Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2016 19:05
- Nahlásit

jasně že jsem si jafe dala. Přece ho nevyleju... Tak ještě musím uvařit oběd na zítra a snad hotovo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2016 19:30
- Nahlásit

Xerxová

du balit, zitra prijdu domu pozde, akorat skoda, ze mi odpadla lekce jedina tento tyden

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2016 19:38
- Nahlásit

cernej caj
flaska rumu by byla jak?
rum sem si teda musela najít, ale je to flaska med rom

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2016 19:39
- Nahlásit

Maya
tak to by slo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2016 20:28
- Nahlásit

Maya
chudak, ale stesti ze nic nejelo

tak mam skoro dobaleno, akorat mam problem, jak mam fotit na ferate a pritom neprijit o fotak budu ho muset mit v batohu

birma
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2016 21:44
- Nahlásit

cernej caj
Hlavně foť! Jestli spadne foťák, tak pah dohledej kartu. A pověř někoho, ať nám pošle fotky, cos nafotila, kdybys u toho spadla ty
Jedete zítra?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2016 21:44
- Nahlásit

cernej caj
kup si dron

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2016 22:49
- Nahlásit

jinak teda musím říct, že se rozmáhá chození naboso, vidím poslední dobou někoho skoro každý den,, celkem mě překvapuje, že je někdo ochotný po těch pochcaných a posraných a poplivaných pražských ulicích takhle chodit, dneska jsem šla za jednou holkou a ty zprasený nohy, který ukazovala při každým kroku byl teda děs
a jsem teda myslela, že chození naboso má smysl někdě v přírodě a ne po rovným asfaltu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 05:52
- Nahlásit

birma

az zitra, ale ja prijedu dneska domu pozde a chci se vyspat co to pude, takze uz pak chystat jen jidlo.

maya
nj, dron je supr

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 06:16
- Nahlásit

Maya
Smysl to má kdekoliv - naučíš se chodit jinak a posílíš svaly v chodidle, pomáhá to s klenbou, držením těla a tak. Ale úplně na boso ve městě bych taky nešla kvůli špíně i bych se bála, že přehlídnu střep, kterejch je všude milion a zranim se

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 06:18
- Nahlásit

birma
ja bych se bala, ze mi to odrovna kolega, mam minimalisticky tenisky a je to peklo (a zda se mi navic, ze se mi zmensili?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 07:00
- Nahlásit

zkusila sem si smichat slichtu - fakt nemam rada kase
pohankova instantni kase, nastrouhana cokolada, sezamovy seminka, mandle a suseny mliko... jako neco tomu chybi a pozrit v pripade nouze by slo ale zakyda to asi esus...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 08:22
- Nahlásit

birma
no js prave tusim nekde cetla ze to pomaha tim jak clovek vyrovnava bez bot nerovnosti coz ns asfaltu odpada
kazdopadne to vypada na letosni hit
cernejcaj
tak ze nechutna neco takoveho se ani nedivim
me je dneska tak nejak celkove divne tak doufam ze se to nezhorsi a premejslim jestli si nevzit v patek dovolenou na relaxaci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 08:26
- Nahlásit

Maya
tak ja obecne kase k smrti nenavidim, ale nemuzu jist 3dny jen hermelin

tak drzim palce, aby nic, me poboliva v krku a v noci teplotky, na dnesek to fakt stalo za to, boli me oci, chce se mi desne spat... v pondeli to zacalo tak polehoucku nebo mozna uz v nedeli a zhorsuje se to

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 08:34
- Nahlásit

cernejcaj
no taky to mas dobry a jeste oted takovym vyletem
me od vikendu bolej nohy vcera se pridala ruka v noci trochu prujmik a zimnice
ale ted se to zda lepsi akorat fakt takova celkova unava nejradsi bych byla v posteli
asi nejaka viroza nebo co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 08:41
- Nahlásit

Maya
jj, taky tak nejak to citim, i sem zvazovala ze bych se dneska vyspala ale nejde to,no...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 09:17
- Nahlásit

a pocasi se nam zhorsuje, jeste dneska v noci tam ma snezit a je tam pod nulou. ja osobne si teda nemyslim, ze je to uplne dobry pocasi

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 09:30
- Nahlásit

cernej caj
šmarjáááá ber to trošku pozitýývně, tady celou zimu sníh nebyl tak si ho užiješ ted na jaře nooo

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 09:34
- Nahlásit

cernejcaj
ale tady ma byt od zitrka hezky tak treba tam bude taky

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 09:42
- Nahlásit

na zviretniku je esusi povidani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 09:48
- Nahlásit

Fajka
jo, abys nebyla jedina s tema omrzlinama, jo?

ps: cetla sem muzi vcera kousek o ty babovce, tak se tomu smal, ze fakt jako paradni

Maya
stesti, ze mam na vyber mezi sandalema a malejma botama to do tech metru snehu az budu primrzla k ferate

no a navic podle [url=https://www.youtube.com/watch?v=msDBrPtDFy4 ]videa z te "nasi"[/url] nemuzu mit ortezu protoze v ni nemuzu ohybat koleno a moc si nedokazu predstavit jak tam lezu "bezpecne" s nohou jako prkno, takze to bude asi ukol cislo 2: neodrovnat si ho bez ortezy

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 09:53
- Nahlásit

cernej caj
jo, abys nebyla jedina s tema omrzlinama, jo
klíít ty vznikaj až dyž je víc jak mínus dvace a to určo nebé

: cetla sem muzi vcera kousek o ty babovce, tak se tomu smal, ze fakt jako paradni
doufám že u toho nevečeřel a nezaskočilo mu bych ho neměla na svědomí

Maya
zviretniku je esusi povidani
dík za info juknu tam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 10:04
- Nahlásit

Fajka
tak to me uklidnuje, dik;)
nastesti nezaskocilo mu nic, zbytky z oslavy narozenin uz totiz dojedl predtim (na to ze toho bylo jak pro 5 lidi to zmakl za odpoledne

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 10:09
- Nahlásit

cernej caj
nastesti nezaskocilo mu nic, zbytky z oslavy narozenin uz totiz dojedl predtim (na to ze toho bylo jak pro 5 lidi to zmakl za odpoledne

no a to určo nepřibere ani deko co ? ..no jo no ty chlapečci to maj trochu jinak no... fňuk...

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 10:33
- Nahlásit

cernej caj
jde o to, jak došlapuješ - jestli přes patu, tak si odrovnáš všechno. 5F boty mě došlapovat jinak pořádně nenaučily nikdy, tyhle ponožky během dne, protože po třech krocích přes patu ti ta pata jasně řekne, že takhle to nepůjde no a když jdeš spíš přes špičku, tak ti ten náraz utlumí chodidlo...

Maya
jasně, na asfaltu si nohu nenamasíruješ, ale posílení svalů chodidla funguje na asfaltu stejně jako na trávě
A jestli je to letošní móda netuším, valná část mých znýámých tráví v bosobotách už několikátý rok

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 10:44
- Nahlásit

Fajka
no uz pribral tech deka nekolik dokonce uz me i pupkem skoro vytlacuje z postele takze on to i na chlapecka ma vic jak my (ale on taky spase co vidi a pohybu moc nema, ale budu ho muset zacit prohanet

birma
ja pres patu az tak moc nenaslapuju i kdyz treba v tezky pohore te to taky jinak navadi, ale prave blby, ze to koleno me z tech skoro minimalistickych bezeckych boli pekelne a tam pres patu si myslim nenaslapuju...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 10:57
- Nahlásit

birma
no ja taky nemluvim o bosobotach ale lidech naboso a ty vidam letos fakt prvne
celkem jsem uvedava jak dlouho tahle moda vydrzi nez se to zvrhne nekam do druhyho extremu

birma
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 10:57
- Nahlásit

cernej caj
mně z toho častějc bolí kotník, protože vykonává nezvyklou aktivitu. Ale to tvoje koleno je prostě problém no...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 11:07
- Nahlásit

cernej caj
no uz pribral tech deka nekolik dokonce uz me i pupkem skoro vytlacuje z postele takze on to i na chlapecka ma vic jak my (ale on taky spase co vidi a pohybu moc nema, ale budu ho muset zacit prohanet

aha tak u vás vládne spravedlnost! to u nás nee..já furt někde pobíhám a furt kynu a číf se oproti mě doma povaluje (i když u toho maká to zase jo) a nepřibere ani deko... u nás prostě spravedlnost v tomdle směru není..

Maya
celkem jsem uvedava jak dlouho tahle moda vydrzi nez se to zvrhne nekam do druhyho extremu
to už tu bylo, naboso, naostro jen s kšiltofkou .....k potkání v Jizerských lesích

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2016 11:15
- Nahlásit

Fajka
no moda naostro neni daleko ani v ulicich bohuzel je obvykle domenou slecen a dam casto obeznich a ne mladiku a panu

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání