Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 21:21
- Nahlásit

gratulace slapkam!

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2016 22:56
- Nahlásit

cernej caj
ha google fu se probudilo
https://play.google.com/store/apps/details?id=com. musixmatch.android.lyrify

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 07:13
- Nahlásit

poletuje tu snííííh - a to jsme chtěli do rašících bučin (už se začínají zelenat, když jsme včera jeli do Hejnic)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 08:45
- Nahlásit

Maya
sem zadnou sbirku pozadavku nenasla
asis byla oslabena docasne
musim se pochvalit, sice v malovani nemam proporcialni kolo ale aspon mela cca rozumnej tvar

no mam jen info, ze obe dorazily

Xerxová
sem cetla ze nad 600m zas bude docela snezit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 09:12
- Nahlásit

tusite, proc zacala v poslednim pulroce skakat pracka? 7let nic a ted pri kazdym prani...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 12:13 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

zima ani poletující sníh nás neodradili od výletu do kopců. Skoro tři hodiny jsou bloumali bezlidnatými cestami hor. Krásně bylo... Skály, rašící bučiny, spousta ptáků, sem tam zvěř (psisko dneska vzorné), poprašek sněhu, zima na uši

A teď vylezlo slůňo - jasně, že až když jsme přijeli
trasa: Albrechtice u Frýdlantu směr Kančí vrch, po neznačené cestě jsme uhli na Pěticestí, pak ke geologické výstavce u chaty Zátiší (12 jizerskohorských různých šutrů s vyleštěnou jednou stěnou - vůbec jsem netušila, že se tu vyskytuje i mramor). No a po žluté skalami a bučinami kolem Temné věže a Skalní brány zpátky na zelenou - a přes Kančí vrch zpátky na parkoviště ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 13:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

tak to zni jako paradni prochazka, tu vystavku tam ma nekdo soukrome nebo je to nejaka ofiko?

sobotni palava

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 14:27
- Nahlásit

čaj moc hezké fotky. Na Pálavě jsme byli několikrát - ale už je to spousta let. Naposled před dvaceti lety - s dogou Aronou. Takže Sirotčí hrádek, Klentnici, Nové Mlýny, Věstonice, Mikulov... znám a je tam všude mocmoc hezky

Ty šutříky jsou tam oficiálně od CHKO Jizerské hory. Taková mininaučná stezka. Textu maličko - jen hlavní informace. A každý kámen je z jedné strany vyleštěn, aby byla vidět jak "surová" , tak "zušlechtěná" struktura. Tady odkaz, než budou naše fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 14:30
- Nahlásit

Xerxová
jojo, aspon neco mame z brna blizko

tak to je super, ze to je ofiko naucna stezka, tady ty pociny mam docela rada na pocteni, kdyz uz clovek zabloudi. a s tim lestenim to je super, malokdy si clovek predstavi, co ze surovyho sutru muze nakonec byt

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 14:39
- Nahlásit

čaj koukám na ten odkaz, co jsem tam dala... A ta malá mapka ukazuje tu stezku někde jinde Je přímo před chalupou u malého rybníčku - na jihojihozápad od místa, kam ta zelená šipka ukazuje. Podle toho odkazu by ji fakt nikdo nenašel

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 15:11
- Nahlásit

Jsem doma. Adam se cestou v autě hned po vjezdu do Prahy poblil, doma si dal část pamlsků z výhry a tak trochu se tváří, že ho zanedbávám
Trasa byla nádherná, ale dost náročná. Prvně se mi sešly snad všechny myslitelný komplikace na jedný trase - puchejře, bolesti kolen, bolavý záda, ještě mi stehna spálily nový kalhoty, přesto to bylo naprosto úžasný a boží. Pohár horkých malin se zmrzlinou v poslední navštívený hospodě na trase byl výbornej
Teď jsem procházela fotky, bohužel ty nejhezčí místa se mi nepovedlo zachytit... Za chvíli se pustim do zveřejnění, tak se pak pochlubim

cernej caj
Díky za podporu na trati a gratuluju k jaterním testům

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 15:20
- Nahlásit

birma gratuluju k dokončení. Labské pískovce jsou úžasný kraj. Jen bych je teda nemusela prošmajdat najednou Ale myslím, že jste měli kliku i na počasí.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 15:29
- Nahlásit

Xerxová
nejen Českosaský Švýcarsko, přibrali jsme si i část Lužek, aby to nebylo moc krátký

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 15:30
- Nahlásit

zhruba trasa ??

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 15:46
- Nahlásit

Xerxová
pošlu, jen ji musím naklikat
malá ochutnávka

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 16:18
- Nahlásit

trasa

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 16:38
- Nahlásit

birma pěkná "procházka". Jste dobří

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 16:42
- Nahlásit

Xerxová
jojo krásně to natrasovaly holky. Věřím, že jednání s národním parkem ohledně průchodu 1. zónou muselo být dost náročné...

