Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:09
- Nahlásit

Vero

ale né, na poslední chvíli jsem si fšimla holt ses bystrejsi nez muz

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:10
- Nahlásit

cernej caj
holt ses bystrejsi nez muz

no ale bylo to fous. přišlo mi to dole nějaký tužší

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:12
- Nahlásit

Vero
lidi, co Fifina a Ag? nemám čas dočítat

zítra, zítra !!!Držme palce

zlovolný kafe

četla sem zlomený kafe a vyděsila se
denyk
recepís

díkec díkec, kouknu
Rakousku
hm budete o hladu, co? .D

Maya

práci je to na pikaču a fakt mám poslední dobou pocit, že několika lidem definitivně hráblo a chovaj se jak hulvátský hovada, jak já to nesnášííím a já budu z toho asi další v pořadí komu hrábne, no ale pak už mi bude dobře, žejo, protože mi to bude jedno

no je to všechno všeobeně horší mezi lidmi, obávám se, že to lepší nebude , tady je to taky tak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:13
- Nahlásit

co to fšicí hrajete? Já tam mám čtyri čtverce a a nic to nedělá

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:14
- Nahlásit

cernej caj
31 ja bych ti poradila ale ono to rotuje
tolik? ale už jsem četla k tomu nějakou diskuzi, že levný lcd monitory nemaj dostatečnej kontrast a není na nich všechno vidět, tak výmluva no
když si vzpomenu zkusím to ještě doma, ale tam mám monitor mnohem starší než tady v práci, tak envím nevím

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:14
- Nahlásit

PetraK
klikat na jinej čtverec

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:16
- Nahlásit

Maya

klikám, ale neděje se nic, proč na něj mám klikat, o co tam jde? mám tu blbý zobrazení asi? Mám červenorůžový pozadí(fuj!) na něm modrej čtverec , kdy 3 pole jsou tmavší a když na něco kliknu, vedle se mi odečte jednotka

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:18
- Nahlásit

úúúúúúúúúúúž to vim, došlo mi to, já furt hledala úplně jinej čtverec!! debil jsem, jasně mám kliknout na ten jinak barevnej, změní se mi to, posunu se dál - na sedmnáct.

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:19
- Nahlásit

PetraK

a jak vy si daříte? všecko OK, zdravé zrzavé huby?

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:27
- Nahlásit

31

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:28
- Nahlásit

34

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:29
- Nahlásit

Maya
blby ja mam doma ten stejnej co v praci

PetraK
jj musis kliknout na ten jinobarevnej

u nas teda ted docela dobry v praci nastesti

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:43
- Nahlásit

35 a jdu makat!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:51
- Nahlásit

my se daříme zatím myslím dobře, Bubinka si dribluje s maltézákem, kterejžto je pak z toho tak radosten, že hodí šíbru do humusu. Rumová aféra se zamiloval do balonku velice, chodí se venčit mezi slepice , Bubi provozuje nadšeně stopování, Rumíček hledá zvířenu - dnes vystavoval holuba tak, že jsme se málem nedostali domů . Oba si užívají chalupy, kde si chroupaj kosti. Bubi vydatně hůř začla vidět - tvrdí Brtnik, že na dvacet metrů už ho nevidí. pamlsky ze vzduchu ale hezky chytí, takže zatím to jde. Propadla tetkon nutkavé potřebě se mazliti a já jí učim zabíjet Rumovou aféru. Proto jsme dnes ráno působili na louce za domem jak, když tam pořádám psí zápasy. Rumenige chytil bitkařskou a chtěl se prát, já jsem nadšeně podporovala Bubi v tom, aby ho zřezala, což se jí líbilo velice, jenže ho zřezala jen málo, páč je nejhodnější Bubi na světě. Já jsem ve středu po sdělení Brtnika, jak špatně vidí, propadla deprézi, neb si její věk prostě nepřipouštím, dostala jsem deprézi a řvala si sama o půlnoci v kuchyni . Nesnášim momenty, kdy mě realita doběhne.
A jak u vás, co hošíček Buldozérovitý modelovitý?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 13:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

25

na těch sedmáct se už asi nedostanu

edit - jsem dementěf - až teď jsem pochopila, že skóre má ne klesat, ale standardně stoupat . Měla jsem za to že se vyřešné čtverce odčítají a záleží,k olik jich zůstane

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 14:16
- Nahlásit

PetraK
tak to se máte pěkně a zrak neřeš, asi jí to nijak neva?

hošíček Buldozérovitý modelovitý
mlátím do dřeva, že všecko při stejným, nad případným dobíháním reality radši nepřemejšlím. ale tak ještě je mlád, v červnu bude 10... stáří se zatím projevuje silnější inklinací ke konzumaci fekálií

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 14:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero
tak to se máte pěkně a zrak neřeš, asi jí to nijak neva?

máme, řekla bych, že se máme fakt moc dobře, čehož si vážím. Já to ani neřeším, to ne, co by se taky dalo děat.ale je to po dlouhý době lehký zaťukání na moje rameno, že.... čas. A já si uvědomuju, jak moc toho času ještě chci, čím dál tím víc, o co všechno jsme spolu přišly.No nenadělám nic.

ale tak ještě je mlád, v červnu bude 10...

jistě že je mlád!! U nás máme PATNÁCTILETÝHO ZLAŤÁKA!! Rumíček ho oblibuje a váží si ho velice a vždy k němu hopiká a uctívá ho coby boha velikého, kupodivu i respektuje, že narozdíl od zlaťáka Maximusa se spolu nebudou válet ve křoví . Tuhle byl jeho páník smuten, že je pesan takový neúplně veselý, bez zájmu o nic....tak jsme spolu meldovali na téma, jak u starých lidí, někdy lepší den, někdy horší.......... do tý doby, dokud jsem nezakopla o kámen a milej Dasty po něm nevyletěl je to totiž geolog a hornik, miluje horniny nežere je, nekouše, jen prostě nosí Byl unešel co jsem to vykopla do prostoru a bylo po stáří

stáří se zatím projevuje silnější inklinací ke konzumaci fekálií

promiň, promiň : ale kdyby to byl jediný příznak stáří, tak to bude fajn, zas na druhou stranu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 14:45
- Nahlásit

PetraK
Byl unešel co jsem to vykopla do prostoru a bylo po stáří

Vero

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:09
- Nahlásit

Vero
a já myslela, že Kim to má po kastraci
PetraK
tak kdybys chtěla, šedej zákal dneska operujou už i u psů, otázka je akorát, nakolik je to vhodný

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:15 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

ehmmm jen blbec může jet očkovat psa bez očkováku... no - jsme tam v registraci s dogou od roku 94... takže oočkovali, zapsali do karty, předali ampulky s přelepkama - abych si to doma nalepila, a až půjdu kolem, mám se zastavit pro razítko... Není to daleko od školy, takže tam zítra zaběhnu ... co není v hlavě, musí být v nohách.

Chtěla jsem tam odpoledne dojít se psem - a byla jsem sprdnuta, že dnes má mít trošku klidnější režim a ne dlouhou vodítkovou (tedy nucenou) procházku...

Jo a poprvé mi brouček za měsíc nic nenabral - drží si svých 72 kilo... Navíc už týden odmítá oběd - tudíž dosrostl. Všechny dogy mi jasně řekly, že už nechtějí 3 jídla, že už chtějí jen snídani a oběd. Jemu to trvalo nejdýl...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:15
- Nahlásit

Maya

tak kdybys chtěla, šedej zákal dneska operujou už i u psů, otázka je akorát, nakolik je to vhodný

není to podle mě vhodný - v jejím věku, tohle prostě ke stáří patří, měla bych strach, že to nedá. Ona není slepá úplně, jen prostě na tu dálku nevidí. Mně nepolekalo tohle, ale ta přípomínka věku. Nepřipouštím si to, i díky tomu, že ona je taková jaká je - vitální, hravá, s chutí do života a pak takhle pecka mezi oči

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:19
- Nahlásit

Xerxová
tak hlavne, ze to mas v tech nohach;)

bych jako po ockovani zmensila zatez, ale je otazka, jestli vase dlouha prochazka je zatez...

takze by se uz ustalil konecne? nicmene teda jak muzes mit psa co odmita jidlo kdyz ho muze mit? to se spicem neznam

PetraK
tj, nekdy to proste nema moc smysl resit...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:21
- Nahlásit

Xerxová

co není v hlavě, musí být v nohách.

a proto já se tak nalítám

emu to trvalo nejdýl.

protože je malinký miminko a malý nedožera :-D

jsem zvědavá, jak u toho hováda malýho zmenšíš zátěž

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:23 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

PetraK Bubice je čupr babka.
Taky teď nějak víc vzpomínám na to, co tak náhle přišlo před rokem

5. dubna rozchechtaná babka důchodka... 11. dubna průšvihová diagnóza a 14. dubna... konec.
Ale já to mám jinak než ty - takže druhý den se začal hledat štěník a 28. dubna byl už doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová

5. dubna rozchechtaná babka důchodka... 11. dubna průšvihová diagnóza a 14. dubna... konec.

zas na druhou stranu tahle varianta nenadálého odchodu je pro ně velká výhra. kurňa kdo ale rozhodnul, že tu s náma mají být tak krátce?

Ale já to mám jinak než ty
já vím. Ale Ešus nechal v duši velkou jámu. A taky jsem chtěla Bubině dopřát můj čas, pozornost a péči. Stejně jako pak jednou za čas tomu novému přišlíkovi. Ale vím, že bych tím zdecimovala sebe, to ano, protože Rumová aféra značně rozvířila vody mého života a nedá moc prostoru na to smutnění. Nicméně i dneska bych, kdyby to bylo podle mě rozhodovala stejně- tedy štěně zatím ne. pro to, co mi Bubi dala.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:32
- Nahlásit

PetraK
no jo, když jí jinak nic není, tak to člověku asi nedochází, když ten pes třeba pajdá a nemůže chodit tak je to jiný, tak musíš doufat, že to bude trvat dlouho než oslepne úplně a nebo že do tý doby alespoň trochu zvolní aby se pak nepřizabila někde

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:37
- Nahlásit

Maya
dyž jí jinak nic není, tak to člověku asi nedochází,

přesně. Když jsem jí včera viděla, jak driblovala s Džejmsbondem a řehtala se u toho, tak prostě takovýho psa nebereš jako starýho. Ona prostě stará není.
Vedle v baráku je vižla, syn si jí pořídil odložil k matce důchodkyni. Jestli jí jsou čtyři?? Pět?? je to větší stařenka, než Bubice, která dokáže řádit, jak černá ruka. Pak si to prostě člověk nepřipouští, že je stará,

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 15:53
- Nahlásit

22!! zase sem se zasekla u další modrý, já mám asi problém s modrou barvou nebo co
PetraK
no ono je to asi jak u lidí, že ti aktivní se cejtí míň staře

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 16:02
- Nahlásit

Maya

32. jedna modrá mi taky dělá problém,jeden odstín modré a jeden červené. ale podle mě je nejlepší dívat se plošně "rozostřeně" a nechat to na intuici, jak začnu hledat, je to na prt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 16:04
- Nahlásit

maya
mam taky problem s modrou

petrak
jj, kdyz sou hravi a zivi... vidim na timikovu tenby si hral s jinejms feneckama ale kde je vzit.

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání