| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 22:15
- Nahlásit
A fotky od Martina
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 22:22
- Nahlásit
birma
A fotky od Martina
kde?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 22:22
- Nahlásit
neměcký pejsek, už je jasný, že bude oranž sable
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 22:30
- Nahlásit
Maya
Nikde zkusím zítra z práce...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 06:00
- Nahlásit
Maya
ta fotka je úžasná
Ostatní šťěňátkovenčení jsou krásný
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 06:36
- Nahlásit
je krásně - tan psí pablb tady vyje od půl šesté... že se musí véééén, že je slůňo a nebo se alespoň musí tulííííít... a kopat mě do hlavy těma šíleně dlouhejma nohama, když se válí na zádech...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 07:31
- Nahlásit
tak 2. pokus - fotky od Martina
Ádu ten včerejšek nějak udolal, asi regenerujeme oba pomalejc, než jsem myslela. Já už tu kmitám dvě hodiny, poklízim, aby se mamka vrátila do čistýho. Adam se jenom přesunul z postele z pokoje na pelech do obejváku a zřejmě tím pro něj skončila veškerá aktivita pro dnešek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:15
- Nahlásit
venku teda krasne, to nemohlo bejt takhle vcera?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:17
- Nahlásit
birma
ze by stari?
fotky pekny jak se Adam plavci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:21
- Nahlásit
Maya
a manžel si kupuje kastroly
vůbec netuším, co by s nima mohl zrovna Michal dělat , ale kdyby ho to potěšilo, proč ne
Michalovi dávám dárky já, jenže já umím vybírat a není mi blbý koupit něco úplně obyčejného o čem vím, že mu to udělá radost (klasicky kvalitní ponožky).
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:21
- Nahlásit
Maya
venku teda krasne, to nemohlo bejt takhle vcera?
u nás bylo celkem podobně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:24
- Nahlásit
nesel nam proud
birma
kde jich je vic?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:25
- Nahlásit
Hele, urazily byste se, kdyby vás děti poprosily, abyste vnoučatům kupovaly dárky tak kolem 100-200 Kč a zbytek jim raději poslaly na účet, aby se z toho přispělo dětem na lyžák nebo tábor?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:33
- Nahlásit
kachna_
ja bych se neurazila a akceptovala bych nazor rodicu, navic s tim, ze kdyz dite jede na lyzak "babicka ti na nej pridala" tak ja osobne bych vnimala lip mit malou hracku + lyzak nez vetsi hracku...
mamca se urazila?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:35
- Nahlásit
kachna_
Hele, urazily byste se, kdyby vás děti poprosily, abyste vnoučatům kupovaly dárky tak kolem 100-200 Kč a zbytek jim raději poslaly na účet, aby se z toho přispělo dětem na lyžák nebo tábor?
já teda určo ne-e a myslím že každej normální čék by se u tohodle urazit nemohl...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:37
- Nahlásit
cernej caj
mamca se urazila?
nee, s mužem se odhodláváme o to poprosit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:46
- Nahlásit
Fajka
ze jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 08:56
- Nahlásit
kachna_
ja bych se neurazila ale vadilo by mi to protoze pro maly deti proste penize tim spis nekde na ucte nejsou zadny darek a to ani kdyz se jim to rekne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:03
- Nahlásit
Maya
protoze pro maly deti proste penize tim spis nekde na ucte nejsou zadny darek a to ani kdyz se jim to rekne
já zas teda z vlastní zkušenosti vím že když se to těm dětem hezky vysvětlí, že hodná babička pomohla k tomu že můžou jet na výlet na cvičák atd...tak to to dítě vnímá a chápe docela dobře.
Třeba u nás už x let když se zeptám Aduš co si přeje k narozeninám, nebo dárek za vysvěčení k svátku...tak dycky slyším: výlet
páč taky chápe že to není zadarmo a je to pro ní cennější než věc která zůstane někde odložena, kdežto výlet na kterým jí třá spadnul batůžek ze skály na to nezapomene ...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:08
- Nahlásit
fajka tak katedrový husky je už "služební pes". ZOPky udělala (prý s odřenýma ušima - ale rozhodčí vyzdvihl velmi neobvyklé plemeno Jo a je to Bella Artic Devil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:10
- Nahlásit
Maya
ale podle me taky maly dite nepotrebuje hracku za 600 kdyz hracka za 200 mu udela stejnou radost a ten rozdil se da pouzit na zazitky nez na neco, co po par tydnech radosti skonci nekde v koute...
Fajka
presne, ja vim, ze sme dycky jako deti meli od babicky nebo od tet batuzek na vylety, nejakou mikinu na ven a myslim, ze vzdycky v koordinaci s rodici, ze potrebujem batuzek tak prarodice koupili na vanoce batuzek misto nejake hracky, kterou by vybrali treba sami... a vim, ze my sme na lyzak nikdy nejeli kvuli penezum a myslim, ze by me jako decko vic potesilo, ze muzu diky babicce jet na lyzak nez ze na to neni a tak proste jede trida beze me...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:10
- Nahlásit
Xerxová
tak to je skvely
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:13
- Nahlásit
Xerxová
tak katedrový husky je už "služební pes". ZOPky udělala (prý s odřenýma ušima - ale rozhodčí vyzdvihl velmi neobvyklé plemeno
huustýýýýýýý no tak to jim holkám moc blahopřejeme!!!
no však taky haskoun cvičíící to je fakt unikát... jedna snáma chodila taky na dogdancing a ta zase na srazech vyhrávala pejska šikulu páč nikdo neuměl tolik triků co ona s paničkou a jsou taky odsud od Liberce
díky za to jméno, zkusím si je dohledat
Jináč sem o víkendu dospáchala ten zimní sen, ale jestli je to na to aby se to dalo prezentovat někde veřejně nevim nevim. ....mám to teda poslat někam někomu odkaz jestli na to chce juknout? Když by se jim to líbilo a chtěli to zvířetníci zveřejnit tak klidně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
jo, toho se taky bojím, ještě je mohu vyslat koupit společně oblečení (podle velikosti to fakt na Lucátko nejde), takže bude mít babička Lucátko jen pro sebe, což trojsourozenec myslím taky dost ocení. Hmm, možná lepší.
cernej caj
no je to drahý šíleně, deset tisíc jeden tábor, jen to fikne (lyže, pobyt...).
Přemýšlím, jestli by se nám nevyplatilo koupit lyže a nechat děti to dědit? Jezdí jen na ten jeden týden v roce, Michal ani já nelyžujeme.
edit. a z vlastní zkušenosti vím, že umět lyžovat je docela velké životní plus.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:40
- Nahlásit
Fajka
skvely, posles pls jeste odkaz? ja si to budu muset dat uz konecne doma do zalozek, at to snadno najdu...
kachna_
no prave, a myslim, ze pokud si nekdo uzije lyzak na kterej pridala babicka, da se i dat obrazek jak dite lyzuje a ze to babicka zaridila nebo tak...
jinak treba i vyslani ditete s babi je fajn ja takhle kdysi, kdyz jeste babicka chodila s ni chodivala na vanocni trhy a ona strasne chtela nejaky kalhoty si koupit, tak se ptala co na ne rikam a pak sem je dostala k vanocum coz sem vubec necekala, uplne bozi kalhoty to byly tenkrat
a kolik stoji to pujcovny? teoreticky by to asi lepsi byt mohlo, pokud ty lyze nejsou podle delky nebo tak...
taky co boty, jestli se da sazet na to ze budou mit stejne velky tlapy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:45
- Nahlásit
jsem napsala dlouhej post a je fuc takze strucne byl na tema ze prachy jsko darek na imaginarni veci jsou dibry pro dite tak 10+, 6lety dite z toho nema pojem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
takže bude mít babička Lucátko jen pro sebe, což trojsourozenec myslím taky dost ocení.
jo jo to taky Aduš oceňuje hodně
kachna_
jestli by se nám nevyplatilo koupit lyže a nechat děti to dědit?
když tohle si myslím že je děsně ošemetný páč se může stát že se dostaneš do stavu kdy jednomu dítěti se s tím bude blbě jezdít páč pro něj budou moc velký/ malý a pak tomu druhýmu taky a nemusí to sedět tak aby se mu hezky jezdilo takže si to ani neužije a může zanevřít dřív než v tom najde zalíbení není nad to když ta výbava sedí přesně na rozměr děcka no...
taky co boty, jestli se da sazet na to ze budou mit stejne velky tlapy...
no ty bláho přesně..já mám 38 a Aduš 43
cernej caj
posles pls jeste odkaz
tu:
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/dogtrekk ing/bloodywalk-zimni-sen---denni-etapa.html
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:52
- Nahlásit
Maya
dík moc za názor
cernej caj
uplne bozi kalhoty to byly tenkrat
mně rodiče vždycky vedli k tomu, že si nic moc zbytečně drahého nemůžeme kupovat, tak jsem si vždycky vybrala jako dárek něco malého levného a pak mi to bylo hrozně líto (myslím, že to rodiče dodneška netuší).
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:53
- Nahlásit
Fajka
to ma skoro nohu jak muj muz a to ji je kolik? 16?
diky (se tam musim naucit davat tu pomlcku koukam, jinak to mam skoro zmakly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2016 09:57
- Nahlásit
Maya
jsou dibry pro dite tak 10+, 6lety dite z toho nema pojem
no ale hele myslíš že to šestiletý dítě má pojem o tom že ta hračka byla za dvě stovky a né za litr?
cernej caj
to ma skoro nohu jak muj muz a to ji je kolik? 16
nééé je jí 13,5
|