Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:55
- Nahlásit

Darenka
...ano mami

však máš dost často před sebou ohařiska, a slušnou tlupu, tak koukej, koukej a uvidíš, jestli se z toho co si říkají vyklube konflikt nebo ne. Ty nemusíš pozorovat svého psa, máš "volné ruce" tak toho využij

Takže než si pořídím hafíka, budu číst znova a znova
jájsem si je střihla podruhý a s odstupem a jsem ráda.

cernej caj
ta sedmicka je na nas moc velka

a zde opět příklad relativity

denyk
ták čék by si aj počkal, hlavně aby se dočkal

máš ešče čas, kulháš teprf krátce a navíc je to noha, já měla v háji ruku.
Maya
no tos mě teda nepotěšila, mě vadí to psaní, nemůžu si psát cvičeníííííí

ale tak já to měla neléčený - tys to měla v sádře ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:56
- Nahlásit

já už se transformuju!! a na vás taky dojde
http://www.rahunta.cz/news/fyzicke-a-psychicke-pri znaky-soucasne-doby/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:56
- Nahlásit

denyk
tak tokajsky si nejsu jista, ale klidne neco jo i kdyz davam prednost teda obecne sladkym bilym a ruzovym, tak po letech klidne ochutnam zas

ale -12 je skvely ja du v utery na to mereni tela, sem dostala listek na zdarma mereni ve meste, tak su zvedava

Maya
ja to videla zfilmovany ale si nemuzu vzpomenout na ten nazev prave zkusim to jeste pohleadat

PetraK
tak protoze vetsinou pouzivas takovy svaly o kterych bezne nevis...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:57
- Nahlásit

PetraK
ale tak já to měla neléčený - tys to měla v sádře ne?
no, ale si spíš myslím, jestli tím se to neprodlouží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 09:59
- Nahlásit

Maya
ztracena brana a jeste se budu muset podivat po tom druhym, o kterym tam pisou. Je to podle Vasicka, kterej mel i strazce dusi (knihy a zfilmovany) a je to fakt dobry, ja ho mam rada (je to zahadolog ale prave supr ze umi pekne spojit i s pribehem)

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:12
- Nahlásit

cernej caj
já Vašíčka znám, ale žádnou beletrii jsem od něj nečetla
jdu se na to kouknout

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:12
- Nahlásit

denyk
drží se to na těch -12ti kg
týýýý jo, ty jsi dobrá!!! Za jak dlouho?
Nevyčítej si, že si občas dáš něco na co máš chuť (sladký, atd.)
Nebylo by to ani správně.

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:14
- Nahlásit

PetraK
jái ne! já je jenom
no jistěěěě

že o ní vím jediná.
to určitě né...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:15
- Nahlásit

cernej caj
jo, už jsem našla tu knížku, tak doufám, že si vzpomenu, až budu něco objednávat a nebo se kouknu na ulozto

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:16
- Nahlásit

PetraK
navíc je to noha, já měla v háji ruku
my ani háj nemáme

Maya
já už se transformuju!!
na totok se mosím juknout až budu mít chvilku

Darenka
!!! Za jak dlouho?
asik od začátku ledna nebo tak nějak...

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:17
- Nahlásit

Darenka

Nevyčítej si, že si občas dáš něco na co máš chuť
to já si nevyčítám, ae nechci zase pomalu spadnout do
pečiva, příloh atd. Takže požoooor !

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:18
- Nahlásit

Maya

neprodlouží

jedeš teprve 4. měsíc.
Já teda neměla nic zlomenýho, doopravdy utrženýho- jen nějaký "provázky" či jak tomu říkal

cernej caj
tak protoze vetsinou pouzivas takovy svaly o kterych bezne nevis...
a že jich je!

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:25
- Nahlásit

PetraK
jen nějaký "provázky
tytok?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

no jistěěěě

no jak říkám!

my ani háj nemáme
co lžeš!! lesůch fůra!!

Maya
transformuju

já už to mám asi za sebou, podle všeho k rom těch varlat jsem stihla fšecko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:29
- Nahlásit

denyk
tak zrusit takovej provazek tak ses zcela imobilni

Maya
ono to je ale supr i v ty zfilmovany podobe a sosnes to z netu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:30
- Nahlásit

denyk

tytok

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:37
- Nahlásit

cernej caj
ono to je ale supr i v ty zfilmovany podobe a sosnes to z netu
když já spíš něco přečtu než zkouknu, mám už asi rok stažený nějaký filmy, který jsem ani ještě neviděla

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:39
- Nahlásit

v Plotu je dneska za polovic ten Śusta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:39
- Nahlásit

PetraK
aaaaaaa

Maya
jj. jo to sem ti chtela rict, mam od strugackych stalkera, sem na bazaru vycihla zavcas tak sem zacala cist a neni to vubec spatny. vim, ze si je tu doporucovala ale vubec sem sek nim zatim nedostala, az ted.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 10:56
- Nahlásit

Adámek byl ráno boreeec! Všude spousta psůch a cyklistůch a on na ně házel házel bobek akorát ty potkani, co jsme potkali, prej byli děsivě zajímavý a bylo třeba je chytit a zkoumat zblízka a ideálně si hrát na doktora chudáček nemohnul pochopit, že se mi ten jeho návrh nelíbí a nedovolím mu to

PetraK
na druhou stranu i chápu obavy těch co mají malý pesany.
ale to já chňápu taky! Jenže už ne úplně v tý souvislosti, že k velkýmu psovi zatčenýmu na vodítku (a v podstatě cvičícímu) pustim svýho pidipsa provokovat ke hře (a ještě ho volným krokem a s úsměvem na tváři následuju) a když ta hra je povolena i z druhý strany, tak se divim.
Si vezmi, zrovna dneska Štajnidlo zabrzdil o svetřici až zaječela Ešus si nebyl vůbec vědom svého těla, nemohla jsem ho nechat hrát si s malýma pesama, byl ochoten si stoupnout na hlavu a udělat kotrmelec přes štěně stofárda a vyrobit z něj tak téměř fotografii
tak s timhle jsem u Adama ještě problém neviděla. Občas přes ty malý psy přejde, ale nic horšího a jim to podle výrazu evidentně nevadí. Přeci jen díky milionu triků na všechny tělesný části (krom ocasu) si poměrně dobře uvědomuje, kde co zrovna má

Darenka
Konejšivé signály jsem četla, mám je doma a vnímám u naší Darenky, že je vysílá. Ale to je asi tak všechno. Takže než si pořídím hafíka, budu číst znova a znova
zkus se podívat po videích Alexy Capra, nebo i jen různých videích, kde je víc psů v nějaký společný interakci, zastavuj si je a dívej se, co kterej pes dělá, jak na to ostatní reagujou...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:11
- Nahlásit

cernej caj
ruský scifi jsou náhodou dobrý, jj stugackých mám celou sbírku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:27
- Nahlásit

Maya
proto to rikam, v merku je mam na tvy doporuceni uz dobu, ale ja nez dolezu do ty knihovny to si je driv koupim

birma
adamek je boreeeec

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:30
- Nahlásit

cernej caj
já myslím, že v antikvariátech i na netu se koupit dá
já mám ještě doma ty starý, co vycházely v těch karavan sešitech a to byly bomby, alespoň tenkrát mi to tak připadalo, bych to měla asi vytáhnout a přečíst si znova, jeslti mi to bude připadat tak skvělý

tohle se sem asi hodí
http://finmag.penize.cz/kaleidoskop/299318-zpatky- na-stromy!-nebo-aspon-do-chaloupek?utm_content=buf fer30621&utm_medium=social&utm_source=twitter.com& utm_campaign=buffer

Darenka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:37
- Nahlásit

birma
díííky moc za ten typ na videa. Určitě budu zkoumat.
A odkaz si uložím, aby byl i pro použitím před dnem D

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:40
- Nahlásit

birma

Jenže už ne úplně v tý souvislosti,

jo tak to taky nechápu moc.
My máme kámoše bílý klubíčko toho Džejmse Bonda, Rumíček s ním může tryskat a Bubi driblovat, panička je rozumná

si poměrně dobře uvědomuje, kde co zrovna má

Hele to nevím, jestli o tomhle je, Ešátor měl natrikováno celkem slušně a prostě když se rozřádil, bylo to jen na hru s nerozbitným kámošem. ona taky vižla dosti pohybově jinde jest - kupř. jejich projev přátelství poměrně častý - "Nazdáár kámo, fláknu ti jednu!" a flákne kámošovi herdu do zad což v případě malého psíka rovná se výroba fotografie onoho dotyčného psíka. Není to podle mě o uvědomování si konkrétních částí těla, ale toho, že jsou prostě velcí a úderní. To jim prostě jejich mozek a jeho rychlost nedovolí . Jak Ešus tak Štajn odmalička učení na "Opatrněěě, pomaličkůů, miminko!" Což funguje, když se nehraje, jak se začne hrát, jde miminko do kšá a vižla do toho vloží i to co nemá

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:40
- Nahlásit

třeba pro někoho zajímavý
http://www.stkani.cz/?page=prihlaska&plugin=true

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:44
- Nahlásit

Maya
tj ale ja fakt nemam kapacity na knizky, mych 13m2 zacina byt nebezpecne plnych

PetraK
sem videla na te ohari slezine co sem byla, jak sou mrstny pri hre

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:47
- Nahlásit

cernej caj
půdu nebo sklep nemáte?

jsem zjistila, že mi chutná teplá voda, ještě že z kohoutku teče zadarmo

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:49
- Nahlásit

cernej caj

jak sou mrstny pri hre

jsou, hrozně, to ne že ne, ale pak se dokážou taky tak rozpumprdlikovat, že jin nedojde, že radostný kotrmelec přes kámoše není to pravý ořechový. Pamatuju si tu scénku dodneška a to nemluvím o tom, že prostě občas nestihnou na druhou stranu dobrzdit - jako Rumíček dneska - protože rychlejš jednají, než přemýšlí ,t akže letíííííííííííí, letíííííííííí a najednou stojí . Naše přivolání často vypadá tak, že on se radostně řítí, řítí až se srazí se mnou , Bubi, kdyby byla rychlejší, bude mít ve svým svatým nadšení (páč přivolání rovná se dobrůtka a o dobrůtku ona málokdy chce přijít) ty stejný koncovky , páč je navíc tou Matkou všech Buldozerů

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 11:54
- Nahlásit

PetraK
My máme kámoše bílý klubíčko toho Džejmse Bonda, Rumíček s ním může tryskat a Bubi driblovat, panička je rozumná
My taky měli takovou, bohužel Mendynku teď často potkávám s babou, kterou nemůžu vystát (jeden příklad za všechny - včera šel po vnitrobloku chlapeček asi sedmiletej, kterej chytnul z jejího jezevčíka jdoucího opodál regulérní hysterák, maminka chlapečka jí poprosila, ať si psa zavolá, aby mohli projít a baba otráveně odvětila, že on si jich přece nevšímá. Což jako měla pravdu, ale pokud má dítě zřejmej problém kolem mýho psa projít, tak si ho prostě zavolám a odejdu o kus dál, aby všechno proběhlo pro to dítě co nejvíc v klidu a ne, abych tam pyskovala) a navíc Mendy když je s jejím jezevčíkem, tak na Adama štěká, místo aby se chovala jako jindy.
kupř. jejich projev přátelství poměrně častý - "Nazdáár kámo, fláknu ti jednu!" a flákne kámošovi herdu do zad
tak to je u malejch blbý no Adam se zdraví slušně a pak jak říkám, pejska nejhůř přeběhne, takže pes sice chvíli kope nožičkama do vzduchu jak želva na zádech, ale evidentně to berou jako hru a nikomu to neubližuje (jako nenechám ho hrát si s kilovym křehkym krysaříkem, že jo)

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání