| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 06:49
- Nahlásit
Fajka
my dneska další záchvat... třetí...a už jsem si jistá že je to od páteře..... po masáži a uvolnění celkovým už zas běhá jako srnka...ale ty nervy essi vstane nebo ne-e.
A ted jsem zmatena, jakej zachvat?
Ja myslela, ze ji trapej jen otlaky, babovku.
Jo a btw, vet byl vcera uzasnej, ja mam sice prubanu celou roli, ale kdyz to neco sakne a sakne a tece, po vyprani lze pruban leda povesit do pruvanu a ucit se na nem nejaky smycky, jak se vytahne. Vyslovil slovo "vložka". A bingo, lepici vlozka, trefit spravnej smer a uhel na pruban a je to v suchu. Se placam do hlavy, ze me to nenapadlo driv. A pro kolemjdouci, lepici strana vlozky smerem na pruban!!! ne na telo psa.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 07:17
- Nahlásit
Fifi
tak to je supr napad
su rada, ze sem se rozhodla bez psa. v tuto pozdni hodinu je bus narvanej, a od nas jel I pes... muz s nima pry bude spinkat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 07:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
ted jsem zmatena, jakej zachvat?
Ja myslela, ze ji trapej jen otlaky, babovku.
no už to měla dvakrát, takovej záchvvat že to vypadá jak dyž má epilesiii a nebo že jí přitrefilo
tak po půl roce byl třetí...ale už zase dobré a skáče přes kaluže koza...
Najtíkovicdneska se bude hezky vejletit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 09:12
- Nahlásit
Tak já mám jednu psopozitivní - Cirát je stále relativně OK
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 10:14 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit
Fifi
Držím palce, aby léky pomohly ke zlepšení stavu. Dobrá zpráva je, že metastázy nejsou. Přeju vá¨m, abyste užily ještě hodně společných radostí.
Fajka
Myslela jsem na Fajušku s jejím záchvatem už mockrát, ale nechtěla jsem se ptát jestli se ještě objevil. Tak teď to vím. To s tím nasvalením jak píše X má logiku. Ovšem vzhledem k věku a možnostem Fajky to je těžký.Snad pomůže to béčko. Zkazit tím určitě nic nemůžete.
Kachna
aspoň že Cirát je OK, alespoň jedna lepší zpráva v záplavě těch smutných.
Výletnicím přeju krásnej výšlap a aby počasí vydrželo.
Dělám fr.brambory a po 11 hod vyrážíme Za Darenkou a na zahradu.
Hezkej den všem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 11:43
- Nahlásit
kachna_
Tak já mám jednu psopozitivní - Cirát je stále relativně
to je dobře
Darenka
nasvalením jak píše X má logiku. Ovšem vzhledem k věku a možnostem Fajky to je těžký.Snad pomůže to béčko. Zkazit tím určitě nic nemůžete.
no právě no béčko nasadíme určitě...
dneska je jak kdyby se nic nestalo, kraví lítá skáče.... a já z ní mám nerf aby se zas neblokla a ona je happy
brambory a po 11 hod vyrážíme Za Darenkou a na zahradu.
užijte si sobotěnku ! je krásně
Já byla ted s jelítkem...já to žvíže miluju prostě, dneska mě překvapil neskutečně.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 11:45
- Nahlásit
krásné cesty, krásné skály, krásné vyhlídky, vzorně čekající psisko přivázané dole... slůňo, teplo. Co víc si přát. Moc hezky bylo v Němcích
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 12:18
- Nahlásit
Fifi
Nedavame si tolika sanci, ale smecka ji drzi hodne v pozoru, musi s nima, prece, drzet krok. Uvidime za tyden, ja byla vcera vetsi pesimistka nez vet.
pani pani, drrržte se ! člověk to musí podržet i kdyby byl sebe víc v řiti. Já včera taky musela zachovat ledovej klid a přistupovet k tomu že to rozmasírujem a za půl hodky bude dobře... když se sesypem my tak pak už se to psisko nemá čeho chytnout... je to těžký ale nejde jinak..dušička ve mě byla taky malá...člověk jim hlavně v tomhle musí bejt oporou ač je z toho sám na plech..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 14:08
- Nahlásit
Fajka
.ale už zase dobré a skáče přes kaluže koza
Sou to fakt kozy! Takhle desit cloveka. Snad to teda bude dobry, jestli neco jen od zad, at si to laskave uz neblokuje!
člověk to musí podržet i kdyby byl sebe víc v řiti.
Vsak, presne tak, ja byla ledove klidna, zadna hysterie.
A musim rict, ze oproti vcerejsku se Ag hrozne moc ulevilo, leky nastoupily hodne rychle. Rozjasnil se ji zrak, cupita si venku, somruje furt neco k zradlu...
kachna_
Tak já mám jednu psopozitivní - Cirát je stále relativně OK
Je to borec.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 14:17
- Nahlásit
Fifi
A musim rict, ze oproti vcerejsku se Ag hrozne moc ulevilo, leky nastoupily hodne rychle. Rozjasnil se ji zrak, cupita si venku, somruje furt neco k zradlu
to se moc hezky čte, pani jen tak dál a víc a spoooustu takových krásných dní ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 17:23
- Nahlásit
kachna
taj to je se cirem sipr
xerxova
krasny vylet ste si urcite uzili.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 19:03
- Nahlásit
tak koukám u všech všechno lepší a krásný procházky
já celý odpolko práce na zahradě a jsem koukala, že už se snad bude muset sekat
ale krásný den, teplo akorát, kdyby takhle chtělo být celý léto, tak by to bylo super, na ty vedra se netěším, na léto by to chtělo se odstěhovat někam na sever
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 19:55
- Nahlásit
teplo akorat, to jo. mam spaleny ramena a pulku vystrihu krz popruh od fotaku, fakt komicky
vylet supr, ted zacalo prset ale doufam ze birma je uz v cili a nechytlo je to.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 20:41
- Nahlásit
CO ta birma?
už jsou došlý a nebo pošlý ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 20:44
- Nahlásit
nevim, psala sem sms - cekala bych ze dosly kdyz to je o 6km min s je dyl svetlo ale neozvala se mi.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 21:32
- Nahlásit
cernej caj
cekala bych ze dosly kdyz to je o 6km min s je dyl svetlo ale neozvala se mi.
tak asi finišujou, ono čék po tmě před cílem nemá moc čas a myšlenky na to psaát sms... až dojde tak dá určo vědět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 21:35
- Nahlásit
Fifi
musim rict, ze oproti vcerejsku se Ag hrozne moc ulevilo, leky nastoupily hodne rychle. Rozjasnil se ji zrak, cupita si venku, somruje furt neco k zradlu...
jupííííí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 21:35
- Nahlásit
fotka pro Čaj a Birmu... tentokrát z Němec... ale kousek od Petrovic
zbytek fotek tady: http://www.drporkert.com/dogy/images/Night/0415/lu ckendorf/index.htm
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 21:52
- Nahlásit
Xerxová
foukal vítr ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 21:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky a úžasný skaliska
tadle mě taky rozesmála...
já by sem chtěl pochovat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 21:57
- Nahlásit
nesměj se mu - zrovna se otáčel a vyrážel vstříc dalšímu trysku... Na vodítku jsem ho měla jen tam, kde byly praskliny velmi hluboké... případně kde byli horolezci s batohy odloženými pod skalama - a Night je chtěl zkoumat...
Těch boudiček na spaní (se dvěma pryčnama) tam bylo hodně...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2015 22:00
- Nahlásit
Xerxová
nesměj se mu
já se mu vomlouvám ale já fakt musím
Těch boudiček na spaní (se dvěma pryčnama) tam bylo hodně...
tak jakmile bude mít čajda s Birmou prochozený ty čechy tak hned vědí kam můžou vyrazit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 00:20
- Nahlásit
cernej caj
help help
máma má v pc nějaký trojana, avg furt vyhazuje hlášku, ale zlikvidovat se to nedá, nějakej tip na program, co by to mohl odstrnait by nebyl?
jsem zkoušela nějakej antimalware, ale bloklo se to a co sem dohledala, nefunguje to pod xp, eset online scanner jsem taky zkoušela, ale před koncem to zmrzlo a bloklo to celej prohlížeč, takže taky prt
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 00:44 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Maya
šenská to je prosba skoro jak vedle s tim stekanim, ale protoze jsem geniální tak Ti poradím
nejdřív teda musís zjistit, o jaký vir, soubor či kýho čerta vlastně jde, to by neměl být problém, když vyskakuje ta hláška no a ž to zjistíš, tak koukneš sem:
http://forum.viry.cz/search.php?sid=69456b17bb02ae ef5bc1da32e4887020
zkusíš vyhledat jestli se tam o tom něco píše a podle toho se zařídíš, případně je tam poprosíš o pomoc případně odtama nebo z viry.cz vede spousta užitečných linků na různá místa internetu
nebo pokud se Ti tohle nechce tak pak zkusit toho exorcistu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 06:21
- Nahlásit
Fajka
jj tak ja nerikam, ze budou psat sms pred finishem, to jen byl muj takovej odhad. ono nez se cek nejak zmatori
birma psala pak, ze dosli, tak je dobra
Maya
napis jmeno toho malware z ty hlasky co vyskakuje - pokud to neumime odstranit, mozna na to existuje sofistikvanej remover. Pripadne bych si nasla soubor, na kterej to ukazuje a ten zkusila smazat, pripadne do safe modu (restart, mackat furt f8, ono vyskoci hlaska nastartovat normalne, v safemodu atd), a zkusit v safemodu oskenovat pc a tam to smazat taky
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 11:03
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Fajka Fifi
Mám radost, že se feňulkám daří líp.
Myslím si o sobě, že nejsem hysterická, hysterky nemám ráda.
Propadla jsem ale záchvatu před pár lety. když mi manžel volal, že naše mladší freťulka (6 let) má asi nějaký záchvat, že je strašně zvracela, je studená a nereaguje. Byla jsem zrovna na cestě k domovu. Naložili jsme jí, jeli k vetovi, kam jsem napřed zavolala. Ten bohužel zkonstatoval, že je nutné jet někam na kiïniku, dal jí nějakou posilující injekci. Kamarádka mi mezitím hledala v Plzni veta s dobrým vybavením a pohotovostní službou. Tam poskytlli nějakou první pomoc, nechali si jí tam a zkoumali všechno možný. Domů mi jí vrátili za 2 dny s tím, že je stabilizovaná a až se dá trochu dohromady, podívají se dovnitř, co je za problém. Asi za 14 dní ten "záchvat" zvracení přišel znovu a tak jsme jeli už rovnou na to prověřené pracoviště. Operovali jí a bohužel byl zjištěn neoperovatelný nádor na pravé nadledvince. Ven navrhl nechat Ájinku spát - neprobouzet ji. Do 2 měsíců odešla i naše starší (neuvěřitelných 11 let). Tam jsme se museli rozhodnout sami a vím, že to rozhodnutí bylo správné.
Ted s Eliškou se k případným zdravotním problémům snažím přistupovat v klidu, ale stejně si nejsem jistá, kdyby se někdy opakovalo to, co už jsme zažili jestli bych dokázala udržet nervy na uzdě.
cernej caj
Tak spálený ramena z výletu? U nás sice bylo příjemně, ale na vysvlíknutí to tedy rozhodně nebylo a ani sluníčko se moc nesnažilo.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 11:05
- Nahlásit
Xerxová
To jsou krásný fotky a ta "chovací" - ta je bezkonkurenční
Po obědě si půjdeme zase zapracovat na zpevnění koster - na zahradu - ještě je spousta věci, které se musí udělat
Hezký den všem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 12:44
- Nahlásit
Darenka
tak si uzij mic zahradku I dneska je u nas na triko az na foukaci pasaze, tam teda nic moc.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2015 13:21
- Nahlásit
Před vratama zastavilo auto
Vystoupil tatínek od Anetky, tak mu říkám "Michal je v hospodě"
"Ale ne, mě posílaj, abych se zeptal, jestli si Lucka může jít k nám hrát"
"ta je taky v hospodě"
|
zbrnd
Člen |