| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2016 19:56
- Nahlásit
Fifi
no to by taky asi slo, ale ja mam po praci vetsinou hrozne moc planu a kvuli pohyblive prac. dobe se nemuzu ulejt z prace ale musela bych si to naddelat a na to nemam cas
jo, ten tekutej je asi taky fajn - dokonce sem dostala jeden home made na tekutej lih, ale nevim, jestli bych se toho vic nebala mela bych ten na tekutej vyzkouset (to se kupuje pak v drogerii?)
proste prvni pes je vzdycky nejlip vychovanej ale ono je to i o tom, jak co potrebujes, a kdyz nepotrebujes, tak proste nemas duvod a kdyz nemas duvod, tak ten cas pak investujes do jinejch veci, co treba ucis bez duvodu a prijdou ti lepsi
my mame zas oknovy vyrvavani ted, jak byla pres zimu feri v kleci a pak vlastne jeste ani moc nikdo venku nechodil, ted je teplo a po ulici furt behaj nejaky decka, je furt naskocena na okne a jeci, bestie. toho masicka, co do ni pada, ale druhej den, jak kdyby o tom neslysela, ze se na okno neskace
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2016 20:03
- Nahlásit
cernej caj
ale nevim, jestli bych se toho vic nebala mela bych ten na tekutej vyzkouset (to se kupuje pak v drogerii?)
Ja ten lih kupuju vetsinou na benzince. Je to na nem napsany, do varicu. Kdyz si na nej zvyknes, je fajnej, akorat nesmi moc foukat nebo varit nekde v zavetri, v tom ten pevnej lih bude asi lepsi.
my mame zas oknovy vyrvavani ted, jak byla pres zimu feri v kleci a pak vlastne jeste ani moc nikdo venku nechodil, ted je teplo a po ulici furt behaj nejaky decka, je furt naskocena na okne a jeci, bestie. toho masicka, co do ni pada, ale druhej den, jak kdyby o tom neslysela, ze se na okno neskace
Tak tam bude jecet furt, uz to ma zazity a kor kdyz vidi ven. Pokud nemas sanci ji to okno nejak znepruhlednit ci ji k nemu zabranit pristup, musis se smirit. Ja mam zaluzky do ulice nastaveny tak, ze svetlo do pokoje jde, ale psiska nevidi ven. Takze se nenastartovavaji pohledem, jen asi hlidaj poslechem. Kdyz byly na parapetu muskaty na prezimovani, par jich urvali, jak tam nohama hamtali.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2016 20:06
- Nahlásit
Fifi Arona (i díky skautským výletům) byla zvyklá na košík v dopravních prostředcích. Xerxes košík uměl mít nasazený (asi 5x cvičně doma tak minutu - bez potíží), ale nikdy ho v praxi nepoužil. Betka jela cvičně dvakrát okošíkovaná autobusem jako dorostenec - a pak taky nic. Nightovi jsem ho asi dvakrát nasadila doma - a tím to taky haslo. Mám doma ve sklepě dva koše jak na brambory - doga fena a doga pes se jmenují... staré dobré filcem podšité
Už ani na dovolené nejezdí. V Dánsku psi můžou snad úplně všude (před 4 roky mě to až zaráželo - i v obchodech s potravinama, v ZOO, v Legolandu...) a ve Skotsku taky nikde košík na Betku nechtěli (třeba na malých trajektech). Takže jak červencová dětská dovča i zářijová turistická bude bezkošíkatá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2016 20:13
- Nahlásit
Xerxová
byla zvyklá na košík v dopravních prostředcích.
Prave, to jsem driv trenovala s kazdym psem, jizdu v MHD a tudiz kosik. Kterej se hodil i na nektery zkousky. Ted uz jsme autem rozmazleny a max probehne socializace na nadrazi MHD ci CD ve srumci u pokladen.
staré dobré filcem podšité
Tech si vaz, ty se muzou jeste casem treba hodit.
Takže jak červencová dětská dovča i zářijová turistická bude bezkošíkatá
To jo, ale neni od veci nahubek prihodit do auta. Nikdy nevis, kdy se hodit muze, taky vozim jeden Kremyli neustale.
Ad Kremyl - dneska se tu stavovala mathea a skutecne naznala, ze Kremylek je nejakej zivocich pohybujici se v casovy smycce, protoze rtw v jejim veku by se mel chovat jinak. Hovado po ni hupsalo, tlapickovalo, proste si zvesela rotilo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2016 20:15
- Nahlásit
Fifi
ono blby, ze mame pod oknem hned tu postel, takze strci hlavu pod zaves a nic ji neutece
ale trenujem aspon odvolani od vokna, aby z toho treba starecci nemeli infarkt. Tesim se, az za milion let preskladame pokoj a pod oknem nebude nic. sice prijdem o dve skrine, ale nebudem zas do postele naskakovat od noh a okno otvirat z postele
Xerxová
tak ono je to asi i lepsi, kdyz se to nepozaduje, a kdyz treba kos da jen ten, kdo vi, co by kdyby - a v tech zemich asi i pejskari sami maji vic rozumu, ze kde kos treba, tam daji?
(ja treba radsi, at je nejaky dite co se priblizi necekane zezadu k ferine na nadru, ze dostane kosikem, nez kdyz mu ukousne ruku ze clovek muze v klidu treba koupit listek bez toho, ze by se bal na 10sekund u ty reaktivky otocit. 20 decek ji pohladi v klidu a pak ji vystresuje nejakej pes, kterej vejde do haly a sup, decko v blizkosti...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2016 22:16
- Nahlásit
tak dorazil ten telefon, táta je nadšenej, tak doufám, že to nebude nějaká kraksna poruchová
bezdrátová nabíječka taky super
a granule s kachnou a fialovým dinosaurem dorazily taky, dinosaurus je teda kapku větší než jsem myslela a zatím ho zabavila neteř
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2016 22:17
- Nahlásit
cernej caj
no kdybych chodila s Dorinem takhle mezi davy, tak by taky musel mít košík, na něj se musí dávat furt bacha právě kvůli těm lidem co se na něj vrhaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2016 22:48
- Nahlásit
trek s lamama
http://www.novinky.cz/cestovani/403682-trek-rakous kem-po-boku-lam-vzhuru-do-kaprunu.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 05:59
- Nahlásit
maya
tak snad nude tatinek spokojen.
38 neni horecka sem si nasla na netu a tak evidentne jen prehanim, chtela sem dneska zustat doma ale clanky z netu me presvedcili, ze asi nee pac to asi neni vhodnej duvod "ze se mi chce spat"
dneska je krasne teplo uz i ted rano
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 06:50
- Nahlásit
cernej caj
38 neni horecka
no já teda nevim, ale od 37,5 jsem naprosto nepoužitelná a neschopná pohybu, natož práce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 06:55
- Nahlásit
kachna_
tak me se akorat chce desne spat a rezou me oci a su zpomalena, ale jinak se to da nastesti.
sem si vzala paralen a hura do prace, mame sice ty sick daye, ale sem si rikala ze to chce asi vaznejsi duvod zustat doma, nez ze se citim jak kdybych tyden nespala
dobry je, ze vetsinou dopo se to zlepsi a jak se to zacne po obede zas horsit tak uz je cas jet domu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 07:16
- Nahlásit
cernej caj
Řekla bych, že 38 je horečka a na sick day víc než stačí. Tak aspoň zalehni odpoledne a vstaň nejdřív v úterý a ten sick day si vyber v pondělí ať to vyležíš pořádně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 07:32
- Nahlásit
birma
no uvidim, ale do slovenska 14dni cas takze zatim dobry!
co noha?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 07:48
- Nahlásit
cernej caj
Dneska prvně trochu lepší příště si budu stěžovat hned, jestli to funguje tak, že si postěžuju a problém zmizí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 08:04
- Nahlásit
cernejcaj
teda s 38 uz bych byla napul chcipla a mit sick days tak bych nevahala
ono jaksi se ti to furt vraci protoze to nikdy poradne nevylezis
holt taky cim je clovek starsi tim ta regenerace jde hur
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 08:17
- Nahlásit
dozkušuju poslední dálkaře (jejich resty ze zimního semestru) dneska v poledne a zítra učím... tak jsem si klidně dala na devátou holiče. A protože jsme vstávací, tak jsme už v sedm ráno byli v lese. Krááááása nesmírná - psisko nadšené, my se krásně prošli...
Potoky tečou (ale nicmoc), podmáčené paseky čvachtaj, ale na menší ploše než jindy... Vody je fakt málo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 08:33
- Nahlásit
birma
tak to je supr, doufam, ze do longu uz si to plne rozmysli!
Maya
asi jo, no...
Xerxová
tak dneska urcite byla krasna jarni prochazka a teda gratuluju i k udrzbe, ja uz se chystam asi mesic, ale...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 09:13
- Nahlásit
cernej caj
38 neni horecka sem si nasla na netu
no to teda je horečka. Při 38 jsem ká.o. a každý další dílek na teploměru mě zabíjí. Vůbec nechápu, jak jsem přeižla letos ty čtyřicítky
Myslím, že má Fifi pravdu - chtělo by to MUDr ale, chápu - taky bych nešla. Tak milčim.
birma
příště si budu stěžovat hned, jestli to funguje tak, že si postěžuju a problém zmizí
hele a to je dobrá metoda!!! Ešivá se to potvrdí, založíme tu nějaký stěžovací fórum
Xerxová
Potoky tečou (ale nicmoc), podmáčené paseky čvachtaj, ale na menší ploše než jindy... Vody je fakt málo
hm, taky jsem koukala jak je u nás rozpukaná zem a to do hloubky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 09:13
- Nahlásit
cernej caj
ja uz se chystam asi mesic, ale...
já ani nemluvím. ale řeším to tak, že po půl lahvi žampuňskýho vezmu nůžky a šmik zatím to vychází
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 09:31
- Nahlásit
PetraK
tak zacalo to s behaci bubitkou slibne, ale skoda, ze se pak tak zhorsila... o vikendu alebude krasne, bude moct se urcite nekde vyhrivat kdyz nebude zrovna moct behat
no uplne v pohode se na tom da varit je lepsi zavetri, kdyz fouka, at ti nejde ohen vsude, ale fakt to de
- ja mam problem, ze mam ty vlasy tak kratky relativne, ze si tam ani nevidim a kdyz sem je mivala delsi, tam se nejakej zub schova ale u tech kratkejch se bohuzel neschova nuzkama fidlam jen co me akutne nejvic stve ale zadek si nezastrihnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 09:45
- Nahlásit
cernej caj
tak zacalo to s behaci bubitkou slibne, ale skoda, ze se pak tak zhorsila..
no jo no , a bylo to z vteřiny na vteřinu
. o vikendu alebude krasne, bude moct se urcite nekde vyhrivat kdyz nebude zrovna moct behat
no za to jsem ráda, že je to doba, kdy může být prostě otevřený barák, venku má matraci, může si sama volit, jestli chce být v chalupě, v chládku, nebo se vyhřejvat na matraci nebo na trávníku,
ja mam problem, ze mam ty vlasy tak kratky relativne
no do toho bych nešla ani po base žampuňskýho, to ne. Na tom mým to vidět není, když se spletu. Jen se nesmím splést moc , jakoooo třeba tetkon. Jeden den jsem se šmikla a povednul se mi pěknej tvar. Druhej den jsem to chtěla ještě vylepšit........... a úplně mi můj záměr nevyšel asi že už jsem k tomu neměla to žampuňský
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 09:51
- Nahlásit
PetraK
tak to zni paradne takhle na chate, to je supr
no prave tak priste asi vic sampuskyho doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 10:05
- Nahlásit
cernej caj
tak priste asi vic sampuskyho doma
jo takže, až se pak někdo zeptá a jak se to stalo, že jste alkehůlik, tak odpovim - "Abych se mohla ostříhat!"
ale tak zase by to bylo originální vysvětlení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 10:18
- Nahlásit
PetraK
no to by bylo, ale nevim zda je lepsi byt v psychiatricke nebo protialkoholni lecebne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 10:32
- Nahlásit
cernej caj
tam kde mi povolej mít s sebou psy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 11:47
- Nahlásit
Rumštajn,
nestíhááááááám..a on už je zase pátek..to to letí to to letí.... strašný!
PetraK
a Bubi už asi očividně nestačila mozková kapacita na to, aby zvládla nezešílet z jídla a zároveň normálně chodit jako doposud a......... stala se z ní tříkolka a je tříkolkou doposud
to je trupka
že jí drbem na kebulce zrzafku jednu babičkovskou !
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 11:56
- Nahlásit
PetraK
Bubice uz by se teda mela rozhodnout jestli chce bejt kulhavek oes a nebo ne
tak snad ji to brzo prejde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 12:17
- Nahlásit
tak jsem ráno prohnala Adama za citronem a zjistila, že na rychlý běhání fakt nemá kondičku. Kde by ji taky chudák vzal, když furt trajdá na vodítku mym tempem, žejo. Tákže v neděli půjčím od bratránka kolo a lenochodovi proženu faldy (a sobě taky )
PetraK
hele a nemá vona toho němce? že by jako zapomněla, že už nekulhá?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 12:20
- Nahlásit
birma
tak si to o vikendu uzijte na kole
taky nemam kondicku, hruza... ani lidi na leto, coz je jeste vetsi hruza
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2016 12:26