| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:58
- Nahlásit
Maya
nee
taky mam rada teplou vodu - z kohoutku ju ale mozna uplne nepij, var si ji v konvici, protoze tepla voda dyl stoji v trubkach a spis se z nich muze neco uvolnovat krz tu teplou vodu a taky treba v tom bojleru, kde to dlooooouho stoji...
PetraK
tak to ani spic obcas nestihne dobrzdit a valchuje co mu prijde pod tlapy
tak to je skvely, ze mas takovy hurooonsky privolani
birma
to je supr pristup, no...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:58
- Nahlásit
jsem si včera stáhla apku na ty qr kody, má jí přímo seznam, tak teď musím počkat až někde nějakej objevím a vyzkoušet to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:04
- Nahlásit
Maya
muzes i na pc si najit a sejmout to z monitoru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:07
- Nahlásit
birma
pro to dítě co nejvíc v klidu a ne, abych tam pyskovala)
hm to je čůza . Já když vidím dítě, ať už samotný, nebo s rodičem, beru si psy oba k noze, protože předpokládám, ne že každej má psy rád. A ostatně, jak jsem zvyklá monitorovat okolí, vidím kolikrát i na dospělci, že mu nebude míjení úplně volný, tak si je přivolám a u nohy projdeme, což spustí úlevu v obličeji a a často i úsměv. To co popisuješ je bezohlednost hnusná.
ak to je u malejch blbý no
to je ale tak to není o tom, že by se takhle zdravili - zvlášť u cizích, to ne-e, ale u těch co se znají dobře a mají radost, že se zase potkali, tak jo . Překvapilo mě to , že to má i Bubi. Jsou u toho vždycky rozverný děsně
ko nenechám ho hrát si s kilovym křehkym krysaříkem, že jo)
tak zase s Arnoštkem si Štajnidlo slušně polítal, to ne že ne, ale to byl ešče tááákle malinkej a i tak byla jsem furt trošku na trní. Bubi už zase takovou razanci nemá, když driblovala s Džejmsem, tak tam to šlo. Ideál je nerozbitnej Džek rasl, to jsou super kámoši, nedá se to ulovit a když se to válcuje, nerozbije se to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:11
- Nahlásit
cernej caj
tak to je skvely, ze mas takovy hurooonsky privolani
jo na to jsem hrdobec, pokud nám vydrží a čím větší emoce vložil do toho, aby se přiřítil, tím větší rychlost a horší zastavení U něj je výhoda, že se opravdu umí radovat z toho, že se já raduju, že to je díky jeho povaze pro něj odměna fakt velký hodnoty. tohle bude mít po tátovi, že ho baví dělat všechno pro radost páníkům.
pic obcas nestihne dobrzdit a valchuje co mu prijde pod tlapy
tak u vlčího taky žádná sranda, co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:23
- Nahlásit
PetraK
že ho baví dělat všechno pro radost páníkům. cira zavist
tak ja je mam nastesti malicky a hubenoucky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:35
- Nahlásit
Cekam na bus, je krasne, oprela jsem se o takovou plastovou zastavku a mam pocit ze pada . Mozna esce nekoho stopnu nez pojede autobus. Ale jezdej samy soudruzi z NDR. Tak to radeji neee. Jo a pry chondra podle fyzioterapeutky na prd, telu je pry jedno jestli dostane zraloci chrupavku nebo praseci . Lepsi pry bude Wobenzin ci jak se to jmenuje.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:36
- Nahlásit
PetraK
tak u vlčího taky žádná sranda, co?
jo, Kim to taky dělal, nečekat to, tak se válim na zemi
ono váhově to bude stejný jak pižla si myslím
cernej caj
muzes i na pc si najit a sejmout to z monitoru
jaiko že někde na netu? to teda nevím
já to viděla v časácích, ale už nevím kde a v metru a tam to teda jak debil fotit nebudu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:38
- Nahlásit
denyk
wobenzym je ale příšerně drahej, to už tě asi vyjde levnějc ten žralok
zastávku budeš teda podepírat už na furt aby nespadla?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:38
- Nahlásit
denyk
Jo a pry chondra podle fyzioterapeutky na prd, telu je pry jedno jestli dostane zraloci chrupavku nebo praseci . Lepsi pry bude Wobenzin ci jak se to jmenuje
v PPČ byl nedávno hezkej článek o chondrech od pana doktora Štourače a vyšlo mi z toho, že asi nejdůležitější na příjem je kyselina hyaluronová. Řekla bych, že u lidí to bude dost podobný.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:43
- Nahlásit
Maya jo je drazsi ale treba k necemu bude. Vsak pisu ze zraloka nexoporucovala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:44
- Nahlásit
Maya
blbááááá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:46
- Nahlásit
Maya uz jeduuu zastavka vydrzela, ale treba casem spadne. Je mi to jedno pac to je v Udoli dutych hlav 4km od Prdelajz. Tak at si ji postavej znova
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:47
- Nahlásit
birma takze chondra a k tomu tu kyselinu? Tohle obsahuji i kremy, aby se starym babam vrasky vypnuly...se bojim abych pak nevypadala jako mimino
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:48
- Nahlásit
Ten Wobenzym si pry umi v tele najit ten problem a vyresi ho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:53
- Nahlásit
udoli dutych hlav
maya
na jidle, na plakatech, na naucnych stezkach...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 12:55
- Nahlásit
denyk
takze chondra a k tomu tu kyselinu?
mně to vyšlo, že hlavně tu kyselinu, kdybych vybírala něco pro sebe, nejspíš bych vzala jen jí. Jestli si to dobře pamatuju, tak je to hlavní složka toho mazadla v kloubech, co snižuje tření a tlumí nárazy, takže když bys měla chonder na tři prdele a v kloubech žádnou kloubní tekutinu, tak budeš stejně v řiti.
Pak jsem koukala na něco pro Adama a zjistila jsem, že pro psy je samotná nesehnatelná, jen v kombinaci s chondrama a MSM v Aptusu nebo jen s chondrama bez MSM v něčem dalšim, ale to je drahý jak kráva. Jak se k tomu postavili výrobci přípravků pro lidi nevim.
Kdyžtak mi pošli v emila upomínku, zkusím večer ten článek dohledat a nascanovat ti ho
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:02
- Nahlásit
cernej caj
udoli dutych hlav
se těš voeee, ale mají dobrou pizzu
birma
tak je to hlavní složka toho mazadla
jasně to chápu, s kluby problém nemám, jde o to, že je to poúrazový stav. A na to je prý Wobenzyn fakt super, to už jsem slyšela od lidí po operacích...
Ano řekla mi, že samo, kdybych měla artrózu, nepomůže mi ani svěcená voda, tam jde pak jen o to, zmírnit bolest.
zkusím večer ten
okej písnu, díky moc, až budeš mít čas, ráda si to přečtu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:15
- Nahlásit
cernej caj
tak zrusit takovej provazek tak ses zcela imobilni
zcela f prdéliii
PetraK
do kšá a vižla do toho vloží i to co nemá
háááá tak moje kámoška co má labradůru cca 42kg tak měla dycky strach že z Bukáče udělá dva malý, já jí ujišťovala, že von je gumovej, že se mu nic nestane, ikdyž měl i o 20kg míň než měla ona to zas teda trochu naopak, pravda je, že když se chce pižla honit, málokterý pes jí stíhá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:22
- Nahlásit
Měli jsme na obědě kynologickou debatu, lidský mozek funguje zvláštně, nejsem schopná kolegyni vysvětlit, že není pro psa tím nejvyšíím motivátorem a že na tom musí tvrdě pracovat..Podle ní je, její pochvala je pro něj víc, než pamlskek, hračka..........jenže jak vyběhne z tunelu na agi, musíí prostě letět místo k ní si cosi čuchat a zkoumat. A prostě změnit to nejde, on je prostě takový, Ona to má mnohem těžší než já, protože její pes se nevenčí tak často a hodně jako ti moji, takže je oproti nim hrozně natěšenej.On není schopen se na ni soustředit, musí toho tolik stihnout. Doma se od ní nehne, pořád po ní leze, vyžaduje její pozornost, její pozornost je pro něj to nej...............
cernej caj
cira zavist
ono je to u něj takový všechno hodně radostný. Ešus se mnou taky rád pracoval, měl radost, bavilo ho to, ale tady je to ještě mnohem víc, extrémní. Hrozně si to užívám, vážím si toho a snažím se ho v tom maximalisticky podporovat.
nastesti malicky a hubenoucky
nekrmíš jo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:24
- Nahlásit
tak jsem narazila na vytrvalostní zkoušku kousek od Prahy a říkala jsem si, že bych si ji přecijen třeba s Adamem zkusila. A oni maj v podmínkách maximálně rok starou vzteklinu? wtf?
na druhou stranu koukám, že je to kilometrovej asfaltovej okruh. To by nám asi jeblo oběma...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:27
- Nahlásit
denyk
chondra podle fyzioterapeutky na prd, telu je pry jedno jestli dostane zraloci chrupavku nebo praseci
hele s tímhle kupodivu přišel tuhle kolega taky. Měl hnusnej úraz na lyžích před časem a doktor mu řekl tohle přesně.
že když se chce pižla honit, málokterý pes jí stíhá
a nebo musí pižla běžet na půl plynu, jako Rumíček, když chce aby ho foxlice honila
Maya
ono váhově to bude stejný jak pižla si myslím
pižle záleží jak, nasvalenej Ešátor měl skorem třicku, Bubi 22,5
pako.
|
birma
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Podle ní je, její pochvala je pro něj víc, než pamlskek, hračka..........jenže jak vyběhne z tunelu na agi, musíí prostě letět místo k ní si cosi čuchat a zkoumat. A prostě změnit to nejde, on je prostě takový
a říct jí, že když je tím největším motivátorem ona, tak se přece nemůže cejtit pamlskem nebo hračkou ohrožená a tak nemá jedinej důvod to nezkusit?
Ona to má mnohem těžší než já, protože její pes se nevenčí tak často a hodně jako ti moji
A za to může ten pes???
Doma se od ní nehne, pořád po ní leze, vyžaduje její pozornost, její pozornost je pro něj to nej...............
chudák zvíře
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
birma
že je to kilometrovej asfaltovej okruh. T
ble
a divná podmínka pro tu vzteklinu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:32
- Nahlásit
PetraK
ble
no to teda, když si představíš, že bys to dávala 20x jsem měla představu nějaký hezký lesní cesty měkký, třeba okruh 5 km nebo tak něco...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:34
- Nahlásit
birma
co je vytrvalostni zkouska?
nedalo by se zeptat, jeslti mas tu 3leto uzda neni vyjimka? pac to podle me furt prameni z toho ze bezna je rocni tak aby nemeli psy bez platnyho ockovani... ale smysl by davalo napsat platna vzteklina, ze jo...
PetraK
nene, nekrmim sak si ferinku videla na vlastni bulvy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:37
- Nahlásit
cernej caj
co je vytrvalostni zkouska?
20 km klus psa v časovym limitu 3 hodiny a ten nesmí bejt na konci úplně odvařenej, v podstatě test, jestli je v kondici, nic víc.
nedalo by se zeptat, jeslti mas tu 3leto uzda neni vyjimka?
asi dalo, ale ten aspaltovej okruh mě odradil definitivně, zas mi kus papíru nestojí za to abych mu odvařila klouby a chodidla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:41
- Nahlásit
birma
tvl to je peknej hnus teda i bez toho asfaltu, natoz na nem.
jj, to chapu. ja sem si rikala kdyby to bylo na jedno, dve kola... ale 20km...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:45
- Nahlásit
birma
tak se přece nemůže cejtit pamlskem nebo hračkou ohrožená a tak nemá jedinej důvod to nezkusit?
ne vtom problém není. Ona tvrdí, že ona je pro toho psa TOP a nevnímá, že není, že TOP je pro něj to, jít si tam čmuchat a lítat a že musí pracovat na tom, aby tohle přenesla na sebe, jinak bude do konce života psa odchytávat na vodítko po proběhnutí každé překážky
chudák zvíře
ale to zas ne, to ne, to bych jí křivdila,ona s ním chodí ven, i na cvičák, na psí výlety, není zanedbávanej.... ale dojíždí, že jo a pes je na zahradě, takže se přijede dost často domů hodně pozdě, jde se se psem ven za tmy, takže sotva bude zvládat to co jim dávám já, kdy je to pro mě moje hoby, priorita, nicméně nevidí to, že není pro psa tou prioritou, že je má jinde a že to není tím psem jako takovým , ale že ona by se musela snažit to změnit. _Ale to zkrátn změnit nejde, ten pes je takovej, potřebuje to.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 13:45
- Nahlásit
PetraK
pižle záleží jak, nasvalenej Ešátor měl skorem třicku, Bubi 22,5
Kim má 25, tak jsem to odhadla celkem dobře
|