Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 16:09
- Nahlásit

Vyrážíme, mějte se famfárově

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 16:14
- Nahlásit

birma
dobre doraaaaz a uzij si to

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 16:14
- Nahlásit

Tak si tu jarní slunečnou procházečku užijte !

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 16:17
- Nahlásit

34!!!!!!!!!!!!!!!

uklidňuju se tu, protože mámu vezu za chvíli do nemocnice. Mám opravdu velkou radost, že mám takovou skvělou sestru jakou mám. Kde se koupí brokovnice?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 16:19
- Nahlásit

PetraK
uklidňuju se tu, protože mámu vezu za chvíli do nemocnice. Mám opravdu velkou radost, že mám takovou skvělou sestru jakou mám. Kde se koupí brokovnice

kecáš ...se rafly bo co ???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 16:27
- Nahlásit

PetraK
doufam, ze nic vaznyho

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:02
- Nahlásit

38 uff

PetraK
co maminka?

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:05 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit

PetraK

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:07
- Nahlásit

PetraK ufff -myslím na tě...

Night byl odpoledne na očkování a teď k večeru mu tam vyběhla pěkná boule... Nějaká lokální reakce... Ale nezdá se, že by mu to bralo chuť k jídlu či chuť k pohybu a blbostem

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:15
- Nahlásit

PetraK
tak snad nic vážného a je maminka v pořádku
Xerxová
Dorinovi se dělaj boule pokaždý, má to tak 14 dní a nezdá se, že by mu to nějak vadilo nebo ho to bolelo, asi na to bude Najtík taky trpět
taky máme teď v dubnu očkování, ale nechám to až na poslední chvíli kvůli tomu Kimovu kašli

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:19
- Nahlásit

Xerxová
byl odpoledne na očkování a teď k večeru mu tam vyběhla pěkná boule... Nějaká lokální reakce... Ale nezdá se, že by mu to bralo chuť k jídlu či chuť k pohybu a blbostem
naše vetka dycky radí když to oteče tak ledovat ledovat...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:20
- Nahlásit

Xerxová
Nám pomáhalo vždy hned po očkování chvilku masírovat místo vpichu, pak se mu boule nedělala.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:21
- Nahlásit

Fajka jsem zkusila ledovat... serval si hadr a vítězoslavně s ním trýskal bytem. Prý konečně dobrá hračka... tak jsem to vzdala... Je to pakůň

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:25
- Nahlásit

Xerxová
jsem zkusila ledovat... serval si hadr a vítězoslavně s ním trýskal bytem. Prý konečně dobrá hračka... tak jsem to vzdala... Je to pakůň

tak v tom případě si mokrej hadr musí dát na hlavu panička

včera jsme kolem páté večer jeli v Liberci kolem letiště a běhala tam černá doga s kopačákem, zařvu na čífa, STUJ Najtíkovic jsou tu ... a z pozakřoví vyšla nějaká pani blond mikádo...tak jsme usoudili že to asi Najtík není

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:38
- Nahlásit

Najtíkovic u letiště neee. A blond nejsem Šedivka jsem

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:43
- Nahlásit

Xerxová
A blond nejsem Šedivka jsem
vííím.... ale v tom případku má Najtík někde u letiště černýho dvojníka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:44
- Nahlásit

je to možné - ale neznám. Bezpečně vím o modráčkovi od muzea a hárlekýnovi z Chrastavy...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 20:48
- Nahlásit

no a pochopitelně nesmím zapomenout na Matýska z Vesce - ale ten je ještě mrňous (60 kilíček)

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 23:39
- Nahlásit

PetraK U nás máme PATNÁCTILETÝHO ZLAŤÁKA!!

nekééééééé

promiň, promiň : ale kdyby to byl jediný příznak stáří, tak to bude fajn, zas na druhou stranu.

hmmm
no kéž by teda byl jedinej!

Maya
a já myslela, že Kim to má po kastraci

ale asi jo...
mě trochu sejří, že ta kastrace vlastně byla naprt, páč cysta se udělala v našem případě spíš kvůli anomálnímu močovodu, což nesouvisí. ale tak co už...
jen ty fekálie, jen ty fekálie...
jako když mu řeknu, ať to nežere, poslechne pěkně, pro odměnku si přijde, jen kdyby nějak abstrahoval, když to vidí první
asi si koupím hovno v žertovných pomůckách...

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 23:40
- Nahlásit

PetraK
uklidňuju se tu, protože mámu vezu za chvíli do nemocnice. Mám opravdu velkou radost, že mám takovou skvělou sestru jakou mám. Kde se koupí brokovnice?

ta držím palce nejen Ag, ale i tvojí mamince...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 05:59
- Nahlásit

fifi
drzime ag palce, a myslim na vas

janiii
kkrasny pocasi, jak dlouho strevhu budete delat, 2-3 dny?

petrak
doufam ze je msminka v poradku

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 06:16
- Nahlásit

Dobré ranko,
ták včera bylo tak hezky, že jsme se ještě po procházce stavili na peróně na jedno . Buk tam měl kámošku "Anču" takovej bonsaj vipetík, stejný barvy jako Buk, slušelo jim to.
Pak jsem upekla to pštrosí křídlo, s mrkví, rajčatama, cibulí, česnekem a rozmarýnem a mňamka teda, Buk si sežral půlku syrového, ale bylo to na něj moc velký, dělal ksichty, tak jsem mu to musela ořezat, to je teda šelma .
fifi
moc na vás myslím, ať to dopadne co nejlépe

PetraK
chjo, to je blbý, že se čék nemůže spolehnout ani na rodinu, snad to není nic vážného

birma
ešče žiješ?

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 06:22
- Nahlásit

Čajdo, si měla problém s rožhavením kokos uhlíků jo? Tak tadyk a to se vyplatí http://www.svetdymek.cz/d-elektricky-zhavic-na-uhl iky-do-vodni-dymky-elephant-1000w.html

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 06:26
- Nahlásit

Tvl mi psala včera ségra na FB, že je v prdeli, že ručila nějaký kámošce před 16 ti lety a ta kráva když postavili barák, tak ho měli přepsat na nějaký státní fond rozvoje bydlení a neudělali to a ségře to přišlo jsou to dva roky, že je ještě pořád ručitel a že ona neplatí. Tak ségra to nějak tehdy prej zařídila, aby jí dali odklad no a včera zjistila, že jí exekutor zastavil účet....chjo

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 06:38
- Nahlásit

Zdravíčko všem
PetraK
doufám, že je maminka v pořádku a není to nic vážného. Dej vědět jak je na tom.
Fifi a Agi
Myslím na vás a držím všechno co mám!!!!
Denyk
Tak to s tou půjčkou, to je šleha. Doufám, že se ségře povede nějak rychle jednat a vyřešit ten průšvih. Před xxx lety chtěl po nás kamarád, abychom mu ručili. V té době jsme měli sami co dělat a odmítli jsme ho. To bylo naše štěstí. Půjčku chtěl na auto. Nějakého ručitele sehnal, auto koupil a do týdne bylo na maděru - na odpis.
Přeju všem hezký den a marodům hodně štěstí.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 06:39
- Nahlásit

Denyk achjo - tyhle věci se nesmí podcenit. Držím palce, ať natrefí na rozumné lidi a dá se s tím něco dělat...

Fifi holky, držte se - člověčí i psí...

PetraK myslím na tě...

doufám, že nezůstane dnešek jen u špatných zpráv...

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 06:44
- Nahlásit

Darenka
tak ségra by to dneska taky neudělala, prostě byla mladá a chtěla někomu pomoct. Njn uvidíme

Xerxová
už jste nějak mluvili doma o tom, kdy dovalíte?

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 07:07
- Nahlásit

denyk
ať zkusí nějakou bezplatnou poradnu. Nedávno v TV mluvili o bezplatných poradnách pro podobné případy. Určitě existuje něco podobného i na Slovensku.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 07:09
- Nahlásit

Darenka
díky, ona si určo poradí, navíc máme v rodině právníka, teda měli jsme, ale myslím, že v případě nutnosti by se na něj mohla obrátit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 07:30
- Nahlásit

denyk
jeheeee az nam zakazou to koureni v cajovnach tak se to bude hodit

tvl, jako rada bych tvoji segru litovala, ale rucit znamym dycky couha nejakou levotou tak chudak segra, no, doufam, ze se ji to nejak podari resit a nejak s tou kamoskou to domluvi, nebo s bankou, ale teda taky nic moc tohle resit

takovych zprav, jak kamaradovi necim rucim a pak a) nemam kamarada b) statisicovy dluhy, ktery musim splacet, pac to je nejednodussi cesta kdyz ten vul to na sebe dobrovolne veme, proc ho neodrbat, ze...

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání