| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 11:58
- Nahlásit
PetraK
nojo, zlodej a zlotritec musel byt nescastnej ze na ni tak dlouho cekal
Maya
aha ani sem o tom neslysela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 12:04
- Nahlásit
PetraK
Už dlouho nestála ráno na pelíšku na hlavě! (stojí vždycky na hlavě, tu si mudlá předníma packama, zadnici vytrčenou do vesmíra a mrcasí si párečkem) A taky jsme se popraly!!!
vida ju babku jednu aktivistickou !
víc takových dobrých zpráv
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 12:31
- Nahlásit
PetraK to je dobře, že je Bubici líp. Zkus nezmatkovat - já vím, že je to strašně těžké a já taky vyšilovala... ale musíš věřit tomu, že to ještě nějaký čas půjde
Rumíček dostal Berušku, Night včera obří tašku plyšáků od mojí kolegyně... No - největší medvědozajíc (medvěd se zaječíma ušima) byl bohužel plněn molitanovou (řádně degradovanou) drtí... Máme ji všude... (kecám, už ji nemáme všude, už je v popelnici)
Jo a teď jsem měla úžasný zážitek - viděla jsem cvičit haskyho s očním kontaktem, rychle, nadšeně, vesele... Moje kolegyně, docentka, měla minulou haskounku jako psa běhacího do hor. čistily si tam holky hlavu od vědy i od studentů... Nová mladá haskounka je taky pochopitelně běhací (i u kola a běžek), ale je to jedinec s neuvěřitelnou chutí "pracovat". Takže poprvé v životě (na stará kolena) chodí panička cvičákovat - a nejenže chodí na agility, ale jsou připraveny na ZOPky Myslím, že moc haskounů zkoušky tohoto typu nedělá Jo a čubina je papírová (díky skusu nechovná)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 12:43
- Nahlásit
PetraK
dosla ti bunda?
Xerxová
najtik teda se ma, to mel jako darek skoro k tem prichodninam
tak to je skvely, ze ma zas panicka neco extra s haskounkou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 13:29
- Nahlásit
PetraK
ja se divala a v prosinci 2015 ve francii taky meli a tam je to asi normalni nejaky mensi zemetreseni, pry i to v rakousku ze maji v rakousku jedno za par let, to ze slo citit az v brne zbytkova vlna akorat bylo vyjimka...
aha divny ja vidim u cisla baliku "doruceno", mam ti ho poslat do mailu?
ale tak taky se dockal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 13:44
- Nahlásit
cernej caj
se pamatuju jako odrostlé dítě, že jsme měli zemětřesení v Prahé, dokonce nám to prohlo jednu stěnu panelu v dětském pokoji. Bylo to normálně cítit, jak se všechno chvěje.
u cisla baliku "doruceno", mam ti ho poslat do mailu?
to je divný teda, tak pošli, se začnu pídit.
dockal
nojo, ale ten nerf co měl přitom napnutej, dyk to bylo vo zdraví. Duševní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 13:49
- Nahlásit
Fifi
je bozi! tlamicka k ponuchnani, tak posilam pohlazeni
PetraK
mas to v emilu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 13:54
- Nahlásit
Fifi
pruhy jsou roztomily a smutnd koukaj
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 14:42
- Nahlásit
fifi krásně kouká - a má šikmý potměšilý očíčka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 14:43
- Nahlásit
Fifi
hele neščastný tichý Pruhy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 14:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
essi von není tichej a klidnejnej proto že je na fotce
Xerxová
je taky pochopitelně běhací (i u kola a běžek), ale je to jedinec s neuvěřitelnou chutí "pracovat". Takže poprvé v životě (na stará kolena) chodí panička cvičákovat - a nejenže chodí na agility, ale jsou připraveny na ZOPky Myslím, že moc haskounů zkoušky tohoto typu nedělá Jo a čubina je papírová (díky skusu nechovná)
jééé to jsou super takovýdle jedinci co se odlišujou tak moc škoda že je nechovná tady by to třeba bylo moc fakt kdyby se to předalo dál ...
jak se vůbec jmenuje? z který je chovky?
dneska to tu spíš nechodí než chodí, je to pomalý, krate do smajlíky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 15:36
- Nahlásit
Dali jsme si ráno 6 kilometrovou proťápku. Holonmek mi oznámil, že 6 je málo, že chce na long. A teď! A hned! A já to mám zařídit
PetraK
Gratulace Bubince ke zlepšení!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 15:40
- Nahlásit
cernej caj
volám si tak na poštu , aby mi řekli, jak je možné, že mají uvedeno dodání zásilky, když nikdo není doma a fšicí jsou v práci........... a................. světe div se, nikdo mi to na tý poště ne a ne a neveme
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 16:02
- Nahlásit
fajka nevím, zjistím. Ale ne zítra, mám poslední den staré dovolené (a 8 týdnů nové ) Myslím, že to byla nějaká Jižní Morava či Jižní Čechy. Sportovně vedení rodiče, vymazlená rozcapená štěňata - a ten podkus byl zřejmý brzy - i proto ji prodali levně na mazla bez možnosti uchovnění (což v plánu nebylo a paničce to nevadí). Vím, že mě tehdy ta jejich komunikace připadala velmi férová - informovali ji o krátké čelisti i že se to růstem nespraví. A jestli chce vrátit zálohu, jiné štěně či slevu...
Teď jsme byli v lese nad lomem s úžasným výhledem na celý Liberec. Sluníčko, mraky... krása. Jen posledních 50 metrů k autu musel Night na vodítko, neb randící studentíci z kateřinského učňáku ho nesmírně zajímali... Že prý by jim asistoval...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 19:04
- Nahlásit
PetraK
asi vedeli, co jim chces
birma
aktivisti
Fajka
dneska nic moc, no
Xerxová
muzu ti hrozne zavidet hlavne po tom nechutnym znasilneni mych 9ti dni, za ktery sem si letos chtela jet na 14 dni do zahranici?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 19:29
- Nahlásit
Jo a este otazka pro zahradnice - pindour pruhatej samoze obechcava tujky. Ta prvni v rade to schytava nejvic, odspoda uz je trochu spalena. Nic jinyho, nez ji ohradit asi nezbyde, ze? Jenze to se zase posune o tuj dal... Zlaty prciny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 20:00
- Nahlásit
Fifi
Kimovi taky víc teklo z jednoho oka, pak jsem vysledovala, že je to horší v létě a vet říkal, že nejspíš nějaká alergie na trávy, zkoušela jsem i jeden čas kapat nějaký kapky, ale bylo to furt stjný, jemu to nevadilo, tak jsem se na to vytento a jen občas mu projela blešákem ty slepený chlupy pod okem
na vobechcávání nic než ohrádka nezabírá musíš prostě ohradit všechny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 20:14
- Nahlásit
u nás teda celkem sluníčko, vánice naštěstí žádná
a jedny norský lapiny, ta krajina fakt krása, akorát s mojí fobií z vejšek bych chodila asi jen kolem fjordu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 20:18
- Nahlásit
maya tady bylo taky dneska hezky. Přepršky dorazily až s večerem - ale ta bouřka s vánicí to dorazila. Ale snad má být už od zítřka líp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 20:27
- Nahlásit
Fifi
asi nezbyde, nam psi taky na chalupe s tujkama zatocili (ale zas pokud sou nejaky velky, vzrostly, ze to odnesou jen krajni vetvicky, tak to asi je OK)
Xerxová
tak snad bude bezpecno na silnicich
Maya
boziiiiii ja chci do norskaaa!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 21:08
- Nahlásit
když on ani Xerda ani Night to značkování nějak neprožívali... Prostě si stoupnou metr od ohrádky a nemusí se šplhat do výšin a stavět se na přední... jak někteří mrňavci. Jim vadil i ten provázek (byl skoro neviditelný) a proč si třeba drcnout pokládanou nohou o ohrádku... je třeba být z dosahu - tak stáli raději dál, a čůrali na ten nízký kolíček...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 21:22
- Nahlásit
Xerxová
Prostě si stoupnou metr od ohrádky a nemusí se šplhat do výšin a stavět se na přední...
Troldak stoupa tesne k objektu pochcavacimu a nohu si div nevyvrati. Na predni si zatim nestoupnul.
cernej caj
nam psi taky na chalupe s tujkama zatocili (ale zas pokud sou nejaky velky, vzrostly, ze to odnesou jen krajni vetvicky, tak to asi je
Tuje maji tak 60 cm, zadny zakrslici ci mlady stromky, jen mi je jich prave lito, ze maj pochcany nektery z nich, to spodni patro.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 21:46
- Nahlásit
Fifi
a co to spodní patro ořezat? kmínku by to nevadio a navíc ty hornější větve by mu asi bránily v těsnějším přiblížení
teda já drápy nikdy žádnému psovi stříhat nemusela a doufám, že se toho nedožiju, jsem měla problém i s morčetem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 21:59 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
a co to spodní patro ořezat?
To nee, to neni zase tak zubozeny este. Nafotim nekdy.
Edit, a kdyz clovek osmika spodni patro, tak prece chcani primo na kmen musi tomu keri skodit vic, nez kdyz obechcava vetve?
teda já drápy nikdy žádnému psovi stříhat nemusela a doufám, že se toho nedožiju,
Ehm, treba pan Belobradek bude mit jinej nazor. Je to kus od kusu, nekterymu musis, i kdyz nechces, a jinymu celej zivot krome steneciho veku na ne hrabnout netreba. Taky bych radsi byla drapy nesmikaci.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 23:06
- Nahlásit
Fifi
Tak jsem si přečetla tvojí anabázi s drápkama, dala si véču, vyčesala z Adama boloňáka a okudlala mu ty černý přerůstající mrchy taky. Nesnášim je!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2016 23:47
- Nahlásit
birma
To nebyla anabaze, to je setrvalej stav. U vas to jiste slo pozitivne a hned.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 05:58
- Nahlásit
fifi
baz teda snad uz drapek dobry.
taky bych se po orezu bala, ze to pude bliz kmeni...
maya
treba moji maji zas oba dlouhy paty drapy ale jinak jrom operovane nohy to neni tak zly. nemuze to byt i krmenim? esuska i fifi castejc sttihaj a sou na mase, birma tez
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 06:47
- Nahlásit
Fifi
Zcela pozitivně ne, ale už celkem v klidu a během asi 10 minut ostříháme všecko, což je na nás super výkon
cernej caj
Jedna vetka psala, že je to tvarem drápu, že některým psům roste dolů a ti si ho většinou sami zbrousí, jiným spíš rovně a ti jsou dost bez šance.
Taky je to tím, co majitel vnímá jako dlouhý dráp - znám dost psů s drápy výrazně delšími, než má Adam a majitelé to neřeší. Mně to už přijde pro psa nepohodlné a nezdravé.
A krmení určitě taky hraje roli.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 06:59
- Nahlásit
stříhám drápy všem dogám - všem sama, občas krev teče (tmavé tlusté drápy nedávají šanci něco vidět) a všem čtyřem bez jakéhokoli problému. Sednu si k ležícímu odpočívajícímu psu a cvak,cvak,cvak... během pár minut je docvakáno. Night to neřeší vůbec, Betka se snažila občas po třech nohách radostně jásat, že už je hotovo a že neumím počítat Kdyby nám šlo všechno tak dobře, jako drobná péče...
Slůňo jede naplno, tak snad ta ledovosněhová krusta brzy vymizí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 07:24
- Nahlásit
birma
ona je pak otazka taky, co je dlouhej drap - vet ostrihal ty paty drapy + operovanou nohu ale jinak prej neni potreba (i kdyz me by se nejaky 2-3 drapy na kazdym psovi zdaly, ze by se ohly zkratit tez...)
dneska mi prijdou PPLkem asi boty... poprve v zivote kupuju naslepo pres net, ale moje zoufalstvi uz nezna hranic nejhur to obratem hodim na postu k vraceni
Xerxová
a jaky mas kleste? ja koupila ve zveraci a prijde mi, ze po cca 10x zkracenym drapu uz sou takovy... jakoze "rozvrkany"
u nas taky
|