Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 19:47
- Nahlásit

čaj krásné fotky - moc hezké. Sice to nemáme moc blízko - ale čas od času tím směrem taky zavítáme. Takže dík za krásnou inspiraci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 19:53
- Nahlásit

Xerxová
dekuju, i kdyz teda tvuj clanek ze stredohori na zviretniku byl taky bozi a dost me navnadil

skoda, ze nepoznam ty dalsi kopce co tam trci

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 19:53
- Nahlásit

cernej caj
No to jo, panoramata ste meli moooc krasny.
u vas uz definitivni pohodicka harava? a vsichni zdravi?
Kremyl odharano, pindour sonduje Skritka, tak pevne doufam, ze jen tak a nebude druhy kolo.
Zdravi jsou relativne vsichni, nekdo na hlavu. A ja mam smutky, protoze vloni touhle dobou jsem vedela, ze se budu loucit s Ag za 4 dny.... Moc mi chybi, Skritkovi taktez, porad, litaj si cmelaci a nikdo je nelape, jen ten debil pruhatej jeci a jeci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 19:59
- Nahlásit

Fifi
tak snad druhy kolo stacilo jednou a bude klid. Leti to hrozne, ze uz to bude rok...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:07
- Nahlásit

destovej bivak video z podcelty

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:08
- Nahlásit

kachna_
mimochodem, "to" někdo fakt prodává

šiš to jsou jelita!!
už vidím jak to stěhujou..s tím pohnou a rozpadne se jim to na prach

cernej caj
krááásný fotky!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:09
- Nahlásit

kachna_
vypada to jak jeta kadibouda

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:09
- Nahlásit

Fifi
to už je rok? to teda bych taky neřekla
kachna_
a ještě prachy za to chce, by mě zajímalo, jestli to ěkdo fakt koupí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:10
- Nahlásit

Fajka
dik, vam hodne stesti na tredku pokud se chystas!

kachna_
jakse na cira sel kralik mrknout

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:16
- Nahlásit

čaj tam těch kopečků čučí opravdu hodně - a jen tak se všechny obejít nedají... KOukala jsem na tu Vaši trasu - a asi bychom mohli udělat kolečko "skalka, oltářík, lipská hora" s autem ve Vlastislavi... I tak by to byl pěkný záhul - asi tak 25 km s 800 metry převýšení. To je tak náš limit...
A ještě mám velký rest z té oblasti - na rozdíl od Máchy jsem nebyla na Radobýlu - ale to asi někdy uděláme jen jako jednorázovou "procházku" až pojedeme kolem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:17
- Nahlásit

Fifi ráda čtu, že je vše relativně o.k.
Minulý týden to byly dva roky, co odešla naše Kosatka dravá - Betka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:19
- Nahlásit

Xerxová
tak to ja ani neznam radobyl a sla jsem se vzdelat na wiki. Jak mi birma radila, at vystoupim v lovosicich a jdu pres lovos, tak me ale asi chtela zabit, ten kopec vypadal hrozne i z vlaku

na te lipske hore hodne stalo za to vylezt po stezicce u znacky prirodni oblasti nahoru na rozhled, parada ale zas vy radi vyrazite jeste rano, kdyz se to da na cely den, tak to muze byt i hezka prochazka na vyradeni najtika, hlavne vy ste z jizerek urcite zoceleny

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:24
- Nahlásit

kachna_
a jedni připletení popletení Ciráti
To je krasna budka, docela lukcus pro kralika, ne? Misto bezny kralikarny aj vybeh. Ciraty vypadaj furt moc dobre, vubec ne popletene.
Xerxová
Minulý týden to byly dva roky, co odešla naše Kosatka dravá
Leti to, mno...
cernej caj
To je krasa, bivak v desti. Teda jen takhle na videu, sedet/lezet bych tam nechtela. Na tohle zlatej stan, vim, sem masnak.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:33
- Nahlásit

kachna_
pěkný, Cirátek je teda klidnej, ani se na králíka nedobejvá

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:35
- Nahlásit

čaj na Lovoši jsme byli na Mikuláše - a bylo vedro - že jsem nakonec šla jen v triku... a byla úžasná inverze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 20:46
- Nahlásit

Fifi
nojo, ale taky si nekdy rikam, ze stan by se mi libil, kdyby mi ho ale nekdo nosil

Maya
i kdyz ten svedskej eintopf bych ochutnala

Xerxová
no je videt, ze ste meli v prosinci vetsi hic jak my na jare

birma
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 21:39
- Nahlásit

cernej caj
Lovoš hůř vypadá, než jakej je už se těšim ke kompu, až ty tvý fotky zkouknu

Fifi
Jj long
Držím palce ať Skřítek nehárá a ty máš chvíli klid

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2016 21:48
- Nahlásit

cernej caj
no soba prej podávaj v ikee a je prej moc dobrej, takže s brusinkama asi ještě lepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 06:07
- Nahlásit

maya
urcite ne v bdrnenske

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 06:53
- Nahlásit

mrznéééé - slůňo sice vstává, ale všechno křupe pod nohama...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 07:01
- Nahlásit

Xerxová
jojo, i u nas bylo kolem nuly, i kdyz teda pod uz nee, ale vy ste vejs. Holt duben...

potrebovala bych se nejak zbavit te trisky v polstarku ukazovacku, nejak sem to vcera rozryla jehlou ale furt to boli jako krava a je to trochu natekly

birma
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 07:07
- Nahlásit

cernej caj
nádherný fotky! Je strašně fajn vidět známá místa v jinou roční a denní dobu a cizíma očima

Xerxová
že u vás mě nepřekvapuje, že je pod nulou i tady pro mě byl ráno krapet šok

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 08:17
- Nahlásit

birma
ja se mega budu tesit na tvoje, labsky piskovce vubec neznam a vubec cechy sou pro me spis cizina tak si to mooooc uzijte startujete sami nebo mate nekoho znamyho s sebou?

diky

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 08:25
- Nahlásit

U nas teda taky mrzlo na zakrslou hrusen sem vcera hodila textilii tak doufam ze ty kvety prezijou

cernej caj
Pokud nechces cekat az to ssmo vyhnida tak jedine jehlou roztrhnout kuzi nad a pak vyndat pinzetou
Ale to vyhnisani taky das me nedavno kocka pri epi zachvatu vzala drapem hranu dlane pod malickem a jako par dni jsem myslela ze mi upadne ruka jak to napuchlo a bolelo jak svin ale taky to nejak vyhnisalo a uz dobry

birma
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 08:57
- Nahlásit

cernej caj
Já na Labských pískovcích byla jen jednou, tak se těším Jdeme sami, chtěla bych trochu přidat, ale jestli to bude víc terénem, tak to asi bude pro mě nereálné, navíc mě teď pár dní bolí kolena, ale to se mi před startem občas stává

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 09:01
- Nahlásit

Maya
no ja vcera asi jehlou rozvrtala tu spicku prstu a mozna ten kousek vyndala, ale uz tam nic nevidim, ale porad to boli a je natekly trochu... takze to bych musela tou jehlou jit tou jehlou hloubs a to stejne uz pinzetou nedam...

pokud ale myslis, ze to vyhnisa tak su v klidu, ze to casem prejde

birma
tak su zvedava, jak vam to pujde, mas hole? ja vemu asi v kvetnu feri na prvnich 15km testovacich, tak su zvedava... at vam to slape!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 09:12
- Nahlásit

PetraK
tak s bubitkou skvely! a teda ze stihate tahle vecerni hospudku jeste a ses teda sikovnej pracant! ja vcera akorat vyprala dve pracky, postel prevlikam uz tyden a jeste asi tyden budu

(fakt bys nemohla obcas po par radcich davat mezery at se v tom furt neztracim?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 09:18
- Nahlásit

cernej caj
A tak to uz tam asi nic nemas a je to jen zaniceny to do tri dnu prejde a nebo to upadne prst, nic horsiho
PetraK
Tak Bubice uz je temer zdrava? Tak to je super
Z vlaku jste vyskakovali za jizdy v poli?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 09:36
- Nahlásit

kachna_
nevidim Ciráti!! Nevidim Ciráti!! nevidím žádnou fotku. Krom od čajdy,

cernej caj

e nejak zbavit te trisky v polstarku ukazovacku

můlžeš použít višňovku - neboli ichtoxilovou mast (smrdí to, ale je to vysoce funkční - vytáhlo mi to z hloubi chodidla obří třísku z parket, kterou jsem navíc rozdupla, jak jsem na tu nohu došlápla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2016 09:41
- Nahlásit

cernej caj

ak s bubitkou skvely!

jo, jsem velepotěšena a radostná, fakt že jo. Ona vzala i kramle a vyhopklala schody do patra!! Prej na výtah už čekat nebude

a teda ze stihate tahle vecerni hospudku jeste a ses teda sikovnej pracant!

přišla jsem dom po pátý, šla s Bubrdlí ven, v 17:55 jel vláček. Za pár minut jsme tam, jde se tak půl hoďky do hospůdky. Objednáme si, dáme pivíčko a půl a jdeme na pohodu zasejc na vlak. Ten jel 19:50. Vzhledem k tomu, že Brtnik už předtím s RUmíčkem byl venku v polích, tak mu třicet minut tam a třicet minut zpátky s aportováním stačilo a doma buchnul do pelíšku a chrápal.

ja vcera akorat vyprala dve pracky, postel prevlikam uz tyden a jeste asi tyden bud
tak to povlíkáme naprosto stejným způsobem taky už to hubou dělám zatr dlouho. Zrovna dneska v tý kópelce jsem si říkala, že večer fakt už musim! Jsem zvědavá ovšem kdy, protože jdem na velkej nákup, pak k mámě, vykoupat umýt hlavu, poklidit pokecat.... a cípnout . takže na dnešek to v podstatě asi moc nevidim

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání