Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 17:05
- Nahlásit

cernej caj
su zabalena na zitra
ty se někam chystáš? nemocná? ty bys zasloužila na holou!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 17:14
- Nahlásit

birma
s vero, mam to domluveny dlouho uz a zaplaceny ubytko, navic nemuzu jet prece na slovensko v uplne novych botach, co nikdy nebyly venku

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 17:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

"Mami, kolik je ti let? Na prstech" (netrpím mnoho prstostí, ruce jsem ukázala čtyřikrát, jednou necelý)
"týjoooofka" děti se na mě zadívaly fakt s obdivem, jak někdo vůbec může žít táááááák dlouho. Přemejšlim, jestli nemám mít depréze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 17:25
- Nahlásit

kachna_
tak to vis, pro deti sou i 50 lidi, co uz sou mega moc stari, rodice sou jen prumerne stari

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 17:46
- Nahlásit

kachna to takhle známá při zápisu ve školce sdělila dítku, že k ní do třídy před lety chodil jeho tatínek. A dítko vyvalilo očka a s úžasem se zeptalo: "a jak to, že jste ještě neumřela ??" A to měla do důchodu dost daleko

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 18:14
- Nahlásit

Už podruhý mi zákazník pochválil angličtinu

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 18:14
- Nahlásit

Xerxová
a jak to, že jste ještě neumřela ??
a neumřela na místě hned po tý hlášce

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 18:28
- Nahlásit

cernej caj
Cajdo, ty si koledujes, fakt jak rika birmice, na zadek bys mela dostat. Kdyz mas 38 stupencu, ses prdla nekde pochodovat? Vero moc pozdravuj a snaz se to tam teda s pohybem neprehanet, at si neuzenes neco mnohem horsiho.

Jinak preju vsem krasavej vikend.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 18:33
- Nahlásit

birma
tak to ses sikovna!

Xerxová
chudak

Fifi
ja vim, ale nechcu to zkazit, taky se na to moc tesi a jinak se uz moc terminove nesejdem budu pozdravovat

taky si moc uzijte vikend

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 18:58
- Nahlásit

Kdo chytil dneska králíče, které před týdnem zdrhlo? Martínek . Králíče je zdravé, spokojené a zjevně nijak nestrádalo, což nechápu, když uvážím, že máme tři psy.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 19:01
- Nahlásit

kachna_
Martínek je borec!

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 19:35
- Nahlásit

kachna_
Martínek je teda velkokrotitel
cernej caj
no samozřejmě potřebuju vyměnit starej bojler za novej, ale to není, že se to pověsí a strčí do zásuvky, musej se tam napojit kabely a trubky, který se musej trochu předělat, protože dneska už stejnej bojler nekoupím, do toho nikdo domácí hrabat nebude
ale jako fakt je k vzteku, že se ten starej neodporoučel v tropech, kdy by člověk sprochování ledovou vodou ocenil
si ten výlet užij, ale teda takhle se těch nemocí asi jen tak nezbavíš

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2016 21:51
- Nahlásit

Adam je borec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 06:50
- Nahlásit

rychle ven, a pak holt do procesu pracovního...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 06:50
- Nahlásit

kachna
martinek je skvelej s kralickem

xerxova
tak at ti dneska rychle utecou

birma
sikovneeej

maya
tak naprd, no. my sme starej dunkcni bojler nedavno vezli na separak, co s tim doma, ze jo, kdyz mame jeste jeden... a nepouzivame zadnej

po 11ti prospanych hodinach mi je lip, je nadherne. potkala sem rano pani, divila se kde mam psa, ale je to takova blba trasa, na ferinku dlouha a vokoun obcasny ochcavac zdi do ubytka nemuze a je to prave blbe umisteno ze se to neda stihnout krz spoje za jeden den

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 07:52
- Nahlásit

birma[/[b]birma
pěkný!!!

7:05 tati, vstávej (vyhrál, že je moc brzy)
7:45 tati, vstávej, už je dost hodin (Kačenka)
7:47 tati, ještě můžeš spát, nevadí, že nevystáváš (Lucka)
A to má kliku, že Martin žere Lucince scala pastelky
Teď mu recitují básničky, něco mi říká, že nespí

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 09:35
- Nahlásit

Dopisuju si s Anglií. Nějak mi nepřišly objednaný knížky. Jsem sice ráda za příležitost si pocvičit i něco jinýho než poslech a čtení, ale nemusely by mi v tom viset knihy za 30 dolarů, navíc takový, na který se moc těšim...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 11:27
- Nahlásit

kuk - učím, učím, učím... Ale je to fajn Ráno jsme stihli krásnou procházku v lese, takže jsem i spokojeně vyvenčená

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 11:28
- Nahlásit

prvně jsem se podívala, kam že to vlastně za necelých 14 dní s kafem jedem. No asi bych měla začít na tu cestu šetřit, nenapadlo mě, že dál už to na Slovensku nejde

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 18:33
- Nahlásit

Xerxová
nám jedna azalka uschla úplně a jedna napůl, tak tu se ještě pokusím zachránít tu druhou nevím jestli má smysl, to by se muselo uřezat u země
u nás v potoce vody dost, asi taky potřebujete bobry

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 18:33
- Nahlásit

birma
jedete do Košič nebo kam? jestli se do tý doby kafe nezruinuje úplně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 18:59
- Nahlásit

Maya ony azalky obráží mladými výhony ze země. To už je poznat, která obrůstá - sice letos nepokvete, ale přežije. Pokud se tváří ještě teď suše a neobráží, vykopat...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 19:11
- Nahlásit

Xerxová
no jsou tam ze země asi dva šlahounky s listama, ale ta azalka je veliká a vypadalo by to podle mě i kdyby tam něco vyrostlo tak blbě, že mám v plánu jí fakt vykopat a koupit novou

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 20:33
- Nahlásit

Maya
Jedem až na východní hranice, Košice necháme daleko za sebou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2016 20:44
- Nahlásit

takže Vihorlat ?? Tam jsem byla jedinkrát - asi tak před pětačtyřiceti lety. Moc si z toho nepamatuju

birma
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 00:27
- Nahlásit

Xerxová
Bukovské hory už se strašně těším, jen mám krapet hrůzu z cesty

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 05:57
- Nahlásit

my dneska Jizerky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 07:01
- Nahlásit

xerxova
moooc si je uzijte

birma
no cesta bude desna, proto ten nocni prejezd aspon...

jinak vcera bylo krasne, byli sme na hrade kaya se podivat, nmecky neumim zblecht ale byly tam sve pani co prodavaly listky, takovy sympaticky padesatnice, ptaly se jestli sme dosli od hardegu, (6km) tak rikam nasi cestu jako "satov-kaya-hardeg-cizov" a pani pak evidentne prekvapeny strekou, chvalili nas, rukama nohama sme se domluvili a pak dosla za nama i vero teprv, ktera umi a prej nas pani desne obdivujiu

planovanej 2km usek na jeden z ostrohu nad dyji sme nedali, byla sem tuha, proste dopo nejlip, k veceru zhorseni tak sme trtali na ubytko ale bylo vcera nadherne, dneska jdou 18km do znojma a ja asi jen 5 na bus.

vero dekuje a taky zdravi!

birma
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 09:19
- Nahlásit

Tak máme za sebou necelou půlhodinu na kole. A Adam tvrdí, že to děláme každej den aspoň třikrát ani ho nenapadlo na mě štěkat, skákat, nic. Ale teda aby nacválal, musela jsem jet z kopce, jinak jsem to na tý polňačce nedala

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2016 09:52
- Nahlásit

cernej caj
birma
a nevyplatil by se vám autovlak? Ešivá jedete jen dvě?

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání