Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 11:46
- Nahlásit

tak to je blby

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 12:31
- Nahlásit

protože zítra mám dálkaře - šla jsem oficiálně dneska domů v poledne. A je kráááásně. Zapeču v troubě rybičku - a pak vyrazíme směr les. Alespoň je dneska krásně, když zítra budu od rána zavřená v laborce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 12:42
- Nahlásit

Xerxová
mnaaam rybicka, to si pochutnate a uzijete krasnyho pocasi

ja mam dneska sraz 10let od matury takze dneska nestiham nicehoz a zitra prej zas hnusne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 15:08
- Nahlásit

krásně bylo v lese - psík vzorný, počasí ukázkové... Jdu zahradničit...

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 15:44
- Nahlásit

Xerxová
Jdu zahradničit...
Michal řeže řeže řeže, páč má novou pílu - Husqarnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 16:05
- Nahlásit

mám plnou hlavu jehličí, mám plné ruce bodlinek... neb jsem "probírala" jednu přerostlou chvojku... Ještě to po sobě douklidím a jdu do vany - neb to nejde vydržet...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 17:42
- Nahlásit

xerxova
uzij si vanu

kachna
reze i co nema?

tak sraz je v zahulenym pajzlu kde maj akorat utopence. bozi...

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 18:24
- Nahlásit

cernej caj
sraz je v zahulenym pajzlu kde maj akorat utopence
u nás to je od základky stejné, jen se z toho pajzlu v průběhu let stala slušná hospoda

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 19:11
- Nahlásit

Si rikam, ze je tu nejak malo drasani a ono:
Maya
Zahedslovali mi tady wifinu co tu bezela free x ket takze s mejma datama to bude teda bidaa
Lity lity, zadny courani po netu v prc dobe?
kachna_
nj, ale já bych sejmula a osprchovala školku
Ja mam nastesti pomerne dobrou trefu. Navic jsem neresila a neresim nekoho prochazejiciho, ale novy sousedy se dvema psama a spolecnou cast plotu.
Xerxová
mám plnou hlavu jehličí, mám plné ruce bodlinek..
Ja zase travy, konecne sem posekala. Koprivy hnusacky se tu nejak rozmohly, zatim jsou mlady, voskubu je do mrazaku pro cokle, a pak co s nima? Roundupa nakyho na ne? - ja chemii nerada, ale asi nic jinyho nezbyde.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 19:48
- Nahlásit

Fifi
Lity lity, zadny courani po netu v prc dobe?
ale to zas ne, ale přes pc nechodím už dávno v pudu sebezáchovy, neb firma se prodala, bude se dělat kompletní reorganizace, audity atd. ,takže i když nikdo nic vyloženě nezakazuje, tak nejsem cvok, tak tu byla alespoň ta wifina, s kterou je teď šmitec, takže jako můžu furt, ale holt to courání po netu fakt žere data dost a FUP na tohle už mobilové zrušili taky dávno, tak pak jedině dokupovat, což je naprt
je to blbý, protože jako fakt je tam někdy nuda, když nikdo nic neobjednává, tak já si tu práci nevymyslím, asi si budu muset stáhnout do mobilu nějaký knížky a hry co jdou hrát offline
kachna_
zůstane vám nějakej strom na zahrdě? jak chlap dostane novou hračku, to je konec
Xerxová
tak už vykoupianá? a smůla se nelepila?

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 19:52
- Nahlásit

tohle je ten německej pejsek od Chebu, jsem to odhadla dobře že nebude černej, ale oranž sable nebo tak něco

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 19:54
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 19:59
- Nahlásit

Maya
přes pc nechodím už dávno v pudu sebezáchovy,
Tomu rozumim, nemuselo by se to libit.
když nikdo nic neobjednává, tak já si tu práci nevymyslím, asi si budu muset stáhnout do mobilu nějaký knížky a hry co jdou hrát offline
Muzes trenovat finstinu, svedstinu.
"getting a puppy" - To je celej Trolda. Troubu strach ze sekacky nepresel - teda strach, je mu to neprijemny a vyhejba se ji velkym obloukem.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 20:10
- Nahlásit

Fifi
Troubu strach ze sekacky nepresel - teda strach, je mu to neprijemny a vyhejba se ji velkym obloukem.
zase ti jí alespoň nezakusuje
u nás nastartovat sekačku znamená Dorina zakousnutého do kolečka ale naštěstí jak se rozjede, tak už dobrý, nesnáší jen stojící a vrčíčí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 20:20
- Nahlásit

maya
opera mini ma vlatni proxy, nastav si malou kvalitu obrazku nebo zadny, tim dost dat usetris a na cteni for a webu bez obrazku budes v poho, ja vycerpam 200mb mesicne i s obrazkama v maly kvalite a pritom sou v pohode pekny a koukatelny

kachna
prijemna pinklica a patlradni uhelnaty hranolky na prani dojem vylepsili. akorat kdyz se nas tam prervava 12 tak nic moc...

jaterni testy sou v poradku[\b]

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 20:39
- Nahlásit

Maya
u nás nastartovat sekačku znamená Dorina zakousnutého do kolečka
Od toho je u nas Kremyl. Ale taky da pokoj, jak se sekajzna rozjede.
cernej caj
jaterni testy sou v poradku
SUPER, gratuluju Feri ke generalce, motor bez problemu, zadni osa taktez spravena...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 21:05
- Nahlásit

čaj tak to je fajn, že je špicka v pořádku

Maya náhodou - taky hezký klučík (i když vím, že ty jsi na jiné barvičky)

Fifi tak lepší, když sekačku obchází obloukem, než když by ji lovil...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2016 21:51
- Nahlásit

Xerxová
taky hezký klučík (i když vím, že ty jsi na jiné barvičky)
jj, zrovna teda oranž je moje nejmíń oblíbená, i když pravda je to jen barva a člověk by si zvyknul
když už, tak mnohem hezčí je krém

cernej caj
gratuluju k testům, takže Ferina komplet zdravá a můžete razit za chvíli na ty longy
tu operu zkusím, jsem testla ten seznam a ff a oboje žere dost, +- tak stejně, i když ve ff mám bloknutý reklamy, za čtvrt hoďky klidně několik MB
já mám měsíčně 400MB, ale používám to hodně i při čekání na bus nebo v buse, tam nikde wifina není

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 06:46
- Nahlásit

tak se balím do pracovního procesu. Ale dálkaře učím ráda - už většinou vědí, co chtějí. Jen je letos blbý, že jich je ve druháku mocmoc a musíme je do laborek rozdělit. Takže za měsíc pojedeme druhé kolo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 06:47
- Nahlásit

maya
ja wifi nepouzivam skoro vubec, jodne proserfuju ale ta opera to predchrousta, zkompeimuje u nich na serveru a tobe to posle uz prosty bordelu. i kdyz mi zacala obcas nekde ukazovat reklamu, furt moc nezere tak to muzes aspon zkusit

fifi
jojo, bestie uz se i dozadovala dneska vyletu ale bude mit az pristi tyden kratkovylet

tak stesti, ze pri rozjezdu sekacky se kremyl pusti

birma vcera zmakla urcite pulku trate ale vecer mela jeste ambice neco ujit

krasnou sobotu!

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 15:19
- Nahlásit

cernej caj
týjo, to je megašlapka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 16:11
- Nahlásit

celé dopoledne dálkaři - pak se rychle v kanclu převléknout za dámu, skočit do přistaveného auta (Pepa mi i svačinu dovezl) a jet se podívat na svatbu do Chrámu Navštívení Panny Marie v Hejnicích. Tam jsem si stihla i krásně popovídala s panem farářem na téma "je to bazilika - není to bazilika"... No a hurá domů za psem - už jsem zvládla i procházku - posilovací - za 20 minut jsme potkali 7 psů. Pět v pohodě, 2 míjel Night na zadních...

Ale počasí parádní - ještě ani kapka - a do odpoledne dokonce slůnilo. Venku bylo podstatně tepleji, než v tom úžasném baroku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 16:57
- Nahlásit

tak to si toho stihla dneska hodne, praci, svatbu i vychazku dobra ses

my dali 20km, pod mrakem, ale bylo to fajn. botky co rozchazim a do prace se zdaly na hrane mi ted po celym dnu drti malicek, takze... timicek je rekla bych akuratne unaven, buldozer taky, ke vsem psum az na jednoho tim vetixhvostil a ocuchaval, i krasnou asi chodandu, nam majitel pochvalil krasnyho spiclika

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 18:21
- Nahlásit

xerxova
ty vodni sou d o k o n a l y! krasa pohledet

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 18:58
- Nahlásit

Xerxová
krásný foky, s Najtíkem to máš teda posilku
bazilika má nějaký specifika oproti kostelu nebo chrámu?
cernej caj
už jsem si sáhlla tu operu, oni tam teda byly dvě, ale u jedný bylo napsáno beta, tak jsem si stáhla tu druhou a uvidím
já na wifině udělám dost, ale nejvíc asi doma spotify, protože mi to kolikrát hraje klidně půl dne a to žere docela dost, za minulej měsíc jsem měla na wifině asi 6GB, ale pravda je, že o jsem taky stahovala všechny apky do novýho mibilu a že jich mám hodně

já dneska akorát uklízení, pak jsem šla posekat želví výběh, to se musí růčo vyžínačem a pak začlo pršet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 19:29
- Nahlásit

Maya
tak my mely fakt stesti, ze neprselo

tak mp3 je lepsi mit nejaky do busu stazeny nez poslouchat online, to zere asi fakt dost...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 20:02 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

ruším tady podruhý stejnej příspěvek, mi to tady dneska nějak blbne a vypadává a poslalo se to 2x

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 20:14
- Nahlásit

zase dvakrát., jdu už radši pryč

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 20:23 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Maya ono je to složité - architektonicky bazilika je trošku něco jiného než bazilika jak "titul" . A i historicky se to měnilo (od antiky...) - obecně se jedná o velký kostel, který je sídlem biskupa či jiného vysokého církevního hodnostáře. Ale pozor - baziliku musí "jmenovat" papež. Bazilika Major je s ním přímo svázána (je jich málo - nejčastěji v Itálii), Bazilik Minor je po světě hodně - u nás třeba v Jablonném v Podještědí.
V Hejnicích o titul bazilika požádali Vatikán oficiálně za první republiky... a přerušilo se jednání za války. No a pak pochopitelně na dlouhé roky ten krásný kus baroka uprostřed Jezerských hor chátral.
Takže dneska oficiálně bazilikou není, ale i v kostele na nástěnce mají všude "bazilika Navštívení Panny Marie"... Proto jsem se ptala, jak to je. No a prý když už se jí tak sto let říká (a to je pravda - i pro mě je to bazilika v Hejnicích)... a hezky to zní, a je taková pěkná Ale prý to chtějí dát do pořádku a již připravují žádost do Vatikánu...
Mám ten kus baroka moc ráda. Občas tam parkujeme, když vyrážíme na okolní skály a bučiny. Opravdu je v srdci hor

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 20:54
- Nahlásit

Maya
tak muzes trenovat i cinstinu neexistuje nejakej soft co ti nasazi lyrics nejak casove do pisnicek?

Xerxová
tak to je hodne zajimavy, nicmene chram je to teda krasnej, i kdyz sem ho na vlastni voci nikdy nevidela...

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání