| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 23:44
- Nahlásit
Fajka
ICH háábe fííír beine und heute sind alle auf scheisse!!
náájn, ich hábe nůůr cvaj bajne! heute bin ich kapůt!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 23:47
- Nahlásit
PetraK
náájn, ich hábe nůůr cvaj bajne! heute bin ich kapůt!
na jááá aber morgen brauchst du meeeehr , zwei ist wénich
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 23:52
- Nahlásit
Fajka
na jááá aber morgen brauchst du meeeehr , zwei ist wénich
důů hast rechts! jetzt soll ich ins Bett gehen. Gůůten nacht, kajne šlacht
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2016 23:58
- Nahlásit
PetraK
jetzt soll ich ins Bett gehen. Gůůten nacht, kajne šlacht
dobrou dobrou !
tyyyjo kde je vlastně vlk???
Koukám ted že se narodila bílá šibička kluk... ten by se hodil ke Kvíčátku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 06:58
- Nahlásit
tak nic - všude sucho - jen teď mží... a je vlhko na listech
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 07:03
- Nahlásit
nakonec jsem to asi nezatejpovala zas tak špatně, nic mě nebolí jsem zvědavá na zátěžový test procházkou
Xerxová
to je pech
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 07:05
- Nahlásit
NEPROPADEJTE PANICE, JE RUČNÍKOVÝ DEN!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 07:12
- Nahlásit
dociat vas nestiham
kachna_
ja jeden mam ale v baglu, to se asi nepocita
birma
tak hlavne, ze koleno neboli bych prave rekla, ze u toho je nej kdyz to poprve nekdo ukaze a vysvetli na tobe ale drzim palce na voka! aby se dobre slapalo
jo dneska sem se bavila s pani v buse a ona ze zamlada chodivala taky a ze byla akce "mala velka slapka" tak to je pro tebe a fajku
fifi
supr, ze bourek se neboji.
no idealne byt v klidu, paralen a jox. kdybych chtela, da mi asi nemocenskou ale to nejde kdyz pristi ctvrtek na tyden jedu pryc a ted ma kolega 14dni dovcu co se prekryva s tou moji a nemuzem tu proste 2 tydny nikdo nebyt...
petrak
a mama dobry v nemocnici?
Fajka
vlk ma zvlastni schopnost se objevit dycky kdyz se tu o ni zminime ale ted to nejak nefunguje. ale taky sem na nu ted myslela, jak se jim zije a co pinda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 08:05
- Nahlásit
cernejcaj
takze v praci?
me kokegyne marodi uz druhej tejden vcera se tu stavila a vypada furt na chcipnuti uz ji hnali i na rtg plic jako jsou to divny nemoci ted
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 08:14
- Nahlásit
Maya
jj, mozna bych dneska jeste doma mohla byt na dovcu, ale je mi lip a urcite to preziju
tak chudak teda, snad bude brzo zdrava
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 10:44
- Nahlásit
Adámkovo ranní posilovna
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 10:51
- Nahlásit
birma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 10:59
- Nahlásit
cernej caj
prosímtě jak to vypadá večer (9-10) s provozem v Brně na místě, kde mi prochází trasa. Nevíš? Řeším cestu na Voka a přemýšlím, jestli to vzít tak, jak navrhujou mapy, nebo sjet už na Bíteš a vzít to po silničkách...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 11:28
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
táááky bych spinkala, jako tady strejda Tilda:
[imgs]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a1 /ab/d4/a1abd4a6422827891d0cc7e033b636aa.jpg[/imgs]
Bubinka vám umí taaakovou roztomilou poklonku Máme to ráno teď tak, že jde s ní Brtnik, protože moje zádo může jen v nouzi. A tak abych jí to vynahradila, že nejdeme spolu, tak si ráno vždycky vyšetřím chvilku, kdy jí mudlám, pak namasíruju, "vyhřebelcuju" a pak si trošilinku pohrameje pocvičíme. A dneska se rozhodla, že bude dělat poklony , že jí děsně bavěj a byla hrozně roztomilá. A Rumoušek byl Miloušek, vzali jsme si ven přetahovadlo a řádili s přetahovadlem. To byla taková pohodička, že jsem úplně zapomněla, že jsem vlastně nevspalá . Na germánštině jsem přečetla své dílo na téma Majn Líblingspaltz a tetkon arbajtuju. Co děláte vy??
No koukám, že čajda dělá to, že jde do práce nemocná !!!
a Adámek dělá krásnou stojku,
Jak to Birmidlo učíš? Kdyby mě to napadlo někdá vyzkoušet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 11:30
- Nahlásit
Fajka
kde je vlastně vlk??
co já vim, tak naposled byl vidět, jak nese domovníkovi psaní! S tuleněm!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 11:34
- Nahlásit
birma
wauu to je husty adamek!
na tu kurim se zeprej hazy (pripadne na fb) tam byvaj dost kolony, ale cekam, ze vecer v tvuj cas to bude prazdny uz naprosto vsude, problem bych cekala spis v klasicke popracovni dobe mezi 14 - 18h. a vnedeli jak pojedes dom taky pohoda, protoze vikend.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 11:52
- Nahlásit
PetraK
a co bubitka a jeji 4ta nozka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 12:06
- Nahlásit
cernej caj
no teď to dlouho bylo celkem dobrý, několik dní za sebou, pak jí v pondělí večer začala ulevovat -ono taky od pátku do pondělí byla ta dovča, ona musí u všeho být, ž ejo...., si neodpočine, tak jako když jsme v práci. Každopádně na pořádný výlety už to nikdá nebude, to tak nějak vím. Ale jsem ráda, že si tak nějak ťape a třeba v pátek fakt i běžela Vystoupila z auta a na chalupu vyloženě běžela, jak se těšila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 12:30
- Nahlásit
PetraK
a tak to je supr, ze aspon trochu ji pouziva, i kdyz se neni co divit ze po tak narocnym vikendu uz mela dost, tak at se drzi
selmicak byl v pondeli u veta, rikal tatinek se segrou ze zacal pajdat na predni nohu a pak selhali zadni nohy, ze uz to vypadalo...a nez dojeli k vetovi, tak vse dobry, az na ten kasel, co ma leky je jinak v dobry kondici dle vysetreni teda zdrav jak ripa a nic vet nenasel a co sem tam pak byla na navsteve ja, tak vubec nic viditelnyho na nem spatne nebylo... venku si spokojene lita, zadnici k drbani nastavuje, nic mu nechybi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 12:45
- Nahlásit
PetraK
Jak to Birmidlo učíš? Kdyby mě to napadlo někdá vyzkoušet.
napřed klasickej target na zadní, pak ho učit na ten target nacouvávat a potom target zvyšovat (případně jsem to napřed učila na šikmějšim kameni a pak až přešla na tenhle skoro kolmej. Je to zvlášť u velkejch psů na dlouho, protože trvá, než dostatečně posílej záda. A pro psa, co třeba tolik neumí se zadníma nohama i dost náročný na myšlení. Adam nabízí target na zadní kde jen může
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 12:57
- Nahlásit
birma
budu si menit cca 1000kc na zloty, pripadne, jestli bys chtela zkusit spani v chatach/jidlo v chatach tez, pry by to tak +/- nejak mohlo vyjit (ale samo otazka co pes, no)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 13:12
- Nahlásit
cernej caj
Dík za upozornění. Mrknu doma , jak na tom se zlotýma jsme Lístky na vlak už máte koupený? Já to celý pořád odkládala kvůli tý haxně bolavý.. Taky musim zjistit, jestli Adamovo pojištění za škody platí i v cizině a sebe připojistit.. Huf.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 13:31
- Nahlásit
birma
napřed klasickej target na zadní
dík, jo tak jsem si to nějak předstvovala. jen netuším proč tuhle fázi?
pak ho učit na ten target nacouvávat ?? - jakože aby uměl pak těma zadníma vyšmatlat nahoru?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 13:33
- Nahlásit
birma
nevím sice, jestli jsi krvodárce, ale pokud ano, tak: klubpevnehozdravi.cz
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 13:42 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
birmaprosímtě jak to vypadá večer (9-10) s provozem v Brně na místě, kde mi prochází trasa. Nevíš? Řeším
večer 9-10 je to Ok, jinak já jezdím (bydlím v Tišnově) z D1 sjíždím už v Tasově - nevím jak je tam kolem Bíteše s uzavírkami
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 13:48
- Nahlásit
PetraK
jakože aby uměl pak těma zadníma vyšmatlat nahoru?
já klasicky učím target na zadní s tím, že přejde přes něj, protože úplně původně jsme ho měli na zóny do agi. No a tohle by napřed přejít neuměl Potřebuju, když stojí zadkem u toho targetu, aby ho uměl těma zadníma najít. A právě tim, že to dělá na postupně se zvyšujících targetech posiluje ty záda. Pak jsou psi, co ten zadek umí vyhodit třeba jen na zvednutou ruku no a top jsou samozřejmě ti, co vyfiknou stojku úplně bez opory
kachna_
nejsem. Mám to pořád v plánu, ale jsem lemra a nějak jsem se nedostala k tomu zjistit kde, kdy, jak...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 13:49
- Nahlásit
HaZa
dík moc!
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 13:52 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
birma nemáš zač, kdyby jsi něco potřebovala tak se ozvi ;)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 14:14
- Nahlásit
birma
vlastik je uz rezervoval, jestli je koupil nevim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2016 14:16
- Nahlásit
birma
ááha, takže když je to neučím tím způsobem, že ho přejdou, ale nožkama si ho najdou, tak nacouvávat nemusím. Díky. No ono uvidíme, kdy na to najdu čas a pak taky kde najdu místo na to naučit to.
|