| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 20:43
- Nahlásit
cernej caj
400g ryzovo zeleninove mrazene smesi dione fit linie po vysuseni v susicce cca 80g
mám s tim takovej zásadní problém - nemám ráda tepelně upravenou zeleninu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 22:33
- Nahlásit
tak jeden pejsek už je prodanej dlouhodbějšímu zájemci, popravdě to teda bude poprvý co si budu vybírat štěně podle fotek mrňavejch mimin
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 00:40
- Nahlásit
Kontrolní hlášení debilní... chjoooo
Kdo udělá výcuc ? Nic nevim a nic nestíhááááááám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 05:50
- Nahlásit
fajka
a co tvoje kontrolni hlaseni?
krome toho ze bubitka ma blbou nozku a je ted bez nalady a desi esusku, konecne u fifiju se doharalo a mladej se uci u plotu, maya vybira stendo, birma je hyperaktivni a neznicitelna a kachne cir sezral kralikarnu, kralika teda nechal a usila si halenku.
birma
ale asi by to slo s jakymkoli uvarenym/mrazenym jidlem. chcu zkusit neco ala domaci chili con carne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 06:44
- Nahlásit
grrrr... hodila jsem na zem v kuchyni rozdělanou kilovku jogurtu... sice vyšplíchla jen část... ale stejně jsem vytírala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 06:57
- Nahlásit
Xerxová
tak to po ranu nepotesi, najtik nepomohl?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 07:39
- Nahlásit
čaj Night je doga nežravá - tudíž připravená miska se snídaní ho vstát nedonutí. A chrápe v klídku v ložnici - dokud nedorazím vzbudit Pepu. Pak ještě počká, dokud páník neprojde koupelnou a neoblékne se... a až s ním je ochoten sestoupat z ložnice, jít se mnou ven a až pak jde k mističce... To bych ten jogurt zatím rozmatlala po celé kuchyni. Takže psík snídal na čistoskvoucí naleštěné podlaze
Ale v poslední době už žere krásně. Plnou dávku snídaně i v dnech výletních. Jen se pro žádné jídlo rozhodně nepřerazí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 07:41
- Nahlásit
Xerxová
tak to vsezravy spici by sezrali i s podlahou
ale je dobre, ze aspon dobre basti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 07:43
- Nahlásit
jo a chumelí se chumelí... padá snížek bílý... skoro všichni mají již letní gumy a tak se jezdí opatrně (naštěstí je slabě nad nulou a na silnicích to odtává rychle)
Ale trávníky jsou zcela bílé - rozkvetlá blůmička asi moc ovoce letzos nedá , višeň a švestka ještě mají jen poupata - ta by mohla přežít
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 07:48
- Nahlásit
Xerxová
tak snad doprava bude dobra, u nas teda nastesti jen mrzlo v noci.
ale z alp pristi vikend mam trochu strach, ja bych tam teda ani nejezdila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 07:56
- Nahlásit
cernej caj
díky za výcuc, aspoň vim trochu co je nového a doufám že Bubi bude zase dobrá !
a co tvoje kontrolni hlaseni
nojako včera mělo bejt odeslaná do půlnoci..já mám na potvrzení že odešlo 23:58 tož mě od pokuty dělily dvě minuty
a máme tu bílo, sníížek, totálně asi 5 cm silnicí bílá, psiska nadšená ještě že jsem nestihli přehodit autíčku botičky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 08:05
- Nahlásit
Fajka
taky s tim mas teda tunu starosti... hlavne, ze pokuta nebude
co trek? jak sis ho uzila? a cozazitky a fotky?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 08:17
- Nahlásit
tady teda nesnezi ale prsi a fuci takovej severak ze to snad byl lepsi ten vcerejsi mraz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 08:39
- Nahlásit
cernej caj
tak ta opera mo ukazuje reklamy docela dost i tady na czpes vidim tu postranni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 08:49
- Nahlásit
Maya
ja vidim na czpsovi reklamu jen nahore na hlavni strance, jinak vubec ale zacalo to delat pred 14ti dnama coz me teda dost stve, ale zas tam mas i ukazatel kolik si uz proserfovala dat, tak muzes sledovat, jak na tom ses (a mela by zrat min, no)... a je otazka, jestli trocha reklamy za min dat neni ke zvazeni. Nemuzes tyden pouzivat jedno a tyden druhy nebo tak nejak a porovnat si to?
a co stenatka, jaky maj barvy?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 09:19
- Nahlásit
cernej caj
taky s tim mas teda tunu starosti... hlavne, ze pokuta nebude
no to nevim, to se uvidí essi je to správně...
co trek? jak sis ho uzila? a cozazitky a fotky?
trek byl krásnej, ještě hezčí než si čék představoval. Užili jsme si ho parádně, první den jsme se hodně kochali a lezli na všechny možný vyhlídky bo bylo fakt krásně a velkej výhled a druhej den krz ten terén mě bolelo koleno tak jsem se do cíle tak nějak doploužila, ale došlo se sice za deště ale za světla takže pohoda a klíídeček.
Fotky budou jen jsem se od příjezdu z treku nezastavila :-/ krz práci tak nebyl čas...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 09:21
- Nahlásit
Fajka
tak hlavne, ze sis to uzila paradne jo, tam je to nadherny, jela bych tam hned... ale letos to nenaslapu, to mate fakt muj obdiv
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 09:28
- Nahlásit
cernej caj
tak to ja uz porovnala za den a zere to mnohem min dat i tak i min nez ff s addblockem
stenatka jsou jak jsem cekala cerny prej trochu s bilejma pacickama a nebo naprsenkou
Fajka
teda jako na longu jste si jeste delali zachazky na vyhlidky??? fakt magori
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 09:29
- Nahlásit
cernej caj
ze sis to uzila paradne
jo jo krásná akce to byla
jo, tam je to nadherny, jela bych tam hned... ale letos to nenaslapu
a tak šak nějakej den dovči vyštracháš a určo to tam taky provýletíš. Mě se líbilo e v tý nej části to bylo skoro bez lidí jak byl pátek dopoledne tak tůrista prakticky žádnej, ono jít tam v sezoně o víkendu bude asi dost vopruz...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 09:32
- Nahlásit
Maya
teda jako na longu jste si jeste delali zachazky na vyhlidky??? fakt magori
no jako ono je to strašně osvěžující páč před zacházkou dycky odložím jelito a batoh on si zatím odfrkne a tím jak jdeš bez báglu tak máš pocit že se vznášíš a vůbec ti nějaká zacházka nepřijde odpočinu si já i pes a pak zas můžem pokračovat dál zas taková magořina to není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 09:44
- Nahlásit
Maya
takze u ni zustanes na mobilni pripojeni?
a ty cerny moc ee, co? a povahu tezko ted rict...
sou polosileny ty zeny, ze
Fajka
jojo, uz se na to chystam VEKY jj, to urcite vopruz bude ale obecne duben ani neni jeste sezona a v tydnu, to muselo byt bozi
se nebojis, ze nekdo vyskoci z krovi a ukradne ti ho?
kde ste brodili? me to pripomina pavlinino udoli, chribskou kamenici (taky sme tam brodili
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 09:48
- Nahlásit
cernej caj
se nebojis, ze nekdo vyskoci z krovi a ukradne ti ho
jako koho jelito nebo bágl??? vzhledem k tomu že bágl je dycky u jelita a jelit je vostrej hlídač tak se fakt naprosto nebojim.... do toho by šel jen magor
kde ste brodili? me to pripomina pavlinino udoli
je to pavlínino údolí
(taky sme tam brodili
a kdy? to už tam ten mostek asi nějakej pátek není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 09:58
- Nahlásit
Včéra byl Rumajzl velesocijálizován. Jeli jsme si trambajkou (Rumouš zpíval). Do zveráče - tam se choval jako nevychovanej spratek, takže dostal na butku , pak jsme si prošli naše místní velenákupní centrum, a zašli do fitka. Tam byl obdivovanej a všeckny volíbal a měj z něj tekl pot na čele pak jsme zase sedli na trambajku (Rumouš opět zpíval), popojéli, šli loukou, kopali si mičudu a učili se ovládání. a zase jsme jeli trambajkou. Rumouš nezpíval, protože neměl publikum, bavila jsem se nějakou slečnou, který se hrozně líbil a rozpovídaly jsme se o psem. Pak jsme šli loukou a kopali si mičudu. Doma Rumouš upadnul. A já šla s Bubinkou hrát hlavolamy. Je celá pohrkaná, furt hrrr do všeho hrrr, bezhlavě, vůbec nepřemejšlí, jak tam vidí to žrádlo, přerazí se. A bohužel se jí při tom slabým dávkování otevřely zase ty boule, takže... jedem Atb každý den. Zatím jen jedny.
Fajka
o to nevim, to se uvidí essi je to správně..
Je! Hlavně, žes to stihla! za dvě minuty dvanáct!
trek byl krásnej,
tak supr, že to tak dobře klaplo, tam je prostě hezky. -Ale... ono... kde u nás není hezky, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 10:13
- Nahlásit
Fajka
to je fakt, s takovym trhacem
asi 2011 sem tam byla
PetraK
tak s rumickem ste si paradne uzivali ale teda blby s boulickou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 10:36
- Nahlásit
cernej caj
uzivali
já uplně nevím, zdalit si to Rumouš užíval , on prostě ty prostředky MHD nerad. Ale co se dá dělat, žeáno. Zase se s nima dostane do nových míst.
blby s boulickou
to je. Já jsem z toho smutná, protože opravdu je na ní najednou vidět ten věk a to, že prostě má potíže. Ale - je pozitivní to, že má zájem "pracovat". Jak něco může dělat ožije - to je potíž u těch aktivistů, že i když je toho třeba, tak oni ten klidovej režim nechcou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 10:42
- Nahlásit
PetraK
ale tak aspon ma taky trenink a jinak urcite byl rad
tak to je super, ze ma zajem, to snad po harani zas bude veselejsi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 10:47
- Nahlásit
PetraK
za dvě minuty dvanáct
no ty bláho a při mojím štěstí byla klika že fungoval net
tam je prostě hezky. -Ale... ono... kde u nás není hezky, ne?
jo jo právě ať jdu kam jdu všude se to dá užít a najít něco hezkýho...
bohužel se jí při tom slabým dávkování otevřely zase ty boule, takže... jedem Atb každý den. Zatím jen jedny
a chudáky malý já si pamatuju první psék měl na starý kolena taky takovou bouli na hlavě, která se už nezavírala a furt z ní něco teklo ach jo
ale zase ještě že má radost z toho jídla to je zatím pořád dobrá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 10:48
- Nahlásit
cernej caj
asi 2011 sem tam byla
tak dlouho ? to je vtipné jako já teda na meetingu nějak nezaregistrovala že by se o tom mluvilo ..no možná to mělo bejt překvapení ale byla jsem ráda že to jdem za světla páč v noci těžko člověk odhaduje jak je řeka hluboká...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 10:51
- Nahlásit
Fajka
je mozny, ze mezitim lavka 3x byla a 3x zmizela, taky zalezi v kterym miste ste sli... my tam jednu lavku meli (asi u rozcestniku) a chybela dalsi pak po ceste (sme taky v miste, kde byla lavka nechteli prechazet, protoze tam bylo vody hodne a byla prudsi a pockali sme si az do mista, kde se vic rozlivala do sirky a bylo to tak po ty kotniky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2016 11:56
- Nahlásit
Xerxová
jo a chumelí se chumelí... padá snížek bílý
ty jo, jak mám sníh ráda, tak v tuhle dobu moc ne, to už je pro rostliny vražedný.
|