| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 09:19
- Nahlásit
Xerxová
tak treba ja kdyz byla mala, tak oboji prarodice jeste pracovali, treba v pripade kachny dokazu pochopit, ze skolka proste neakceptuje rodice, kteri do prace nechodi (ze jim na leto nachcou vzit deti a jeste to zavrou kvuli nedostatku) ale ne kazdej rodic ma moznost byt 2 mesice s ditetem doma nebo mit pribuzny, ktery do ty prace nechodi... na druhou stranu ten pristup je na tom asi vetsi problem, nez ze by tam kachno deti nemohly
kachna_
jj, fb uplne nenavidim kvuli hromade negativ, ktery se tam vyskytujou - mysleno ve funkcni fora/diskuznich skupin
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 09:43
- Nahlásit
cernejcaj
fb me maximalne stve svym vyberem zobrazovsnych prispevku kdy clovek nema moznost nejak si to nastavit a tim padem uhlidat
ale treba ty skupiny jsou super ze je dana vec orehledne na jednom miste jen je blby ze pribejva spam a spousta skupin kvuli tomu rusi verejny nastaveni
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 09:44
- Nahlásit
cernej caj
jj, fb uplne nenavidim kvuli hromade negativ, ktery se tam vyskytujou - mysleno ve funkcni fora/diskuznich skupin
já taky, ovšem problém je, že všichni ostatní ho používají.
ten pristup je na tom asi vetsi problem, nez ze by tam kachno deti nemohly
to že se řeklo, když bude dost dětí, bude prázdninová školka, zamítlo se, protože dětí dost nebylo a moje děti se automaticky odmítly mi vadí hodně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 09:44
- Nahlásit
Maya
me prijde, ze se to prave hleda dost blbe a na prd a je tom zmatek a kdyz neco hledas z google tak ti to nevyhazuje ani z verejnych fb skupin
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 09:57
- Nahlásit
cernej caj
takže bys propojila www a diskusní skupiny? Já totiž dala dohromady požadavky v prvním ročníku + mám nějaké papíry.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 09:59
- Nahlásit
kachna_
ja osobne (ale su stara konzerva) bych udelala jednoduchej prehlednej web s proklikem na fb diskuzni skupinu a z fb zas proklik na web. Obecne mam problem s tim, ze mi to na fb vetsinou prijde dost neprehledny, ale zas dnesni mladi to mozna vidi uplne jinak...
nejaky zakladni info bych treba nechala i na fb, ale osobne mi fb prijde celkem neprehledny a hur dohledatelny...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 10:11
- Nahlásit
PetraK
no bohuzel jo, kdo moh cekat ze me vemou za slovo a prebijou feratama?
doufam, ze teda zacne trochu i cvicit a zlepsi se
taky miluju narcisky
mam na mysli teploty v alpach prvni noc spime venku, pak snad na horskcyhc chatach ale ve vlastnich spacacich
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 10:16
- Nahlásit
PetraK
takze Bubice uz ani nekulha?
tak jak uz chodi na prochazky tak snad dobry
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 10:17
- Nahlásit
a je skvely, ze teda je bubinozka lepsi!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 10:41
- Nahlásit
cernej caj
kdo moh cekat ze me vemou za slovo a prebijou feratama?
jooo jooo, každej svého štěstí strojvůdce
mam na mysli teploty v alpach prvni noc spime venku, pak snad na horskcyhc chatach ale ve vlastnich spacacich
ty bláho, no to je vražda v temným lese tudleto!!! Bože zemřela bych, ještě něž bych tam dojela. Hrůzou a vyčerpáním dopředu
a zlepsi se
no ešivá mi nechce přidělávat starosti - a to by teda neměla, to ví moc dobře , tak bude muset, aspoň trošek.
Maya
takze Bubice uz ani nekulha?
no kulhá, ale už míň - jenže když nechodí, je to paradoxně všechno horší
tak jak uz chodi na prochazky tak snad dobry
Brtnik byl připraven, že to kdykoliv otočí a ponese jí, ale ona chtěla sama jít. Vižla těžce nese nečinnost.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 10:49
- Nahlásit
PetraK
jo, me ceka stejnej osud
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 11:22
- Nahlásit
cernej caj
jo, me ceka stejnej osud
je mi tě moc líto, moc dífče milé. Není to škoda zemřít někde na cestě mezi Brnem a Alpama? V tagle ranným věku?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 11:33
- Nahlásit
Fajka hezké čtení... Jste blázni - tedy vlastně Exoti. Poslala jsem odkaz Lice ze Zvířetníku - měla by tě kontaktit...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 11:37
- Nahlásit
PetraK
Brtnik se odhodlal jí vzít s sebou, odťapala to prý dobře Když jsem přišla domů, byla vysmátá a furt pobíhala-
zastav pižlu a zemře?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 11:41
- Nahlásit
PetraK
když je jedinec v nečinnosti
fakt tě chápu, chápu chápu, rozumim ti, ale je to strašný, ani ve stáří, nemůže člověk nedělat nic.
Franta odešel do důchodu a za tři roky umřel. Chudáci Pechovi to mají jako odstrašující případ a bojí se teď přestat makat (Pavlíkovi už je přes 80, Věrce na 80 táhne), ale jako fakt makat, oni ještě vloni podnikali jako zahradníci naplno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 11:45
- Nahlásit
kachna_
zastav pižlu a zemře?
no v podstatě asi tak nějak. Možná že kdyby ta nečinnost přišla v době hned, když k nám přišla - tak ještě možná by to polkla, protože byla asi zvyklá, ale i tak pochybuju. Byla tehdy rozjetá, jak když chce dohnat všechno co nestihla. Pamatuju si jak byl ščastná, když mohla být volná a líííííítaaat. usmívám se, když si na to vzpomenu, bylo hrozně krásný se na ní dívat. Lítala stejně jak žíznivej pije chladnou vodu Jak já jsem - opět - ráda, že se podařilo jí dodat fyzičku. Má teď z čeho brát.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 11:52
- Nahlásit
PetraK a "dlouhé" procházky jsou dobré i pro vnitřní orgány - funguje líp zažívání, lépe pracují ledviny (u psů v klidu snižují svůj výkon)... a i podnětů má důchodka podstatně víc. Jakmile "ulehne" pes nebo člověk - obojí je na nic. Takže ať to holce Bubrdlí hezky pomaličku šlape. A koneckonců - mamince ať to taky hezky pomaličku šlape
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 12:00
- Nahlásit
Xerxová
sou dobré i pro vnitřní orgány - funguje líp zažívání,
akmile "ulehne" pes nebo člověk - obojí je na nic. Takže ať to holce Bubrdlí hezky pomaličku šlape
PŘESNĚ PŘESNĚ PŘESNĚ. Moje řeč (teda jen jsem nevěděla to konkrétní s ledvinama - dík za info)a ona to taky sama ví a podle toho jedná.
mamince ať to taky hezky pomaličku šlape
vodvlekla jsem jí včera na lavičku kousek od domu. Bylo hezky, svítilo sluníčko. Dost mě překvapila, že ač jsem jí volala z tramvaje na poslední chvíli, tak se necukala a jala se oblíkat. Pravda trvalo jí to asi tak měsíc já mezitím stihla dojít do řeznictví, do mlíkárny, do drogošky, kde jsem si koupila mrtvou sůl do koupele.... a ještě nebyla připravená , ale tak co, prostě jí všechno přííííšerně trvá. Musím říct, že pro mou netrpělivou duši, je to krásná zkouška trpělivosti. Ale už jsem se naučila
Jak taťka? užil si oslavu v davu rodinném?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 12:02
- Nahlásit
PetraK
Není to škoda zemřít někde na cestě mezi Brnem a Alpama? V tagle ranným věku?
Xerxová
tak to sem ani nevedela stema dlouhyma prochazkama
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 12:12
- Nahlásit
já si to nepamatuju přesně - ale bylo to tak, že když je pes v klidu - ledviny "částečně vypíná" a téměř netvoří moč. I proto doma vydrží tak dlouho. Když se hýbá - ledviny jedou naplno - i proto pes stále může značkovat (a má čím).
A že je dobře, když se nejen jednorázově vypustí (vyčurat a domů), ale čůrají opakovaně na dlouhé procházce. Aby se ledviny pořádně propláchly...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 12:16
- Nahlásit
PetraK o víkendu to byla přízeň Pepova - takže jsme vezli babču s dědou, co máme doma... Děda je fyzicky v pohodě, no a hlava ... ale pořád to ještě nějak jde. Miluje děti (jména si nepamatuje, ale to je jedno) a umí to s nima... Nighta miluje a umí to s ním (jméno si nepamatuje - a to je s ním denně v kontaktu) - nikdy jsme prý neměli hodnější a lepší a dokonalejší dogu (to říkal i o Betuši )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 12:38
- Nahlásit
Měli jsme dneska boží agitrénink Adam zvládnul věci, který jsem netušila, že dokáže (a opakovaně, takže náhoda to nebyla) akorát v jedný sekvenci přehlídnul áčko Nahoru to bral po bradě Největší možnou překážku na parkuru, která navíc x tejdnů stojí na stejnym místě a na který byl pár vteřin předtim
Nechápu, jak se mu to povedlo
PetraK
To je dobře, že je mamince i Bubrdlíně zase o něco líp
Xerxová
zajímavý to o těch ledvinách...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 12:42
- Nahlásit
birma
sikulka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 12:51
- Nahlásit
cernej caj
Zrušili Jednookýho, takže nebudu muset řešit dřívější odjezd ze Slovenska. Myslím na to, že se musím ozvat Vlastíkovi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 12:52
- Nahlásit
birma
jak to? nevis?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 13:19
- Nahlásit
birma
tak sem to nasla, ze je nemocen, tak snad bude brzo fit, asi neco vaznejsiho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 13:59
- Nahlásit
tak jsem si říkala, že když není dneska Pepa doma, vyrazím odpoledne s Nightem pěšky k našim - dvakrát 40 minut vodítkovka civilizační... a nic nebude. Spectabilis mě poslala na oddělení projektů a mám plnou složku tabuliček šílených. Do zítřka...
Takže jsem dorazila uhnaná domů - otevřela dveře do zahrady a jdu tvořit věštění z koule zářné budoucnosti
Až začn u dělat chyby, vyrazíme jen na krátkou... a později večer se uvidí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 14:01
- Nahlásit
Xerxová
at se to vesteni vydari
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2016 14:09
- Nahlásit