| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 11:37
- Nahlásit
peknej slejvak u nas prisel, uplne se setmelo a zni to skoro jako kroupy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 11:52
- Nahlásit
cernejcaj
tobylo u nas vcera
birma
asi je takovej jekyl a hyde?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 11:55
- Nahlásit
dala jsem tatovi svuj starej telefon a teda ioroti mame ktera to celkem zvlada je to peklo uz mi dochazej nervy takze s moji bezdrat nabijeckou asi objednam nejakej ten aligator jsem koukala ze vypadaj uz celkem slusne a nejsou ani moc drahy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 11:59
- Nahlásit
Maya
no u nas to bylo podobny jak s pc, tak s telefonem, pro maminku leharo a pro tatinka za trest. co mam zkusenost s aligatorem co mel kamarad, odeslo to dost rychle, ale obecne asi jo, nejakej klasickej telefon pro cloveka co nepotrebuje internet, fotak a nevim co asi porad lepsi klasika
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:17
- Nahlásit
vybírám si outdoorovej mobil. Máte někdo tipy, zkušenosti?
Maya
asi je takovej jekyl a hyde?
To rozhodně, odevždycky
asi objednam nejakej ten aligator jsem koukala ze vypadaj uz celkem slusne a nejsou ani moc drahy
ten teď dostala mamka jako služební. Prej se v tom vyzná líp než v androidu, no já se v tom nevyznám vůbec. Nejsem schopná jí poradit vůbec s ničím, takhle neintuitivní mobil jsem snad ještě neviděla...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:31
- Nahlásit
birma
proc outdoorovej zrovna? podle me i beznej telefon zvladne mrholeni v kapse a tak, neni nutno priplacet za to ze vydrzi metr pod vodou...
samsung xcover mozna... nebo nejaky evolveo?
asi neuvedeny alergeny v jidle neznamenaly, ze tam nejsou... dala sem si ty polivky 2, pac nic jinyho bezlepkovyho nebylo. uaaaaaaa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:38
- Nahlásit
cernejcaj
lity lity teda s tou polivkou
birma
tata se nevyzna v zadnym telefonu staci kdyz tam budou rychlovolby pod cislama a to oredpokladam ze jo to mu nekdo nastavi a on uz to jen pouziva
mel starou nokii ale mrnavej displej tak na tom ort videl na ten muj vidi dobre ale proste neumi to s dotykacem tak mi aligator prisel jako dobry reseni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:41
- Nahlásit
Maya
a s dotykacem nemuzes nastavit nejaky rychly volby? ale urcite takovej klasickej telefon je nekdy lepsi, kdyz je na to clovek zvyklej, spis si zvykne na jinej tlacitkovej typ zas
(a co nalepit na displej lupu?)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:43
- Nahlásit
cernej caj
proc outdoorovej zrovna?
protože mi to pořád padá, občas i na asfalt, občas ho zasednu... prostě potřebuju něco, co u mě chvíli přežije...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:44
- Nahlásit
birma
jestli by nebylo reseni normos s nejakym ochrannym obalem a panzer/gorilla glass na to zepredu, coz ochrani displej. ale pokud to cenove nebude moc rozdil, tak urcite ma smysl ten odolnejsi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:47
- Nahlásit
birma
tady si muzes vyklikat co by to melo mit a vyflusne ti to seznam (prodavanych pripadne i starsich) modelu, co by splnovali to co chces
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:48
- Nahlásit
birma
protože mi to pořád padá, občas i na asfalt, občas ho zasednu... prostě potřebuju něco, co u mě chvíli přežije...
mám evolve a takhle u mě už přežívá úspěšně asi čtvrtej možná pátej rok...přežil moře pádů i vody ale nesmí mu bejt ziminka...jak je kolem nuly tak smolík a nefungá...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:50
- Nahlásit
Fajka
na evolveo zrovna koukám, to jsem ráda, že jsi spokojená
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:52
- Nahlásit
birma
na evolveo zrovna koukám, to jsem ráda, že jsi spokojená
jako jo jsem, to zamrzání je u outdoorovýho typu trošku na pytel ale jinák dobrý..nevýhoda je ještě že je asi trošku těžší ale zas ta výhoda tý nekonečný baterie převýší všechny negativa...a baterka po těch letech drží furt a dlouho...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 12:54
- Nahlásit
cernejcaj
rychly volby tam ma ale neumi to proste moc rozkliknout ani prijimat hovor a obvykle to dopadne ze neco zapne omylem
proste ten dotykac je problem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 13:16
- Nahlásit
Maya
ja se nedivim, me to taky napul nejde
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 13:19
- Nahlásit
kachna_
kdybyste někdo chtěl machrovat s boží vlašťofkou
určitě vyzkoušíme díky za nápad
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 13:44
- Nahlásit
PetraK
říkala jsem si, že kdyby se tu ještě objevila BRŮTICE, jo? tak že to vyloženě ocení
Neboj, Brůtice je zde a vyloženě oceňuje tvůj Růůůůůžový den ... a již zároveň vymyslela extra dáreček pro jednu neodolatelnou Růůůůžovou Rajmštajnku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 13:44
- Nahlásit
brut
tak to uz je za rohem, tak to teda at si to vsichni uzijou!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 13:50
- Nahlásit
birma
jsem ráda, že se chlapeček činí. ... asi měl jen zásek a možná mu tahle zkušenost bude kupodivu k dobru ..
Ohledně telefonu ... u nás byl i ten oudoorovej ... musím říct, že nevydržel. Voda dobrý, prach relativně taky ( teda, pokud s ním nejezdíš po safari, tam ti nevydrží ), ale ty pády na zem mu nedělaly dobře. Po třetím pádu mu praskl displey Takže spíš vybírej s větším zaměřením na pády než na utopení či na prach...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 13:54
- Nahlásit
cernej caj
tak to uz je za rohem, tak to teda at si to vsichni uzijou
jj, je to za rohem a já mám jak každý rok pocit, že to bude totální propadák , ale co... minimálně setkání 58 psů a z toho 45 honáků bude skvělé a moc se na to těším ( tolik psů ještě nebylo - loni 54 ) , jsem na ně zvědavá. Asi je ani nestihneme společně vyfotit neb tohle množství se na jednu fotku nevejde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 14:09
- Nahlásit
brut
prave nektery evolvea maji gorilla glas (specialni pruzny tvrzeny sklo) nebo se to sklo da kolem 500 koupit a ochrani sklo paradne, a nejhur se vymeni jen ta ochrana
urcite to nebude propadak, kdyz je porad takovej zajem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 14:41
- Nahlásit
Jéé brý den, paní Bruuutíková
tfuj tfuj at se vám ten cup vydaří a přeje vám i trošku počasí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 16:19
- Nahlásit
tak díky všem za připomínky a poznatky
Nejspíš mám vybráno a bude to tenhle mazlík, recenze má výrazně lepší než podobně drahej Caterpillar, měl by odolat všem pádům, tak si snad budeme rozumnět
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 16:19
- Nahlásit
brut
budu na tě myslet, ať se akce vyvede k plné spokojenosti všech
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 19:20
- Nahlásit
odpoledne jsme proběhli opět kolem ranče Malevil na okraji Lužek.
Akce 1: První srnku jsem viděla včas - a psisko vzorně poslechlo (on mizející srnu neviděl, jen slyšel). Když jsem riskla nechat ho na volno, tak sice v místě, kde dorazil na čerstvou stopu vyrazil, ale na houknutí ihned změnil směr a čenichal pak "v protisměru". Neříkám, že byl klidný... ale nezdrhnul !
Akce 2: jdu po široké cestě (v poklidu, tam málokdy se dá potkat živáček). Psisko pobíhá pár metrů přede mnou. Najednou registruji za sebou cinknutí kamínků... Otočím se, a málem na dosah za mnou přechází cestu srna Zrychlím krok, plácnu Night po zadku se zvoláním "baba" a vyrážím tryskem kupředu. Nadšeně mě šel lovit a srny se nevšiml. Fakt ta zvěř nemá základní slušné vychování
Akce 3: Jdu za Pepou na poslední jamku hřiště a koukám, že v dálce kolem jízdárny pobíhají dva psi. Nighta mám na hřišti vždy na vodítku. Najednou po chvíli máme návštěvu - dorazil naježený ridžbek s ocasem vytrčeným jak anténa (ten ridž měl i na ocase), ohrnuté pysky a krásně vrčel... No přece si broučka svého nenechám napadnout - ve chvíli, kdy šel cizí pes do přímého kontaktu, tak jsem se mezi ně narvala, a řvala jak protržený Slapy... Zabralo to... mazal zpátky... Docela jsem se pak rozklepala... Ale v tu chvílí... Fúúúrie
prostě krásně prožité dvě hodinky v přírodě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 19:55
- Nahlásit
Xerxová
teda ty máš zážitky
birma
tak ať ti dlouho vydrží novej mobil, vypadá hezky
já si četla o těch aligátorech a teda jako nic moc, tak nevím jestli to za tu tisícku risknout a nebo ne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 20:48 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Adam měl dneska pěknou srajdu, říkala mamka, že přišla domu a byl podělanej byt. Prvně.
No teď už je prej úplně zdravej a já jsem zlá, protože se mu nevěnuju (necvičim, nekrmim, na procházku nejdu...)
Xerxová
teda to máš fakt zážitků. Nezávidim ani jeden, jen toho poslušnýho psa
Maya
Mamka právě říkala, že to po ní pořád chce pin, aniž by mezitim vypínala mobil (má dvousimkovej). Já bych to nechtěla asi ani zadarmo...
edit: má ale dotykáč, ty tlačítkový vůbec neznám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 22:41
- Nahlásit
birma
no tak nakonec jsem našla, že nejlepší mobily pro seniory jsou prej švédský Doro, který se na ně specializujou, akorát se skoro nikde neprodávaj a tak nakonec jsem objednala z alzy s mojí nabíječkou evolveo, vypadá v podstatě stejně jako ty doro, tak uvidím, snad to vydrží alespoň chvíli a blbnou to moc nebude, to by mi táta hodil na hlavu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 22:42
- Nahlásit
birma
a chudák Adam teda, jeslti to taky nemá od nervů z toho zážitku, tak snad už bude ok
|