Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 12:04
- Nahlásit

PetraK
dedovi zmrzla pivonka, co sem tam nedavno byla, jeste snezenky, pivonka se zelenala a vcera uplne hneda, opadana... ze zmrzla, ze kvetla 3dny...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 12:19
- Nahlásit

Fajka

měl na starý kolena taky takovou bouli na hlavě, která se už nezavírala a furt z ní něco teklo ach jo

je to nezhoubnej nádor na těch chloupkovje žlázkách či jak se to jmenuje.

že má radost z toho jídla to
to jo, je jak blázen

je zatím pořád dobrá
no ono tohle úplně neplatí.... Murphík byl do žrádla žhavej do posledního dne. Čímž neříkám že je špatná - jen prostě teď je to starej pejsek no. a u ní je to trochu smutnější tím, jak to přišlo naráz. Moc bych jí kvůli ní přála tu energii co měla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 12:40
- Nahlásit

PetraK
drzim palce (a dneska posilaaaaam)

birma
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 12:42
- Nahlásit

byli jsme dneska na tréninku - já ještě v určitějch pohybech lupu, ale Adam si to dal na plný vejšce překážet a bylo jasně vidět, co si myslí o tom, jak málo se mu v poslední době věnuju - nikde nebyl, nic s ním nepodnikám, je to chudinka zanedbávaná Mám velkou radost, že tak dobře regeneruje, že mu svaly netuhnou, nic

PetraK
Myslím na Bubinku a celá smečka drží palce, ať je jí líp.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 12:45
- Nahlásit

PetraK
drzim Bubici palce vsak starej pejsek ma taky svy radosti a nakonec myslim ze panik tu zmenu nese hur nez ten pes

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 13:01
- Nahlásit

PetraK
je to nezhoubnej nádor na těch chloupkovje žlázkách či jak se to jmenuje.
jj vím to měl podle mě i Vořech od Inu..ale tenkrát jsem taky netušila vo co gou

ono tohle úplně neplatí.... Murphík byl do žrádla žhavej do posledního dne
no já to spíš myslela tak že když má aspon nějakou radost ze života což má to žrádlo tak že to je aspon tohle dobrý páč až už nebude mít ani to tak blbý no...

cernej caj
chybela dalsi pak po ceste (sme taky v miste, kde byla lavka nechteli prechazet, protoze tam bylo vody hodne a byla prudsi a pockali sme si az do mista, kde se vic rozlivala do sirky a bylo to tak po ty kotniky
no já si teda žádnejch lávek po cestě nevšimla a došli jsme až po tý široký cestě nakone kde to bylo právě takhle mělký a pak se ta široká cesta měnila jen na pěšinku a tam byl sráz a skály tak to už jsme to vzali rači tudy...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 13:16
- Nahlásit

dneska jsem si oběd doma zrušila (a doběhla pro bagetu do menzy) - a čekám na schůzku pracovní... A venku najednou místo slůňa průtrž mračen a bouřka Ráno vánice... inu aprílové počasí stále trvá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 13:37
- Nahlásit

PetraK
promin, trvalo mi to dlouho...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 13:47
- Nahlásit

PetraK

maminka mela v mladi irskej svetr.. tak miloval lidi ze byl neustale v tahu z oplocenyho pozemku a vodila jim ho nejaka pani furt (myslim, ze maminka rikala, ze tenkrat jim ho nechali, ze zdrhal ke konkretnim lidem..)

a jinak teda ot je skvley, ze se slecne zadarilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 13:51
- Nahlásit

cernej caj
mela v mladi irskej svetr..

teplej byl, že jo. svetr jeden irskej!

tak miloval lidi ze byl neustale v tahu z oplocenyho pozemku a vodila jim ho nejaka pani furt (myslim, ze maminka rikala, ze tenkrat jim ho nechali, ze zdrhal ke konkretnim lidem..)
no jo von irčan potřebuje společnost to bez pochyby a ostatně kterej pes ne, ale potřebuje taky zaměstnat a mít důvod v tý společnosti být. Jednu dobu se bral irčan vyloženě hlavně jako společenský plemeno a na to, že to je lovečák se moc nehledělo. Dneska aspoň trooošku se to změnilo, nicméně prostě potřebuje krom pohybu i práci a vychovat ho k dobrý ovladatelnosti v přírodě tak, aby mohl být navolno - což potřebuje - je u něj mnohem těžší než u kontinentálních ohařů, jeho vlohy a chuťovost jsou veliký.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 14:05
- Nahlásit

PetraK
tak ja bohuzel moc nevim, jak to tenkrat bylo, ale babi asi jeste co mohla chodit a meli posledniho jezevcika (pamatuju dva) furt s nim byla venku, maminka mluvila jeste o kolii a svetru a ze kolie paradicka a svetr furt pryc, oba jezevcici taky spokojeni... ale je mozny, ze taky v te dobe treba pred 40ti lety to bylo fakt jiny, nez dneska asi i krz ty informace a vsechno...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 14:17
- Nahlásit

PetraK
kdyz uz tak se mi vhodnejsi do rodiny zda soringer nez setr a pritom vzhledovr je to dost podobny

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 14:20
- Nahlásit

cernej caj
taky v te dobe treba pred 40ti lety to bylo fakt jiny, nez dneska asi i krz ty informace a vsechno...

to jo, to určitě, tehdy se prostě obecně na spoustu věcí nehledělo a dneska se to naštěstí mění.

svetr furt pryc, oba jezevcici taky spokojeni.
tak on je opravdu příšernej energetik s velkou potřebou pohybu oproti ostatníim psům. takže si to zařídil takhle no.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 14:21
- Nahlásit

cernej caj
svetr furt pryc!!
tak to me teda rozsekalo

pres tu apku fb nejdou otvirat zpravy na fb a musi se na to nainstalovat ten messenger?
nebo hledam blbe?.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 14:58
- Nahlásit

Maya
netusim jakou fb apku ja zadnou nemam a neznam

PetraK
no prave, no.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 15:18
- Nahlásit

hlavne pred 40 kety nemel psa kde kdo a uz vubec ne ve meste
cernejcaj
aha tak nic no
co jsem poznala postovani fotek z mobilu rovnou na fb prrs tuhle apku tak jiz nikdy nebudu chtit jinak

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 16:20
- Nahlásit

Fifi v libereckém útulku nalezenec...

dnešní počasí je fakt zimní. A vody spadlo hodně - ve všech skupenstvích - sníh, kroupy, déšť

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 16:58
- Nahlásit

na zahradě s Nightem jsme teď oba koukali asi ze dvou metrů, jak ve velkém keři zkroucené lísky poskakují a švitoří sameček a samička králíčka (ne králíka ušatce ale králíčka -malého ptáčka ) Ti mrňaví opeřenci se vůbec ale vůbec nebáli - a Night byl jak kdysi Xerxes - hlavu natočenou lehce nastranu a moudře hleděl a vrtichvostil, že já mám radost že on je pozorovatel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 17:06
- Nahlásit

maya
no prave. rijal vcera deda ze on jedinej z rodiny ma zvire. je z 5 deti a nikdo ani v potomcich nemaj ani rybicky. a oni andulky, korely, psi, kocky

ja obcas nahravam pres web na fb, jinak na fb ani nelezu pres apku

xerxova
ctvero rocnich obdobi?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 20:17
- Nahlásit

muj pejsek, vybrán na základě bílý bradičky

a teď nápady na jméno severský od b a aby tam bylo Loki, tak chci aby se jmenoval, bude to příhodný až budu bědovat bože bože

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 20:18
- Nahlásit

cernej caj
no já na fb jinak nahrávám z pc, ale je to mnohem většší vopruz, ta apka ti sama nabídne nový fotky, jen stačí ťuknout a dopsat text

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 20:25
- Nahlásit

Maya gratuluji k "bílé bradě" Ale jméno Bílá Brada Devon Exe nic moc. Božský Loki Devon Exe... taky nicmoc

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 20:51
- Nahlásit

Rrumstajn,
pocasi blaznivy.
Xerxová
hlavu natočenou lehce nastranu a moudře hleděl a vrtichvostil, že já mám radost že on je pozorovatel
Vy jste takovi romanticti. Ja sbirala dneska dva vrabcaky zakously - Skritek uraduje, kdyz se moc na zemi hadaj a nestihnou uletet. Ze by moudre hledela s hlavinkou na stranu, to v zadnym pripadku.
Maya
Jee, gratuluju k miminu. Ovsem bacha! Bilou bradicku ma Troldik... To budes mit jiste taky klidny stekanatko.
a teď nápady na jméno severský od b a aby tam bylo Loki
To bude zmatlanina teda, Lokiho nemuzes vynechat a jen mu tak rikat? Bila brada je skvely, xerxova.
Brandubh! Jsem vyguglila, to je aj naka hra takova inteligentni, tu s tebou bude mimi jiste hrat, kdo s koho. Vikingove a keltove, seversky to je dost.

esusko
Nepanikar, nebud tentononc... Vykyvy pocasi jsou priserny, ona do toho ma furu dalsich veci a ted ctu, ze dalsi atb, achjo, chudaky Bubitkovy. Ale otepli se konecne snad, slunicko ji prohreje, chytne druhej - nebo kolikatej? ten svuj akcni dech. Posilam ji velepotul. A jemny pohlazeni degenovi zrzatymu, at neni skodnej.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 21:32
- Nahlásit

Maya
Bloki

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 21:43
- Nahlásit

Maya
Blahopřeju k bílé bradičce !

kachna_

Bloki
a kdyby byl natvrdlej může lehce změnit na Bloky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 21:45
- Nahlásit

B´Loki ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 21:52
- Nahlásit

Xerxová
B´Loki

jj a nebo
Be my Loki

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 22:04
- Nahlásit

no to sem přesně tušila, že tu budou takovýhle nápady a kachna to teda rozsekla
ale teda chovatelka trvá na severským jménu, teda ustoupila od finskýho, když jsem jí napsala, že finština nemá b
ale má teda převzatý nějaký slova, třeba banditti
Fifi
ale tohle nejni pruhatá bílá bradička, takže to bude hodná bílá bradička!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 22:06
- Nahlásit

Fifi
Brandubh!
to fakt existuje takový slovo??

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2016 23:14
- Nahlásit

Maya
ale tohle nejni pruhatá bílá bradička, takže to bude hodná bílá bradička!!!
To ti pripomenu. Nekdy.
A jmeno si urcite vymyslis nejpip sama, i kdyz teda B´Loki, Bloki, Bloky, Be Loki jsou uzasny.
Kurna! Trolitko se puvodne jmenovalo Thor! Tak bacha na to!
Thor- a great name for the dog with the thunderous bark who happens to wear a hat with wings on the sides. (male)
Jeho thunderous bark resim doted.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání