| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:29
- Nahlásit
cernej caj
pri ty kilometrazi se musi doplnovat energie
doplňuju ještě teď, žeru jak prokopnutá
zas oktazka, co znaci ze uplne nesedly?
pár hodin po dojití jsem myslela, že mi sleze nehet na malíčku, ten možná ale bude stačit příště drasticky ušmiknout, puchejř na achilovce snadno oblepim, ale puchejř na hraně paty a další mezi palcem a ukazováčkem se ukázaly jako jen hodně špatně zajistitelné. Ty boty jsou trochu užší, otázka je jak moc, nevím nakolik to umocnil palec, co jsem si nakopla hned zpočátku...
porad nemam boty na slovensko
a chceš trekovky nebo zapátráš mezi trailovkama?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:34
- Nahlásit
Maya
blbne mi to tak, že se stránka načte jednou ze tří pokusů....
gratuluju k úspěšnému návratu jen s ininimem zranění
děkuju
cernej caj
jo asi jsem vymyslela, jak zvládnout batoh s věcma na Bukovky i Jednookýho, jen budu potřebovat nějakýho dobrovolníka... Kdepak je asi Fajka?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:38
- Nahlásit
maya je to hodně pamalé a stále to vypadává. Kupodivu většinou příspěvek odešle, i když to při odesílání vypadne...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:44
- Nahlásit
kachna_
klackodoga
Xerxová
ale jo, fakt je to bozi fotka klackodoga
a tahle je teda nadherna
Maya
tak to je blby, nekdy mi to ale taky dela...
birma
ja bych brala cokoli... byla sem v triexpertu, asi tak osm tisic bezeckych bot a nemeli pro me vubec nic... vyzkousela sem hodne paru i panskejch, ale proste nic... v zadnym outdoorovym obchode pro me taky nic nemaj. Jeste ten cinan zbyva... ale du ve stredu vyzkouset cca 4roky stary boty co si koupila slecna a maj vysokej nart a sirokou spicku na nu tak su zvedava. ja mam hromadu bot "do prace" a nejaky "na jednodenni vylet to de"...
tak puchejre poresis olepenim, malicek je blbej (ale to by to zastrihnuti mohlo poresit) ale jinak teda to muze byt asi rizikovy misto...
zas pokud si v nich za 2dny ulezla stovku, tak mozna se jim sance da jeste dat a treba i ten malicek zkusit zalepit?
si jsem vymyslela, jak ..
tak to je skvely! jak?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:53
- Nahlásit
cernej caj
byla sem v triexpertu, asi tak osm tisic bezeckych bot a nemeli pro me vubec nic... vyzkousela sem hodne paru i panskejch, ale proste nic... v zadnym outdoorovym obchode pro me taky nic nemaj
jak?
nepovim, dokud nepřijde Fajka jako moje možná oběť
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:54
- Nahlásit
klackodoga měla dneska řádící náladu. Ráno na prvním poprašku sněhu válel kotrmelce... dement...
Jinak jsme potkali za celý výlet jen dvojici polských turistů - a Night je viděl první (byl dost vepředu) - a vzorně se zastavil a počkal, až ho přidržím a převedu kolem. Našplhal si.
válení kotrmelců...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:55
- Nahlásit
Xerxová
mě to nevypadává, ale dlouho to hrabe a pak je tu příspěvek 2x, tak holt budem navyšovat počet příspěvku
birma
nepomohlo by mezi ten palec a ukazovák ta vycpávky na vbočený palce, co se navlíkne na prsty?
super fotka vlčounů, naštěstí moji se teda takhle nikdy nezprasili
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 19:56
- Nahlásit
Xerxová
Najtík dělá stojku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 20:04
- Nahlásit
Maya ne - to už se převaluje a flákne sebou na bok - a pak se ryje v tom pidipoprašku.
Neválel se v žádném hnusu - to byla radost ze "sněhu" a z pohybu (jak mu říká páník - "chudáčku, jednou za rok tě někam vzali a pustili..." - neboť jednou jedna paní, když viděla řádící Betku, nás poučila, že psice tak řádí a lítá a blbne jen proto, že s ní nechodíme často ven...)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 20:08
- Nahlásit
Xerxová
klackodoga měla dneska řádící náladu.
boží fotka
Maya
nepomohlo by mezi ten palec a ukazovák ta vycpávky na vbočený palce, co se navlíkne na prsty?
nevím, nikdy jsem ho nezkoušela, ale to by mi asi zase rozšířilo nohu a tím bych měla otlačeniny jinde....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 20:09
- Nahlásit
birma
tak to aby fajka prisla pochlubit se trekem uz a s fotkama!
Xerxová
tady spis vypada ze de norovat nez ze si splha ;)
Maya
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 20:19
- Nahlásit
Vytáhla jsem před chvílí Adama ven pocvičit - to nadšení, ten drajv! Ten pes je prostě nezmar Strašně se mi líbí, to nadšení - tři dny necvičil, tak byl tak happy, že se zas něco děje Je to moje rezatý zlato
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 20:20
- Nahlásit
birma
moje nocni mura takovy zvire
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 20:27
- Nahlásit
cernej caj
noční můru mi předvedl včera v noci - předčil tu chvíli, kdy jsi loni na Toulovci vzala do ruky vodítko a on se začal nadšeně hrnout ven, protože jsme přišly s holkama kolem druhý ráno z hospody do pokoje a Adam byl ready na další akci, takže jsem musela s bolavejma nohama dvě patra dolů, aby se mohl vyčurat teď sice chrní, ale je to asi jen z nedostatku lepších možností
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2016 20:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
jeden by cekal, ze aspon v noci nebude trvat na tom, ze se musi ven
popisu spice po 20 km: ve vlaku - chrape. presun domu teda jako opruz, i kdyz autem takze se aspon sapal na panicka ale pak se (nepochopim jak) [url=http://www.dropbox.com/s/occ09c0gai8hktk/201 60423_180350.jpg?dl=0]nacpal pod nohy
[/url]
a doma pak lezel jako mrtvola na posteli, ferinka se domahala vecere, zvireti bylo vsechno jedno, prej ani rano se nemusi jit curat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 06:35
- Nahlásit
rumštáááájn
měli jsme dneska horovou noc. Cir se v noci rozhodl rozlámat tu králíkárnu . Samozřejmě, že nic podobného neudělal už čtyři roky. Kretén vlkošedej. Králík to naštěstí přežil bez úhony.
Do toho Martinovi rostou zuby a má rýmičku, stejně jako holky, ale ty z toho nedělají celonárodní tragédii.
Chci spáááááát.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 06:48
- Nahlásit
kachna_
Ježíš tak snad den bude o to klidnější...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 06:54
- Nahlásit
kachna_
teda tak to je skoda kralikarny jeste ze kralik prezil...
opravna fotka timicka narvanyho pod nohama
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 07:07
- Nahlásit
cernej caj
ona snad půjde zachránit. To je takový hovado blbý pitomý
Jo a včera!!! jsem zvládla si ušít tričko, dokonce jsem i vsadila rukávy, bez overlocku a z úpletu. Ještě ale potřebujuto celé olemovat. Není to sice ideální, ale je super - dlouhý, černý, s širokejma rukávama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 07:10
- Nahlásit
kachna_
tyjo, sikovna!!! nutne touzit po sicim stroji (nemas foto?) strih sis namyslela sama?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 08:04
- Nahlásit
cernej caj
Tak touhle rychlostí asi nemám . Rajče mi padá a na google fotky se to nahrává pomalostí 3K/s
Obšlehla jsem tričko z Kiku a udělala mu jiné rukávy a délku.
nutne touzit po sicim stroji
jj, mám Veronica prima 100 (základní nejobyčejnější funkční) a je boží, s mamčinou veritaskou jsem něčeho podobného vůbec nebyla schopná. Verunka je úžasná (a dokonce česká).
Tohle je tak čtvrtá věc v životě, co jsem ušila (dvě sukýnky, jedny šatičky a to tričko). Jo a ještě jedny Luckokalhoty, ale ty se mi nepovedly (špatná předloha)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 08:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
[imgs]https://goo.gl/photos/oVPvALVGZTdPbydZ6[/img s]
a kdyby to nešlo: URL
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 08:16
- Nahlásit
kachna_
sikovna, tak to je supr
ja mam prave starou veritasku od kolegy stryce, ale zatim neni prostor vubec, budu si muset u tchyne pak udelat kurz (me by sit asi fakt bavilo), prej genialne jednoducha obsluha, to zni paradne!
ja si jako mladsi sila furt v ruce oblecky na panenky, pak i sukne z prosteradla, haleny na tabor z odstrizku, s maminkou sme delaly zavesy do bytu, kde teda uz nejsu ale zavesy zustaly, obaly na polstarky a tak... maminka i hodne sila kdyz sme byly deti. Me by to bavilo na sebe, protoze mam zasadne spatny pozadavky - bokovky, dlouhy mikiny a tak. doma furt neco zuzuju a zkracuju v ruce a chci fakt normalni domacnost, kde se s tim strojem da i neco delat...
ale je paradni, ze vlastne i presto, ze ot je tvoje ctvrta usita vec, tak ten stroj musi byt paradni kdyz vis jak s nim zachazet (ja mela dycky potiz narvat do veritasky spodni nit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 08:26
- Nahlásit
cernej caj
ja mela dycky potiz narvat do veritasky spodni nit
já se přes spodní nit a napětí nitě u veritasky nikdy nedostala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 08:36
- Nahlásit
kachna_
me dycky zachranila maminka a ta veronika nema zadnou spodni nit nebo jak?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 08:50
- Nahlásit
kachna_
ale tak to zni fakt skvele, protoze ja s tou spodni dycky bojovala, to jak se pretrhlo nebo dosla
to zni fakt paradne, no. ja se na to uz na netu divala a az budu mit domacnost jak u lidi a misto na to siti, tak snad se k tomu vic dostanu a kdybych pak i hodne sila, mozna by neco drazsiho bylo dobrym kaufem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 09:37
- Nahlásit
cernej caj
kachna_
nechápu jak někdo může ovládat něco tak vzpurnýho jako je šicí stroj?
máte můj velký obdiv dámy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 09:39
- Nahlásit
Maya
super fotka vlčounů,
no ty blááho!! to by mě šlehlo!! ne, ne, ne, toť moje noční můra na fotografii!!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 09:49
- Nahlásit
PetraK
tak to sis pekne makla a zitra teda at to s mamou klapne takova akce
s bubitkou teda je mi to lito, ale mela ted 12? nebo 13? vim ze mela narozeniny ale ted nevim ktery... snad se jeste bude drzet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 09:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
nebo dosla
tak spodní nit dochází pořád, to ještě asi neumí vyřešit
az budu mit domacnost jak u lidi
no, tohle mě taky štve, páč to(=šití apod., aby se toho zase někdo! nechytil) vzdycky musim dělat na jídelním stole
|