Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2016 20:14
- Nahlásit

Xerxová
to je zajimavy bych cekala ze budou untikaty podobne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2016 20:19
- Nahlásit

čaj chicht - o mlocích (a na obrázku je zase jinak barevný - hodně žlutý) a čolcích jsem psala na zVířetník už dáááávno

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2016 20:38
- Nahlásit

untikaty
to je boží slovo!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2016 20:41
- Nahlásit

kachna_

Xerxová
myslim, ze o existenci zviretniku tusim tak 3roky, takze akorat ctu co odkazujete ale jinak neznam.. prostuduju, dik!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2016 21:15
- Nahlásit

slapky slapou do buriny, birme noha jeste neupadla (ale asi se uz chysta), snad to zmaknou. sou to silenci, na 108km trat, to je tak jeste +20 k bezny norme...

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2016 23:15
- Nahlásit

cernej caj
slapky slapou do buriny, birme noha jeste neupadla (ale asi se uz chysta), snad to zmaknou. sou to silenci, na 108km trat, to je tak jeste +20 k bezny norme...
jako v tomhle mokru nezavidim jsou proste slapky nejvetsi
. ja nevim, ale ja mam od svu tak 20cm k pupku tak premyslim, kam je vlastne mas kdyz je mas 20cm pod
nevim jakej sev myslis a jak to teda vysvetlit, ale normalni clovek ma zepredu pupik v pase na kyclema, tyhle gate koncej zepredu kus pod pupikem, jakoze knoflik gatovej tam je, teda na bocich, teda jsou to bokovky
ale urcite mate v Brne taky alpinepro, tož bežet ozkouset

jste si doufam vsimli, že už mi pise žžžžž

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 07:48
- Nahlásit

Maya
od svu kde se stykaj nohavice mezi nohama ja to mam od svu k pupiku asi 23cm a tys psala, ze koncej 20 cm pod pupikem, tak sem si predstavila bokovky pro slapky co neslapou na treku

mas novou klavesnici?

Jinak slapky zastihla vcera vecer/v noci burina prevelika, birma uz je v cili, co fajka nevim pac jelitko pry z bourky nebylo nadsene, museli ale hodne cekat schovany...

Sou nejlepsi proste!

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 08:20
- Nahlásit

Mluvila jsem s Michalem a už vím, jak se pozná zkušený otec.
Místo úlevného, tak jsme to zvládli se ozve "jo, s jednim je to v pohodě"

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 08:29
- Nahlásit

cernej caj
Sou nejlepsi proste!
to bez debaty jsou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 08:47
- Nahlásit

kachna_

no sou hodne husty, ale teda lity lity az budou po te trose spanku ridit domu..

ps: spulka je obecne civka? ted me napadlo, ze vlastne presne asi nevim, co ze to je? nebo je to jen konkretne u niti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 12:36
- Nahlásit

dneska jsme vyrazili na tři hodiny do Lužických hor - a kromě krásné přírody a zajímavé naučné stezky jsem našla letošního prvního hřiba (kováře). Tradice, že první houbu najdeme na konci května zůstala zachována... Celá cesta (až na posledních 500 metrů) byla zcela bezlidná i bezcyklistovitá. Paráda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 15:38
- Nahlásit

Xerxová
tak gratuluju k prvnimu hrib a paradni prochazce

ja chtela dneska vytahnout ven i muze, ze bysme poodjeli do pryc, ale prijde az vecer, takze nic. a silene me boli hlava, nevim z ceho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 18:22
- Nahlásit

cernej caj
a silene me boli hlava, nevim z ceho.
Snad jen z silenyho pocasi, tlaku a ne z horecky! Tak odpocivej...
Jinak slapky zastihla vcera vecer/v noci burina prevelika, birma uz je v cili, co fajka nevim pac jelitko pry z bourky nebylo nadsene, museli ale hodne cekat schovany...
Myslim na ne, doufam, ze dojely domu v poradku, snad se ozvou. Chudak Jelitko, burina v lese, ojojoj.
Xerxová
jsem našla letošního prvního hřiba (kováře). Tradice, že první houbu najdeme na konci května zůstala zachována..
Jsem zvedava, jaka bude letosni "hubni" sezona. Zrovna jsem se slzou v oku vysypala do bramboracky (je lukcusni, naprosto! ) zbytek susenych hub, ktery mi vloni privezla z Anglie Kulala. U nich to rostlo jak sileny, tu prd.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 18:35
- Nahlásit

Fifi když bude hubní sezóna - budu na tebe myslet a nasuším. Zatím si loňské přebytky nechávám v záloze... kdyby zase bylo sucho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 18:38
- Nahlásit

Xerxová
Jee, tos moc hodna. Prebytky schovavej jak oko v hlave, bude to uzkoprofilovy zbozi, se obavam. Ja zlanarim zase Kulalu, u nich prsi dostatecne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 18:49
- Nahlásit

Fifi
poctive odpocivam, ale to pocasi dneska je fakt divny, tak asi z tlaku

jojo, taky doufam, ze budou doma v poradku a napisou zazitky

no vidis, konzumace posledni davky je jiste znameni, ze brzo budou cerstvy

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 18:51
- Nahlásit

cernej caj
konzumace posledni davky je jiste znameni, ze brzo budou cerstvy
Spis bych rekla, ze to je jiste znameni, ze budu bez hub.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 19:04
- Nahlásit

ten prostřední strom byl úžasný - děravý, vyhnilý - ale plně olistěný a živý. Jakmile si někde sednu - okamžitě mi ta obluda přistane na klíně - proč - nevím... doma mi na klíně nesedá a na zahradní lavičce taky nee

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 19:10
- Nahlásit

Xerxová
ten prostřední strom byl úžasný - děravý, vyhnilý - ale plně olistěný a živý.
To je jasnej Ent, Stromovous! Krasa, whaau!
okamžitě mi ta obluda přistane na klíně - proč - nevím..
Najticek chce kontakticek, navic proc by sedal na tvrdym, kdyz muze na panicce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 19:18
- Nahlásit

Xerxová
je dost zajimavej teda ten stroj, uplne jak nejakej lesni "muz" je bozi! a ta posledni fotka se mi taky moc libi, nadherna

zajimavy je, jak najtik vyhledava ten klin

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 19:25
- Nahlásit

Fifi Pastýř stromů stál i na hezkém místě - na Pěnkavčím vrchu. Kdysi tam vedla turistická cesta - i útulna pro pocestné na vrcholku bývala... (ehm - ale to už opravdu pradávno) Nyní vede cesta krásnou bučinou kus pod vrcholem - nedalo nám to, a vystoupali jsme těch pár kroků navíc na vrchol. A tam, na dohled od "patníku" stál... Dneska těch podivných stromů bylo víc. A taky hodně těch překrásných - starých bučisek, klenů, jasanů, jeřábů... no moc hezky je v Lužkách - a většinou mimo hlavní atrakce zcela pustoprázdno Takže si to Night užíval naplno bez omezení

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 19:29
- Nahlásit

Xerxová
Nemohla bys mi pana stromu poslat v originalu do emila? Jsem jim zcela uchvacena, ze bych si z nej snad i plakat nechala natisknout...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 19:43
- Nahlásit

šel ti e-mail s dostmegovým obrázkem. Snad proleze...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 19:54
- Nahlásit

Xerxová
krasny fotky, ten strom je fakt boži
houby nastesti nejim, tak je mi jedno jestli rostou nebo ne
cernej caj
nemam novou klavesnici, to ta moje stara se rozhodla, že ž mi teda vrati
už jsem to pochopila s tema gatema, je mam ted v pracce, když es pak pripomenes, tak je klido zmerim od toho svu, ten me teda nenapadl, ja to beru, jak moc jsou seshora a ne zezdola

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 20:12
- Nahlásit

Maya
tak at dlouho slouzi

jen sem se smala tomu, ze pri tvym popisu sem si predstavila spis takovy pod bokovky

chtela sem stahnout pl mapy do telefonu, prej 1.2gb a protoze mam malou kartu, nebylo misto... tak ze mi muz pujci jeho, ze ma velkou... samo ted ta sama mapa ukazuje ze chce 500mb mista

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 20:36
- Nahlásit

Xerxová
Snad proleze...
Enti jsou ohebny, ti prolezou vsude. Diky moc.
Maya
houby nastesti nejim, tak je mi jedno jestli rostou nebo ne
Ja od jisty doby uz mam respekt pred bedlama. Ale takovy praseci na houbach s ryzi ci bramboracka, achich aaaaaaach!

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 21:23
- Nahlásit

Zdravím! Přežili jsme! Bouřka byla asi 3 hodiny dlouhá a byla fakt šílená, práskalo to všude okolo nás.
Já ten čas strávila s dalšíma dvěma chudákama v miniaturním dřevníku, asi 4 hodiny jsme tam poloseděli, pololeželi a pospávali (já klepala kosu),, v půl druhý ráno jsme se rozhodli a něco po druhý se vydali do deště. Bylo to jen asi 11 km, i tak jsme to šli do 5:20... To vedro mě zabilo (dneska cestou dusno jako krávo a kvůli mikrospánkům a pauzám jsme to jeli snad 5 hodin ). Zabilo i Adama. Prvně se nechtěl zvedat z pauz a ještě teď je mrtvola
Fajka je šílená a v tý buřině hrozný to šla s dalšíma dvěma šílencema přes pole došli prý něco po půlnoci..

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 21:27
- Nahlásit

birma jste šílené šlapkobaby obě dvě...

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 21:32
- Nahlásit

birma
No slava, slapka jedna podala hlaseni! Huf, ste to mely teda divoky, stesti, ze jste potkali drevnik a bylo se aspon kam schovat a nezasypaly vas megakroupy.
To vedro mě zabilo (dneska cestou dusno jako krávo a kvůli mikrospánkům a pauzám jsme to jeli snad 5 hodin ). Zabilo i Adama. Prvně se nechtěl zvedat z pauz a ještě teď je mrtvola
Neumim si predstavit v tom nasem dusnu a hicu se este pohybovat, pro psa tuplem narocny. Pasak, ze to ufunel, pasanda i ty, hlavne, ze ste doma v poradku. Tak ted relax a nacist rady "jak na medvedy" pred slovenskym vyletem?
Fajka je šílená a v tý buřině hrozný to šla s dalšíma dvěma šílencema přes pole došli prý něco po půlnoci..
Tyjo, v tomhle ji docela chapu, rikat si, co se ma stat, staniz se... a nechoulit se v lese, nybrz uprkem prk k cili a schovat se radne? Asi bych to taky brala pres pole, kor jestli se Jelito balo. Fajfkoooo, dobro dosli???

birma
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2016 21:33
- Nahlásit

Xerxová
Taky jsme obě ve svý kategorii došly na shodnym místě

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání