| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 19:37
- Nahlásit
maya jojo - uložíme...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 19:37
- Nahlásit
Maya
ajo vlastne, oni sou carodky a teta je nejak koncem dbna tak mi to nedoslo, tak to skoda, ze ani burtiky
Xerxová
jj taky bych si to stahla a ulozila (sou i softy co ti ulozi celej web tak si to pak z disku muzes prochazet uplne jako na webu)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 20:04
- Nahlásit
rodokmen už je uložený - přeci jen 6 generací s řadou fotek... v tom originále papírovém má jen tři generace... V páté a šesté generaci ze strany portugalského tatíka jsou i české fenky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 20:31
- Nahlásit
Xerxová
tak to mas vlastne jen castecnyho spanelskyho hrebecka, pekne se vratil ke korenum;)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 20:42 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
já vůbec nemám španělského hřebečka Já mám NĚMECKOU dogu ŠPANĚLSKÉHO chovu po FRANCOUZSKÉ matce a PORTUGALSKÉM otci. V té páté generaci předků je nejvíc dog francouzského chovu. Pak jedna česká fenka, německý pes, španělská i portugalská stopa by se našla... většinově je to Frantík
odkaz snad tady
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2016 20:43
- Nahlásit
Xerxová
mozna proto je v jidle upejvavej, radsi by snecky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 09:06
- Nahlásit
cernej caj
radsi by snecky
to mi nedělej!
Od rána si představuju Xerxovou jak loupe šnečky k dozí snídani
dneska dvakrát paráda, po třetí nic moc (ale nadohled) a po čtvrté štvanice...
Po tom "nic moc" ho příště prostě připni. Oni už jsou pak moc vybuzení na to, aby se uměli ovládat
Na zařvání to otočil, ale proletěl kolem nás do protisměru a čenichal po čerstvé stopě a nevnímal... Ale nehonil a brzy znormálněl...
i když, když to tak čtu, já bych asi připla už po tom prvním nevnímání, možná ale ne na celou procházku. Já to u prvního špice dělala tak, že jsem jí řekla, že má být hodná do nějakého místa (značka, strom...) - netahat, vnímat a když byla hodná, tak jsem jí pustila. Nevím, jestli je to to pravé ořechové (bylo mi 13-14, když jsem to praktikovala), ale ani s dnešníma zkušenostma bych to u v zásadě nelovce neviděla úplně špatně.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 09:14
- Nahlásit
My dneska jen kratičkou procházku, než jsem vyrazila do práce. Tep mi zvednul mix NO, co se přiběhl seznamovat a kterého Adam při potkávání moc nemusí. Nakonec se chlapci seznámili celkem v klidu, sice oba napjatí jak strunky, štengrovali se, kdo je větší, silnější, ale nesežrali se. Krapet problém nastal ve chvíli, kdy ani jeden neuměl odejít a pro druhýho psa si došel majitel. U toho jsem nechtěla, aby Adam byl, kdyby tam byly nějaký rychlý pohyby, aby se na něj Adam v tom napětí nepověsil, tak to už se Ádovi nelíbilo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 10:11
- Nahlásit
Xerxová
tak skoda, ze si to najtik nakonec tak zkazil.
Nakládáme dědu a babičku
promin, ale...
kachna_
birma
ale tak sikovnej adamek, ze i neoblibenyho NO tak zvladnul, i kdyz teda na facku takovy ldi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 10:47
- Nahlásit
cernej caj
no on s nim chodívá takovej dědula, že si myslim, že kdyby pes zabral, tak je úplně jedno, jestli je nebo neni na vodítku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 11:41
- Nahlásit
birma
aha...
sem zjistila, ze svatecni kalhoty natahn jen tak tak a kdyz si chci sednout, musim se bat o prasknuti no jeste stesti, ze asi budu hladem cely odpoledne (snad tam bude aspon neco k jidlu pro me, doma vymeteno tak jedu na oslavu hladova mirne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 18:57
- Nahlásit
Xerxová
teda Najtík pěkně blbne, asi jak říká kachna, připnout hned jak neposlechne na první dbbrou
s tou zvěří je to pravda tady taky, navíc tady u nás jsou teď hodně prasata, což dřív nebejvaly, tak to bude asi taky dost masakr
cernej caj
tak byl hlad nebo ne?
birma
tak to je Adam dobrej, že dal i neoblíbenýho psa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 19:48
- Nahlásit
ozrala sem marcipan a bylo maso s bramborama a teta brnenska mi upekla par kousku, takze sem neposla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 19:55
- Nahlásit
cernej caj
tak to je hodná teta, že na tebe myslela
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 19:58
- Nahlásit
mejdan dokonalý - dítka (skoro šest, dva a půl a tři a půl) jezdili na superbikách, odrážedlech, koloběžce, kole... ten sedmiměsíční ležel na trávníku na staré žíněnce - a psisko celou dobu vzorné, vodítko jsem vůbec nevytáhla a psa si vůbec nemusela všímat - děti nehonil (jen občas přiblíznul), k malému se necpal (jen občas přiblíznul), žebral a tulil se přiměřeně, prostě vzorný rodinný psíček. Krásně bylo - žádný stres, pohodička pohoda.
Teď se nacpal a padnul...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 20:42
- Nahlásit
Xerxová
Najtík je vzorňouch asi ti chtěl vynahradit toho jelena
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2016 22:43
- Nahlásit
Xerxová
Kdyby byl ještě vo fous větší, skláněl by se on k tobě je nádhernej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 07:00
- Nahlásit
Maya
jj
Xerxová
tak to je skvely, ze ste si to tak uzili a a fakt to pocasi na to luksusne vyslo a najtik byl vzornoch
pekne z oci do oci
birma
uzijte si vylet!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 10:46
- Nahlásit
tak dneska psisko vzorný. Pravda - v tom úvodním stoupáku z Kateřinek Mordovou roklí (směrem k rozcestí pod Dračákem a pak po modré a žluté zpátky) jsme funěli všichni a myslím, že ani Nighta nelákalo moc průzkumničit, i když čerstvých jeleních stop bylo všude dost. Na vodítku šel jen kolem hodně zazvěřeného hustníku (tam jsme zvěř potkali snad vždycky - ehmmm jen dneska tedy nee) a pak až na poslední stovce metrů, kdy páník fotil vodopádky v Černé Nise a Night vypadal, že ho tam samou zvědavostí hodí. Takže hezká procházka rašící bučinou s krásnými skalami a potoky bez adrenalinu...
Kachna gratuluji k technice
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 11:38
- Nahlásit
Xerxová
ještě bych potřebovala koberec, páč Michal slíbil, že dorazí ráno, abychom mohli vyrazit pro sekačku do Žatce, kde jsme měli být v jedenáct. No a ještě není doma.
Pánovi jsem napsala zprávu, tak jsem zvědavá, co mi odpoví. Já bych mu i zavolala, ale když se omlouvám po telefonu tak strašně zmatkuju, kdežto do sms zprávy jsem schopná stručně popsat vše podstatné.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 17:52
- Nahlásit
vyplety maliny, rybízy... osázené truhlíky visí na balkonech. Pepa přeházel kus kompostu a vydrbal auto i uvnitř. Psisko pomáhalo všude a se vším Teď jsme se odměnili kotletou na ohýnku - a jdu směr vana, neb jsem jak čuně.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 18:17
- Nahlásit
oprava, dva koberce
Půl hodiny řešíme s Kačenkou boty (začalo to mojí sice trochu ostřejší, ale docela nevinnou otázkou, proč se přezouvá každých čtvrt hodiny), dáma uražená, že nemá gumový pantofle, jiný boty si NEVEZME. Po půl hodině našla gumový pantofle (má troje!), vyšla ven a za minutu je zpět a obouvá si tenisky, protože jí do pantoflí padá písek. Už aby chodily bosy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 19:07
- Nahlásit
kachna_
tak at hracka dloho slouzi
Xerxová
tak je dobre, ze adrenalin nebyl sikovni ste, pracoviti
ja teda se po dnesnich 14km citim trochu tuha, a su si jista, ze kotnikovi goracovky, co sem koupila loni, sou fakt supr na kratky mokry vylety ale ne na nic delsiho (malicek + sou fakt strasne tvrdy ) ale bylo to super
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 19:29
- Nahlásit
kachna_
a manžel si kupuje kastroly a tak?
se prodávají i dámské sady v růžové
Xerxová
jste teda byli pilní, mě se dneska nějak nic nechtělo a navíc bylo zamračeno, že vypadalo, že každou chvíli sprchne, i když teda nakonec nic
cernej caj
a fotky nejsou?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 19:30
- Nahlásit
kdo se bojí, ať zdrhá
fakt srandovní fotka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 19:53
- Nahlásit
Maya Xerxová
boziii!
Maya
nejsou, spolihala sem na kamosku a kolegu, ze budou mit fotak (kolega ma ode me pucenej starej, aby si natrenoval foceni pred dovolenou - kvuli jedne akci za sto let se mu nechce kupovat fotak - no ale jeste si nekoupil baterie a ty co sem mu k tomu dala neprezili ani prvni fotku a kamoska samo skleroticka jako dycky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 19:57
- Nahlásit
Maya
ale muzu pridat 5 let stary album paradoxne z 30.4
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 20:05
- Nahlásit
cernej caj
to vypadá pěkně a asi bylo lepší počasí
Xerxová
taky teda super fotka
trochu mi to připomnělu tuhle, taky venčení štěńátek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 20:16
- Nahlásit
Maya
tak rano sme meli slunicko kdyz sme splhali do krpalu, pak zatazeno s tim, ze obcas vykouklo, myslim, ze to bylo tak akorat, i kdyz slunecnej den by taky k zahozeni uplne nebyl, puvodne melo prset a proti tomu bylo fakt krasne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2016 20:55
- Nahlásit
Jsme doma. Jsme šneci - necelejch 32 km jsme šli bezmála deset hodin. Bolej mě nohy. Jsem zvědavá co budu dělat o víkendu na Šlapkách. Potkali jsme několik stád srn. Když jdou pomalu, dokáže Adam aspoň hystericky neječet. Když běžej, nedokáže nic. Na trase asi 10 brodů. Už jsem asi dlouho nebrodila. Potkali jsme volně loženou šibu. Šib se bojim. Fotky budou, až mi je Martin pošle - vzala jsem foťák, ale kartu ne, takže mi půjčoval svou.
|