Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 10:11
- Nahlásit

birma
tak ste si to uzili aspon?

kachna
nevim co to je a stejne budem 3. navic cylezem jinde, nez pak bydem nastupovat a i tak logisticka vec ze kazda jedem jinak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 10:29
- Nahlásit

jedu domu. dneska 5km k busu a aspon vzhledem k nerozumu vcerejsimu dneska nemusim mit celych 20 a aspon budu mit cas stavit se u nasich, dat si horkou vanu a dost se napspat, ale u me presne plati, ze na vylete se to zlepsuje

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 11:01
- Nahlásit

cernej caj
hele a nemůžeš to mít ze stresu poslední doby (maminka)? Ono by to nebylo až tak nenormální.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 11:15
- Nahlásit

kachna
tezko rict, no, ale to nachlazeni na me leze az ted (druha vec muze byt, ze se laduju paralenem a spim trochu dyl, coz muze pomahat - o vikendech), ze by az po 3 mesicich to zacalo takhle zlobit?

tak uz jedu dom, vedro jak krava, samozrejme pustil hlasku ze jidlo a piti je zakazano takze tady asi zdechnu

vero bude mit krasnej vylet dneska, i kdyz uprimne su rada, ze uz jedu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 13:15
- Nahlásit

plán byl deset... a ušli jsme sedmnáct Na parkovišti jsme byli první, namlsali se horama bez lidí - a pak se těm davům snažili vyhnout a díky neznačeným cestám se nám to trošku protáhlo... a davy na konci stejně byly. Cyklisti tam, kde být nemají, spousta dětí, tůristů a psů. Night ale na konci už byl lehce znaven - tak to šlo - hlavně psy zvládal docela v pohodě - mám radost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 14:54
- Nahlásit

Xerxová
tyjo, ste dobri!

tak to urcite budou paradni vyleto fotky, je dobre, ze ti i najtik delal radost

ja teda muzu rict, ze nosit vcera celej den na zadech pohorky mymu lehkymu kroku moc nepridalo

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 16:41
- Nahlásit

prosím prosím, purchase nebo buy, jaký je v tom rozdíl? V angličtině to nechápu, česky jsem to nikde nenašla.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 17:08
- Nahlásit

čaj já taky dneska nesla botky v batohu... Problém moc nechápu. Koupila jsem si loni "děravé" prodyšné i do vody vhodné merrelly na vibramu. Byla jsem v nich v Jizerkách na Poledních kamenech a Smědavské hoře, byla jsem v nich na klubovce dog (to jsem teď letmo dohledala v týdeníčku) a v pohodě. Obecně nemívám problém s botkama jako někteří...
Problém nastal první den dovolené. Teplo, dlouhá jízda autem, blbá nízká ponožka, asi lehce nateklé nohy... prostě než jsme obešli Nimes, tak jsem protekla všechny náplasti, co jsem měla v příručním batůžku. A od té doby jsem tyhle botky neměla na noze. Až dneska. Naštěstí mě napadlo si přihodit do batohu sandály, kdyby náhodou ??? A ono jo - pravá dobré, levá odřená - přezouvala jsem poměrně brzy... Přitom mám pocit, že mi sedí, jsou spíš větší než menší... asi tam ten velepuchýř zanechal "paměťové stopy". Těch sedmnáct kiláčků v levných obyč sandálech s rovnou podrážkou nicmoc

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 17:32
- Nahlásit

Rrumstajn,
fuj tam je hic. A me krup zado, takze z nakyho vyleta bylo prd leda.
cernej caj
Tak snad vylet neodstonas, dobre, zes jela domu driv.
kachna_
jaký je v tom rozdíl?
Zadnej, synonyma s tim, ze to prvni je takovy vic formal.
Xerxová
Těch sedmnáct kiláčků v levných obyč sandálech s rovnou podrážkou nicmoc
Au teda, to bych se belhala tuplovane.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 17:45
- Nahlásit

Fifi ráno na Jizerce teplo nebylo (k ránu tam mrzlo - ale to jsme nestihli ) Když jsme tam dojeli - bylo 8 stupňů... a rychle to stoupalo. Příjemně pofukovalo a ta dvacítka v poledne se dala zvládnout. Navíc se psisko několikrát vyráchalo v Jizerce i v mokřádech podél cest - takže spokojenost. Ale i v horách je vody výrazně méně, než jindy. Třeba rašeliniště Malé jizerské louky jsou skoro nasuchu. I jsem byla v klidu, když ráno Night šel vedle hatí...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 17:47
- Nahlásit

Fifi a koukej ta záda rychle "odkřupnout" ... ať jsi zase bez bolesti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 18:04
- Nahlásit

fifi
jojo, odkrupaveej!

xerxova
lity lity, a co problemovy misto oblepit preventivne dopredu? pripadne tlustci fusky, pokud ti sou spis vetsi?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 18:17
- Nahlásit

Jsme doma. Cesta z Tábora asi na 3 hodiny. Uvařili jsme se všichni. Adam po cestě odpadnul, já se ještě pořád snažim pochopit to ranní kolo..

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 18:19
- Nahlásit

Xerxová
ráno na Jizerce teplo nebylo
Njn, mate to vy skrivani fajny, i o vikendu s usmevem na rtu vyskotacit do rozbresku. Pro me slovo "rano" = skorem nadavka. A odpoledne tu bylo 28! Coz by zase mohlo svedcit Bubici, jiste nahrava stary kosti svy.
Sucho hrozny, vyhrozujou bourkama zitra... kdyby radsi jen treba tyden pekne zvolna zahradnicky prselo - ze zdejsi pozarnicky nadrze se stava rybnicek brcalnicek, je tam vody tak po kotniky. A to tam driv i psiska plovali.
"odkřupnout" ...
Ted je to ve fazi "bez sance na odkrupnuti" a klid a spolkni prasek. Taky sem blba, splavena vcera jet s otevrenym okynkem v aute...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 18:34
- Nahlásit

čaj jojo - příště vezmu silnou měkoučkou ponožku a pořádně si botky utáhnu - aby noha byla pevně... uvidíme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 18:38
- Nahlásit

fifi
tak snad bude aspon brzo lip, ja zjistila ze uz taky zacinam byt nachylna na ofouk uti a hakliva kdyz nekde tahne...

xerxova
hlavne je sipr, zes byla pripravena a situaci zvladla vyresit bez toho, abyste prisli o vylet. me se taky smali, ze mam sandale. pak se smali taky, ze je potrebuju

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 19:20
- Nahlásit

Fifi
ty jo, tak ať záda brzy odkřupou, já teda tohle vůbec neznám a ťuk ťuk ťuk to ani nepřivolávám
cernej caj
ono to může být jedno z druhým, stres plus že to neléčíš, protože prostě to, že takovýhle nachlazení chce vyležet v klidu nijak neokecáš, ani paralenem
ale tak hlavně že se výlet líbil
birma
jakože Adam se zamiloval do cylistiky nebo jak?

můžu teda říct, že při mytí vlasů ledovou vodou ten pocit zamrzání mozku je echt zažitek

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 19:26
- Nahlásit

Xerxová
výběr z dnešních Jizerek
Na ty vodni toky je fakt smutnej pohled.
Maya
a ťuk ťuk ťuk to ani nepřivolávám
Neboj, ja to dal neposilam, to je holt sportem k trvale invalidite aneb vyhody hypermobilni patere a jedny jeji vrozeny vady.
že při mytí vlasů ledovou vodou ten pocit zamrzání mozku je echt zažitek
V tomhle pocasi to leda osvezi, ni? Pripadne, proc si neohrejes vodu na myti kebule v rychlovarce a nenaredis pak v kyblu?

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 20:01
- Nahlásit

Fifi
to už mám vyzkoušený že kýblem vody to tak nesmeju a pak mě strašně svědí hlava, já musím hlavu oplachovat důkladně a dlouho a dělat si x kýblů teplý vody, to radši ten zamrzlej mozek, to víš, my lenoši
ale jo, to vedro se šiklo, jsem se pak šla vyhřát na sluníčko
ale doufám, že to bylo letošní teplotní maximum, si nedovedu představit, že bude zase ještě o 10 stupňů víc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 20:12
- Nahlásit

Xerxová
krasny vyletni fotky! a narcisky krasne kvetou,u nas zas bylo vsechno asi urychleny letos...

Maya
no jo, neokecam, ale dulezity je, ze mi vylet nepritizil

fotky z vyletu

birma
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 21:01
- Nahlásit

Maya
No právě že jsem čekala nějakou reakci na mě na kole, ale ať jsem jela pomalejc nebo rychlejc než on běžel, choval se vzorně. Tvářil se, že to děláme denně. To jsem prostě vůbec nnečekala..

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 21:05
- Nahlásit

birma
Vzdyt byl zvyklej i na kolobezku, nebo si to pletu? Kazdopadne jen dobre, ze ty ses coby cyklista nezajimava. Jo ad ty cvaly, ti nevim, zda to je rozumny, Kremylovi dlouhodobe vyhovoval ten jeji rychlej klus. Cval teda zvladala taky, ale byla pak odstavena i pres predchozi zavodneni pred tahanim.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 21:14
- Nahlásit

Fifi
Cválal jen párkrát a chvilku - když jsem jela z kopce ale rozhodně ho to neodvařilo Na kolobku zvyklej je, ale koloběžkáře na rozdíl od cyklistů neřeší... pak si byl zaplavat, to ho taky neodvařilo. Za to ta cesta

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 21:23
- Nahlásit

birma
Vidis, ty mas maniaka plavaciho, porad tady vedle.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 21:30
- Nahlásit

Nojo plavání je prostě nej ale to kolo ho bavilo, mám motivaci to kolo pořídit, ať si to užije častějc a taky si trochu zlepší kondičku (a já taky) i když se to na něm dneska podepsalo míň než na mně...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 22:27
- Nahlásit

cernej caj
Nádherný fotky! Těším se až si je pořádně prohlídnu v práci na kompu

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 22:56
- Nahlásit

cernej caj
krásný fotky, teda ty kytku už umis fotit moc pekne
sorry už mi nepise polovina pismen s hackama a carkama ani na pc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2016 06:45
- Nahlásit

birma
ferina taky de po bezcich a cyklistech ale muj beh/jizda na kole ji total netankuje - ona de po tom kdyz se to rychle hyba, kdyz se rychle hybem spolu tak nezajem ale potkat cyklistu/bezce v protismeru tak tam reakce stopro bude...

Maya
tak novou klavesnici?

Mayabirma
diky za pochvalu, ale to je fotakem;) (ty kytky

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2016 06:59
- Nahlásit

cernej caj
Líbí se mi ta kaplička s kaštanem a pobavilo mě hejno zuřivých fotografů před vojtěškou
Xerxová
krásný fotky

Mladší dítě lehlo ve čtvrtek s jednodenní virozkou, starší dneska, při představě, že mě to ještě čeká u nejmladšího, manžela a možná i mě, mám husí kůži, jen na to pomyslím.

Mája už opatrně došlapuje, nakonec se jí to nějak rozšklebilo, takže by to bývalo na pár stehů klidně bylo, ale ó mocná betadina vypadá, že zabírá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2016 07:42
- Nahlásit

kachna_
aaa fialovej jetel je vojteska, diky!

tak drzim palce, aby uz to skoncilo s holkama a dal se nesirilo. a doufam, ze i maje se to zahoji i bez stehu

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání