| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 08:15
- Nahlásit
kachna
si rikej ze horsi by byly vicedenni virozy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 08:30
- Nahlásit
jo pred 14ti dnama se mi zdal sen a ja si je pak uz nepamatuju, ale tesne po probuzeni vetsinou jo... tak sem si napsala do telefonu poznamku o cem byl ten sen a rano sem zjistila, ze poznamka neexistuje, tak se mi to asi jen zdalo.
vcera mi zacal pipat telefon, tak se divam co to je a tam na me vyskocila poznamka "unest dite vsi myslet"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 08:55
- Nahlásit
cernejcaj
si unesla dite a melo vsi?
ja teda taky sny zapomenu kdyz uz se mi vyjimecne nejakej zda
jinak asi lepsi si dej namluvit nez to datlovat takhle ve zkratkach
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 08:55
- Nahlásit
cernej caj
unest dite vsi myslet
hmmm, tak k nám na návštěvu zvaná nejsi!
Netoužím ani po tom aby nám někdo dítě unesl, ani o tom, aby ho zavšivil a ve škole a školce rozhodně netouží po tom, aby ho někdo naučil myslet.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 08:56
- Nahlásit
cernejcaj
a kdyz ti pipal tlf taks to nemela v poznamkach ale v kalendari a proto si to nenasla?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 08:58
- Nahlásit
Maya
no v kazdym pripade me to dost rozsekalo vecer
se obavam, ze bych 3x zas usla v noci, nez bych nasla kde se to namlouva
kachna_
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 09:03
- Nahlásit
Maya
jj, sem to mela v kalendari (ja sem to teda asi uz tenkrat psala do kalendare ale de o to ze sem se divala jen na to aktualni datum a nenapadlo me to hledat v celym kalendari)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 09:23
- Nahlásit
moje novy botky z nemecka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 09:33
- Nahlásit
cernej caj
šiš ty si v nich snad i chodila ne???
vomlátit dojčlandům vo hlavu ..grrrrrrrrrrr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 09:37
- Nahlásit
Fajka
tojo, vero mi i nabidla priadne nemeckou asistenci v konverzaci
nicmene nemaj par na vymenu, byl posledni, takze mam jen moznost prachy zpet. v situaci, kdy mi paradne sedi sirka a do jinejch se nedostanu vyvstava otazka, zda se na to nevykaslat, nenechat slepit u sevce a prdet na to... pac v noze obalene prachama bych chodit mohla ale nevim, jak dlouho by ty prachy vydrzely
chystas se taky na voka?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 09:40
- Nahlásit
cernej caj
nicmene nemaj par na vymenu, byl posledni, takze mam jen moznost prachy zpet. v situaci, kdy mi paradne sedi sirka a do jinejch se nedostanu vyvstava otazka, zda se na to nevykaslat, nenechat slepit u sevce a prdet na to...
No to asi jo teda... :-/ ale bejt tebou tak jim napíšu hezkej dopis ještě s tím že kolik tě ta oprava stála atd...klidně bych tu částku i z trojnásobila...třeba se pochlapěj a pošlou nějakej chlup zpátky...co?
chystas se taky na voka?
no snad jo, snad to s prací výjde..ráda bych
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 09:44
- Nahlásit
Fajka
hmmm, myslis, ze to tak funguje? tak muzu zkusit, dohledat zaruku, udelat foto dokumentaci
tak drzim aplce, at to klapne
ja mam na letosek zas tuny planu i na ferinko vandr ale neni cas, je to spatny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 09:44
- Nahlásit
cernejcaj
proto uz ty boty nevyrabej ?
to teda navim co bych delala pri takovym dilema
jeste ze tohle resit nemusim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 09:49
- Nahlásit
cernej caj
hmmm, myslis, ze to tak funguje
tak jako za zkoušku nic nedáš ..
a když jim pošleš takhle hezký fotky ještě bych se zmínila že si členem největší turistické organizace v ČR a jejich firmu i značku bot široké turistické obci rozhodně doporučovat nebudeš
tssss..když nic jinýho tak je to bude žrát minimálně stejně jako tebe že máš za velký prachy nekvalitní zboží
tak drzim aplce, at to klapne
dík..no uvidíme..sem s tím časem teda v řiti děsně tedkonc...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 09:57
- Nahlásit
Maya
no to je starej model (cca 5let) vyrabej tunu jinejch modelu (tenhle ale mam z ty kazovky za 500, takze sem si myslela, ze stahli vsechny s tou vadou lepeni a v tom nemeckym obchode by mohli byt jakoze dobre slepeny). Jenze ta tuna jinejch modelu podliha tomu zuzeni krz celej trh, ke kterymu doslo tech cca 5let zpet takze se do zadnyho jinyho novejsiho modelu nevejdu ani u tev, ze jo
Fajka
oni sou preprodejci, je to prodejna co mela boty skladem a ne vyrobce, bohuzel... ale napsat bych jim mohla, no, zeptam se aspon na to zda by proplatili cenu opravy
tak at se to zlepsi!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 11:10
- Nahlásit
birma
šééécko nej nej nej (to je maximum, na co se zmůžu, moribundus už dorazil, připadám si jako přejetá válcem)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 11:43
- Nahlásit
kachna_
lity lity, preju brzkou zastavu! (sireni)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 11:57
- Nahlásit
cernej caj
to je celej Adam na tom dortu
taky oreju birme vsecko nej
kachna
cha prave mi psala kolegyne ze lezi chciple nadale i tenhle tejden cimz mi suce zhatila plany na dva drivejsu odchody tenhle tejden kdyz tu kvuli ni musim furt trcet
ale tak sna budu mit megabrzkej odchod v patek chvili poo a doufam ze to mi nic nezkazi ze bych chtela venivat firne x prescasovych hodin tak to fakt ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 12:02
- Nahlásit
Maya
a nemas nejakou kompenzaci, kdyz tam ses kvuli kolegyni driv nebo az bude zdrava, muzes si to vybrat drivejsim odchodem?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 12:32
- Nahlásit
cernejcaj
prescasy si prave muzu vybrat jen do konce mesice pak smitec a zmizej bez nahrady
my se tu musime stridat na tlf takze kdyz tu neni tak zaridit si drivejsi odchod neni tak uplne jedniduchy se to musi domluvit s nekym dalsim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 12:38
- Nahlásit
děkuju za přání
ráno to oslavil za mě Adam plaváním, honěním citronu a učenim se novým trikům. Byl nadšen
Já se akorát namíchla, protože blbec s bobrmanama samozřejmě čokla na volno a to uprostřed jedinýho parku v okolí, kde vyžadujou psy na vodítku. No tak pes se mu tam upíchnul u odpadkáčů a něco požíral tak vehementně, že se nejen nedal zavolat, ale ani chytit. No a pak setkání se dvěma lidma se psama navolno bez zájmu o to, kam ten pes jde nebo co dělá. Radost tedy...
cernej caj
teda ty máš na ty boty fakt pech
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 12:39
- Nahlásit
Maya
prescasy si prave muzu vybrat jen do konce mesice pak smitec a zmizej bez nahrady
co to je za podělanej systém???
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 12:44
- Nahlásit
birma
co tak vim je tenhle system prescasu docela beznej v kanclech
ale ze je debilni s tim fakt souhlasim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 12:45
- Nahlásit
Maya
aha tak snad uz bude zdrava apristi tyden to jeste zmaknes vybrat
birma
tak to je supr, ze si to adamek uzival
no my sme treba driv nemeli prescasy proplaceny vubec a chodit dom si je vybrat driv sme taky nesmeli, ted na prescasy nechodime. kamoska ma zas system na ctvrtleti ji proplati max 30h, takze pokud 1) odprescasuje neco v lednu, musi cekat do breznove vyplaty, 2) odprescasuje treba 60hodin, dostane zaplaceno jen tech 30...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 13:20
- Nahlásit
Birma
Zdeni, všechno nejlepší k narozeninám!!!!
Ať Vám to s Adamem klape stejně skvěle jako v poslední době stále. Odvedli jste úžasný kus práce.
No a samozřejmě přeju, ať se ti daří ve všem na co jen pomyslíš
Hlásání o Adélce:
máme se moc fajn. Dnes jsem se dojala : z Adélky máme už slečnu. Čekala jsem to každým dnem podle vnějších příznaků a chování a je to tady - dnes první kapka.
Tak po prvotním dojmutí asi přijde děs a běs - hlídání na každém kroku
Mějte se všichni moc fajn!!!!!!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 14:09
- Nahlásit
Darenka
uzivejte si a je dobre, ze adelka dela radost!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 14:32
- Nahlásit
Darenka
budes odhanet napadniky brokovnici
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 16:38
- Nahlásit
Maya
budes odhanet napadniky brokovnici
jj, to je mi jasný
cernej caj
jsme přešťastní, že jí máme♥
Už jsem byla koupit hárací kalhotky a další náležitosti.
Ale ať koukám jak koukám, kapka byla jen jedna a kde nic tu nic. Asi jsem si všimla hodně brzy. Tak uvidíme, kdy to bude pokračovat - víc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 16:48
- Nahlásit
s kalhotkama opatrně. Lepší občas utřít kapku a na kus koberce položit starou deku (a jinam dámu v její dny nepouštět), než ji "ucpat" přístup k hygieně. Bakterie jsou sviňky... a nejlépe se fenky čistí samy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2016 17:56
- Nahlásit
darenka
jak rika xerxova a gatky byh pouzila tam, kde je to potreba. nektery feny se cisti vic nez jiny, takze treba starou deku na gauc nebo jen nejaky misto, kde haravka nevadi, feri se treba cisti sama hodne ze nezanechava prakticky stopy po sobe
|