Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:15
- Nahlásit

Xerxová
Sednu si k ležícímu odpočívajícímu psu a cvak,cvak,cvak...
a zbytek dne špice nevidím
Ne, teď už je to dobré, ale prvních pár let bylo v tomto směru veselých.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:21
- Nahlásit

taky jestli ty drapy nerostou vic jsk se jednou smiknou ja teda nikdy nestrihala ani stenatum ty paty drapy jsou delsi ale to prece nicemu nevadi taky jsem je nukdy nestrihala

nemate nekdo zkusenosti s aplikatorem tablet pro kocky? budu ted muset kocce asi uz furt davat denne prasek v jidle to nesezere a rukou ji to teda dost sttesuje nechci se dostat do situace ze zdrhne jen me uvidi

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:23
- Nahlásit

kachna
jo to je presny a priste ho neuvidis hned jak pomyslis na klesticky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:27
- Nahlásit

Maya
nevadi, pokud ti nenatrhnou drapama dvoje uplne novy kalhoty navic ja byla od tech dlouhych prednich drapu silene doskrabana, kdyz se treba prisli mazlit nebo v noci tapli hnatou...

s kockou teda nevim...

pojedes se mrknout na stendo nebo budes rada, kdyz te tam bracha doveze na odber?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:30
- Nahlásit

čaj mám už přes dvacet let Krallen-schere od Trixie. A že doguše mají hodně silné drápy.
Nestříhám každý dráp - jen ty, které jsou dlouhé. Když se nestříhají, protahuje se prokrvené místo - a pak tedy často krvácí i ulomená špička (nebo víc zastřižená).

Maya ani třeba v malé kuličce taveňáku?? Vím, že nezdravá Veselá Kráva u známých koček byla zaručená ňamka, i když měla "náplň".

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:37
- Nahlásit

jinak dovolená funguje - už mám převlečené postele, prádlo se půjde za chvilku sušit na sluníčko ven, hovězí na polívku se pomaličku vaří, mám uklizené horní patro... prostě dopoledne mi jde všechno od ruky. Teď si uvařím kafe a pak dojedu zbytek baráku.
Night intenzivně pomáhá - hlavně miluje válet se po čistě napnutém prostěradle a pak před ním musím hájit chemii nastříkanou ve vaně či umyvadle... On by se navoněl - estét jeden A že je to jedovka je mu jedno... dement

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:38
- Nahlásit

cernej caj
tak ono to od nas neni tak daleko, cca 80 km co jsem koukala na mapu takze to nebude problem jako kouknout by bylo dobry ale zase vetsina chovatelu bere navstevy az od 6. tydne vybirat uz se nebude a bylo by mi lito ze uz si ho nemuzu vzit sebou a jen o dva tydny pozdeji se bude vyzvedavat tak fakt nevim no uvidim pozdejc na to je jeste spousta casu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:43
- Nahlásit

Maya
aha, tak uvidis, mi se byli podivat cca ve 4tydnech, tak to bylo jeste malinky, to sice bysme ho chteli taky, ale

tak apson, ze to mas dobry s odvozem

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:45
- Nahlásit

Xerxova
nesezere to v nicem ani v mase mozba kdybych ji to zabalila do cerstvy mysi
a to je zrovna kocka docela zrava ale asi to tsn cejti nebo co
kazdopadne jsi me navedla jeste na myslenku zkusit ten prasek opatlat jogurtem nez ju hi narvu do krku protoze jogurt miluje ale z misky to s nim teda nesezere

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:48 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

nevím, jestli se ukážou - mám tyhle -

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 08:50
- Nahlásit

cernej caj
no ja byla na Kima i Dorina v 6 tydnech ale Kima vybrat a Dorina proto ze chovatelka se furt nemohla rozhodnout jestli ho proda nebo ne tak se chtela sejit ani jednou to nebylo vylozene na kukacku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 09:00
- Nahlásit

maya já viděla několikrát jen tu první - Aronku. Vybírali jsme si na dvou týdnech (jen pes-fena, žlutá-žíhaná) a pak jsme se i s malou Lídou na ně byli podívat, když jim bylo 6 týdnů - smečka osmi draků... Ale bydleli dvě ulice od nás (a sranda byla, že jsme to zjistili až po odpovědi na inzerát, že jsou skoro sousedi)

Xerdu Pepa vytelefonoval když jsme se vrátili z veteriny bez Aronky a za dvě hodiny jsem vyjížděli do České u Brna. Betku jsme taky neviděli - ale byla ve vrhu jen s jedním bráchou a ten měl růžový nos (moje jediná podmínka byla černý rypáček ) No a jet se podívat dopředu na Nighta by bylo logisticky obtížné- přeci jen 2300 km...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 09:06
- Nahlásit

Xerxová
je to videt

ste si meli zaletel letadlem

Maya
tak my se jeli podivat + sme si mohli vybrat jinou fenu, nez nam oznacila (chtela sem nejtmavsi), ale jinou sme nechteli, tak sme se jen podivali, ponuchnali maminy a stenitka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 09:21
- Nahlásit

čaj no ona vesnice Almenara de Adaja uprostřed mesety není zrovna velkoměsto s letištěm Tam lišky (a hlavně orlové) dávají dobrou noc...
Je pravda, že cesta do "srdce Kastýlie" nás tak namlsala, že jsme vloni byli na cestách po Španělích šestnáct dní...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 09:23
- Nahlásit

Xerxová
to bylo mysleno jako vtip

jojo, me dost mrzi ze sem na letosek prisla o tu vetsi dovcu, nekam bych klidne na 10dni jela, kde je ot dal a kratsi cesta by nemela smysl

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 09:42
- Nahlásit

čaj tak to já pochopila... že je to vtípek... Navíc Night byl jediný maličký kluk k prodeji. Ještě jeho sestra Nola (ale chtěli jsme spíš kluka) a nebo o dva měsíce starší Magic (chtěla jsem štěníka malého - kterého snáze "ohnu" do režimu naší rodiny včetně vnoučat) Ale je fakt, že Magic se na rozdíl od Nighta povedl dle standardu... a vyrostl z něj krásnej dogoun

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 09:53
- Nahlásit

Xerxová
ja myslim, ze i z najtika je krasny dogoun ale muzes poslat fotky magica na porovnani?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 10:24
- Nahlásit

Xerxova
a tak podle me je zase lepsi kdyz se nejaky povedeny pes dostane k nekomu se zajmem i chov coz u psa obvykle obnasi i ty vystavy nez kdyz skonci jen tak na dvorku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 11:04
- Nahlásit

Maya chicht - my taky byli na výstavě Ale máš pravdu - od začátku jsme tvrdili, že chceme psa hlavně jako "mazla". Ale taky je pravda, že jsem zaplatila standardní štěně bez vad vhodné pro výstavy a chov...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 11:11
- Nahlásit

čaj fotky bohužel už nemám k dispozici... Komunikace už je pouze přes Pepův FB.

Bohužel - překrásné stránky Garabů skončily - už když jsme si jeli pro Nighta, nebyly skoro aktualizované... a teď je před měsícem úplně stáhli. A to je škoda, tam bylo hodně informací, ilustrované rodokmeny po spoustu generací... Ještě že mám stažené alespoň fotky rodičů a prarodičů, bohužel fotky Najta jako mimíška jsou taky pryč. On je určitě José nedělal (technika mu nic neříká a má problém odpovědět i na email). Škoda. Ale na FB byly fotky Magika z výstav - a fakt hezký zvíře

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 11:34
- Nahlásit

tak dneska přes 7 km a Adam byl rád, že je doma Vyšli jsme si na pláně, viděla jsem zajíce (Adam ne) a vystopovali jsme bažanta Adam musel vnímat a poslouchat a přitom bylo všudevá tolik vůní Taky tam bylo moře cyklistů a ty zvládal úplně na jedničku s hvězdičkou Doma posnídal a scípnul

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 11:44
- Nahlásit

birma
a kotniky dobr?

PetraK
to je skvely!

joa boty sou co??? sou UZKY!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 11:45
- Nahlásit

birma
Doma posnídal a scípnul

a to sou nejlepčí psi todleto!!

s tím zajícem - to nesnášim, když já zajíce vidim, pes ne a tím pádem mi situace propluje

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 11:46
- Nahlásit

boli me strasne koleno, co to jako je ored vikendem???
minulej vikend me boleka cela noha a to jsem pak zjistila ze to je od kolene tsj jsem to rozchodila a bylo ti dobry, tak doufam ze to do zejtrka prejde ma bejt hezky a 20

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 11:48
- Nahlásit

PetraK
Fajfka potvrdí
javor.....eeee JASAN potvrzuje, co ten pakoš vyváděl na Pecce ..unikát..

cernej caj
joa boty sou co??? sou UZKY!!!!!
no jako já ti to nechtěla psát dopředu ale sem si říkala žže já když z 20 párů mě sdne jeden je zázrak a že by si se zrovna trefila???

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 11:50
- Nahlásit

cernejcaj
teda ty mas pech s tema botama
budes si muset koupit diabeticky ty bejvaj siroky dost

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 11:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Je to ta nejlepčejší Bubrdle co na světě je
to je super! vidíš i nejlepčí Bubrdle na světě mají nárok na den kdy nejsou upá ready a potřebujou jen prostě nabrat dech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 12:21
- Nahlásit

Fajka
tak ja mam jejich inovovanej model toho, co mi dneska prisel ve 40 (mam 39) a na jednodenni akce tak tak. a pani na obchodnim mi prozradila, ze ten starsi model je na sirsim kopyte, tak sem si rekla, ze kdyz ten inovovanej je na hrane a ten starsi na sirsim kopyte, ze by to snad mohlo jit...

Maya
lity lity pani...

ty pro diabetiky maj siroky kotniky

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 12:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
kopyte, ze by to snad mohlo jit...

no jako já už si v tomhle směru neříkám nic a dokonce když si vyberu nějakej model že bude dobrej tak od stejný velikosti vyzkouším několik páru co jich na krámě mají páč i v tý stejný velikosti jsou v botách rozdíly..prostě není bota jako bota..dokonce jsem jednou skládala každou botu jinou z různejch páru páč někde mě seděla víc levá jinde pravá
jako já osobně si myslím že objednávat boty přes net prostě nejde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 12:37
- Nahlásit

Čaj tobě by se snad vyplatily boty na míru. Zainvestovat...

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání