| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 15:10
- Nahlásit
Jsme doma! Bylo to hrozně kopcovitý, hic jak kráva, šílený. Došli jsme všici (dokonce nedošel snad jedinej člověk z celý startovky), ale mně přišel Toulovec snazší. Adam chrní (toulovec ho nevyřídil ani způlky tolik), já jsem scíplá, dám si sprchu, nakrmim pračku (jde prát dutovláknovej spacák???) a jdu na fotky, kterejch teda bude pět a půl.
Fifi
Pokud zaberou atb a prasky proti zanetu, uvidi se, jak dal. Na uspani to kazdopadne zatim neni.
Uffffff
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 15:14
- Nahlásit
Jo a došli jsme skorem o půlnoci. Čajdo promiň za neodpovězení, ale chcalo jak sfiň a docházela mi baterka, takže šla hromadná sms až z cíle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 15:30
- Nahlásit
birma
Jee, slapka doslapala. GRATULUJU! druhej long letos, za tak kratkou dobu, blazne!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 16:00
- Nahlásit
tady je krásně - takže nás dohnala zahrádka. Od oběda jsem se zvedla ze země až teď. Psiko má novou hru - lítá zahradou, hlídá u plotu a když si chce odpočinout, tak mi usedne na záda (pleju na všech čtyřech)... Dement...
Jo a byl dnes vykoupán. Od srpna poprvé. Neb mi už připadal hodně špinavý. Takže má úplně hladký kožušek (pravda - už od pylu, hlíny, flusů...) ale stejně je to na omak hodně poznat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 16:02
- Nahlásit
birma gratulace.
Musela jsem se smát - neb včera na výletě (viz foto výše) se Pepa dotazoval, jestli má pro profišlapky fotit ty spací budníky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 16:12
- Nahlásit
Xerxová
když si chce odpočinout, tak mi usedne na záda (pleju na všech čtyřech)... Dement...
Jeste drzis vcelku?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 16:19
- Nahlásit
Fifi
Díkuju!
druhej long letos, za tak kratkou dobu, blazne!
Kdybys věděla, kolikrát jsem si říkala to samý
Xerxová
když si chce odpočinout, tak mi usedne na záda (pleju na všech čtyřech)
Ty kráso! já už bych nevstala
včera na výletě (viz foto výše) se Pepa dotazoval, jestli má pro profišlapky fotit ty spací budníky
To jste zlatí, že na nás tak myslíte! dočtu a mrknu za chvíli, až dám prát a vezmu si k tomu bábovku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 16:37
- Nahlásit
kachna_
birma
ste mega mooooc skvely dutovlaknovej de prat, rid se symbolama - asi na 30, nezdimat, nechat proschnout natazenej
jj, ja predpokladala, ze napises jak budes moct, a ze ne dycky kor na longu to jde
Fifi
slapka doslapala slapky
Xerxová
tak to si urcite uzival
no holt uz mas muze znaleho zdejsich pomeru
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 16:46
- Nahlásit
Fotky
cernej caj
ste mega mooooc skvely
Taky mám ten pocit
dutovlaknovej de prat, rid se symbolama - asi na 30, nezdimat, nechat proschnout natazenej
Děkuju
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 16:47
- Nahlásit
Čaj já tedy neznám "návštěvní řád" Žitavských skal... ale těch "hútte" (všechno to byly "hutě") tam bylo víc, byly značeny na rozcestnících a třeba v té na snímku byly jen dvě "postele". To nevypadalo jako místo ke svačince (taková tam byla taky) - ale fakt ke spaní.
Terény krásné - jen tady někde byly průrvy a škvíry i tam, kde by je jeden nečekal. Proto mám psa na vodítku (aby nelítal mimo stezník) a stejně na jednom místě mu najednou zmizela noha... fest jsem se lekla, že mi tam v tom vřesu a borůvčizí zmizí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:13
- Nahlásit
birma
a tesim se hlavne na fotos
Xerxová
mate supr fotky. je supr ze to tam asi tak na pohodu vsude berou ty turisty...
na te fotce predtim vypada, ze se v tom fakt utopi
ze vcera par soch od michala olsiaka, taky sme se potkali se spiclinkou certickou, rikala pani ze kdo ma tv prima, ze tam parkrat poslali jeji video jak je sikovna a fakt supr pejsanda.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:16
- Nahlásit
cernej caj
Fotky už máš vejš na ty tvoje jdu mrknout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:20
- Nahlásit
birma
slepa jak patrola uz sem je prosla, si moc cas fotit nemela, co - trasu ste meli peknou, aspon tu levou cast sem celkem zmakla, t upravou presne nepoznavam, kudy to vede pac tam nevidim zadnej orientacni bod jak je mala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:24
- Nahlásit
cernej caj
ze vcera par soch od michala olsiaka
On je to kluk strasne sikovnej.
To jste se taky pekne prosli teda. Zdar a Hora Zelena... echjo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:25
- Nahlásit
fotky máte hezké obě. Ono je taky ukázkové počasí na výletění.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:28
- Nahlásit
Xerxová
to je fakt, vcera teda bylo krasne, dneska hodne fucelo, vylet dneska takovej kratsi, cca 10 + 4km "jen" ale bylo to fajn.
Fifi
sem tam uz jednou byla na zelene hore s muzem, ale s psama tak jen zvenku. Fakt kouzelny misto
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:30
- Nahlásit
Já byla na Zelené hoře v srpnu, když jsme s Najťounem jeli z klubovky u Brna. Takže chlapec už ji taky viděl - všechny naše dogy byly kulturně vzdělané nesmí zůstat pozadu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:31
- Nahlásit
cernej caj
sem tam uz jednou byla na zelene hore s muzem, ale s psama tak jen zvenku. Fakt kouzelny misto
Doslova kouzelny, A po vykaceni hodne prokouklo, i kdyz se to hodne lidem nelibilo. Od Michala mam doma obraz, sakra, chtelo by to nejak dat na stenu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:40
- Nahlásit
cernej caj
si moc cas fotit nemela, co
Vůbec
trasu ste meli peknou
Nesouhlasim. Bylo tam příliš krpálů, ale hlavně byla děsně demotivující - v sobotu ráno jsme vyšli a ve tři odpoledne jsme byli asi kilometr od místa, kde jsme byli v 7 ráno a byli jsme iúpln3 vyřízení. To byla chvíle, kdy mě málem kleplo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:42
- Nahlásit
Fifi
musi byt hodne zajimavej obraz, to urcite poves
Xerxová
my s psama na hrbitov nesli, tak sem i byla rada, ze tentokrat bezpsi.
dneska timik trochu blafal na buldozera, ale vero ho odhadla hodne tak, jak ho vidim ja - tak sme je nechali seznamit a uplne zlaticka, buldozer je dokonalej psi dzentleman, takze se ocmuchali, timicek se prestal ostychat a pak ho skoro i vyzyval ke hre bylo to supr, takze priste klidne vemu vokouna s vero
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:43
- Nahlásit
birma
Bylo tam příliš krpálů, ale hlavně byla děsně demotivující
Si snad vedela, do ceho jdes. Tak neffnej, super, ze ste to zvladnuli. Adamek se snad chvili prospi a tebe nebude bolet clovek.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:45
- Nahlásit
cernej caj
dneska timik trochu blafal na buldozera, ale vero ho odhadla hodne tak, jak ho vidim ja - tak sme je nechali seznamit a uplne zlaticka, buldozer je dokonalej psi dzentleman, takze se ocmuchali, timicek se prestal ostychat a pak ho skoro i vyzyval ke hre
Joo, vy byli s vero? Tak to je parada, aj s vysledkem psim, kamaradskym.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 17:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
tak ale zas kdyz ses na trase o x km dal, to ma takovej vliv na psychiku krz tu vzdusnou caru? to teda lity lity, to nic moc takovy rozlozeni tu pravou stranu znam, tam nesnasim krpal k novymu hradu a jinak tu pravou jeste musim zkonzultovat s mapou, jak tam blbe vidim tu trasu tak si nejsu jista. neposlala bys mi prosim vetsi foto? podle toho poradatelskyho znaceni se nemam moc kde chytit
Fifi
jj, dneska sem byla s vero, sme to meli dvoufazove, napred vyletik a pak sme vyvencili vlky i s buldozerem tady u nas, dali si pivko u maryse, na kafe nemeli odvahu bylo to fajn.
jj, aspon bde adamek chrapat chvili
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 18:00
- Nahlásit
čaj já pochopitelně taky se psem na hřbitově nebyla !! Když jsme někde u památek, kam je nevhodně jít, střídáme se a nebo psiska umí počkat někde stranou chvilku přivázaná. I když vždycky, když byly dogouni někde odložení, tak si našly ruce k hlazení, případně i nějakou tu sváču vysomrovaly... Třeba Xerda si ulovil celý autobus středoškolaček před pevností v Málaze...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 18:07
- Nahlásit
cernej caj
pak sme vyvencili vlky i s buldozerem tady u nas
Jakoze vlkovic se u vas ocitla??Se sibama ci velkejma asokpsama? nebo to spatne pobiram a slo o jiny vlky?
Jinak hlaseni Agati, prasky zabiraj, je veselejsi, zere, neblije, svuj prubanovej oblecek respektuje. Jsem se tu chtela poradit, dumam naivne, neb toto je novej druh raka, se kterym se utkavam u feny - dorota mela osteosarkom, tam nebylo o cem dumat. Myslite, ze nakej immunovet, ovosan, by konec oddalilo, ji ulevilo, ve smyslu podpory imunity? Vse budu konzultovat s vetem, sam rikal, ze se uvidi, po tydnu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 18:09
- Nahlásit
Xerxová
no to ja nerikam, ze ste tam byli se psem, sme se o tom zrovna i vcera bavili ze tam nejaky lidi se psem byli a ze to je takovy dost nevhodny - ze tam treba moci po hrobech... tak prave jen ze sem byla rada, ze to byl bezpsi vylet prave i kvuli tomuhle - ze sem konecne mela moznost se podivat dal
Třeba Xerda si ulovil celý autobus středoškolaček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 18:10
- Nahlásit
Fifi
ale neeee, jako nase vlky = psy, muz jim furt rika "vlci".
jinak je supr, ze prasky zabiraji co ona to presne ma? se omlouvam ale sem to asi nekde prehlidla jakej druh to je
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 18:23
- Nahlásit
cernej caj
co ona to presne ma? se omlouvam ale sem to asi nekde prehlidla jakej druh to je
Raka na mlecny zlaze, nechala jsem ji asi kastrovat pozde. Jedna lista vyndava, na druhy nejak po dvou letech stejne navrat. Nevitanej. Otevrelo se ji to, prognoza naprd. Mirne dobra zprava byl ten rtg.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 18:33
- Nahlásit
Fajka
přemejšlím čím zpevnit ty svaly na zádech jakou pohybovou aktivitou ...
Zajíček, panáček, stojka (zpočátku i jen vyšší target na zadních), balancování na míčích.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 18:37
- Nahlásit
Fifi
aha, zes psala novej druh raka myslela sem jakoze obecne nejakej netypickej...
Tak nevitanej je dycky, no
|