| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 09:41
- Nahlásit
PetraK to je dobře, že je Bubitce líp. Nevyděs se, pokud to bude chvíli jak na houpačce - brzy se noha unaví, může na ní mít vliv i počasí...
V Bedřichovi jsem na tě vzpomínala - hezky tam bylo. Zasněžené kopce Krkonoš v dálce, už bezsněžné výhledy na Holubník, Ptačí kupy, Černou horu, Nekras... krásně bylo. A zimááááá.
A potkali jsme koníka haflinga - paní jezdkyně chtěla koně vyměnit za Nighta - mocmoc se jí líbil... Night průchod koníka vzorně v klidu proseděl - ale byl pochopitelně na špagátě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 09:44
- Nahlásit
Maya
Tak Bubice uz je temer zdrava? Tak to je super
no téměř ne, ale je to mnohem lepčejší, než to bylo o víkendu. Pořád tu nožku nadlehčuje, ale zatěžuje ji víc a víc, už jí nemá vtaženou do podvozku furt, jen jí lehce nadlehčuje. A jak říkám, hlavně má zájem o to, aby se něco dělo. Z toho mám největší radost. Když zpočátku stála v tom výtahu, hlavu zapíchnutou do zdi a byla vypnutá, děsilo mě to a uvádělo dosti v hysterickou paniku
Z vlaku jste vyskakovali za jizdy v poli?
nene, udělali tam právě před časem takovou pidizastávku, takže je to fatk na pohodu. Když se člověkü nechce vařit- šup a je na Hrázi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 09:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Xerxová
Nevyděs se, pokud to bude chvíli jak na houpačce - brzy se noha unaví, může na ní mít vliv i počasí...
díky - dobrá připomínka."I jsem si to taky říkala, že to bude ještě dlouho trvat a že když jeden den bude trochu výkon, tak že druhej den to bude jinší - i jí to právě chci sama střídat, po "zátěži" klid. A hlavně ne fakt nějakej extrém, tohle bylo jen výjimečně - bylo hezky, ona měla chuť, já mám takový nějaký vnitřní pocit, že trochu toho pohybu na to potřebuje, že se to jakoby rozchází, ale pochopitelně opatrňoučce. Zítra si dáme ráno zase jen oddychovku, protože jedem na chalupu, a tam musí kousek uťapat. naštěstí po měkkým.
a Holubník, Ptačí kupy, Černou horu, Nekras... krásně bylo. A zimááááá.
jééé, to muselo být fakt moct fajn. I když chápu že v tom oblečení, tak moc ne.
Holubník a Ptačí Kupy budu mít už navždycky spojený s Ešátorem. Byla to naše poslední dovolená, poslední výlety a tam jak je ten dřevěný žebřík, po kterým s velkým hudrováním vyběhl, tam ho budu vidět furt.
A potkali jsme koníka haflinga
ježiš! ty já miluju. Jsou to nádherný stvoření!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 10:11
- Nahlásit
Xerxová
tak jestli byla droboucka, vymenit by je i mohla
PetraK
dik, v sobotu se vylouplo pekny mekky vecerni slunicko
no ja doufam, ze DNESKA uz konecne... prece jen jak mame v posteli psy, chce to castejc...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 10:17
- Nahlásit
cernej caj
dik, v sobotu se vylouplo pekny mekky vecerni slunicko
ta fotka je moc hezká, původně mě oslovila jedna ta panoramatická-taky se sluníčkem, ale tohle má svý kouzlo.
DNESKA
a nemohla bys rovnou i u nás? Tam teda psi v posteli nejsou, ale ..... chtělo by to, chtělo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 10:28
- Nahlásit
PetraK
budu rada, kdyz to stihnu u nas
(vcera mi mys nakousala nenacaty orisky co sem nevylovila z baglu moji oblibenou smes za 79kc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 10:42
- Nahlásit
PetraK
To je super, že je Bubince líp!
cernej caj
hůlky a stan jsou zatím jediný věci v autě. Byt rozbordelenej, já v práci... nesdávám ten den v práci těsně před odjezdem, kdy pak musim vletět domů jak tornádo a rychle zase vypadnout, pokud mám mít šanci stihnout míting (a tady by to asi chtělo, když se jde přes park, asi se nebude dát bivakovat po celý trati...)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 11:08
- Nahlásit
birma
, pokud mám mít šanci stihnout míting (a tady by to asi chtělo, když se jde přes park, asi se nebude dát bivakovat po celý trati
fakt doporučuju meeting stihnout, bo Krušky jsou hodně jiné nežli ostatní treky a meeting je zde obzvlášť důležitej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 11:31
- Nahlásit
cernej caj
budu rada, kdyz to stihnu u nas
si sobí hnusec! Kůli tobě budem spát ve špíně!
birma
kdy pak musim vletět domů jak tornádo a rychle zase vypadnout, pokud mám mít šanci
ty jo no tak pěkně našponovaný to máš
To je super, že je Bubince líp!
dík. Aby jí to nebylo líto, majzla jsem se dneska ráno do lokte o roh komody, přesně do tý měkký jamky s měkkýma tkáněma. Bolí to jako sviň, nemůžu ohnout loket - tak jsme na tom stejně, teda takhle já líp, páč já na to nechodim.
Fajkabirma
užijte si to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 11:38
- Nahlásit
birma
tak drzim palce, ja to mam vetsinou vsechno nachystany, a z prace bud dom pro zvire a bagl nebo pul den dovci a to kolecko o pul dne driv
snad nic nezapomenes!
Fajka
vem
PetraK
pro me za me v ni treba i shnij!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 11:55
- Nahlásit
Fajka
dík za radu, bohužel to asi moc neovlivním a dovolenou si šetřím třeba na Fryšták, kam jedu x hodin a po práci bych tu cestu nedala. Pokud vyjedu kolem sedmý (pokud mě kolegyně pustí o hodinu dřív a nedorazím v 18:30 teprve domů), tak na 9. bych měla dorazit, čas meetingu jsem v propozicích nenašla, tak budu doufat, že to bude stačit...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 11:55
- Nahlásit
cernej caj
i shnij
ty seš teda!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 11:56
- Nahlásit
cernej caj
já mám většinu věcí taky nachystanou, jenže část oblečení mi ráno ještě schnula na balkoně a jídlo budu teprvá kupovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 12:09
- Nahlásit
birma
Obleceni netreba s cestou si najdes korinky nebud mekkon
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 12:29
- Nahlásit
birma
moc neovlivním a dovolenou si šetřím třeba na Fryšták, kam jedu x hodin a po práci bych tu cestu nedala
no jo lity lity..já sem taky celej den až do večera v práci ale tím že to mám blíž tak to stihnu...
čas meetingu jsem v propozicích nenašla, tak budu doufat, že to bude stačit...
no ten tam fakt napsanej není ale posledně byl mezi 9-10 ...
ale jestli chceš jít sama tak si ráno před startem nezapomen nechat říct kde jsou kontroly na trati...ono tototiž v tý mapě co dostaneš nebude, tak aby ses pak nedivila
PetraK
dííííík
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 12:40
- Nahlásit
Fajka
posledně byl mezi 9-10
tak teoretickou šanci mám, dobrý vědět
jestli chceš jít sama tak si ráno před startem nezapomen nechat říct kde jsou kontroly na trati...ono tototiž v tý mapě co dostaneš nebude, tak aby ses pak nedivila
to dík moc za upozornění, na to bych asi na trati koukala jak sůva
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 12:43
- Nahlásit
birma
dík moc za upozornění, na to bych asi na trati koukala jak sůva
no právě že si dovedu představit po pracovním maratonu, jízdě po tmě a dojetí v noci jak na tom čék je, že sbalí mapu a jde rači spát a ráno po startu může čumět jak puk obzvlášť pokud jde sám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 12:46
- Nahlásit
birma
tak at t ostihnes!
PetraK
uz se stavim do pozice k zabaleni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 12:51
- Nahlásit
Ha cinani zlevnili muj vybranej naramek k mobilu ns 9,90 to nejsou ani tri stovky asi budu dneska vecer nakupovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 12:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
Obleceni netreba s
pochopitelně, co tak vim od Fajfky, tak na treku se běžně chodí navostro hlavně čepici, tu teda tu by měl mít
cernej caj
uz se stavim do pozice k zabaleni
šikovná, vybrala sem ti takovej pěknej, příjemnej...
......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 12:56
- Nahlásit
PetraK
pochopitelně, co tak vim od Fajfky, tak na treku se běžně chodí navostro hlavně čepici, tu teda tu by měl mít
no přesně! v kšiltofce by nastydl! tentokrát to chce kulicha!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 13:31
- Nahlásit
cernej caj
http://s.aliexpress.com/NrUZNbii
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 13:34
- Nahlásit
cernej caj
Ale ted koukam ze to je cena jen pres tlf jinak je to 10,07 jako je to jedno ale mozna vyzkousim jestli by to neslo objednat pres tlf a zaplatit pozdejc z pc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 13:35
- Nahlásit
Maya tak kdy se mají ty lapinky narodit?? Připomněla jsi se?? Aby ti nějakého toho psíka nechali ?? Jsem napjatá - čekání na mimíše je vždycky úžasné
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 13:35
- Nahlásit
Maya
tak pak poreferuj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 14:20
- Nahlásit
Xerxová
Ted nekdy se maji narodit ale zatim nic to sleduju na fb
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 14:28
- Nahlásit
Maya
du taky sledovat! od jakyho pismenka je vrh a mas vybrany jmeno?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 14:29
- Nahlásit
cernej caj
Ni zatim muzu poreferovat o shealth rezim chuze
Krome obligatnich kroku a km to vyhodi i rychlost prumernou a nejvyssi, prevyseni a nejvyssi a nejniuzsi nadmorskou vysku, vyhodi to trasu v google maps s vyznacenym nejrychlejsim usekem dale tempo to ani nevim v jakych jr jednotkach a dale bzdalenost stoupani a klesani jo a samo celkovy cas chuze, co si tak pamatuju
A jdou k tomu pridat fotky a poznamky
Bohuzel to nejde nijak sdilet to jen vyhodi fotku s carou trasy a km
Priste vyzkousim rezim turistika
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 14:31
- Nahlásit
Maya a máš tedy zamluveno ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2016 14:32
- Nahlásit
Maya
shealth moje zkusenost - neslo to vypnout, pocitalo to furt i kdyz sem potrebovala setrit baterku a vypla appku, tak sem ji odinstalaovala do default a vymazala data tak mi aspon na displeji ukazuje data z posledniho mereni a nevim, jak se toho zbavit
tak ale jinak to nezni tak blbe
|