| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:04
- Nahlásit
cernej caj
mnam, burticky
kam se hrabou nějaké steaky. Ty první buřty v sezoně jsou vždycky nejlepší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:11
- Nahlásit
Darenka
tojo, ja letos jeste teda nemela.
ale suz vikendu nejaka prezrana a nafouknuta, bych si mela dat dneska trochu detox a ne tu pojidat pasticku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:12
- Nahlásit
Darenka
a taky tě něco bolí ?
ani ne, zase takový náročný věci jako pletí a okopávání nechávám na jinejch, kdyby bylo po mým, tak žádný záhonky na zahradě nejsou
buřtíky bych si taky dala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:21
- Nahlásit
nedělejte mi chutě
mám chuť úplně na jakýkoliv maso a spala bych jak šípková. Adam se ráno dožadoval větší procházky (jsem zaspala, tak byla jen půl hodiny) a cvičení, málem mě kleplo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:30
- Nahlásit
birma
tak snad zvladnes naspat ja jeste nedospala poradne deficit jeste z toulovce pac sem se od te doby nestihla naspat ani na svuj standart
no holt adamek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:37
- Nahlásit
cernej caj
snad zvladnes naspat
snad jo celej tejden brigádničim, naštěstí žádný extrémní hodiny, takže by to mohlo klapnout (a nesedět na recepci, kam je odevšad vidět, tak to zalomim asi rovnou )
no holt adamek
no jo, můžu bejt ráda, že nezačal už v neděli ale bylo vidět, že krz to vedro a moře cyklistů v sobotu večer mu to dalo taky pohulit víc než Toulovec.
Šla s náma fenečka (ta bílá na fotkách), která nemá ty čundry tak nachozený, takže v noci skoro vůbec nespala a ta chudák z toho nevyspání byla fakt fest přetažená, přitom fyzicky to dávala úplně v pohodě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:40
- Nahlásit
birma
hruza takovy zvire, mam pocit ze ferina chrape jeste ted
nj, nektery psi nejsou zvykly v noci spat, hlavne kdyz to pro ne neni moc bezny tak chudaci z toho muzou byt dost vynervovany
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:40
- Nahlásit
birma
Adam má evidentně natrénováno na "železného psa" s těma vašima longama. Je k neutahání
Ty se pořádně dospi a dej si něco dobrýho ať se dostaneš do kondice
Maya
žádný záhonky na zahradě nejsou
ty jsi příznivcem zeleného betonu? je to bezpracný
Jedna známá taky říká, že nejlepší trávník je zelený beton - neá to žádnou práci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:43
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Omlouvám se, ale vůbec nic nestíhám. Synek stále bydlí u nás, Kristiánek bude mít rok a už dva měsíce běhá, takže moje hlídání je o neustálé 100% pozornosti, do toho konečně v roce začala hárat Cloui .. Prostě blázinec na kolečkách..
Snažím se dotáhnout Cup, protože to je téměř poslední aktivita, kterou jsem si nechala. Vše ostatní muselo ustoupit rodině. Jo a mladá dala synka k soudu, takže bude ještě veselo
Stihla jsem hodit oko na poslední stránky :
Fifi
Moc jsme na vás myslela a držela palce!! Jsem ráda, že léky začaly tak rychle zabírat a pevně věřím, že Ag bude v pohodě. I když diagnoza nic moc... Držím palce dál!!
birma
gratuluju k velkovýšlapu!!
Fajka
podrbej mojí pruhatou krásku a držím palce, ať už se jí žádné záchvaty neopakují..... tohle není nic moc, kor, když na sebe nenechá nikoho cizího sáhnout a do vody by jsi jí musela asi donést a tím jí způsobit poloviční infarkt....
PetraK
doufám, že je už mamince dobře... přečetla jsem jen kousek a je mi z toho smutno. Moc jí pozdravuj .. jinak o rodině a jejím přístupu bych taky mohla psát romány ( moje teta versus babička a moje mamka ... moc "pěkná" story .. naštěstí taky umím uzavírat vše a nenechat to v sobě )
Xerxová
musím říct, že "maličký koník" je čím dál krásnější
Všem ostatním přeji krásný den... víc jsme nestihla dočíst.. Jdu zase hlídat maličkého, dvounohého satanáška..teď jsem si jen urvala a to doslova chviličku na hlášení
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:44
- Nahlásit
cernej caj
Taky - udělej si spací odpoledne a buď jako šípková Růženka
Tělo se dá pěkně do kupy
Já když jsem byla mladá, tak jsem spala ráda a dobře. Od té doby co máme freťulky, tak ráno vstávám brzy - abychom si mohly pohrát. Ona pak většinu dne prospí a blbnem až večer.
V posledních pár týdnech je až extrémně mazlivá. Z Krakenky se stala mazlivka non plus ultra. Až se bojím jestli jí něco není.
Ale snad je to jen věkem. V červenci jí budou 4 roky.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:48
- Nahlásit
cernej caj
hruza takovy zvire, mam pocit ze ferina chrape jeste ted
Adam prospal neděli, to mi prej musí stačit
Darenka
Adam má evidentně natrénováno na "železného psa" s těma vašima longama
to bych s ním někdy ráda zkusila, ale bohužel ke kolu si ho nepřipřáhnu, protože bych to taky nemusela přežít... a navíc neběhám. Mohla bych zkusit zlanařit Honzu, ale tomu zas nesvěřím Adama tam, kde je moře jiných lidí a psů...
a dej si něco dobrýho ať se dostaneš do kondice
to jsem dělala celej víkend i teď se těším na polední pauzu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 09:52
- Nahlásit
brut
to je fakt smutny, jak nekdy ty mezilidsky vztahy dopadaji bude to pro vas dost tezky, uz tak asi je, ale tak hlavne kdyz kristianka se z toho moc nedotkne
doufam, ze se ti cup podari
Darenka
jojo, to bych moooc rada uz sem si konecne zvykla na zmenu casu, takze uz v pohode usnu vecer jak su zvykla, takze zkusim jit o chvili driv ja prave vetsinou naspavam o vikendu, ale minulej vikend byl doma muz a on nad ranem hrozne chrape a tento vikend sem mela dva vylety, takze zas nebyl prostor. ale to se dozene
treba jen dosla do veku, kdy se to proste prirozene prehoupne - meli to tak i tvoje predchozi fretule?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:08
- Nahlásit
birma
te fakt lituju
vubec nevim, co je zeleznej pes?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:12
- Nahlásit
brut
ty se neumíš nudit, co? Hlavně se šetři co to jen jde.
Darenka
V posledních pár týdnech je až extrémně mazlivá. Z Krakenky se stala mazlivka non plus ultra.
to musí být příjemná změna, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:13
- Nahlásit
cernej caj
co je zeleznej pes?
triatlon se psem, takže kolo, běh plavání
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:15
- Nahlásit
birma
fuuuuuuuj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:24
- Nahlásit
cernej caj
fuuuuuuuj
víš, jak by se to Adamovi líbilo?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:28
- Nahlásit
cernej caj
tak i tvoje predchozi fretule
ta nejstarší - tu jsme odkoupil ze zverimexu jako 4 letou - zasloužilou - vysloužilou matku, babičku, které se někdo jako neperspektivní zbavil. Bylo to vděčné hodňoučké zlatíčko, ale neuměla si moc hrát a mazlit se vydržela jen chviličku. Dožila se u fretek nevídaného věku 11 let. Prostřední Ája - stejná Krakenka kousavá jako Eliška - začla se hodně hodně mazlit taky kolem těch 3 let. Bohužel s námi byla jen do svých 6 let.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
HALOO, VY, NO JO VY TAM!!
Majne líbe Kindr, to byl tak neskutečně úžasnej víkend!! Neskutečně!! Nejen počasím, ale úplně vším. Úplně ponejprv jsem šla v podvečer s Rumíčkem do polích. Našli jsme si dvě srnéčky, plížili se apačsky k nim a Rumíček poslechnul a zvostal. A poslechnul i pak, když dostal volno, vlítnul do toho místa, kde byly a já si ho přípískla. No ale ty hlavní zážitky na nás terpvá čekaly. Páč - vo kus dál, na vršíčku u borovice........... tam............ na nás čekal!! Konečně jsem se dočkala a Rumíčkovi explodoval zajíc přímo pod šňupákem!!! Juchéé. A třikrát juché, páč se Rumíček nechal krásně odvolat. Na to, že to byl jeho asi tak čtvrtej, nebo pátej zajíc, je skvělej. Je úúúúúúúúúúúúúúúžasnej!!!!!!!! Pak ho to kapek rozhodilo, což je pro mě pochopitelný, neb to byl dost adrenalin pro něj, Leč když chtěl předstírat, že nemá uši a musí čmuchat tu i onde, tak byl rázem zatčen a druhým rázem z něj byl nejhodnější Rumíček. A tak jsme si tak spolu šli a šli a šli............. až jsme milé děti ZVNOVŮŮŮ PO PŮL ROCE POTKALI TEN SASRAK JMÉNEM BÍLÁ SRNKA!!!!!! Měla jsem hroznou radost!! Navíc už nebyla sama, byla se stádem a! vypadá to, že má svýho bodyguarda asi. Oni prý dost často špatně vidí, tak třeba???? nevím, ale rozhodně se drží tyhle dva kusy natěsnačku a na okraji stáda. Rumíček pěkně poslechl i když jsme měli tak velký stádo dost nadosah!! Musela jsem pravda trochu syčet, ale usyčela jsem ho, na svůj věk a to, jak moc nebylo možností se chová víc než suprově. Snad mu to vydrží. Pozorovali jsme je pěkně dlouho, než utekly. a pak jsme je potkali ještě jednou, to už bylo na větší dálku, ale ta bílá srnka měla pořád svýho bodyguarda u sebe. Měla jsem a mám z toho radost. Bála jsem se, že jí odstřelej, ale zatím dobrý. Tak doufám, že se jí bude dařit i dál. Cestou dom jsme potkaly ještě dvě srnky a Rumíček zase za hodnýho byl. V chalupě jsem meldovala, jestli Blanku brát nebo ne, jestli se jí vůbec chce. Chacháááá, že mám vůbec pochybnosti. Hned na naší louce mě nenechala na pochybách. HOPÍKALA TRÁVOU A ŠTĚKALA SI RADOSTÍ! To ještě nikdá neudělala, prostě si poskakovala a jen tak si párkrát štěkla Děsnou radost mi tím udělala. Páč mám někdy pochybnostě furt, ešivá já to nepřeháním, vzhledem k jejímu věku. Ale evidentně ne, nepřeháním. Mazala jak vítr a že musíme taky tam co byl RUmíček, takže jsme to vzaly za koleje a krpálem v poli /nechápu, že v takovým sklonu lze vůbec něco pěstovat/. Bubi rejdila jak életricka myš a dokonce, milé děti, dokonce se rozeběhla za ptáčkem! , ovšem stačilo říct "Bubi, ty vole, přeskočilo Ti nebo co? " A Bubi si hópla jak koza a utykaláááá za mnou. A kukadla jí radostí svítily jak lampijouny na prvního máje. Hrozně řádila , vůbec tetkon hrozně řádí, milé děti. No a Koláče makalo na zahradě tak, že je dneska úplně zdevastované, Koláče bolí kolena (když utírala ráno psékům noženky, musela si kleknout na Brtnikovský papučky, neb kolénka byla děsně to... naštvaná ) a taky záda jsou naštvaná, a ruce jsou naštvané........ celý Koláče je prostě namůžené. Ale má upratované záhonky, ty hlavní, ostříhanou levanduli, šalvěj, zasetou mrkvu, řípu, aby z toho zas nic nevylezlo , zasazenou petržel a připravíno na mangold a cukety. To nejni špatný skóre. A ešče Koláče cvičilo a hrálo si s psékama. Dnes jest již definitině na hranici skonu . I Rumíček byl ráno mrkvička, Bubina nebyla mrkvička, Bubi prostě jede na plný gule. Rumíček se nakonec venku rozpohyboval, když se šel mlátit s foxlicí . Ukradnul tenisáka a proudil, aby byl loven, Bubi chtěla házet kolečko, já jsem chtěla do postele .
Budu mít šanci dočíst, co jste dělali/y? Jo já jsem si ešče ustrouhlala prst. Heč! Vzhledem k tomu, že to je ukazováček na pravý ruce, je to dosti pitomé. Nedá se moc s věcmi manipulovat. A aby to bylo pitomější ešče víc, zabodla jsem si včera pod nehet palce- taktéž pravého - třísku jako kráva. Naštěstí šla vyndat, ale málem jsem omdlíla, br. Ale tetkon už nerozepnu ani psům obojky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:45
- Nahlásit
Fifi
ty to víš Fifi, ž epalce držím a přeju Aguši hodně čmeláků a vyřiď jí, že má ehm, svého pobočníka. Rumíček je co? čmelákovrah . Včeličky zkoume, ale ehm... po čmeldovi jde.
Uvidime za tyden, ja byla vcera vetsi pesimistka nez vet.
a tohle se mi ale líbí čist, Fifi, dík žes to napsala
kachna_
doufám, že nevyvraždil Aničce (edit. to je Kačenky králík, ne těhotná sousedka ) mladý
NA POLIČKU!!
Fajka
..ale ty nervy essi vstane nebo ne-e
sakra!! už zase?? Pipi moje malá pruhatá!!
FajkaXerxová
holky a ví se co to přesně je a z čeho to je?
tohle je hrozný!
nějakej blbej pohyb tam se jí něco skřípne (páteř nebo plotýnky) a jí to srazí na kolena v křeči ...
Xerxová.
s a Beta šla skrz plůtek... Rozběhlých 65 kilo nezastav
cernej caj
e ja do toho za tu fenu jejdu a on me zacal vurazet ale
nene, nenen, nenenene!! ale dala jsem to, dala
: stračena, kravěnaaa střelenáá
aha! už to čtu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:53
- Nahlásit
Darenka
ty jsi příznivcem zeleného betonu?
ale neee já jsem příznivcem trávníku a keříčků, to roste samo a nemusí se to okopávat
PetraK
koukám o víkendu úspěšně zmasakrováni psi včetně paničky, takže celkem úspěšno
fotku tý bílý srnky zase nemáš? byla by zajímavá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 10:58
- Nahlásit
kachna_
Cirát je stále relativně OK
huráááááááááááá!! žiškovnej Cirátek
"ta je taky v hospodě"
nene, nenenééé!!
Darenka
co už jsme zažili jestli bych dokázala udržet nervy na uzdě.
tohle je pro mě dosti neproveditelný , jsem v tomhle ohledu dost nemožná
Fajka
Xerxová
foukal vítr ..
poooooooooooooooooooooooooomoooooooooooooooooooooo ooooooct!!!
já by sem chtěl pochovat
asi nějaká epidémije, psi měli včera OBA!! chovací!! I Bubi, skončila mi, když jsme s Brtnikem seděli na trávě, stočená na klíně a chrápala jak starej chlap a Rumíček chodil okolo a plakal, že chce taky. Pak jí chtěl zasednout
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 11:02
- Nahlásit
PetraK
to musela bejt paráda! Skoro bych ti záviděla, ale nezávidim (výjimečně jenom )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 11:05
- Nahlásit
někteří lidé jsou krásně šílení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 11:08
- Nahlásit
Maya
fotku tý bílý srnky zase nemáš? byla by zajímavá
no nemám, už i k kolega mi vynadal . Když já zas foťák nechala v prahé to jednak (už i máma mi napsala cedulku FOŤÁK!! ) ale stejnak bych ho s sebou neměla, potřebuju mít volný ruce, na krku mám píšťalku, není to procházka jako taková, pracujem, takže se soustředím na psa a monitoring okolí, abych viděla, kde je jaký žvíže a směřovala ho tam. Ale uznávám, že v tomhle případku to škoda je. Ale jakmile bych měla fotos sebou, nepotkám jí i když už vím, kde bydlí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 11:09
- Nahlásit
birma
nevidím teda ten model model model model village na poslední fotce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 11:13
- Nahlásit
birma
to musela bejt paráda! Skoro bych ti záviděla, ale nezávidim (výjimečně jenom )
byla to paráda. úplně všechno z toho podvečera. Ještě tam byla ftipná historka, když jsme byli s Rumíčkem na jednom z těch polí, tak nás stopovala srnka Evidentně potřebovala vědět co tam děláme, vždycky když jsem se otočila, viděla jsem za terénní vlnou nějakou hlavu a dvě uši asi třikrát takhle. Měla jsem podezření, jestli nemá někde ložený srnče /i když je brzo asi, ale vzhledem k letošní zimě.../, tak jsem odvolala Rumíčka od lesíčka a vzali jsme to jinam.
jak bylo na výletě, dočtu se to tu? zatím jsem dala jen tři stránky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 11:18
- Nahlásit
PetraK
když jsme byli s Rumíčkem na jednom z těch polí, tak nás stopovala srnka
jak bylo na výletě, dočtu se to tu?
dočteš fajně bylo, ale dalo mi to pěkně zabrat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 11:23
- Nahlásit
birma
Jsme doma! Bylo to hrozně kopcovitý, hic jak kráva, šílený
ale jináč dobrý, ne?
ale chcalo jak sfiň a
ahaaa
Xerxová
tak mi usedne na záda (pleju na všech čtyřech)... Dement...
nééne- n-e! jsou to bráchové jsou, musej, tohle dělá Rumík totiž
taky
birma a cernej caja Xerxová
máte fšecky krásný fotky, bledě závidím
cernej caj
, timicek se prestal ostychat a pak ho skoro i vyzyval ke hre
a juchééé!!
Fifi
ji ulevilo,
já myslím, že ten ovosan, podle toho co píšou lidský lékaři by mohl pomoci k lepší kvalitě života .
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2015 11:29
- Nahlásit
PetraK
To se krásně čte - měli jste úžasný víkend s hodnejma zrzounkama a hodně živých podnětů. To musel bejt balzám na duši
Já závidím, ale v tom dobrém, v tom nejlepším. Nevím, jestli se někdy dočkám..........Je to ještě taaak daleko.
|