| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 21:07
- Nahlásit
PetraK
teda, s bubitkou lity lity, snad se to trochu bude zlepsovat, to co popisujes fakt zni jak jinej pes
celtu nenasli ale pridali ji do evidence a kdyby nahodou, tak se ozvou (bohuzel je mokra ze sobotniho lijavce, takze je mozny, ze i kdyby ji nasli, tak ji mezitim sezere plisen...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 21:08
- Nahlásit
PetraK vydrž! Když mi zkolabovala Betka, tak to trvalo měsíc, než se dokázala normálně bez kulhání pohybovat. A pak ještě déle než rok normálně fungovala ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 21:35
- Nahlásit
cernej caj
vyhled
líbilo, viď??
ale pridali ji do evidence a kdyby nahodou, tak se ozvou
tak já držím palce, ať se najde, někdy se zadaří!
snad se to trochu bude zlepsovat,
musí!!! A myslím, že fakt zlepšuje, už má i lepší náladu, mrcasí ocáskem a hlavně nožičku zlehka zatěžuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 21:39
- Nahlásit
PetraK
jojo, bylo krasne, zbytek fotek nekdy...
tak je dobre, ze se i nalada lepsi, to ji urcite zas min boli a za par dni bude skakat pres kaluze bubitka, posilam podrbani!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 22:20
- Nahlásit
PetraK
tak to držím palce ať je to už jenom lepší a lepší, tak když už došlapuje, tak snad jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2016 22:32
- Nahlásit
cernej caj
za par dni bude skakat pres kaluze bubitka, posilam podrbani!
Maya
tak když už došlapuje, tak snad jo
díky holky a taky doufám. uvidíme jak ráno, jak jí zmohla cesto k doktorovi a domů. Tady ještě blbíkovala a to už je bez prášků. Měla radost, že jsem jí dala plnící míček, zmordovala ho a vytáhla si proužek masa natošup. Pak jsme hrály pamlskovanou, tak byli oba i trošku zabavení.
A já jsem konečně po sto letech odeslala na ZVířetník slibovaný článek, huuf. už to byla ostuda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 06:51 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
PetraK tak snad bude dneska zase o krůček líp.
čaj hezké výhledy - řekla bych, že typicky Středozemské
Ráno si pes myslel, že jsem se zbláznila. Vždycky vstávám první a připravuju snídaně. Ty naše i tu psí. Dneska jsem mu do misky dala granule a přihodila půllitřík kachního masa ve vývaru(měli ji v akci za 47...).
Vzbudím kluky, jdu s Nightem na venčící ranní obhlídku zahrady, vrátím se dřív jak on a zasednu k snídani. On se přiřítí za chvilku (dveře měl otevřené) proletí kuchyní a přišel si stoupnout vedle mě. A civí. A slintá... A já mu říkám "ty dneska nechceš kačenku... zase začínáš zlobit s jídlem... jdi snídat... nečuč na mě... tak co bude s tím masíčkem, ....
a já tu jeho misku zapomněla na lince ! A on si neštěkne a nehoukne... on jen blbě čumí To bylo radosti, když jsem na to přišla a misku postavila na správné místo Aneb, jak stresovat hladového psa pohledem na plnou misku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 08:17
- Nahlásit
Xerxová
na esusi povidani zkusim kouknout odpo doma,
dneska krasne azuro
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 09:30
- Nahlásit
cernej caj
On ten clanek stejne jeste nevysel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 09:43
- Nahlásit
čajdo - sím tě.... dalo by se v Outlookovým kalendáři najít smazanou plánovanou událost?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 09:45
- Nahlásit
cernej caj
jojo, bylo krasne, zbytek fotek nekdy...
a na fotky jsem zvědavá, protože tam je ta krajina fakt zvláštní a poskytuje dost možností. Stejně jako Hřensko. Nevím teda jak dobrou viditelnost jste pak měli.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 09:55
- Nahlásit
PetraK
Tak Bubice porad doslapuje a uz je veselejsi?tak to je super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 09:56
- Nahlásit
Maya
aha, ja ho z mobilu nenasla, myslela sem ze neumim hledat
PetraK
noo... asi dalo, kdyz prijmes cizi "schuzku" tak bude mail s odpovedi ve slozce "odeslane" a kdyz si naplanujes ty schuzku a pak ji smazes, tak ji budes mit ve "smazane" poste. Jak to je se schuzkou, kterou naplanoval nekdo jinej a smazal, tam zalezi, zda jsi ji "akceptovala/odmitla" (bude v odeslane) nebo si ji ignorovala a pak se mozna o jejim zruseni nedozvis (nicmene u nas v praci chodi emaily, pokud se ta shcuzka zrusi), takze nevim, zda ti to nejak pomohlo...
no tak kdyz videt bylo ak cca jak na tech panoramech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 10:03
- Nahlásit
Maya
Tak Bubice porad doslapuje a uz je veselejsi?tak to je super
je to výrazně lepší, než to bylo o tom víkendu. Už třeba na tý nožičce i stojí když něco žvejká a hlavně má zájem. A nemá vypnutej pohled. Ty první dny, to byl pro mě nářez. Ona stála třeba ve výtahu hlavou do zdi a byla vypnutá , myslela jsem že umřu, nechci aby jí něco trápilo. Já bych to potřebovala brát jako Brtnik. To neumim. Jsem hystericky zaangažovaná
cernej caj
pomohlo
pomohlo, díky moc
no tak kdyz videt bylo ak cca jak na tech panoramech
takže to nějaký pěkný fotky vyjdou, to je fajn. A je to tam překvapivě náročnej terének, co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 10:06
- Nahlásit
PetraK
tak to je dobre
nj, vyzivnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:01
- Nahlásit
Tak si prave ctu na tema negativa lapin, tak teda nevim jestli si nemam prat aby se narodilx samy fenky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:04
- Nahlásit
Maya
nemam prat aby se narodilx samy fenky
přej, přej!! Určitě přej. páč pak se co? nenaroděj a budou samí kucí a ty si je budeš muset vzít šécky a pak tě šlehne!!! Jehehehe. Víš jak to je totiž s těma přáníma, že jo? Fifi chtěla malýho něžnýho pejska a má velký pošahaný pruhy. Já jsem chtěla velkýho pejska - pošahanýho a mám malýho a šílenýho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:16
- Nahlásit
PetraK
dobrá zpráva že je Bubitka lepší v fous !
Maya
jaký maj lapina negativa? já myslela že maj jen positiva a sociální jistoty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:21
- Nahlásit
Fajka
neexistuje plemeno, rod či čeleď, která by neměla negativa. Jen někde třeba jako u lidí ty negativa převažujou.
že je Bubitka lepší v fous !
jo jsem ráda, moc moc a nejvíc. Procházkovat nechce moc, ale to mi nevadí, to je naopak tetkon dobře, důležitý je, že jí nejni zle a že už mrcasí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:28
- Nahlásit
PetraK
A jo ja zapomnelaa ja samozrejme si pteju velkou posahanou fenkuuuu
Fajka
Tal nejvic samo stekot ale nikde jsem tam nenasls jestli steka vic nez spic a nebo min
Ale vzhledem k tomu ze se tam lidi podivujou i tomu ze steka na jidlo a nebo z radosti stylem muj samojed tohle nedelal tak buhvi jak to je
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:30
- Nahlásit
Maya
si pteju velkou posahanou fenkuuuu
a já se tu můžu strhnout při představě, jak se Ti tvé přání zcela výjimečně co?? VY-PL-NÍ!!!! Jeehehehehe, hihihihihiiii.
muj samojed tohle nedelal
překvápko asi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:30
- Nahlásit
Fajka
Pak prej kope jamy a zerr pelechy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:31
- Nahlásit
PetraK
Takovy prani se mi nemuze splnit ani omylem doufam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
doufam
to můžeš, to můžeš. Jen si doufej jeeehehehehehe, au, bolí mě břicho už
zerr pelechy
četla jsem plechy a říkala si, že to je opravdu zcela výjimečné plemeno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:36
- Nahlásit
PetraK
neexistuje plemeno, rod či čeleď, která by neměla negativa. Jen někde třeba jako u lidí ty negativa převažujou.
jasný ale zatím se tu všuce pslato že jsou JEN ťuti muti nejhodnější
Maya
Tal nejvic samo stekot ale nikde jsem tam nenasls jestli steka vic nez spic a nebo min
no na jednom treku byla dvojka lapinek uvázaných na úvaze a ty jakokomentovali upá všecko kolem co se hejblo šlo....dalo by se říct že byli slyšet víc jak jelito
a že ten je hodně upovídanej
Pak prej kope jamy a zerr pelechy
tak to jsou horší než jelito bo jelit jen kope jámy a pelech nesežral nikdy žádnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:49
- Nahlásit
Fajka
No co jsrm cetla jsou i lapiny co moc nestekaj holt zalezi jakej los na tebe padne
Proste spic no
Jestli vylosuju stekavce tak me slehne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 11:52
- Nahlásit
Maya
podel se s nama o negativa
tak se zeptej kurona, ti urcite rekne kdy a jak moc steka
PetraK
ty si je budeš muset vzít šécky a pak tě šlehne!!!
tak to je skvely s bubitkou
Fajka
ucel neni mayu vystrasit ale uklidnit, aby sme meli report z prvni ruky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 12:00
- Nahlásit
cernej caj
Vono horsi by byl pes co ani nemukne s takovym by me asi vyrazili z baraku bo pes ma prece blafat a tim hlidat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 12:01
- Nahlásit
cernej caj
A reporty by samo byly veskrze kladne abys byla dalsi v poradi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2016 12:25
- Nahlásit