| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 07:01
- Nahlásit
birma
a čtu o tvých kočenách, tak super, jen tak dál
4 prdelky na longu
taky hezký
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 07:17
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
Ty máš samý dobrý zprávy - to je super - ať už se zdravíčkem čtyřnožců, tak i seznámení Adama s bílou krasavicí
Maya PetraK
ty videa jsou moc pěkný
Denyk
je dobrý, že ti ukázali na rehabce nějaký cviky na koleno. Jen se asi nemá nic přehánět a chce to zatěžovat postupně. Držím palce, ať se kolínko rozpohybuje a přestane dělat potíže
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:00
- Nahlásit
birma
no skvely zpravy s kocicakama
jinak prdelkova longo fotka se mi libila, skoro sem chvili zvazovala ze tu bilou mas pucenou pac to vyoada ze je ma oba jeden clovek
Fifi
Jeste dodat ty vase
mi v tydnu dosla vanocni alba co sem nad nima stravila mraky casu a mam vyletu 2011-leden 2015 pekne vybrany a vic sem se zamerila i na fotky moje/lidi at je to pro me pamatka i z tohoto smeru a dostala sem na srazu kde se prohlizeli vynadano, ze tam mam jen samy zadky pac nevim jak todelam ze furt chodim posledni
Maya
si zvladla podle navodu nebo jinym kouzlem? ale sikovnaaa, dostane pickutek
denyk
tak taky si mela divokyyy program doufam, ze to konecne bude mit nejaky vysledky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:20
- Nahlásit
cernej caj
zvladla podle navodu nebo jinym kouzlem?
podle návodu, jak jinak tak díky moooc
hlášky už včera nevyskakovaly, tak doufám, že už nezačnou, zkusím tam dneska spustit ještě normální scan, včera už nebyl čas, ono to v tom nouzovým skenovalo docela dlouho
denyk
a co ti řekla k tomu kolenu? máš tam něco blbě hnutý?
mě jako ruka občas bolí furt a při nějakejch určitejch pohybech taky a to psaní taky není v normálu, ale to už se dá, je to spíš otravný a mohlo by to teda už definitivně přestat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:29
- Nahlásit
cernej caj
tak taky si mela divokyyy program
běžný program
náhodou jsem i pracovala v neděli večer jsem přesadila pokojovky, snád to přežijí
A rajčata už mají asik 5cm, ty budu muset asik taky přesadit
a hlívy mám 2 pytle, jsem zvědavá kdy začne růst
Maya
co ti řekla k tomu kolenu
tak já mám od mudry psaný jen ty rehabky, takže to, že mi ukázala cviky byla jako její dobrá vůle nad rámec služeb, říkala mi jen, že "distorsio" je prostě dlouhodobější záležitost...
Měli tam dost lidí, ona navíc dělá jen takové příslužby, dnes jedu později, bude tam její dcera, tak bych se jí ještě na to zeptala, taky jestli si mám taky koupit třeba nějakou výživu nebo žrát prasečí hnáty
a při nějakejch určitejch pohybech taky
a nehodláš s tím ještě někam zajít?
Darenka
zatěžovat postupně hmmmm, já jí řekla, že mi říkali, abych tu nohu šetřila a ona, že to bylo myšleno tak, že nemám courat třeba 5km pozdě nooo .
Ale je dobrý rozcvičovat to pomalu, třeba jako ležet, ohnout chodidlo-fajfku a tlačit do podložky (koleno myslím, né tlačit jako tlačit :lol a tak nějak to ohýbat až budu cítít ten tlak, trochu bolest a hlavně nedělat dřepy a podobný hovadiny prý
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:40
- Nahlásit
Hlásím,
že mám o jednoho vedoucího míň Ten prostřední neustál to, že nad něj dali nového šéfa, který býval před lety jeho podřízeným. Odešel k jednomu z našich investorů, tak doufám, že budeme dostávat práci i nadále. Při odchodu mu naše firma kývla na všechny požadavky (právě z důvodů, aby nám zachoval při zadávání zakázek přízeň). Bylo to hodně rychlý. Jeden týden to oznámil vedení naší společnosti, druhý týden to oznámil nám a za další týden byl fuč.
Tak nákladově je to dobrý, naše středisko za něj ušetří spoustu peněz, ale vzhledem k tomu, jakej to byl puntičkář se obávám trochu, že pokud si dobrovolně nerozebereme jeho práci, nastane CHAOS.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:41
- Nahlásit
denyk
tak podle mě nějakejma chondrama bys nic nezkazila
ale tak alespoň že takhle detailně poradila co máš dělat
a nehodláš s tím ještě někam zajít?
zatím ne, co si pamatuju, vymknutej kotník bolel půl roku, takže je to ještě v normě
stejně s tím naším zdravotnictvím předpokládám, že by mě s tím akorát vyhodili
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:42
- Nahlásit
denyk
dobrá rehabilitace je ve vodě. Nemáš možnost jezdit někam do bazénu?
Nebo nabrnknout si nějakýho pracháče (po dobu rehabky) a jezdit k němu do sídla do domovního krytého bazénu a až se udělá teplo tak do bazénu na střeše
Mám jít na poličku a zabalit se do koberce ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:44
- Nahlásit
Darenka
chaos neřeš, ten mi tu máme furt neb šéf je ten typ, co radši neřeší a nerozhoduje nic, jak to začneš řešit, zůstane ti to na hrbu a zcvokneš se z toho
ale tak čím míň šéfů, tím líp, tak to máte dobrý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:45
- Nahlásit
Darenka
pokud si dobrovolně nerozebereme jeho práci, nastane CHAOS.
hmmm a do kdy to takhle chtějí dělat, dk člověk má taky jen omezený možnosti,....
Přesně tohle znám, z bývalého zaměstnání, nejdřív 6 lidí, pak stačili dva..a mohli se z teho potom po*rat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:49
- Nahlásit
Maya
vymknutej kotník bolel půl roku
ty to máš taky nějak od ledna?
známej mi furt říká, že mi přiveze ten Alevis pro koně,
žere ho on i jeho výmaranda, ta má 9 let a lítá jak střela
Já vím, že to hodně lidí jí, ale tak nějak k tomu nemám moc důvěru...
Darenka
Nemáš možnost jezdit někam do bazénu?
tak možná 1x za 14 dní, je teď hezky a já jsem ráda venku...
Nebo nabrnknout si nějakýho pracháče
to snad ani néé, to bych musela jezdit hodně daleko
Mám jít na poličku a zabalit se do koberce ?
zkus to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 08:53
- Nahlásit
Maya
tak to je supr tak snad to bude dobry a doktora ste oddalily
tak ono asi jak to mas furt v zatezi, tak se to moc rychle neuzdravuje
denyk
tak aspon ale se s tim neco bude delat, aby to co nejdriv bylo OK
že to bylo myšleno tak, že nemám courat třeba 5km
Darenka
tak to by byla jista vyhoda, ze mas o sefa min, otazka, jestli to budes mit diky tomu v praci lepsi, nebo spis horsi?
bys neverila, ale sme byli s vero v tu nedeli na vylete a kamarad sam nabidl ze si veme deku tak kbyby bylo potreba ho zabalit, coz by obcas bylo tak usetrena prace
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:06
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Gůtn tág majne líbe Kindr. Jest zima jak v psírně a psa bys nevyhnal, ale............
Rumíčeeeek blbečéééék běhal ráno sto kolečeeeeek!! A pánčička musela tím pádem taky takže byla vydatná honička kolem hřiště. Několikrát . Posléze nás pravděpodobně viděla z oken půlka sídliště, podle toho co říkali příchozí, a rozpohybovalo je to, že se půjdou venčit taky. Takže vypuknul na louce neuvěřitelný mejdan s foxlicema, kokřicí, svetřicí - kterou ten vůl sestřelil, páč nestačil zabrzit , s voříškem Maxem, labradůrkou, kníračem. Rumíčka jsem si dvakrát pěkěn odvolala ze hry a mohla ho zasejc vypustit do rumrajchu. jako další super odměna je pre - chytit si piškota ve výskoku z letu . Bubi byla dneska přísná, mooooc přísná. Na svetřici. Páč vona neviděla tu kolizi a kdo do koho naboural, ale slyšela enem kvíknutí a nabyla dojmu, že Záprtkovi jest ubližováno. Tak pak stála naprdnutě nad svetřicí a varovně kývala ukazováčkem a svetřice musela pokorně sedět .Vysvětlila jsem krutopřísné Bubince, že není nutno kývati varovně ukazováčkem, ale moc mi nevěřila furt jí měla v merku a sledovala jí svým ostřížim zrakem . A fčéra jsme si dali procházku sídlákem a přepadli hromadně mámu. Zatímco jsem uklízela vobě huby zrzravý otravovali mámu a naháněli jí do kuchyně jak lovnou zvěř máma měla tím pádem včera taky mejdan. A já pak doma taky, protože Brtník učinil véééliké překvapení. Jakmile jsem vypadla napadlo ho že uvaří, a aby to měl pěkně komplikovaný, rozhodl se uvařit Fachitas! A to vč. těch omáčkových serepetiček okolo. BYLO TO VYNIKAJÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍ!!!!!!!! Vynikající. Ešče došel pro vynikající víno /doma nějak vyschly zásoby / a byl mejdan. Krása, krása.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:11
- Nahlásit
PetraK
Tak pak stála naprdnutě nad svetřicí a varovně kývala ukazováčkem a svetřice musela pokorně sedět
doufam, ze maminka uz je v pohode a ty testy ma vporadku, cos rikala ze ji delali.
sem si vzpomela, ze my vypijem s muzem tak dve vina do roka, ale flasky se nam hromadi a nevyhazujem je tak rikal v nedeli na navsteve kamarad, ze pocet flasek neodpovida tomu, jak rikam, ze nepijem ale ja bych rekla, ze jo pac kdyz to vemes ze za rok 2, bydlime tam 5 let, tak tech deset flasi by odpovidalo akorat on je tam videl vsecky zaraz protoze nemame kontejner na sklo u nas tak dycky jednou za sto let si vzpomenem to vodvezt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:24
- Nahlásit
cernej caj
já myslela, že se vám hromaděj plný flašky
to obvykle člověk sem tam nějakou dostane a najednou plnej bar flašek
PetraK
to jste si to pěkně užili
Bubice furt hlídá malý štěňátko?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:26
- Nahlásit
cernej caj
kbyby bylo potreba ho zabalit, coz by obcas bylo tak usetrena prace
vycepovanej kamarád
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:26
- Nahlásit
denyk
ty to máš taky nějak od ledna?
jj, od začátku ledna přímo
cernej caj
tak ono asi jak to mas furt v zatezi, tak se to moc rychle neuzdravuje
asi jo, přece jen člověk za den toho myší najezdí a nakliká hodně
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:31
- Nahlásit
PetraK
Krásný večer - Brtník zabodoval a krásné ráno. To se to hned lehčeji hupká do práce s dobrou náladou
Jsem zvědavá, kdy přijdu na to, kdy pejsci jsou dobře naložení na frojndšaft a kdy ne. Budu poprděná strachy, aby mi mýho budoucího nějaký rapl nepohryzal a psychicky nezdeptal na další léta. Snad se tohle někdy v nějaké školce naučím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:33
- Nahlásit
Fifi
Jinak hlaseni Agati, prasky zabiraj, je veselejsi, zere, neblije
TO JE ALE KRÁSNÝ AGÁTÍ HLÁSÁNÍ, DÍKUJI A DRŽÍM DÁL.
podivej se na vlka, ten je strmej az az a ukluse za den, pokud ma tu moznost, x km.
to neřikala nikdy, že je strmá je pravda, že asi ukluše dost, když se vysála a v noci na Lysou horu
j ten nepritomnej borderi vyraz.
ten má Rumíček, Rumíííček - zalehnul si zase ráno míček, pásl ho , než zjistil, že nemá co pást se z něj vždycky můžu počůrat, jak se začne rozhlížet, kde že to má
birma
Čmoudovi se strženej dráp krásně zhojil prakticky bez mýho zásahu a Želvíta konečně začíná žrá
no ale!! to jsou hezký zprávy, hlavně ty želví!! Gratuluju
Nějak nevím, jestli mám bejt ráda, že se Adamovi někdo líbil, že se slušně seznámil a hrál si a i tak na první mlasknutí přišel, nebo jestli mi má bejt líto, že dopadnul jako chudinka Najtík - odstrčenej pro svojí velikost.
škoda to je, i když zase na druhou stranu i chápu obavy těch co mají malý pesany. Si vezmi, zrovna dneska Štajnidlo zabrzdil o svetřici až zaječela Ešus si nebyl vůbec vědom svého těla, nemohla jsem ho nechat hrát si s malýma pesama, byl ochoten si stoupnout na hlavu a udělat kotrmelec přes štěně stofárda a vyrobit z něj tak téměř fotografii
denyk
Na druhou stranu se taky divím, že jí ještě nezastřelili, byla by to některý ty paka zelený pěkná trofe
to je pravda, ale na druhou stranu, je mezi myslivcema zatím dost silná pověra, že kdo zastřelí bílého jedince vysoký, do roka je na prkně prej. Pytláků se bojím. těch je tam požehnaně.
ukázala jak mám to koleno protahovat, tak mě pak bolelo ešče celý den
a dneska?
upekla koláč pak jsme byli na tom Tomášově na obídku s kámoškou. Dovalili jsme v 18 hod, já pak ještě šla na rybárnu, kucí udili vepřoně, dali jsme si pivko a v neděli dopo jsem se tam vrátila, vlastně v neděli bylo líp jak v sobotu, tak jmse kecali, udělali jsme si oheň, kluci nachytali kapříky...
ježiš to je samý žrádlo!!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:36
- Nahlásit
cernej caj
Vy jste ještě větší pijani vína než my. U nás DOMA se snad pije jen na Silvestra pokud ho trávíme doma a to spíš něco tvrdšího. Oslavy narozenin a svátků převážně řešíme na zahradě a taky spíš tvrdší nebo pivko. Víno mi překyseluje žaludek. Jen opravdu při výjimečné příležitosti jednou za pětiletku si dám dvojku červenýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:41
- Nahlásit
cernej caj
doufam, ze maminka uz je v pohode a ty testy ma vporadku, cos rikala ze ji delali.
jo je to lepší, po psychický stránce ešče nic moc, ale lepší. Ono to nejspíš bylo všechno těma práškama, dali ji i PREDNISON!!
tech deset flasi by odpovidalo
noooooooooooooo počítám, za jak dlouho by u nás bylo těch deset flaší? No za hodně brzo, za hodně
Maya
Bubice furt hlídá malý štěňátko?
ani snad ne, ale nesmí se na něj nkdo špatně podívat asi tuhle si to šla rozdat s rotindou, co přes plot vyhrožovala Rumíčkovi , Brtnik ji tuze vysvětloval, že tohle by fakt nevyhrála Je ftipná, jak vždycky ostře a přísně zahlíží
to obvykle člověk sem tam nějakou dostane a najednou plnej bar flašek
to se mi nikdy nestalo máme rozbitej bar asi
Darenka
hned lehčeji hupká do práce s dobrou náladou
to úplně nepotvrdím
Jsem zvědavá, kdy přijdu na to, kdy pejsci jsou dobře naložení na frojndšaft a kdy ne. Budu poprděná strachy, aby mi mýho budoucího nějaký rapl nepohryzal a psychicky nezdeptal na další léta. Snad se tohle někdy v nějaké školce naučím.
no chce to koukat i kolem sebe, už teď jak se psi druží, nedruží pozoruj , koukni do knížky Konejšivé signály.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:42
- Nahlásit
Maya
mě jako ruka občas bolí furt a při nějakejch určitejch pohybech taky a to psaní taky není v normálu, ale to už se dá, je to spíš otravný a mohlo by to teda už definitivně přestat
to ešče podle mě dlouho potrvá. já si počkala 3/4 roku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:44
- Nahlásit
Maya
tak já od 21 tého ledna, tak ešče počkáme no
PetraK
jste komedianti, celá family a je to super
mezi myslivcema zatím dost silná pověra
se ve čtvrtek zeptám, až prijécha ten nejukecanější myslivec ze všech myslifcůf
žiš to je samý žrádlo!!
fšak už taky nehubnu, drží se to na těch -12ti kg .
ALe jsem si vědomá, že jím trochu víc a i sladkosti občas.
Dneska bolí trochen víc než obvykle, cvičit budu až před spaním ať si trochen oočine.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:45
- Nahlásit
PetraK
no chce to koukat i kolem sebe, už teď jak se psi druží, nedruží pozoruj , koukni do knížky Konejšivé signály
...ano mami
koukám kolem sebe a vím, že nic nevím ....
Konejšivé signály jsem četla, mám je doma a vnímám u naší Darenky, že je vysílá. Ale to je asi tak všechno. Takže než si pořídím hafíka, budu číst znova a znova
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Maya
tak to nam v "Baru" bydli krabice od fotaku a vubec je urcena ta policka asi ze pude pryc, pac tuhle cast nebudu potrebovat a navic uz je dost jeta
Darenka
ja mam vino rada - sladky ale ta mi vypijem tak idealne 0.5l, ta sedmicka je na nas moc velka
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
PetraK
ták čék by si aj počkal, hlavně aby se dočkal
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:47
- Nahlásit
cernej caj
mam vino rada - sladky
a co Portské? Bychom mohli v létě dát, nebo Tokajské?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:48
- Nahlásit
cernej caj
jak jsi psala na fb o tý knížce detektivce, si mi nenapsala jak se to menuje???
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:48
- Nahlásit
PetraK
no tos mě teda nepotěšila, mě vadí to psaní, nemůžu si psát cvičeníííííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:49
- Nahlásit
denyk
jste komedianti, celá family a je to super
jái ne! já je jenom venčim a nechávám se honit kolem hřiště to voni za fšecko můžou .
Ale je dobrý, že od tý doby, co tam takhle řádíme se k nám přidávají další . A netušila jsem ani, že máme velkou sledovanost z oken , poinformovala mě sousedka z vedlejšího baráku, jak nás pozorujou - jsouc ještě v pyžamu , což je škoda, zrovna jejich Belíš by lítala s námi ráda taky.
zeptám
jsem zvědavá, co řekne.
(ono logicky by ten kus měli asi slovit - kvůli chovu, což jsem si myslela já, ale ... zatím tam je furt. A nechce se mi věřit, že o ní vím jediná.
rží se to na těch -12ti kg
tjo, slušnej výkon děfče!!
cvičit budu až před spaním ať si trochen oočine.
ono vždycky všechno po rehabce bolí víc.
|