Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 14:18 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

proč nejdou z google vkládat fotky?
Jsem vám chtěla ukázat jednoho vodního Martínka
pokus 123 kurnik už ale, je to v tomhle albu
https://goo.gl/photos/owaKoRhmqUXQTUAo7

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 14:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

gůgl jeden protivnej!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 14:44 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
[imgs]http://lh3.googleusercontent.com/HYiuJ7BT_6 CiG4FuELcFxMWXWNug8f5opzT2eF5aw6f-uw-CtZUMZcsd_S9y XUrOp_KGbzycJRE[/imgs]
hasice? taky mi to nejde

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 14:46
- Nahlásit

cernej caj
jj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 14:47
- Nahlásit

kachna_
je moooc sikovnej

birma
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 14:47
- Nahlásit

cernej caj
Aha, já si říkala, že bych sse přidala, že by skupinovka vyšla levnějc. No nic, zkusím mu napsat, kdyby třeba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 14:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
jj, napis. akorat de asi o to, ze ty mas z prahy uplne jiny spoje nez my z brna a asi ani nejedeme stejnym vlakem

jo a nasla sem si kytku do meho temneho pokoje

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 15:37
- Nahlásit

cernej caj
ak at se drzi
no pracujeme na tom neustále, já jsem ráda, že prostě nějak může ťapat.

viditelnyho na nem spatne nebylo... venku si spokojene lita, zadnici k drbani nastavuje, nic mu nechybi

ejch, tak co si to troubelín vymyslel?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 15:38
- Nahlásit

cernej caj
nasla sem si kytku do meho t

zamiokulkas je krásná kytka a dokáže taky pěkně narůst. dobřes vybrala, dobře.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 15:54
- Nahlásit

v lese byla krásně - ale sucho... Potoky tečou minimálně, slabé prameny už vyschly. A byla pěkná zima - 13 stupňů nicmoc na kraťásky a tričko

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 16:06
- Nahlásit

cernejcaj
tahle kytka u me zivori a svagrova ji ma pres pul obejvaku
tipuju ze je to teplem

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 16:10
- Nahlásit

kachna
z googliho alba ani sdilenyho nejdou odkazovatt fotky to uz jssm ss tu taky rozcilovala

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 16:24
- Nahlásit

Maya
to mi dělají schválně! Po aktualizaci rajčete na něj nemůžu z founu jednoduše nahrát a tady to zas nemůžu odkázat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 16:26
- Nahlásit

PetraK
napadlo me, nemuze to byt reakce na kliste?

dik za referenci, si ji koupim, konecne mi snad neco nesuchne nedostatkem svetla

Maya
hm mas na ni zimu?

jeziiiiiiseeeeek!
mam novou celtu, chlapik mi k ni dal jeste darek, tasticku pres rameno, k tomu dosla nova (druhoruka) nepromokava bunda misto stare, co sem prodala a jeste fotoalbum za rok 2015

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 19:33
- Nahlásit

kachna_
zkus dropbox, ale zrovna nedávno jsem četla debatu na tohle téma kam dát fotky, aby šel mobilem jednoduše dát odkaz na fotku a v podstatě kromě fb nic není
cernej caj
hm mas na ni zimu?
jj, myslím, že potřebuje víc teplo, mám jí asi rok, jako nechcípla, ale taky nevyrostl ani lísteček

knížka zdarma ke stažení o psech bo co, asi pro birmu
https://nbn.absolute-dogs.com/opt-in

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 19:51
- Nahlásit

do jakýho sport outdoor obchodu mám koukat, když chci nějaký krátký bavlněný kalhoty bez lykry a podobnejch umělin? jsem našla, že rejoice takový má, ale mám obavy, že i to jejich xl by mi bylo malý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 19:59
- Nahlásit

Maya
ja nevim, kratky myslis kratasy? nebo 3/4? nebo si nech usit, treba na fleru by ses do litru mohla vejit

jinak ty tabulky velikostni u rejoice sedi, mam 96pres zadek a Sko s 94cm mam sice obtahly ale nositelny, Mko uz mi je velky (nevadily by mi volnejsi kalhoty ale uz mi padaj, pac se tak po pul dnu jeste malinko ta bavlna vytahne a dycky mi to sklouzava vic na boky)

Nicmene kostkovana 100% bavlnena produkce mi sedela lip, nez ta s %nylonu, kde me ta stejna velikost nedovolila posadit

birma
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 20:01
- Nahlásit

Maya
Díky, kouknu

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 20:12
- Nahlásit

cernej caj
kraťasy ne, 3/4 a stopro bavlnu, jinak jak se zpotím, tak mám sedřený nohy, když je v tom něco jiného, právě jsem koukala, že rejoice i celkem dělá jednobarevný, ale nemám to kde zkusit, asi se teda budu muset proměřit
dřív jsem si koupila vždycky něco někde na trhu, ale teď co jsem prolejzala, na bavlnu tam nenarazíš, jsem si koupila za 3 kila něco z lykrou, ale to je fakt taková nouzovka na klidovej režim doma, na procházky v teple to vzít nemůžu
na fleru kde přesně?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 20:13
- Nahlásit

cernej caj
jinak jsem myslela, jeslti to nedělá i někdo jinej než rejoice

birma
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 20:39
- Nahlásit

černej čaj
Měnilas už? Jestli ne, nemohla bys vyměnit 600 i pro mě? Našly jsme doma 86 zlotých, jen nevim, jestli platěj tyhle ještě
Ještě mi tu mamka říká, že i v Polsku by měly jít použít eura, ale my zas nebudem jen úplně u hranic..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 20:39
- Nahlásit

Maya
zkus si najit nekoho, kdo sije kalhoty, obecne.

prave mi slo o to, zda myslis 3/4 nebo jakej typ kalhot. jinak rejoice ma i ty unisex strihy, tam podle me by ses vesla v pohode

podivala bych se na decathlon, ale obecne moc nevim o 100% bavlnenych kalhotach...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 20:41
- Nahlásit

birma
Jo, mozna by tam mohly brat eura. chces vymenit za 600czk? nebo chces 600 tech jejich?

ja sem jeste nemenila, su lajda a eurace stejne i na sk, takze ty budem mit tak jako tak

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 20:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
nj, ale fb bych mohla, když překonám svou paranoidní představu, že dám-li fotku na fb, ihned se jí někdo zmocní a zneužije jí (nejlépe jí sám fb prodá do reklamy).
U nedětských fotek mi to netrápí, ale mně jde o to, dát někam fotku jen pro vás a třeba za čtyři hodinky jí smáznout. A dát neviditelně fotku na fb je trochu sci-fi

birma
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 21:08
- Nahlásit

cernej caj
Myslela jsem 600 našich fakt nechci mít zlotý za skoro 4 litry i když pořád zvažuju, jestli se mi nevyplatí se nna to vykašlat a pokud mi nebude stačit to, co mám, platit eurama, když to půjde...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 21:10
- Nahlásit

cernej caj
Máš představu o tom, kolik eur? Ty máme doma taky a měly by mi stačit, jenn vědět kolik jich vzít...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 21:44
- Nahlásit

kachna_
tak můžeš zkusit použít třeba nahraj.to, ale mě to z mobilu nefunguje, ty fotky tam sice jsou, ale brzo zapadnou, že je nikdo nenajde
pak už jedině vlastní stránky, jeslti máš třeba mail na seznamu, tak tam máš i web prostor zdarma, ale to bys je tam asi musela nahrávat z pc a z mobilu jen odkazovat
a nebo sem házet jen odkazy z toho googlu nebo dropboxu, že si to každej rozklikne

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 21:50
- Nahlásit

Jo, včera mě pobavilo: mamča má sraz ze střední, tak se o tom bavila se sousedkou a ta jí říká, že budou mít s manželem taky sraz (studovali spolu), 59 let po maturitě, a že spolužáci "nemaj žádnej rozum, udělat sraz teď, když je tolik práce"

(sousedi jsou neskutečně vitální zahradníci)

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 21:54
- Nahlásit

Maya
no a nejvíc mě děsí, že mi ty paranoidní představy nikdo nevyvrací .
třeba se zase rozhejbe rajče

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2016 22:58
- Nahlásit

kachna_
takový paranoidní představy mám taky a proto na fb nemám fotky lidí

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání