neco dulezityho

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:28
- Nahlásit

a jinak hlásím, že kolena nebolí prakticky vůbec, svaly skoro necítím (jako znovu bych to teď nešla, ani na nějaký běhání to není, ale běžný provoz pohoda), jenom kotníky mi zase nějak zmizely. Krapet mě to začíná děsit, asi to nějak v létě pořeším, i když je to nejspíš botama, když to vzniklo hned po nákupu nových

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:29
- Nahlásit

birma
tak to su moc rada, ze pohoda!
netlaci te treba? ze by ti natykaly z bot?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:37
- Nahlásit

cernej caj
já se trochu děsím toho, jak to stihnu, ale nemám sílu s tím něco dělat. Ve čtvrtek taky nejedu domů. Jsem domluvená s mamkou, že mi vezme do práce kletr a Adama a sveze nás na hlavák (mám to kousek od práce), jinak bych ten dřívější vlak vůbec nestihla

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:38
- Nahlásit

cernej caj
nějaký velký tlačení nepozoruju...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:38
- Nahlásit

birma
tak to je supr, ze te maminka hodi. Nojo, ta doprava bude dost peklo

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:40
- Nahlásit

Aááááá Bubrdleeee for prezydééntkaaa!! Bubrdle je formát. Teda tka. Formátka! Po víkendu, kdy byla furt na noženkách a pobíhala po zahradě, dneska zvládla pěkně velkou vycházku . Vyrazili jsme si ve třech pěkně po pátý a těsně před sedmou dorazili dom. Došli jsme si k nádrži, cestou oba honili kolečko. Rumouš si zaplaval, Bubi si zabrodila a ťapali jsme dál do polí, furt pěkně jí to šlapalo, frajerce. A tak jsme si zašli ještě k rybníčku, aby se na cestu dom po chodnících osvěžili. Bubi si "spadla" řízeně do rybňajze, pěkně si tam postála a pak se nechala vytáhnout nahoru - ten břeh prostě nemá šanci zvládnout, tak se nechá vytáhnout jak pytel cementu . A pak jsme to otočili domů, došlapala to krásně. A zatímco Rumíček teď mlátí špačíčky, tak Bubrdle provádí monitoring prostředí . Stačilo jí si dáchnout tu hoďku co jsem byla v nemocnici. Má kukadla jak refléktóry a špízuje, jesli by nekáplo něco z mý večeře. No překvapivě nekáplo, já jim totiž taky neužírala zelený držky a chrupavky

Fifi
cernej caj
Kdo by se s tebou taky tahal?

blbá, blbá mocinky moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:42
- Nahlásit

cernej caj

kdyby me obcas nekdo nosil, treba do kopce
cernej caj

viď?? já si vždycky nadávám, že se někam dobrovolně sápu jako idiot

pac pudu za tatinkem do nemocnice na navstevu a

už operace?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:46
- Nahlásit

PetraK
Bubrdle je dobrá!
Co maminka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:54
- Nahlásit

birma

Bubrdle je přímo výýýýýbornáá, výýýborná, jak jí říkám mám fakt nezřízenou radost z toho, že prostě uťape - a to v pohodě- celou procházku naši. Měla jsem strach, že nedá ani tohle a bude odsouzená k tomu obejít si dům, nebo si pochodit tady na louce za domem. Že bude honit a hledat kolečko v polích, to jsem si nemyslela . jsem hrozně spokojená a moc radostná z toho.Jako dítě u kolotočůch

Co maminka?
měla jít dneska domů. Jenže se doktorovi nelíbí ta dušnost a kašel .No, kdyby býval poslouchal, že máma na to má specifický léky - který prý nemocnice nemůže dát a který bychom jí z domova přinesli už dřív a ne dnes, kdy už mu to tak jako došlo, že to asi bude tou změnou léků, tak to takový být možná nemuselo. Tak jsem dneska konečně ty léky mohla donést. Máma kupodivu ještě nepropadla úplně trudomyslnosti, hustím do ní, že to zase po návratu dáme do kupy. Tak se uvidí. Namasírovala jsem jí záda, povykládala co na chalupě, co Rumajzl, co Bubrdle statečná to bojovnice, popřála jí klidnou noc a uuuutykaláá dom.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:56
- Nahlásit

PetraK
jj, dneska prijem, zitra akce. ve stredu to nedavam prave, tak ve ctvrtek, chcu to stihnout pred ojezdem ho zkontrolovat

tak s bubi je to skvely, ze po akcnim vikendu takhle fordi neustale vsude, i kdyz teda mozna bys ji priste drzky uzirat mohla?

a jak mamca?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 20:59
- Nahlásit

PetraK
je dobre, ze obe mate radost

achjo, tak hlavne, ze mama ma spravny leky (to jako nechapu proc nemocnice nemuze dat ty vhodny?) tak teda snad brzo pujde domu!

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 21:05
- Nahlásit

cernej caj
me to jejich povidani navnadilo jeste tuplem o neco vic na dovcu, uz se na nu fakt tesim a doufam ale, ze zadny buriny nebudou
Dalsi magoor. A netes se, netes! Nebo potkas brum brum...
Tatka at je teda z nemocnice brzo zpet doma.
birma
jenom kotníky mi zase nějak zmizely. Krapet mě to začíná děsit, asi to nějak v létě pořeším,
A tim vedrem a pocasim to bejt nemohlo?
nějaký velký tlačení nepozoruju...
No nekdy to jde i bez nej...
PetraK
. Bubi si "spadla" řízeně do rybňajze, pěkně si tam postála a pak se nechala vytáhnout nahoru - ten břeh prostě nemá šanci zvládnout, tak se nechá vytáhnout jak pytel cementu . A pak jsme to otočili domů, došlapala to krásně.
Ona je fakt totalni unikatka, formatka.
já jim totiž taky neužírala zelený držky
Ses trefila do zdejsi psi vecere. A ze teda byly extra vydatny, ble, zlaty rukavice.
Madame Kremylkova mela drstky zality cajem z maliniku, protoze si na stary kolena poridila vemena. Doslova. Nikdy na falesky netrpela a ted teda si to po tom nahlym harani uziva tak, ze ji to i samovolne odteka pri vice pohybu. Echjo. U ni to je na palici, protoze vzhledem k jeji konstituci nemuzes moc ubrat zradla, pridat pohybu a tak... snad malinik zabere.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 21:05
- Nahlásit

PetraK pozdravuj maminku od Nighta černocha - a že přeji taky takový elán Ať je rychle doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2016 21:06
- Nahlásit

Fifi
chudak kremylek snad teda caj z maliniku trochu pomuze drzim palce, at je brzo po falesce.

brum brum bude citit adamka a bude se bat

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání