Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 12:42
- Nahlásit

Fajka
ale to tay znam, sem jednou zkousela keeny a vsechny meli zpracenou pravou botu mel na prodejne jen 3 kusy a vsechny mely pravou spatnou (neco blbe sesityho vevnitr v bote ale to uz je davno

Xerxová
ale tak ja bych do toho i sla, ale problem je v tom, ze vetsina tech co boty siji delaji "kanadovity" boty anebo vychazkovy polobotky do mesta. tzn. bud podrazku do lesa nevhodnou nebo podrazku tvrdou jak beton, a v takove me boli koleno asi tak 30x vic nez v mekci bote. jinak bych do toho asi sla...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 12:51
- Nahlásit

cernej caj
kotníky trochu cejtim, asi jsou trochu teplejší, ale na neděli máme naplánovanej s Martinem výlet, tak je rozchodim

PetraK
Bubrdlína je skvělá bábrdlínááááá!!!

překvapil mě chlapec, že tam ani moc nečmuchal pak

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 12:52
- Nahlásit

čaj a zkusit se domluvit ?? Většinou mají dodavatele podrážek... a ti nemívají jeden typ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 12:58
- Nahlásit

birma
kam valite? budu zavidet, ma byt zrovna krasne a ja mam ty narozky v rodinne takze smolik

Xerxová
sem se i ptala v tom prabosu, tam mi usiji na miru za nejakej priplatek bez potizi co si reknu, ale mam strach o ty podrazky, ze to, ze oni reknou "je mekci" ze to muze znamenat pro moje koleno porad moc tvrdou a dat 5t za boty, ktery muzu nosit leda do prace se mi moc nechce (prece jen vetsinou tito vyrobci maj jeden, dva modely a mekky podrazky do hor zas nikdo nechce, protoze je hned po nich, pod tezsim chlapem s krosnou skoro okamzite a za to nikdo prachy neda, aby za rok menil podrazku...)

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:08
- Nahlásit

cernej caj
tenhle by ti je asi taky usil
ake celkem zajimavy clanek
http://m.podnikatel.cz/clanky/o-sevci-ktery-se-drz i-sveho-kopyta-ale-hlavne-poctive-prace/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:10
- Nahlásit

Maya
na toho sem uz narazila a ma samy "polobotky"

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:15
- Nahlásit

cernej caj
předběžný plán kdyby bylo hezky, byla by to paráda, zatim nám počasí moc nepřálo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:18
- Nahlásit

birma
to vypada dobre, na strelu bych hodne chtela nekdy

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:20
- Nahlásit

cernej caj
já nad tim právě už taky uvažovala dýl, ale dopravní dostupnost naprd. A když je Martin ochotnej vzít auto, je třeba toho využít

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:29
- Nahlásit

cernejcaj
no pise tam ze usije cokoliv si zakaznik preje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:33
- Nahlásit

birma
tak to je supr ja bych tam prave asi nekdy chtela jet na vandr treba, na 2-3dny

Maya
tak napsat pak taky muzu, zatim musim pockat, nez poslu zpatky boty a nez prijdou prachy

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:37
- Nahlásit

cernej caj

joa boty sou co???sou UZKY!!!!

ty co našla Fajfka?

hele bunda člověče dorazila- byla fakt doručená - nacpali to do schánky . Já přišla domů až večír, hnedle jsem se do ní nacpala a musim si jí vyzkoušet pořádně a na světle. Je mi taková jako těsná přes poprsí , tak to chci vyzkoušet na světle a pořádně,jo? Ale je moc hezká!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:42
- Nahlásit

PetraK
ty nevim, asi se ji nechtelo je nosit pulku treku pro my dobro

jak ti muze bejt tesna pres poprsi kdyz vazis o 10kg min nez ja, to mi zustava rozum stat? tak uvidis no... (hele a nemas tam pripadne svadlenu po ruce, co by tam umela do podpazi nasit zipy? kdyby ti nebyla? )

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:44
- Nahlásit

birma

ááá Rabštejn nad Střelou tam je krááásně, moc hezky, bude se ti tam líbit a Adámkovi nejvíc, páč se vyčvachtá. Před tím židovským hřbitovem až půjdete do kopce mezi těma chatičkama, tak buď trochu v pozoru. U jedné z nich bývá volně ložený bulloidní pes - nevím zda pit, staf, nebo kříženec. Vždy tam takovýho psa ten maník měl, loni už neměl toho původního, bylo tam odrostlý štěndo, spíš už dospělec teda - samec a nikde nikdo a jaksi nehodlal vzít na vědomí, že o společnost není zájem. Tak jen ať o tom víš.
Pak je tam taky moc dobrá hospda, když právě vyjdeš nad tím hezkým židovským hřbitovem - doporučuju si tam zajít, to je moc hezký místo - tak se na silnici dáš vlevo a po pár krocích je u silnice, či spíš pod silnicí, protože to je pod úrovní, hospoda s posezením venku a přátelská ke psům.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:46
- Nahlásit

cernej caj

ty nevim, asi se ji nechtelo je nosit pulku treku pro my dobro

sobec, docela že jo?

pres poprsi kdyz vazis o 10kg min nez ja, to mi zustava rozum stat?

hele nechápu, navíc nejsem zrovna Doly Bástr, nebo jak se ta prsatá pani jmenovala . asi mám moc velký plíce či co . No já to ještě zkusím, je to tak, že s tričkem bude nafest, o zipech se případně pobavím s Danuškou - až nebude mít zlomenou nohu teda , chudera.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:48
- Nahlásit

birma

kotníky trochu cejtim,

a co zkusit vodu a mýdlo?
au!

Maya

boli me strasne koleno, co to jako je ored vikendem???

to si chytla vod těch trekařek tady!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:50
- Nahlásit

PetraK
no ja pod ni v poho strcim mikinu tak fakt nechapu, leda ze by ti narostly prsa

birma
Člen
- Nahlásit

PetraK
díky za tipa! Na bulloida vyšlu Martina. Bude mít chudák radost - nemá rád psy
co zkusit vodu a mýdlo?
ty znáš někoho, komu zapáchaj zrovna kotníky?

Fajka
Člen
- Nahlásit

cernej caj
nevim, asi se ji nechtelo je nosit pulku treku pro my dobro
jak půlku?? dyk todle bylo na druhým kiláku!!takže celej!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:52
- Nahlásit

birma
to ani nevim

Fajka
aha, tak to jediny te omlouva!

birma
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 13:55
- Nahlásit

cernej caj
to ani nevim
že Martin nerad psy? Nj, naděláš prd. Adam je nadšenej, když ho vidí, protože bude výlet, když je tam výletní strejda a mám pocit, že ho teď na třetim společnym výletě i snad jednou pohladil A jak chudák trpí, že mu chlupíme služebáka... Má to holt s náma těžký

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 14:06
- Nahlásit

birma

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 14:36
- Nahlásit

birma
ty znáš někoho, komu zapáchaj zrovna kotníky?

ne,a le myslela sem, žes třeba první

u Martina. Bude mít chudák radost - nemá rád psy

hm, takhle to pak bylo u nás taky, protože pes prostě se odehnat nenechal, rumouš už byl fakt nervní, nebylo mu to příjemný, tak David s Bláňou dělali návnadu a my prošli

Fajka
dyk todle bylo na druhým kiláku!!takže celej!

jéžiš no a co? Bys měla jako součást povinný zátěže no

cernej caj
i v poho strcim mikinu tak fakt nechapu, leda ze by ti narostly prsa

hele nechápu , fakt nechápu - prostě je to napnutý, s mikinou vůle vůbec žádná
Já ti to psala, že sem divně neforemná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 14:37
- Nahlásit

PetraK

pripadne krasnej vikend vsichni!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 14:40
- Nahlásit

my zítra jedeme mejdanit k Berounu... Naštěstí počasí zdá se bude spolupracovat a tak ta věkově velerozdílná skladba se "nesežere" v omezených vnitřních prostorách, ale bude vypuštěna na obří zahradu.Přeci jen od sedmi měsíců po pětaosmdesát je dost velký rozptyl a už je nás jak kobylek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 16:24
- Nahlásit

Xerxová
tak si to paradne uzijte, my to budem mit zitra podobne. teta ma 70 a bude velka oslava. je z 5ti deti a vetsina mych sestrenic a bratrancu ma deti mezi 8-30roky, bude to fajn rodinny setkani, prvni od smrti dedecka pred 4 rokama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 18:38
- Nahlásit

naslaaaaaa sem svoje milovany tevy v nemeckym obchode tak ted jen doufat, ze kdyz jim poslu predem 3tacy, ze budu mit bozsky samochodkyyyy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 19:06
- Nahlásit

tak jsem si opět cvičně v oblíbených klikla na web Garabů - a světe div se - sice neaktualizovaný, ale funkční Rodokmen i fotky Nighta za mlada jsou zpátky...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 19:28
- Nahlásit

Xerxová
tak si to ulož, až to zase zavřou, tak ti to zůstane v pc

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2016 19:29
- Nahlásit

Xerxová
cernej caj
a užijte si oslavy, my nebudem mít asi ani ohýnek a buřty, protože skoro všichni jsou marodi, se divim, že jsem taky něco nechytla

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání