Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 12:53
- Nahlásit

PetraK
tak hlavne ze uzje Bubice lepsi
takze uz jen acko a kladinu a mate celej oarkur?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 13:28
- Nahlásit

moje fotky ze včera

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 13:46
- Nahlásit

birma
moje fotky ze včera

já uvidim až zvečera
to se nám to rýmuje co?
(nebo spíš až zítra zvečera)

svatba a dali nám svatební koláček a

no ale jak to?? my nikdá žádnou svarbu nepotkáme, aby mi dali koláček. Miluju svarební koláčky!! To je nespravedlnost!!

a mám je v hlavě zařazený jako nebezpečný stvoření

no jo, ony jsou takovýn svý

A hlavně tam bylo nádherně

je tam krásně, to místo má v sobě cosi. Miluju ten most. Ostatně Depešáci z něj byli taky nadšený a natočili si tam videoklip. Cesta podél Střely je moc hezká. Tam dál, co jste šli to neznám, páč 35 km bych já nikdá na jeden zátah neušla bez toho, aby pro mne v půlce musela přiletět helikoptiťéra

Maya
ze uzje Bubice lepsi

no v něčem maličko jo, ale pořád mám to šimrání v břiše - vnímám změnu nějakou , no. Teď nemyslím stáří, to ne. Ale něco. Každopádně jsem ráda, že už je zase taková živější.

acko a kladinu
jojo a taky ešče kruh.
kladinu jsem měla, ta už bohužel shila aaaa matroš na ní teď nemám.
Vymejšlím ten kruh.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 13:50
- Nahlásit

PetraK
no ale jak to?? my nikdá žádnou svarbu nepotkáme
maj jí tam prej jednou ročně, tak asi musíte zkoušet každej víkend a jednou se trefíte
oni by se asi podělili o cokoliv - svatba byla nejspíš v sobotu, všichni byli tudíž v neděli přejedený a tohle jim zbylo. I tak mi bylo blbý si dát víc než ten jeden koláček
Tam dál, co jste šli to neznám, páč 35 km bych já nikdá na jeden zátah neušla bez toho, aby pro mne v půlce musela přiletět helikoptiťéra
Nakonec to nebylo ani 32 a tam dál bylo vlastně zpátky k autu Vy tam necháváte autí v Rabštejně a couráte okolo?
Vymejšlím ten kruh
Ze starý pneumatiky. Ale bacha, moderní kruhy jsou rozendavací kvůlivá bezpečnosti psa, tak na nerozpadací kruh si pohlídej, aby tam nevletěl moc rychle a radši jen rovný náběhy, ať si neublíží...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 13:52
- Nahlásit

jo a mám nový bosobotky Asi je budu nosit na výlety a čundry v batůžku, protože jsou skladný a lehoučký a noha si v nich večer odpočine

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 13:55
- Nahlásit

PetraK nabídka obručí třeba tady:

a ještě si můžeš s ní zacvičit moderní gymnastiku

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 14:01
- Nahlásit

nový bosobotky
týjo ale ty jsou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 14:39
- Nahlásit

birma
tak uz se to prodava, jo? tak to su dost zvedava na zkusenosti

a je to spis jak ponozka (natahne se to na sirokou nohu) nebo ta podrazka je neohebna a muze te to tlacit

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 14:44
- Nahlásit

cernej caj
je to úplně měkoučký, "podrážka" je jen trošililinku míň pružná, než samotná fuska. Pocitově si přijdu úplně stejně, jako když courám doma v ponožkách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 14:46
- Nahlásit

birma
tak to zni supr, to by jako takova botka na bivak a do chaty mohla byt zajimava

moje nocni mura se naplnila, feraty budou, mam jet v silnickach s hladkou podrazkou nebo trekovych sandalech kdyz tam asi bude tri prdele snehu a teplota vystoupa i na 6stupnu?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 14:50
- Nahlásit

čaj volila bych dobrou ponožku a trekovky sandále. No a druhé boty na přezutí (jistota je jistota)

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 14:50
- Nahlásit

cernej caj
na večer po treku na otelký a opuchejřovaný nohy určitě ideál , navíc jsou fakt sbalitelný jako větší ponožky a teď na léto chystaj ještě něco odlehčenějšího a barevnějšího večer se v nich chystám venčit. Už teď bych řekla, že fivefingersky na ně co se týče flexibility rozhodně nemaj těším se
mam jet v silnickach s hladkou podrazkou nebo trekovych sandalech
netušim, vzala bych oboje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 14:51
- Nahlásit

birma zajímalo by mě, kolik toho ty "ponožky" vydrží. Ani tak mi nejde o podrážku, jako o spojení podrážky s úpletem, případně lemy...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 14:54
- Nahlásit

Xerxová
Píšou, že to není lepené, ale dělané nějakou spešl technikou, takže ten spoj by měl docela vydržet. Když vezmu, jak brzo se mi začaly rozsejpat 5F boty skoro za 4 litry, tak tyhle jestli vydržel 4 měsíce, bude to furt výhra...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 14:59
- Nahlásit

Xerxová
taky zvazuju, no. jen se bojim snehovych poli, celej den pak v promocenejch ponozkach nekde ve 4stupnich prave nemusi byt uplne OK...

birma
by mohlo byt zajimavy v takovy ponozce byt v tech sandalech - ze by to bylo trosku odolnejsi nez klasicka ponozka kvuli spicce a mozna nenasaklo hned vodu, kdyby se tam jen obcas dostala trocha mokry travy, ze?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 15:02
- Nahlásit

cernej caj
řekla bych, že nasákat vodu to bude zvrchu úplně stejně jako obyč ponožka a nevím, jaký máš vnitřek sandálů, aby sis ho tou podrážkou neponičila nějak...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 15:07
- Nahlásit

Xerxová
kup v hračkárně či sportovních potřebách nejlevnější obruč

jojojo, to mám v plánu, spíš jsem myslela na to jak udělat tu konstrukci /a moc při tom neprudit Brtnika, páč si vždycky něco vymyslím a on to chudák pak vyrábí / to upevnění mezi stromy nevyjde, mám běhání na svojí louce a tam jsou stromy tak daleko, aby měl každý dostatek prostoru a taky nechci aby to bylo napevno, ale aby ta dráha byla variabilní, takže musím vymyselt tu konstrukci.

Poslouchej sice své pocity, ale snaž se věřit, že ji čeká dost krásných a pohodových dnů - a umožni jí je prožít co nejlép
jo, tak to prosím dělám - nebo teda se snažím. Ono jde o ty procesy uvnitř mne, jinak se snažím to nechávat na ní.

ad to co vnímám jako změnu- jde o takový věci jako třeba mentální projevy, kdy se jí mozek zasekne. A tím, že byl teď klidový režim, kdy nešlo nic moc, tak jako by se propadla, když mozek neměl tolik vjemů a podnětů co má jindy, kdy jí aktivní režim držel. No nenadělám ničehož.

ještě si můžeš s ní zacvičit moderní gymnastiku

no jo, já určitě

birma
Ze starý pneumatiky. Ale bacha, moderní kruhy jsou rozendavací kvůlivá bezpečnosti psa,

mám v plánu právě tu obruč, kterážto je lehká a když jí rozříznu, tak nebude ani pevná, tím pádem by tohle mělo jít, aaale říkám, musím vymyslet tu konstrukci.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 15:11
- Nahlásit

PetraK dvě staré dlouhé běžkařské bambusky hůlky. Zabodneš do terénu a k nim přivážeš obručku...

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 15:13
- Nahlásit

PetraK
koupit svářečku na plasty, nůžky na trubky, plastový trubky a kolínka?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 15:14
- Nahlásit

čaj když se nevejdeš do většiny bot, tak bych se necpala ani do sandálů s tou gumovou podrážkou. Neb si zrasuješ nohy. Kup nějaké ponožky "hřejivé i ve vodě" a do ruksaku přibal náhradní suché... Nevěřím, že Vás poženou (jako firemní nezvyklé osoby) do nějaké hrůzy. A ošlapaná sněhová pole bývají nebřečková, takže půjdeš "v suchu" (možná )

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 15:14
- Nahlásit

PetraK
Tak obruč by se měla snadno dát udělat magnetama rozpadací jako obyč agi kruh
Konstrukci - čtverec ze 4 latí a 5. kolmo jako noha? Obruč je lehoučká, tak to nemusí být ani moc bytelný

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 15:40
- Nahlásit

kachna_
google: překážky z plastových trubek

áá díkec

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 15:52
- Nahlásit

PetraK
u plastovek bacha - jsou lehounké a padaj i při slabém větru...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 16:03
- Nahlásit

xerxova
dik

su zvedava, jak to bude. muz mi chemoprenem slepil boty s upadavaci podrazkou, ty sou teda taky moznost ale mam strach kdyby zacala odpadat na ferate (neozkoseny lepeni) tak se nemuzu ani prezut... ale mohla bych si je vzit na testovanu do terenu mimo feratu a ferata v sandalech snad bude ok

kachna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 19:09
- Nahlásit

čaj některá lepidla blbě snáší mráz - nevím, jestli chemoprén bude fungovat na sněhu - ne v klidu, ale při namáhání... ?? Hlavně nezapomeň foťák...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 19:18
- Nahlásit

Xerxová
dospela sem k rozhodnuti, ze bude kompromis - na feraty si vemu goracovy kotnickovky, ktery jeden den preziju (nemelo by to byt vic nez 20km celkem) a druhy dva dny odchodim v sandalich, kdy uz ferata/turistika bude na rozhodnuti na nas a goracovky odvlecu na zadech.

blby je, ze fotak asi nebude moc rozumny mit (mozna kompaktik v brasnicce pres rameno jo), takze jestli mi muz pujci kompakt na feratu + velkej fotak na turistiku... sef, kterej tam byl, rika, ze velkem fotak urcite v baglu, ze by tam mohl zavazet.
"povinna" ferata

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 19:55
- Nahlásit

cernej caj
fuj, tam by mě nikdo nedostal ani smykem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 20:10
- Nahlásit

maya mě klidně - ale nejde to se psem Takže nic...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 20:15
- Nahlásit

Maya
ja tam taky nechcu, mam strach z vysek...

Xerxová

birma
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2016 20:16
- Nahlásit

cernej caj
Budu ti strašlivě závidět!

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání