| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 11:28
- Nahlásit
kachna_
jakmile se špic rozvlnil a začal tlemit na celý kolo, tak to už bylo hoooodně špatný
jo , joooo!!!! přesně on jakmile zblejskne příležitost - zvětší se mu oči, vyšpulí je nadšením, udělá filutu a buďto se "přižižalí" kroutivým pohybem bajadéry a přepadne tě a nebo začne hopikat, dělat kozlika a přepadne tě taky. Jako já jsem ráda, je to ftipný, ale po 55 do minuty už to je kapek na palici. A taky nic neuděláš .
Pod tím autem jsi navíc hrozně bezbranná , neutečeš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 12:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
a co pořídit madam urputné takovou tu látkovou boudičku skládací?
no myšlénka dobrá. Nechám v evidenci. Dík. Ona je fakt úplně švihlá. Ležela tam a třepala se-pochopitelně, tak jsem si sundala bundu, dala jí na ní, zachumlala jí do toho. Vstala zadupala bundu do země a lehla si na ní. U ní je hrozná potíž to, že nevíš, jeslti se třepe protože má problém (zima, bolest) a nebo proto, že NĚKDE leží jídlo, který ona hrozně chce . Např. v kuchyni se rozmazuje maso na lince a.... už máme problém, že jo.
Jídlo je fajn motivátor a hnací motor, ale blbá droga teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 12:07
- Nahlásit
petrak
tak aspon psi si uziji spekon. s bhbinozkou teda blbh ale snad se to bude lepsit. a nakonec si to yaky venku trochu uzivala
cekame na vlak. dneska tech 11km. mozna bychom stihli i puvodni plan, ale lepsi je hodinu cekat na nadru v nahradnim planu nez tk mit na minuty presne a pak se zdrzis 5minut a je to...
mame teda 25+30+11 takze co stihaj slapky za 2 dng ja nestiham ani za 3 (ale moc sem si to uzila a spoluzak je vytecnej spolecnik, skoda ze od stredni sme se nevideli, ale aspon ze ted se obcas sance namane
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 12:25
- Nahlásit
cernej caj
(ale moc sem si to uzila
a to je ale čajdo to nejpodstatnější. každopádně jsi ušla furt ještě za ty tři dny mnohem víc než já. Já jak dám jeden den víc jak 20 km, tak se ten další rozhodně musím courat a ne že přidám dalších pět. Jsi dobrá. A co kouleno?
psi si uziji spekon.
si to užívají už druhej týden. pokaždý koupím, těším se, jak si opíknu a ..... tradáá nevzpomenu si
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 12:40
- Nahlásit
petrak
koleno drzelo! nemela sem ortezu, chtela sem ji nandat az pri zhorseni a mela sem jen hole a kupodivu celkem dobry, az dneska pri koncove asfaltovce se dost bolestive ozvalo, ale jinak bez potizi
taky sem si uz nadavala do kopce ze budu muset tomu blbci co tu trasu vymyslel priste rict, ze to teda nee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 12:42
- Nahlásit
cernej caj
nadavala do kopce
vždy nadávám do kopce!! vždy. takže de facto všechny dovolený pronadávám Brtnik vyhrožuje že tu následující tedy pojedem do Polabí
Supr, že se kouleno drží, pěkně ho pochval a dej mu odměnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 12:45
- Nahlásit
cernej caj
Tak hlavne ze se ti to libilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 12:51
- Nahlásit
petrak
joio, jorkou vanu dostane doma
no tak polabi je nekdy fajn zprijemneni
maya
jj, pak poslu fotky, doufam ze budou krasny a tesim se na tvoji duhu, jeste sem ji nevidela
a syihli sme primak z usti n/l takze paradicka nemusime prestupovat jikde
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 12:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Zuřim. Jak jsem minulý týden přemýšlela, jak napsat starostce kvůli školce, tak jsem nakonec našla e-mail na vedoucí učitelku ze školky (edit. chtěla jsem to řešit písemně a ten mail jsem původně nemohla najít).
Napsala jsem jí velmi slušný e-mail:
Vážená paní učitelko,
v těchto dnech se v MŠ řeší prázdninový provoz s tím, že jej budou moci využít pouze děti pracujících rodičů.
Pokud by nebyla naplněna kapacita těmito dětmi, chtěla jsem požádat, zda by v tom případě bylo možné nabídnout tuto možnost rodičům všech dětí. Mám zájem, aby dcera mateřskou školu o prázdninách mohla navštěvovat (klidně i jen některé týdny nebo dny) a z rozhovoru s ostatními rodiči vím, že nejsem sama.
a víte co mi přišlo odpovědí? Do Kačenčiny poličky ve školce vložená okopírovaná "směrnice č. 30/2016" a tam zvýrazňovačem obtažené
"provoz v době letních prázdnin je určten zaměstnaným rodičům, kteří nemají možnost zajistit péči o dítě jiným způsobem"
a
"důvody omezení nebo přerušení provozu" (rekonstrukce a dovolené)
Já jsem tak neskutečně naštvaná, že se třesu vzteky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 12:57
- Nahlásit
PetraK
tu následující tedy pojedem do Polabí
nebo do Kokořínsko (ale to kdybyste fakt jeli, tak bych ti mohla dát pár krasotipů)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 13:01
- Nahlásit
kachna
tvl to je jednani! jako by neslo odepsat ze to fakt nejde nejak slusne...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 13:09
- Nahlásit
kachna_
Ty bláho vy tam máte jednu blbku vedle druhý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 13:36
- Nahlásit
krásně je - slůňo svítí. Snad stihneme vyrazit na chvilku do lesa - práce úřednická počká až na pozdější čas
Magnolie rozvírá květy, sakurka se tváří, že je ještě čas a azalky hodně vyschly... raší maličko a hodně větví vůbec... Alespoň se to "křáčí" pestrokvěté omladí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 13:37
- Nahlásit
kachna_
Já jsem tak neskutečně naštvaná, že se třesu vzteky.
je už blbá? To se nemůžu normálně domluvit? Proč jsou lidi takový protivný sakra?
Úplně Tě chápu, lomocovalo by to se mnou stejně.
cernej caj
! jako by neslo odepsat ze to fakt nejde nejak slusne...
asi jo, asi bych to napsala na tu směrnici blbou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 13:46
- Nahlásit
Mě čeká pár veselejch let, páč se mi ztratil papír, kde mám napsaný, co kterej strom je
Já jsem si totiž vymyslela, že jako svatební dar chceme ovocné stromy (ne jabloně a hrušně). No a taky jsme je dostali. Ale já si pamatuju jen mišpuli a dalších cca 8 stromů nevím, tuším, že některé mají něco společného se švestkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 13:50
- Nahlásit
kachna_
páč se mi ztratil papír, kde mám napsaný, co kterej strom je
esi von taky nebyl politej tou černou barvou?
hele a nemají už ty stromky narašíno? Jestli by se nedalo udělat to, že uděláš provizorní místo pro ně - jsou s balem předpokládám? No dáš je prostě někam a až narašej budeš mít asPoň trošku představu co tam je a podle toho je pak rozsadíš na trvalý místo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 13:50
- Nahlásit
kachna_
Teda sila ale nic s tim asi clovek neudela
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 13:51
- Nahlásit
PetraK
jsou s balem předpokládám?
jsou zasazený
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 14:02
- Nahlásit
kachna_
zasazený
jo taklééé, no tak to jooo to si to užij. Nicméně i tak - přesadit je v případě že jsou zasazený blbě, nelze? Však je to mladý, ještě by to šlo.
Ty jo to je boží králik! Nebezpečnej takovej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 14:07
- Nahlásit
kachna_
Ten jeee je jak plysovej takovyho bych bralavtaky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 14:16
- Nahlásit
tak se jeste optas! rexicky budou paradni, takhle rozyomili zvire nevypada, ze by potrebovalo pletivo do domecku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 14:19
- Nahlásit
Kachna žíhaný dogáci nesmí mít bílé podkolenky. Byl by nestandardní Moc hezký žíhaňáček... Taky jsem chtěla dogu žíhanou...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 14:23
- Nahlásit
xerxova
uzijte si moooc prochajdu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 16:26
- Nahlásit
Kachna už máš tábor ?? Klika pořádá tohle pobytovku u Frýdštejna
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 17:29
- Nahlásit
Xerxová
ale uši má skoro jako ten tvůj
už máš tábor ?
mám. Nakonec trochu na slepo, ale půl hodiny od baráku (ve Mšeně), takže kdyby se něco stalo, tak jsme tam hned.
A Kačenka bude týden u babičky s příměstským táborem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 18:14
- Nahlásit
birma
otazka za 100 bodu. cich celta jede do madarska? (jo je to ta bozi lehoucka zelena)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 19:21
- Nahlásit
cernej caj
proč do Maďarska? zapomnělas jí ve vlaku?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 19:24
- Nahlásit
cernej caj
tahle fotka je na to selektivní ostření a fakt po vyfocení se dá prohodit ostření, že je zaostřeno vzadu, i když to teda nechápu k čemu by to bylo
ten staženej režim sport jakože na ten pohyb moc nefunguje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 19:29
- Nahlásit
Maya
no uz to tak bude asi mi vypadla nahore v tom drzaku na zavazadla a jak je nepruhlednej a ja mala tak sem si nevsimla ze tam zustala...
no ja mela za to, ze u selektivniho to jde menit jen nejak v rovine ostrosti, ale je to dobry k tomu asi kdyz spatne zaostris, tak to spravis. jinak moc pekna
hm to by chtelo mozna soft s manualnima moznostma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 21:00
- Nahlásit
vyhled ze zriceniny kostalov
vyhled z lipske hory
|