Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 15:19
- Nahlásit

Xerxová

To mě vytočilo a rozběhla jsem se k němu... blbě si šlápla na kraj cesty a následovalo kutululůůůůůů ve strmé stráni

no hááský teda!! Znám to, taky mě to katapultuje dopředu , já akceptuju, že pes nemusí vnímnout, ale jestliže vnímne a nedbá..... je to pro dotyčného koleda, koleda Štěpáne. Tak aspoň, že ses nepřerazila doslova.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 15:24
- Nahlásit

PetraK Kdysi mi náš "soukromý" dogařský pan doktor napsal, ať dozí babku nechám žít a snažím se jí do toho nekecat. Pokud má pocit, že chce běhat, ať běhá. Pokud chce jít domů, ať jí naklepu peřinky na pelechu. Že pozná,když ji něco opravdu vadí - a udělá to jen párkrát. Jasně - pokud by měla klidový režim třeba po operaci - je to něco jiného. Ale na různé bolístky stáří že mám jen regulovat bolest (a to na ni poznáš, když to bude potřeba) a jinak ji nechat dělat to, co ji baví a má z toho radost.
Beta pak dala ještě více než rok hodně aktivního důchodu. A odešla blbě na něco úplně jiného...

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 15:47
- Nahlásit

Xerxová
Kdysi mi náš "soukromý" dogařský pan doktor napsal, ať dozí babku nechám žít a snažím se jí do toho nekecat
No však blb vlkošedý taky nechodí na krátké procházky na vodítku .
na různé bolístky stáří že mám jen regulovat bolest
jo, to je přesný

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 15:51
- Nahlásit

čtu si jednu diskusi a tohle je krásný:
Ne, máme doma československého vlčáka Lidi zpravidla na nás neradi zvoní, i když musej

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 15:53
- Nahlásit

Xerxová
ať dozí babku nechám žít a snažím se jí do toho nekecat.

jojojo, to já tak nějak myslím jedu, jen mě spíš bolí na duši no. prostě jsem si natajňačku doufala, že to u Bubi bude to, jak jsem tu psala: "Letím, běžím a pak prostě spinkám" Ten zlom přišel nějak zničehož nic, víš? kdyby to bylo postupně, tak si člověk zvykne, u ní to je navíc hrozně výrazný, však tu fšicí víte jaká umí bejt raketa. Takhle to právě vypadá, že by to moc aktivní důchod nebyl.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 17:52
- Nahlásit

petrak
ja myslim, ze aktivni stari mela doted a jesyli bude min aktivni, k tomu veku to muze patrit. horsi je, jak to pusobi na tebe, je to asi horsi, nez pro ni...

jo ultra siroky boty mi byly uzky. nutno ale rict, ze jen malinko. jako boty do prace by se daly, takze slecna mela pravdu, jen bohuzel na me furt nestacilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 18:24
- Nahlásit

jo a dneska jsou to přesně dva roky, co jsem daleko předaleko od domova držela poprvé v náručí malé černé dogátko s tlapama od mamuta... Hrozně to utíká. Akce 5000 km za necelé tři dny (v pátek v 21 hodin jsme vyjížděli a v pondělí v 17 hodin byli zpátky) byla velká ptákovina - ale vyšlo to skvěle

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 19:28
- Nahlásit

PetraK
nejsi hysterická, já to chápu, že ty na ní vidíš, že je něco jinak
ale tak držím palce, ať se ještě dá nějak dohromady
Xerxová
na různé bolístky stáří že mám jen regulovat bolest
tak teoretick jo, prakticky třeba Kim, ten by se štrachal na dloouhý procházky, ale pak by už nedošel domů a to bylo prostě na mě to korigovat, asi je to pes od psa

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 19:31
- Nahlásit

Xerxová
2 roky? mě to připadá jak chvilka

pejsek se jmenuje Ben Loki, tož žádný brngggh
a jedna holandská lapina na procházce, ty se maj, takovýhle pole tam

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 19:38
- Nahlásit

Maya takže budeš mít Beníka
Ta fotka je parádní - a hned mi naskočily dvě vzpomínky:
S Xerdou jsme byli na největší výstavě cibulovin - pes mohl všude (inu Holandsko) a ani neplatil. Někde mám papírové fotky dogouna v záplavě narcisů a tulipánů. Jeli jsme tam i proto, že jsme tam byli na dovolené pod stanem ještě s dítky (naše mladá a synovec) a s Aronou a užívali si procházky směrem k moři v záplavě mečíků. Každý pás pole byl jinak barevný a bylo to úžasné. Ale vykvítala jen pole pro šlechtění cibulí - ta s kvítím k řezu se ostříhala brzičko ráno skoro zavřené...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 19:46
- Nahlásit

Xerxová
Beníka teda ne, rozhodně Lokouše
jj, musí to bejt pěkný tyhle pole, v tom albu je fotek víc, je vidět, že jsou to barevný pruhy tulipánů na střídačku žlutý, červený a bílý

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 19:55
- Nahlásit

Jehehééé tohle jsem našla ve Sluníčku pro paní fórovou

Bezhlavý rytíř
Na hradě Brtník za svítání
tančívá rytíř s bílou paní.
Bílou paní to nebaví,
rytíř je totiž bezhlavý.
A paní ví,
jak ztratil hlavu.
Ne z lásky k ní,
ne pro svou slávu -
ulomil si tu hlavu sám,
když jednou luštil hlavolam

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 19:59
- Nahlásit

no my tenkrát s sebou měli ta dítka poměrně malá - Lída dvanáct a Jeník osm - a ubytovali se v kempu, kde bydlela ve stanech spousta omladiny. Docela jsme se báli, že tam bude děsný hukot a že se moc nevyspíme a budeme se stěhovat někam jinam... A ono úderem deváté večer se hlučící mládež začala sunout do sprch a jak kdyby někdo vyhlásil večerku odpovídající našim potřebám Byl tam úžasný noční klid. A oni to byli brigádníci a ve čtyři ráno vstávali a vyráželi na pole - řezat ty květiny všude kolem (ráno proběhne burza květin a z letiště kytky létají do celého světa) a pak na třídičky hlíz a cibulí...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 20:14
- Nahlásit

kachna_
to je strašnýýýý
tímhle dneska krměj děti?
Xerxová
tak je jasný, že to nemůžou sklízet za plného květu, to tak jedině do místních obchodů, asi to tam maj brigádu jako my tady mívali brambory a chmel

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 22:50
- Nahlásit

kachna_
děkuju. Právě jsem plodila přiznání pro socku, tak jsem si přišla jak ten rytíř...

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 01:55
- Nahlásit

birma
přiznání pro socku
mně ho vyplivla aplikace při daňovém přiznání (ale je fakt, že jak to má Michal coby vedlejší činnost a minimální aktivitu k tomu, tak to nebylo moc složité)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 06:23
- Nahlásit

xerxova
tak gratuluju k prichozenianam dvouletym

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 07:12
- Nahlásit

Večer jsem si vzala v osvícení dva hořčíky a kotníky do rána skoro úplně splaskly takže doktor bude až jestli po nedělním výletě natečou zas

Xerxová
Gratulace k pořízeninám

kachna_
Já letos žádnej interaktivní nenašla. Loni jsem prvně měla část roku hlavní a část vedlejší a byla to síla pochopit, co po mně chtěj...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 07:51
- Nahlásit

birma
tak supr, ze splaskly doufam, ze uz to bude OK a horcik muzes asi preventivne i par dni bastit

ty boty co sem si byla vcera zkusit, o cislo vetsi mega siroky nejsou siroky dost... v tenky ponozce by to mozna slo, v trekovy sem malicek citila, tak sem si objednala z netu naslepo starsi model prabos botek, co sem koupila loni (se v obchode zdaly ok, ale pri delsim noseni ten malicek citim), ktery maj podrazku jak kanady, tvrdou, a ten starsi model by ji mel mit mekci. Vzala sem je o cislo vetsi, nez ty co mam ted, takze o dve cisla vetsi, nez mam nohu... su zvedava, snad je nebudu muset vracet
(aneb rumunsko a rakousko se blizi a moje zoufalost stoupa... )

super, ze se podarilo to nejak dat dohromady s uctem

jinak ja v nedelu vemu vyvencit kolegu na 12km, + ferinku. muz vcera vyzvedl ty testy jaterni a tu hodnotu, ktera je v rozmezi 0.1 - 1 OK a feri mela pred operaci 7, tak ma 0.8 takze krasne v norme s ostropestrem ale budu pokracovat preventivne sem tam, jestli mel vliv nevim, ale tak urcite neuskodi ve strave

jinak pocasi vypada blbe, drzte palce at je hnusne a zima a nemusim na feraty pristi vikend

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 07:57
- Nahlásit

birma
Já letos žádnej interaktivní nenašla.
tak to bych asi nedala. Už takhle jsem zapomněla podepsat jeden dokument a přiložit kopii smlouvy o hypoúvěru

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 08:05
- Nahlásit

birma
ze by ten horcik az tak fungoval?
mizna priste popijet na treku misto vidy mineralku?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 08:13
- Nahlásit

cernej caj
Jj to můžu, já si ho semtam dám i normálně, tak přitvrdím
Zoufalství s botama naprosto chápu.
Ty játra jsou super!!!
Držím palce, ať je krásně a máš zážitky. Budu závidět

kachna_
Ještě pořád mi to můžou hodit na hlavu

Maya
Asi příště vezmu ionťák. Ostatní se dotujou pivem, ale já na něj na trase nemám vůbec chuť...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 08:36
- Nahlásit

Maya
prave na podobnych akcich je hodne dobry mit nejakou mineralku nebo si dat v hospode prave kvuli tomu...

birma
jenze ja su evidentne zoufalejsi nez ty

no uvidime, kdyz nebude dobry pocasi, nahradni plan beskydy, takze tak jak tak to bude supr"0

nebo aspon sumaky vitaminovy treba a mit malou flasticku bokem na to

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 09:52
- Nahlásit

cernejcaj
a neslo by proste poridit si kopyto a ty trochu mensi boty si jim doma dotvarovat? nebo na ty trekovy materialy to nefunguje?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 09:56
- Nahlásit

Fajka
ty sem videla ale nejsu si jista spravnou velikosti

Maya
to nedotvarujes, vetsinou maji gumovou obsazku, siti v miste malicku nebo membranu. Kdyby to byla 100% kozena bota, tak jo, ale sehnat 100%kozenou botu ktera pripadne nedrti nohu ale jen mirne tahne, tak to bohuzel taky je problem...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 09:59
- Nahlásit

cernej caj
ale nejsu si jista spravnou velikosti
no tak dyž budou větší takt to neva, si vycpeš špičku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 10:21
- Nahlásit

Fajka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 11:43
- Nahlásit

PetraK
tak to zni paradne, ze ste tak radily a i bubitka sama radila

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 11:51
- Nahlásit

cernej caj
y a i bubitka sama radila
no, mě to vždycky udělá děsnou radost, když vidím, že jí odlehlo.

A včera mě pobavil zasejc ten malej rezatej hovád. Jak jsem převlíkala!! TEDY TÍM PÁDEM ČAJDO-TAKY UŽ MÁM POVLEČENO ČISTÝ POVLEČENÍ, NEJEN TY!!!! (mám rovnou i vypráno a usušíno )- no a jak jsem teda převlíkala, nechala jsem na konferenčním stolku jednu plyšovou bérušku. Včera telefonuju s mámou a to malý hovádě kolem mě hrozně tancovalo, nesoustředila jsem se na něj, jen tak prostě mimochodem. Až zpětně mi došlo, o co v tý jeho komunikaci šlo. Pak tancoval ještě mnohem víc a metal kozelce a hrál si s něčím a metal kozelce a byl radosten a skočil mi na hlavu a hrál si s něčím...... a já najednou koukám, že ten jemen má v kušně ne tu svou béérušku, která už nemá ani nožičky, ani hlavičku a tykadýlk a je to vpodstatě spíš jako jen želva co je zalezlá v krunýři, ale že to je MOJE!! postelová beruška. Teda bývalá už tím pádem! von byl tak ščastenj, že jsem mu jí prostě musela nechat. Je to zloděj a zlotřilec

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2016 11:54
- Nahlásit

zemetreseni ve francii to uz je fakt divny tohleto
PetraK
tak skvely ze je Bubice zase skoro jako nova tak at ji to dlouho vydrzi

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání