Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 23:16
- Nahlásit

Fajka
Jezis to je Jelito, fakt. Krasne, usmevave, happy a ehm, jecici?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 23:24
- Nahlásit

Fifi
Kurna! Trolitko se puvodne jmenovalo Thor! Tak bacha na to!
Thor- a great name for the dog with the thunderous bark who happens to wear a hat with wings on the sides. (male)
Jeho thunderous bark resim doted

ty vogo..a Maya jde rušit rezrvaci...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 23:46
- Nahlásit

Fajka
hele, pod střechou na teplým dřevě, v zákrytu..prostě boží
Protekce naka? Ne, bozi prespani si predstavuju s klicema od ty chaloupecky. Hristatko uzasny, mohlo by bejt inspiraci mnohym EU projektum.
Jo a pani, psala sem vam onehdy v emila, nevim, esli pri tom kalupu vasem sis to precetla, uz je to dyl.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 23:47
- Nahlásit

Ech. Mám nateklý kotníky - už druhej večer. Na to jsem nikdy netrpěla. Těhotná bejt nemůžu a Ebony mě uklidnila tim, že jí se takhle po jednom longu projevovaly únavový zlomeniny

maya
Gratuluju k bělobrádkovi!

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 23:51
- Nahlásit

Fifi
Protekce naka
nééé náhoda co se přichomýtla do cesty...

prespani si predstavuju s klicema od ty chaloupecky
ale tak no jo no pro nás to byla krása, lepší než jen tak někde volně v lese páč mělo začít pršát...

uzasny, mohlo by bejt inspiraci mnohym EU projektum.
to je fakt !

a pani, psala sem vam onehdy v emila, nevim, esli pri tom kalupu vasem sis to precetla, uz je to dyl.
jj vím paní ale ještě sem se nedostala ani k odpovědi , natoš abych něco sesmolila páč nejdřiv ta zakázka co hořela pro dojčland pak ten uprk na trek a pak to DPH a kontrolní hlášení... sem byla s časem upá v řiti ale ted už lepší tak se na to juknu

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 23:53
- Nahlásit

birma
projevovaly únavový zlomeniny
šiš co to je?

k bělobrádkovi
aaaaa Maya tě asi zabije....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 05:54
- Nahlásit

fajka
ta posledni je vozi, na zbytek z pc. tak ale takova pidi striska je taky furt na rozdelani celty, ne?

maya
peknej
me napadlo be lucky a loki bys mohla mit jako pracovni jmeno ale be loki taky dobry

fifi
ha, thor s bilou bradickou a loki s bilou bradickou nevim jestli je dobry mayu takhle odrazovat od divocaka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 07:06
- Nahlásit

Fajka

kde to je

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 07:16
- Nahlásit

Fajka
šiš co to je?
To je zlomenina, která vznikne z mikrotrhlinek při přílišnym jednostrannym namáhání kostí a zpočátku nebolí... prostě taková radost veliká.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 07:39
- Nahlásit

birma
a u doktora si s tim nebyla? at to mas potvrzeny nebo vyvraceny, ale takhle to zni hrozne

jinak unavovy zlomeniny nejsou spis kdyz bys to mela narazovy?

jinak otekly kotniky muzou znacit kde co, ale asi pro klid duse, pokud to muze byt i takhle, bych sla...

ty spodky, co mi nakousala mys, mi kolegy zena nemuze zasit, protoze nema pruzny siti, takze mam diru na prdeli a nevim, co s tim.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 08:20
- Nahlásit

Fajka
není už na čase sdělit Dokýškovi, po které straně těla se chodí, že jako po zádech to sice taky jde, ale je to dost neefektivní?
birma
šiš fuj, to jsou věci
cernej caj
thor s bilou bradickou
jo thor, neee tchor s bilou bradickou
Páč jste dámy velechytré, hodím ten dotaz i sem:
potřebovala a chtěla bych v obci iniciovat vznik sdružení, které by prosazovalo práva občanů společně, zastřešovalo některé akce pro děti a mj i kandidovalo ve volbách.
No ale jsem úplně na začátku, nemáte odkaz na podobné fungující sdružení?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 08:26
- Nahlásit

koukam tady se clovek docka pouze podpors a povzbuzeni jeste ze uz jr zaplacena zaloha jinaj bych byla asu bez psa
birma
asi bych zkusila octovy zabaly pripadne ledvinovej caj kdybys to mela ze spatnyho piti
cernejcaj
tak ty nite kup a posli ji je?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 08:27
- Nahlásit

Fajka
teda vypada jelito ze zasadne proti trekum protestuje

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 08:30
- Nahlásit

Maya
to není o nitích ale o typu stroje, některé věci bez "overlocku" neuděláš
birma
nebo co ledviny?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 09:07
- Nahlásit

Maya
jeji sici stroj neumi udelat ten pruznej steh...

kachna_
joo to je to slovo. Ona sije kroje a tam se to asi moc nepouziva

tchor

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 09:14
- Nahlásit

cernejcaj
kachna
aha no ja se v tech sicich strojich nevyznam
tak jedine to tou niti sesit v ruce ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 09:17
- Nahlásit

Maya
problem je ale v tom, ze kdyz udelam takovou tu klasiku jak kdyz se stupujou ponozky, tak se bojim, ze se mi to na tech krajich potrha a po jednom, dvou noseni se mi udela dira v tom stehu, to chce prave vzit na masine a "prosit" s latkou pres to... ale uz su domluvena s pani, od ktere je mam, ze ji je poslu a podiva se na to. problem akorat v tom, ze za mesic jedu na to slovensko a potrebuju je

kachna_
zeptam se kamarada

birma
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 10:08
- Nahlásit

cernej caj
u doktora si s tim nebyla?
nebyla, mám to jen trochu a zatím se mi to nechce řešit kdyby to bylo ono, tak to prej po čase začne bolet, tak počkám a uvidím

kachna_
nemáte odkaz na podobné fungující sdružení?
Volyně v dolyně

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 10:43
- Nahlásit

birma
díky moc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 10:49
- Nahlásit

birma
to muze byt ale i z vyssiho tlaku, zil, jater... ja bych to uplne nepodcenovala... hlavne s tim programem, kterej mas - at vis, v cem je problem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 14:01
- Nahlásit

birma
projevovaly únavový zlomeniny
no tak ale to abys mazala k doktorovi, podle toho co tu tak teď dočítám, kdy tam jdeš? už jsi objednaná?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 14:03
- Nahlásit

PetraK
ale tak to bubitka celkem ma chut k hrani, tak to je dobre a nemate treba ted doma chladnej? venku pod nulou, topna sezona konci, nechodi treba kvuli tomu v noci?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 14:10
- Nahlásit

cernej caj

a nemate treba ted doma chladnej? venku pod nulou, topna sezona konci, nechodi treba kvuli tomu v noci?

ne to ne, v tý chodbě mají příjemno. Může to být teda taky tím, - krom toho, že jí něco může právě trápit - že je odděluju. a Rumouš chodí spát do kůchně. A ona tam chce taky. Protože tam jsou ty zdroje, že jo. Jako lednička, mrazák a žrádlo rozmrzající na sporáku..... ale jí tam nechat spát nemůžu- což bych ráda - protože kdyby se zase pokadila, máme to hůř na uklízení, je tam koberec. A když máš ráno uklízet a jít do práce, tak na tom koberci to je podstatně pomalejší proces, než na dlažbě.

tak to bubitka celkem ma chut k hrani, t

jo to jo, jak se něco dělá, je to lepší, ale ono by se právě nic moc dělat nemělo., zas na druhou stranu ta noha, když jí nezatěžuje hrozně atrofuje, to mě taky straší. jestli ty krátký procházky by nebylo lepší trochu prodloužit....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 14:26
- Nahlásit

PetraK
a co nejaky cviceni na tech baloncich nebo tak? ale nevim, jak kvuli tlapce rezim od veta

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 14:30
- Nahlásit

cernej caj
a co nejaky cviceni na tech baloncich nebo tak? ale nevim, jak kvuli tlapce rezim od veta

no právě že režim je velmi klidovej. híml taky už, myslím, že jí to taky vadí.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 14:37
- Nahlásit

tak jsem si právě málem rozbila h...ústa Psík řádí v lese, najednou odloží klacek a začne čenichat v borůvčí a vzdalovat se - houknu, pes se na mě podívá, a drze hajzlík průzkumničí dál. To mě vytočilo a rozběhla jsem se k němu... blbě si šlápla na kraj cesty a následovalo kutululůůůůůů ve strmé stráni (myslím, že jsem si přišlápla vodítko,co nosím kolem krku). Když jsem se zvedala, stáli nade mnou oba dva. I psisko se zájmem pozorovalo, jestli jsem celá. A co ?? Jsem celá - jen oblečení je už v pračce. A budu mít jen jedno móňo na kyčli... tou jsem se zastavila o kládu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 14:44
- Nahlásit

Xerxová
no ufffff znelo to dost hororove, tak opatrne a dobre, ze jen monclak...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 15:03
- Nahlásit

Xerxová
nezavidim ale zase treba budes mit ted super privolani to se muselo Najtovi libit
PetraK
a nemuze ji bolet ta noha ? me bolet noha tak taky nespim
prodluzovat prochazky kdyz mate klidovej rezim se mi zda jako blbost

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 15:17
- Nahlásit

Maya
a nemuze ji bolet ta noha ? me bolet noha tak taky nespim

on tvrdí - dochtor, že jí to nebolí nějak jako výrazně a já mám nějaký šimrání v břiše, že je něco nějak špatně jinde , zhrošil se jí stav těch problematickejch boulí, na noze co má takovej podivnej výrůstek u pátýho drápu, to jí teď taky začlo zlobit, vizuelně vypadá jinak.... já nevim jak bych to popsala. Pořád sí říkám, že plašim, jsem hysterická.... Víš hraje tu roli i to, že u Ešusa taky nebylo poznat nic do poslední chvíle a já měla tušení. A Bubi je tvrďák, bude zapírat vždycky a všechno (však taky je z ní doktor na prášky, jak vona hrozně lže )No jo, no, sem pošahaná a hysterická.

rezim se mi zda jako blbost
já vim, ale bojím, se, že aby jí ta noha neodešla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2016 15:17
- Nahlásit

Maya jo - hnal se ke mně velmi svižně - že je to děsná bžunda koukat, jak panička po břiše sjíždí stráňku lesní... Ještě že jsem tak dobře polstrovaná
Chicht - teď koukám, že mám jehličí a mech v řemínku od hodinek

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání