| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 22:56
- Nahlásit
Maya
Podle mě Adam na zážitek v 10 vteřinách zapomněl. Spíš bych řekla, že jsem mu dala k snídani až moc kyšky a při mym odchodu do práce nafasoval mraženou morkovku, tak si to asi nesedlo...
S mobilem držim palce. Dej pak vědět. Mamka dostala od bratránka k Vánocům iPad. Řekla bych, že jsem ho měla v ruce naposled já o svátcích a od tý doby leží v krabičce...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 07:10
- Nahlásit
birma
vypada hezky
Xerxová
tak to bylo vyzivny, ten ridgback by me asi vydesil, ale fakt majitele bez komentare
Maya
a cesky jablotrony nedelaj uz mobily?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 07:13
- Nahlásit
Maya
tady neco - obzvlast se mi libi klasicky telefony na simku, pro cloveka, co je furt skoro doma a ven prakticky bez doprovodu nechodi a s mobilem by mel potiz se mi fakt libi napad, ze se z toho dobre vola
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 08:11
- Nahlásit
cernejcaj
to jsou dobry telefony asi ale tata potrebuje vylozene mobil jen holt s tim dotykacem se neni schopnej naucit jak jsem myslela s ta stara nokie co mel predtim uz ma na nej moc mrnavy tlacitka
tak uvidim stoji to evolveo necelych 9 stovek to je min nez moje bezdrat nabijecka objednana s tim tak je kdyz tak ozelim ale pro nej to urcite bude dobry kdyz to nebude nejak blbnout coz orave se podle recenzi dost casto stava u tech aligatoru.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 08:21 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
jinak na tyhle cpa telefony jsem v alze koukaka taky a odradilo me to mluveni klavesnice a ž ze to ma podle recenzi priserny vyzvaneci tony ktery nejdou zmenit a velkou hlasitost vyzvaneni ktera nejde mic ztlumit
zase ve meste nemusej vsichni v okruhu kilometru vedet ze tata telefonuje
podle me je to navrzeny pro lidi co jsou podlr doma6
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 08:37
- Nahlásit
Maya
vsak tam sou i mobily s velkym displejem a velkyma pismenkama
jinak bych cekala ze mluvici tlacitka pudou vypnout, ale tak dneska dela i alcatel telefony pro seniory, je z ceho vybirat, tak je fajn ze si muzes najit to nejlepsi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 09:54
- Nahlásit
ještě ke včerejšku - mám hezké tři modřiny (nad sebou v jedné řádce) na noze - a to jsem si říkala, že jsem ty psy rozehnala zcela v pohodě... Asi ten náraz do mě byl docela silný...
Ani jsem na jízdárnu pak nezašla - jsou to psi holek ze stájí - holt mu asi přišlo divný, že se "v revíru" vyskytl větší pes, než je on... Toulají se kolem... myslím, že ani panička neví, že se něco dělo (i když jsem tady řvala hodně)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 10:00
- Nahlásit
Xerxová
on... Toulají se kolem... myslím, že ani panička neví, že se něco dělo
já se teda příznám že tohle mě ničí, páč si dycky představim že se do sebe pustěj a čék tam na to zůstane sám a rozehnat dva obry co jdou po sobě je vážně na infarkt
neřeším menší plemena nebo vořechy to člověk odežene ale takhle velkej pes by se bez dozoru nikde poflakovat fakt neměl...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 10:01
- Nahlásit
k těm telefonům - všichni čtyři naši "staříci" mají "obyčejné" tlačítkové telefony. Jejich jemná motorika se s dotykačem vůbec nekamarádí. Mají telefony s velkým displejem, mají nastavené předvolby, "na rubu" mají napsaná jména k předvolbám... a volají zcela bez problémů. Pravda - SMS už bývá problém odeslat i přijmout... ale oni to nepotřebují...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 10:05
- Nahlásit
Fajka já si vůbec neumím představit, že bych nechala psa (a navíc v areálu ranče, kde je řada lidí v hospodě, na sportovištích... a je pohyb cizích psů značný) na volno a bez dozoru. Nechápu...
No, stalo se - a naštěstí to dobře dopadlo. Night se prát nechtěl (zvládnul to v pohodě a hned byl klidný), pes se nechal uřvat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 10:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fajka
tohle stve neskutecne i me, hlavne krz ferinky labilitu, kdyz vim, ze by po takovy navolno oblude mohla zavrcet nebo vyjet, kdyz ji bude ocuchavat a co ja s takovym coklem nekde kde na mile daleko neni ani noha... kdyby mi ji napad, tak je po ni...
Xerxová
muj 80ti letej deda je skvelej, sms cte i odepisuje ale treba tatinek uz ma s dotykacem potiz, koupil mamince na vanoce novej, vetsi s lepsim fotakem a ted se s nim chce trochu naucit, protoze prece jen levny to neni a ze by se to vyuzilo, ale zatim ani nezavola
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 10:31
- Nahlásit
Xerxová
Night se prát nechtěl (zvládnul to v pohodě a hned byl klidný), pes se nechal uřvat...
v tomhle to byla fakt klika....otázka je že se cizák nemusel nechat uřvat a mohl do Najtíka jít jen proto že je velkej a černej...
u nás je to tak že po těch všech blbejch zkušenostech co Fajuška chudák nasbírala bere jakýkoliv takovej příchod cizáka jako ohrožení a jde do toho preventivně a pokud je cizák jen trochu chytlavej tak je vymalováno...a že jako málokterej pes vydejchá nasranou akitu, který lítá z huby pěna...
a co mě na tom štve dycky nejvíc že kdyby třeba ruplo vodítko nebo karabina..(a že by se to v tý vypjatý situaci stát mohlo) a ona se urvala tak samo jde rovnou do cizáka... ale za vola bych byla samo já....... ale že kdyby jejich votrava nevotravoval tak by se vůbec nepotkali bohužel nebere nikdo v potaz... ale to je furt stejná písnička...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 10:46
- Nahlásit
Fajka
z toho mam uplne stejnej strach, nakonec jak to dopadlo s dvema otravama navolno, nakonec pokousala me a ne otravy ale vsadim boty, ze nebyt tam ten zkrat, kdy sem do ni stouchla a ona grafla me, tak by grafla ometaka... tohle me fakt stve, kontaktni psy, kterejch se nemuzes zbavit protoze panicka maj nekde v prdeli...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:00
- Nahlásit
Fajka
cernej caj
Xerxovájá si vůbec neumím představit, že bych nechala psa (a navíc v areálu ranče, kde je řada lidí v hospodě, na sportovištích... a je pohyb cizích psů značný) na volno a bez dozoru. Nechápu...
Mám to stejně. Jednou se nám taky takhle stalo, že jsme s dětma a psama potkali berňáka s nějakým pastevcem. Naštěstí měli strach i psi.
Jak jsme byli vyplašení, málem jsme milému pastevcovi nakráčeli na pozemek, protože jsme kvůli sledování psů minuli značku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:08
- Nahlásit
Dneska mě kontrolovali v krámě, páč "jsem pípala". Pípal rám, já jsem ani nepípla. Bylo to dost komický, páč kdybych chtěla, tak bych mohla zdrhnout, protože jsem vylítla (Martin byl už unavenej a plynule a rychle pokračoval směrem vpřed) pro dítě.
Nevím co pípalo. Pán kontroloval každou věc dvakrát, co jako pípá, přestože jsem mu asi třikrát navrhla, ať si to přeci zkontroluje podle účtu (vše bylo v pořádku). Naštěstí pak zasáhla paní z informací.
Zpětně byl vlastně docela komickej, protože kontroloval (2x, páč když pípám, přece někde musí být problém!), jestli nepípají dětské vlhčené ubrousky, dvě konzervy pro psy, dvě barvy duha. To byl vlastně celej nákup.
Budu muset zjistit, co to vlastně bylo, protože to pípalo už v Kauflandu a jako znova se kvůli tomu zdržovat se mi nechce.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:09
- Nahlásit
kachna_
málem jsme milému pastevcovi nakráčeli na pozemek, protože jsme kvůli sledování psů minuli značku.
no ty jo a ještě s dětma čék sám sebe ohlídá a nebo nějakej ten kousanec ještě sám přežije, ale malej prcek se může přimotat , nebo ho můžou psiska srazit a o negativním zážitku kdyby se semlela nějaká rvačka ani nemluvím...
některý lidi jsou strašně bezohlední a nezajímá je nic jiného než já já já... chjo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:12
- Nahlásit
kachna_
Budu muset zjistit, co to vlastně bylo, protože to pípalo už v Kauflandu a jako znova se kvůli tomu zdržovat se mi nechce.
hele tohle má moje tchýně s jednou zimní bundou... bunda je skvělá ale nesmí v ní chodit do obchodů páč prostě dycky pípá...někde má všitej nějakej kod a ten prostě dycky řve... ale nenašli jsme ho, nevíme kde je... nemáš taky něco takovýho? novou bundu , kalhoty kabelku???
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:13
- Nahlásit
kachna - často pípá kosmetika. Nemáš v kabelce nějaký "sprejt" :P(jak říkávávala maminka naší kolegyně)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:15
- Nahlásit
Fajka
emáš taky něco takovýho? novou bundu , kalhoty kabelku???
našla jsem na dežodorantu takový ten hliníkový kód, tak snad to byl on.
Novou kabelku Nemám, jsem o ní vytrvale prošena a žádána, ale nemám. Leda, že by se už domáhala nějakých vlastních práv, věk by na to pomalu měla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:24
- Nahlásit
kachna_
našla jsem na dežodorantu takový ten hliníkový kód, tak snad to byl on.
vida tak Xerxovic měla pravdu
Nemám, jsem o ní vytrvale prošena a žádána, ale nemám. Leda, že by se už domáhala nějakých vlastních práv, věk by na to pomalu měla
no sem na tom podobně ale dyž já si nikdá nemůžu vybrat takovou co by mě vyhovovala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:45
- Nahlásit
kachna_
ono to nekdy muze byt neco v baglu, starej neoddelanej magnet z jinyho obchodu na zbozi, co bezne nosis...
uz mas teda novou? a ktera vyhrala?
aha, uzs to objevila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:52
- Nahlásit
kachna_
co to vlastně bylo,
ešivá von ti nepípal Martínek
ale koukám, že nepípal, že to byl ten dežodorant. mně takhle jednou pípalo kafe.
kachna_
Fajka
cernej caj
Xerxová
nesnášim volně ložený psy a když je člověk dvojpsí či vícepsí (o dětech už vůbec nemluvím, když jsou v situaci), je to ještě výživnější. Fakt bych střílela.
aspoň, že to Xerxová tentokrát proběhlo "jent" takhle. Huf.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 11:58
- Nahlásit
PetraK
takove nestandartne hosickova
je dobre, ze ste si to uzili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 12:08
- Nahlásit
cernej caj
takove nestandartne hosickova
jo to je celej on , pošahanec. Včera dělal hlídače, přišla tam známá od Ajšadlovýho tatínka a Rumouš hlídal hlasem mocným basovým a........... celej se u toho kroutil radostí, protože v podstatě vlastně vítal.... je to ... jemen
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 12:20
- Nahlásit
PetraK koukni na Zvířetník - ten článek tě potěší jistojistě
Jinak si Rumíčka umím představit - to jak se bál bubáka i jak hlídal na zahrádce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 12:43
- Nahlásit
Xerxová
DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK za avízo MÁM HROZNOU RADOST, hroznou, fakt. No myslím, že teď si Yga nějakou dobu z hlavy nesundá mokrou utěrku :d
Jinak si Rumíčka umím představit - to jak se bál bubáka i jak hlídal na zahrádce
on je prostě blásen. Nemá to se sebou jednoduchý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 14:16
- Nahlásit
No tak jsem byla radostná, jak jsem zaktivizovala mámu, která byla včera úplně dokonale za vzornou, p rotože si došla sama nejen na oční, který má za rohem, ale taky pak i sedla na autobus a dojela si ještě za obvoďačkou!!!!! Bez toho, aby někde padla vysílením .
No. A dneska odhučela do nemocnice. Zas s trombónem. Je to prej malej trombón, ale je. Takže hospitalizace tak na tejden. Chjo. To zas bude, pomooooooooooooooooooooooooooooooooct.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 14:35
- Nahlásit
PetraK ach jo - držím palce, ať se rychle zvládne vrátit domů a "nepropadne se" moc zpátky...
Já dneska ráno začínala taky v nemocnici - taťkovi pro jedny výsledky - a moc dobře jsem si popovídala s panem doktorem - udělal si na mě čas, pochválil dědu, léky silné nenasadil (že by neměl kam sáhnout, až bude hůř)... prostě jsem měla dojít pro recept a byla z toho konzultace s vysvětlením od primáře Fakt nemám s nemocnicí blbou zkušenost - a to je taťka "beznadějný případ" ve věku značně pokročilém... Starají se vzorně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 14:39
- Nahlásit
Xerxová
éky silné nenasadil (že by neměl kam sáhnout, až bude hůř)..
a! Moudrej pan lékař!!! To je prima!
No já doufám, že to zvládne a že to půjde rychle, aby mohla brzo domů.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2016 17:06
- Nahlásit
Tak i dneska jsem měla skoro vzorovanýho psa A skoro jsem ho uhonila chudáka - poslouchat musel, cyklisty si prohlížel, běhal za citronem, zvížátka hledal (heh já skoro zašlápla křepelku a viděla jsem zajíce, Adam neviděl nic ), nachodili jsme asi 7,5 km a pak doma scípnul Jen až dojdu z práce, tak asi už scíplej nebude
|