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 17:01
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 17:47
- Nahlásit

a veškerý fotky tady

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 18:18
- Nahlásit

birma krásný fotky. Je to určitě výzva - zvládnout takovou akci.
My jsme "samotáři" - organizované věci nemusím - raději dle hesla naplánuju to já sama, já sama A i když mi nevadí psisko na vodítku (a při té vaší dávce kilometrů mu ten špagát nevadí určitě), tak se ráda koukám na psisko řádící v terénu, čenichající, lítací, větve nosící. Dneska byl i chlapec velevzorný - na vodítku byl ze tří hodin asi 5 minut u šutrů v Zátiší (nevěděla jsem, není-li hájenka obydlená) - to u treků nejde (a chápu, že to nejde). Obdivuju to, ale neláká mě to ani trošku. Navíc dneska by se mi ani ten MID nechtěl šlapat - třicítku nepřekračujeme (většinou do 25km) Ale i za mlada jsme byli nejraději chodci samotáři

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 18:26
- Nahlásit

Xerxová
já taky chodívám ráda sama, zároveň mi vyhovuje, že tady občas potkám někoho, kdo má podobný tempo, chvíli pokecáme a pak se zas rozejdem. Pohoda, kdo mi nesedí, s tím v kontaktu být nemusím, ale zatím potkávám většinou akorát moc fajn lidi, se kterýma se těch 5 - 40 km projdu ráda (víc jsme s nikým náhodným asi nešli)
Adam navolno nebývá ani když jsme sami, třeba to jednou půjde, teď ne. A i tak by mi nevadilo ho občas připnout na trek, protože on to tahání v postroji prostě zbožňuje.
Holt to máme každý jinak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 18:28
- Nahlásit

Xerxová
no vidis, to my bychom ani nepoznali. muzes napsat, ze to maj blbe aspon

birma
chudak adamek, snad teda nic vaznyho?

jinak teda zni to jako dost masochisticka akce i pres to, ze to vlastne je masochisticky, tak sado masochisticky poharek urcite bodnul

trasa teda vypada bozsky i kdyz ta kilometraz teda... ale fotky nadherny, castecne fakt zavidim! na druhou stranu pri rozchazeni bot, ktery se zdaly v obchode dobry a po 10.km uz tlacily a pri sestupu drtily a pak uz jen drtily su zas v zadnici

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 18:47
- Nahlásit

cernej caj
je úplně v pohodě, mám za to, že ho ke zblití zhnusil návrat do Prahy
bodlo všechno, mám pocit, že jsem se tím trekem doslova prožrala
taky mi ty nový boty úplně nesedly, tak uvidím, co dál. Zvažuju, jestli něco ještě shánět do Šlapek, nebo zkusit, jestli už se nohy nenatvarovaly podle těhle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 18:56
- Nahlásit

birma

tak to se nedivim, pri ty kilometrazi se musi doplnovat energie

tak s botama je to naprd, zas oktazka, co znaci ze uplne nesedly? zas jestli se to celkem dalo, tak mista s puchyrama oblepis, pokud sou nekdy sirsi, v tom miste se hodi dat kousek vlozky pod origo, pokud tlaci, tak blby

ja premyslim, ze budu zas vyrezavat otvory, je to blby ale uz asi nemam jinou moznost a porad nemam boty na slovensko

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:21
- Nahlásit

Xerxová
klackodoga je boží

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:21
- Nahlásit

Xerxová
klackodoga je boží

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:23
- Nahlásit

birma
gratuluju k úspěšnému návratu jen s ininimem zranění
já bych chcípla už na prvních pěti kilometrech
boty asi jedině si nechat ušít na míru?

taky vám to tady od včera tak blbne, že je to pomalý a nebo je to závada u mě?

cernej caj
ta apka super, fakt ukazuje všechny texty, i finský
tak konečně si i přečtu o čem některý mí oblíbený písničky jsou

u nás teda dneska sluníčko vánice, sluníčko a kosa

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:23
- Nahlásit

birma
gratuluju k úspěšnému návratu jen s ininimem zranění
já bych chcípla už na prvních pěti kilometrech
boty asi jedině si nechat ušít na míru?

taky vám to tady od včera tak blbne, že je to pomalý a nebo je to závada u mě?

cernej caj
ta apka super, fakt ukazuje všechny texty, i finský
tak konečně si i přečtu o čem některý mí oblíbený písničky jsou

u nás teda dneska sluníčko vánice, sluníčko a kosa

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:25
- Nahlásit

teda fakt mě to odeslání příspěvku vždycky tak dlouho hrabe a nakonec je to tu vždycky 2x a to kliknu na odeslat jen jednou, fakt děs

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání