| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 10:06
- Nahlásit
PetraK
A taky hárá
no a není to odpověď na to, že se chová staře, jinak?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 10:08
- Nahlásit
cernej caj
měla 14. A najednou se to láme. Od tý doby co se jí to stalo s tou nožičkou. Se bojím nějak vnitřně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 10:10
- Nahlásit
kachna_
ja nemam ani ten jidelni stul ale stve to, no, ze se to musi furt sklizet a rozdelavat
PetraK
jo, 14, tak to se nedivim, ze te to navic vnitrne tak desi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 10:11
- Nahlásit
kachna_
no a není to odpověď na to, že se chová staře, jinak?
no může být, taky jsem si říkala (přivedla mě na to Fifi), ale ona právě při hárání vždycky byla jak raketa, teď je to úplnej extrém. Nezaskočilo by mě to PO hárání, to už jsem s ní taky jednou prošla, když umřel Ešíno, měla jsem o ni strach. Pak se nakopla. Taky sí říkám, že se třeba nahodí, ale....(no budu ráda, když budu jen sejčkovat a hysterčit a pak si dám dodatečně do držky, )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 10:45
- Nahlásit
PetraK
tak to drzim Bubici palce at je to jen neco kolem harani
s mamkou teda super tak snad se povede to vsechno absolvovat
cernej caj
nefungujou mi tu ty tucny jmena, da se s tim neco?
a jak si v ty opere ulozim oblibeny stranky?
jinak vubec nechapu jak nekdo muze umet sit a jeste ho to bavit :S
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 10:51
- Nahlásit
Maya
me teda fungujou (kdyz na ne kliknu), ale nepouzivam to z pohodlnosti...
ja tam mam moznost nahore jak je adresa tak u ni je vlevo takovy plusko, tak tam se to da do zalozek dat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 10:57
- Nahlásit
cernejcaj
ja kdyz kliknu na jmeno tak to akorat znova nacte stranku a jmeno nikde
zadny plusko nahore nemam jen krizek vpravo
nemam nejakou blbou verzi?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 11:05
- Nahlásit
Maya
nevim, mas mozna jinou (ja mam opera mini beta, moc ji nepouzivam protoze mam oblibenou ultra stoletou "operamini" tu pouzivam furt a na vsechno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 11:21
- Nahlásit
Maya
tak to drzim Bubici palce at je to jen neco kolem harani
dík. Snad! ale... ono je to i vizuelně, nejen chováním. Vím, je ji 14, nemůžu chtít zázraky, ale pro ni bych je chtěla. Ona by to měla mít tak, že prostě funguju, funguju a pak najednou už jen spinkám.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 11:39
- Nahlásit
PetraK dlouhodobě ATB, úraz, únava z dovolené, hormonální zátěž - hárání... je toho v jednu chvíli na jednu starou psí babku hodně.
Věřím, že se díky své povaze ještě zvedne a vrátí se jí radost ze života. Ale bohužel taky vím, že čas neúprosně běží. A psům rychleji, než nám... Ale sluníčko a teplo ještě zaúřadují
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 11:49
- Nahlásit
PetraK
a nepridruzilo se treba jeste nachlazeni nebo tak?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 11:59
- Nahlásit
cernejcaj
no ja nemam tu betu
tatvoje apka se normalne sama zprovozni?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 12:01
- Nahlásit
Maya
jak "sama"? ja ji stahla a pak nainstalovala (akorat sem musela povolit instalaci z neznamyho zdroje), ale tak je fakt stara, ale me vyhovuje nejvic. az na ty reklamy co se zacali ukazovat.
pak zkusim nebetu, ale tak uvidis, ozkousis, kdyz ti to nebude vyhovovat, tak nic ale mohlo by to setrit ty data
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 12:07
- Nahlásit
Xerxová
dlouhodobě ATB, úraz, únava z dovolené, hormonální zátěž - hárání... je toho v jednu chvíli na jednu starou psí babku hodně.
přesně. A já se bojím toho HODNĚ. že teď už na to třeba stačit nebude a přepere jí to - i kdyby třeba "jen" ve smyslu , že prostě nebude mít síly a tolik energie. Já chci, aby měla radost ze života a teď mi to tak nepřipadá.
Ale sluníčko a teplo ještě zaúřadují
to si taky moc přeju. Ono kdyby třeba na tý chalupě mohla prostě jen tak ležet venku na matraci a vyvalovat se na sluníčku, bylo by to fajn, ale takhle ona sice chtěla ven, ale co tam , že jo... takže pak zas chtěla dovnitř. Jenže to už tam pak za chvilku zase stála jak ten vězeň na Bezdězu a čuměla krz sklo , byla jak odstrčená . ... po schodech do altánu taky nechce jít (a to v pátek doma utikla a "vyběhla" schody v baráku do prvního patra) a odnést se tam nechce nechat..... vadí mi právě taky to, že tím omezením, je jakoby odstrčená - přes to, že si dělám čas jen na ní, jdu třeba do chalupy, Smraďocha nechám venku, ať se nemotá, jdu jí hladit, masírovat, ale ani to si neužívá jak jindy.... já se booooojim, ale třebas fakt zrovna tuhle náladu dělá to hárání a já zas jen plaším.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 12:12
- Nahlásit
PetraK
tak preju, at se vrati ta radost aspon, ale i to harani uze mit vliv...
a nemuzete do altanku dat rampu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 13:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
tak preju, at se vrati ta radost aspon, ale i to harani uze mit vliv...
dík. .
třeba fakt jen plašmuším /ale pořád je tady i to, že JE to prostě na ní vidět, je z ní najednou starý pes, doteď nebyla a vidí to i jinak kynologicky poloslepý Brtnik - a nebo se už kynologicky posunul na jinej levl /
rampa by měla moc blbej sklon
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 13:41
- Nahlásit
PetraK
Já chci, aby měla radost ze života a teď mi to tak nepřipadá.
dlouhodobě ATB, úraz, únava z dovolené, hormonální zátěž - hárání... je toho v jednu chvíli na jednu starou psí babku hodně.
mě bolet noha, hárat a mít po ATB tak ti na nějakou radost ze života taky z vysoka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 13:50
- Nahlásit
kachna_
mě bolet noha, hárat a mít po ATB tak ti na nějakou radost ze života taky z vysoka
tak jo.
(teda já si netrvám na tom, že musí mávat mávátkem a nadšeně hopikat. jen o ni mám starost, páč ona jinak vždycky všechno brala velmi dobře, teď je vidět, že to tak není, ale spolíhám na to hárání, no. Si jen ulevuju duši)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 14:20
- Nahlásit
PetraK
tak urcite se tam da dat neco sirsiho a malo sklonenyho, i kdyz to bude delsi? nemusi to presne respektovat schody
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 14:30
- Nahlásit
PetraK
tak tfuj tfuj ať je Bubince líp!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 15:22
- Nahlásit
PetraK
Si jen ulevuju duši
šak jo, lepší než zoufat nad Bubinkou, ta má mít paničku veselou.
dva senioři na jednu Ešusku už jsou v přesile, co? :smajlíkhladícínebohouešuskupohlavě:
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 15:35
- Nahlásit
po obede sem ciila jak zacibrovala podlaha a stoly v kanclu, ale kluci si prej nevsimli. ale bylo to jak kdyby projelo tezky auyo po silnici (znam to z domu) akorat kolem nasich kanclu nic takovyho nemuze jezdit. a ted ctu, ze po obede bylo v rakousku zemetreseni 4,4 a ze bylo mirne citit i vbrne, ze je 150km od epicentra
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 16:56
- Nahlásit
tak jsem byla třičtvrtě hodiny s čoklíkem na vodítkové procházce "mezi ploty". Tj. vilková čtvrť s úzkými uličkami bez chodníků a v každé zahradě pes. Navíc po čtvrté hodině se venčí i hodně vodítkových a je i značný provoz aut a lidí na těch úzkých silničkách a musíme ustupovat k těm štěkajícím plotům...
Půlhodiny to bylo parádní, psisko reagující a spolupracující, po půlhodině viditelně měl všeho dost a byl znaven. A tak tedy jsme došli nejkratší cestou domů a na zahradě se ještě vyřádili tak, aby se vyblbnul podle svého. Dneska mám pocit, že nám to jde - ale jak ho (a sebe) znám, ještě to bude jak na houpačce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 17:00
- Nahlásit
čaj jednou jsme zažili zemětřesení, kdy s námi jezdila postel po hotelovém pokoji... A světe div se žádná Itálie či Turecko - byla to moje první návštěva v Anglii a zažila jsem v Birminghamu jejich největší zemětřesení za posledních asi sto let
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 17:41
- Nahlásit
xerxova
tak supr, ze mas dneaka dobrej pocit z toho jak se dari
tak tos teda vychytala zazitek, to bych si v klidu nechala ujit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 19:20
- Nahlásit
cernej caj
a my v Praze zase nic, jenom furt ty vánice
ale slyšela jsem o tom v rádiu
ono i někde psali o tom, že jak teď jsou všude zemětřesení kolem celý zeměkoule, že očekávají nějaký velký, že tohle jsou jen předzvěsti, doufám teda, že se mýlej
narodili se 2 holky a 3 kluciiiiii
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 19:41
- Nahlásit
Maya
narodili se 2 holky a 3 kluciiiiii
Supeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 19:49
- Nahlásit
Maya
tak skvely!!! beres vsechny! ? ;D
no tak ja doufam, ze to zadny predzvesti nejsou a bylo to posledni zemetreseni v mym zivote
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 19:50
- Nahlásit
Maya a všechni "černobílí" ?? Nebo nějaká speciální barvička ??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2016 20:00
- Nahlásit
cernej caj
ak skvely!!! beres vsechny! ? ;D
woe :
Xerxová
to nevím, ani fotky zatím nejsou, ale vzhledem k PP co jsem se koukala ani moc jiný barvy nečekám
|