Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2016 19:33
- Nahlásit

birma
jak se provádí běh za citronem?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2016 19:34
- Nahlásit

my dneska byli chvilku všichni v lese - pohodička pohoda - houby nerostou, takže lidi žádní, jeleni už snad konečně s létem odtáhli do hor... takže žádné rušivé elementy se nekonaly.

No a pak páník sekal - a poté nastalo radostné tryskové šílenství psiska - má to od štěníka snad každý den - dementní šilhavý výraz v oku a letíííí a trýýýýskááá - většinou mu polínko či míč dávno z huby vyletí - ale jemu to nevadí... drny lítaj, lidi na chodníku zíraj...

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2016 19:34
- Nahlásit

a dlouho nebyly lapiny, tak jedna na téma Kdo je tady šéf

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2016 19:36
- Nahlásit

Maya jak ti roste Lakín ??

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2016 19:36
- Nahlásit

áá a ještě jedna, já chci taky takový fotkyyyy

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2016 19:37
- Nahlásit

Xerxová
snad roste, žádný nový info nemám ani nový fotky nejsou, tak ono dokud nezačnou běhat, tak to asi nemá cenu

birma
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2016 20:08
- Nahlásit

Maya
jak se provádí běh za citronem?
úplně jednoduše - koupí se nekřesťansky drahej pískací míček ve tvaru citronu (dokonce prej s citronovou vůní), kterej se záhy stane nejoblíbenější hračkou psa a pak stačí ten míček psovi házet
dlouho nebyly lapiny
krásný lapiny!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 05:53
- Nahlásit

xerxova
tak to je dobra zkusenost, je to lepsi varianta nez ty ipacny konce

petrak
mama byla sikovna, skoda, ze zas do nemocnice...

birma
tak to se hodi yakovej citron omylem nenakrajet do jidla

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 06:51
- Nahlásit

cernej caj
Řekla bych, že chuť a konzistenci jídla by moc nevylepšil

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 06:58
- Nahlásit

Night si večer hrál na Rumíčka... Soused začal předělávat střechu a obkládal izolací vikýře... A Psisko vyšilovalo a ňafalo a poskakovalo... že na střeše nemá co pohledávat, že slušný lidi choděj po zemi a nehrajou si na ptactvo ve výškách.

Stejně jako před lety Xerxes u Lipna šílel z rybáře ve vysokých gumákách , který byl do půl stehen ve vodě. Že nemá nohy a že to není normální...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 07:06
- Nahlásit

uffff - teď mi spadnul balvan. Včera jsem si doma udělala véééélikou tabulku a poslala si ji e-mailem. A teď ve škole nebyla... ale stačilo naštěstí znovu načíst poštu a dorazila... Už jsem se viděla, jak klušu domů a zase zpátky, neb to dneska nutně potřebuji

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 07:09
- Nahlásit

Xerxová
ufff. ale jestli si ji odeslala, nasla bys ji v odeslanejch ve webovvym prohlicei, pokud mas...

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 08:05
- Nahlásit

cernej caj
já mám ráda ff, jak spolupracuje Mozilla s Thunderbirdem, utlouk mi v tomhle moc nevyhovoval.

Maya
Co Dorin, už nepajdá? Neměl by, páč "trojnožku" převzala Mája. Čůza pitomá měla včera zatmění (honila králíka a neposlechla mě u psa). Mája mu tam narvala packu teď jí má prokouslou.
S králíkem mě naštvala. Normálně mi nahání králíky a reaguje i na myšlenku, včera jestli někomu naháněla, tak jen sobě

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 08:08
- Nahlásit

PetraK
Co maminka? Přejeme brzkého uzdravení.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 08:13
- Nahlásit

kachna_
ja vubec mail klienta nepouzivam, takze moc nevim. Ale obecne si myslim, ze tam je synchronizace pokud ses na pop3, web + klient, takze asi kdyby ses prihlasila treba na seznam mail, tak by tam ta posta byt mohla.

tak snad se maje tlapka brzo zahoji ateda prokousl ji ju kralik? nebo z toho trauma? (kralik

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 08:32
- Nahlásit

kachna
chudak Maja tak snad se ji to brzo zahoji
Dorin uz dobry asi taky akorat tu nohu strcil ksm nemel
PetraK
s maminkou to je teda pech kdyz uz to bylo na tak dobry ceste tak snad ji brzo pustej
Xerxova
uplne stejne vysiloval Kim jako dvoumesicni stene kdyz soused nechal stat u plotu sekacku a odesel samotna sekacka tam prece nema sama co delat
cernejcaj
jsem si dnesks konecne vzala ten merici naramek tak jsem zvedava co za celej den nameri doted mi nameril 2500 kroku a 1,8 km

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 08:42
- Nahlásit

Maya
tak to je dobre, ze dorin uz je v poradku

tak to je fajn, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 08:54
- Nahlásit

Xerxová

uffff - teď mi spadnul balva

tak to byla ta rána co tu byla slyšet!! znám to, tuhle jsem se taky tak nějak podobně vystíhovala.

Maya

Dorin uz dobry asi taky akorat tu nohu strcil ksm nemel

hurá!! měla jsem strach, že aby něco.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 09:07
- Nahlásit

zas novy (horsi) mapy.cz na planovani...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 09:17
- Nahlásit

PetraK
tak to je skvely s bubitkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 09:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

a ještě se podělím o včerejší a dnešní zážitek. Jedu z prasé dom. Do tramvaje nastoupí "slečna" čí spíše by se dalo upřesnit smažka (ale třeba jí křivdím). Na vodítku obrovskýho rotíka. Když se natahoval k paní na protější sedačce se svou oslintanou kušnou, na který neměl košík, paní se s obavami odtáhla. Slečna to komentovala slovy, je to ještě štěně. Paní měla v očích děs. To jsem ještě byla zticha a hledala cestu, kterak slečně sdělit, že JE kráva. cestu mi nabídl ve vteřině sám rotík, když mi zcela nadšeně začal dloubat tou svou hlavou velikosti kýble do lokte s žádostí o drbání. V tichosti jsem otočila hlavu, nasadila výraz Wednesday z Adams family, dlouze jsem se slečně zadívala do gezichtu a sdělila jsem jí, že ona je přesně ten důvod, proč lidi nás pejskaře nesnášejí. že mně osobně, přízeň cizího psa nevadí, ale že je dost hnusný a bezohledný si myslet, že každej bude z mýho psa podělanej, jen proto, že jsem z něj podělaná já. Že jsou totiž taky lidi, který se bojí a to dokonce panicky. A je hnusný nechat lidi otravovat svým psem. Který navíc nemá košík. Argumentem bylo, že on ho nesnáší a sundá si ho. Protiargumentem bylo, že od toho jsem majitel, abych to svého psa naučila. Že sama mám dva velké psy, ani jeden nemá problém košík nosit. Co tam má dál za argumenty? No nic, přihodila jsem ještě xicht č.28 , dodala, že některý lidi jsou neskutečný a věnovala se svému. Přistoupil ke slečně pán, který se chtěl evidentně družit.... byl to kynologicky velmi zdělaný pán, hovořil velmi zkušeně, optal se smažky, zdaliž chodí na cvičák, protože on toho o psech hodně ví a ten pes by měl chodit na cvičák..... a otázal se jí co to je za plemeno a dodal... to je dobrman, že jo?!! Smažka byla v úzkých. Jako správná majitelka psa, totiž NE-VĚ-DĚ-LA co má za plemeno . Opět jsem se v tichosti otočila s gezichtem Wednesday a sdělila jsem jí tu úžasnou novinu, že její pes je- světe dif se - rotík. A že je překvapující, že to coby majitelka ani neví. Vystoupila. No tak takhle to vypadá, když se sejdou dva kovaný kynologové Nemůžu si pomoct, slečna je důkazem toho, že všechny vyhlášky jsou bohužel na nic.

A dneska ráno cestou do prasé taky jeden smutnej zážitek. V zastávce vidím mladou matinku, na ruce nese děťátko a ............. na haltině víc než pevně utažený kolem čumáku vede vižlu. Chtělo se mi vystoupit a dát jí bombu pěstí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 09:38
- Nahlásit

cernej caj

tak to je skvely s bubitkou

jo jojoooooooooooooooooo, bylo to úúúžasný. Fakt moc hezká společná procházka, kdy jsme celou dobu furt všichni něco podnikali. bubi se na začátku v polích rozehřála tím, jak honila!! Rumíčka, aby mu mohla sebrat žužlobalonek a pak fakt furt fordila rychle prostorem. Byla sem taaaak spokojená, bylo to prima.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 09:45
- Nahlásit

PetraK
sakra. a moc?
asi dost
V nemocnici to prej ale vidí jinak
kdyby jim tak člověk mohl věřit, co?
i šikovní mají své dny
no, ale mě strašně překvapilo (fakt je, že opravdu byla mimo a nesoustředěná), když se ten králík přikrčil a zplacatěl, tak ho v tý trávě přehlídla - rezavobílýho černě tečkovanýho králíka

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 09:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

když se ten králík přikrčil a zplacatěl, tak ho v tý trávě přehlídla - rezavobílýho černě tečkovanýho králíka

no jo, jenže ty to vidíš z jinýho úhlu z výšky, ona ho prostě mohla ztratit,jestli je ta tráva trošinku vyšší - na posekaný těžko, to uznávám.

a s tou haxničkou - co? vyplachuješ betadinou? Bude to stačit? Nebo myslíš, že budete muset k vetovi?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 10:02
- Nahlásit

PetraK
tak to teda taky zazitecek, no... a logika na nadrazi, kde lidi maj okosikovany psy uz v prostoru nadrazi (jak pravi cd vyhlaska, samozrejme), nekteri na to na nadrazi teda i pres vyhlasku serou, ale tak budiz. a logika toho je "vlakem jezdi jen zly psy, kdyz maj vsichni kosik" tak ona asi slecna nemala toho zlyho psa, tak kosik nepotreboval

no urcite s tema teplyma dnama to taky bude paradni

kachna_
tak psy nemaj moc rozlisovani abarev, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 10:14
- Nahlásit

cernej caj

zazitecek

kráva no - teda takhle, ne kráva ne, to bych urážela inteligentní stvoření

ogika toho je "vlakem jezdi jen zly psy, kdyz maj vsichni kosik" t
si děláš srandu?

ak ona asi slecna nemala toho zlyho psa, tak kosik nepotreboval

tak hlavně ona by slečna neměla mít psa vůbec a už vůbec ne rotíka. Protože to nebyl zrovna malej pejsek a slečna, ač tvrdila tomu kynológovi co s ní tak zaníceně odborně hovořil, že psa v pohodě udrží, když se rozeběhne, tak měla dost potíž ho udržet, když naopak rozeběhnutej vůbec nebyl. Hm, tak bych jí fakt nerada jednoho dne potkala, nebydlí tak daleko od nás.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 10:17
- Nahlásit

cernej caj
tak psy nemaj moc rozlisovani abarev, ne?
to určitě ne, ale zas jako ona běžěla za ním no jestli půl metru a pak ho normálně přeběhla, rypák (a že ho má hodně dobrej) vůbec nepoužila
PetraK
vyplachuješ betadinou?
tak zatím si o to pečuje sama, páč jí to bolí,tak na to nešlape, takže to nemá jak ušpinit. Višňák by byl super, ale třeba to nebude potřeba. Chvála nadbohu tu mám zbyteček antibiotické mastičky, kdyby bylo potřeba. Na šití tam není nic, ale zhmožděné je to blbě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 10:18
- Nahlásit

PetraK
ne nedelam, dost casto totiz prave moji plysaci pritahujou zajem deti, ktery logicky maj otazku "proc ten pejsek ma kosik" a rodice nikdy nevysvetlujou, ze to tak proste chteji cesky drahy, ale ze ten pes je asi zlej...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 10:21
- Nahlásit

PetraK
no jo takovyhle debily se psama v buse potkavam furt protoze bohuzel jezdim busem ci s nim jezdej lidi k hostivarsky prehrade
ale stejne vede slecna s vochcavajicim jackem na volno v metru potkavam je rano parkrat do tydne
ale sem vcera taky po dlouhy dobe videla rotvika asi meli rojeni a to byl teda mastodont oproti Kremylkovi

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2016 10:29
- Nahlásit

kachna_
Na šití tam není nic, ale zhmožděné je to blbě.

áá tak aspoň že tak, to je dobře, protože kdby byla ďupka nějaká, tak aby se to nezavřelo a nezanítilo.

Maya
no jo takovyhle debily se psama v buse potkavam fu

tak pro mě premiéra-teda co se týče dorpavy, jinak jo, na debila člověk narazí, to ne že ne. Ale tahle mě fakt rozsekala. Si vždycky po takovým setkání říkám, proč jááááá se snažím žít tak maximalisticky spořádaně? No protože to tak prostě mám, no, ale - eišvá bych neměla jednodušší život potom.

slecna s vochcavajicim jackem na volno v metru

bych se neudržela asi.

a to byl teda mastodont oproti Kremylkovi
tenhle taky, fakt obřík a to mu bylo 13 měsíců (možná, páč když nevěděla co má za rasu, tak možná ani nevěděla, jak starej je : ale tak odpovídalo by to )

cernej caj

a rodice nikdy nevysvetlujou, ze to tak proste chteji cesky drahy, ale ze ten pes je asi zlej...

ty jo to je debiliťárna!!! no jo, se nedivim, že nás jednou něco převálcuje, když jsme čím dál tím větší debilové . teď to nevzhatuju na to, že se to týká psů, ale na tu logiku věci . áááchjo.

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání