Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 16:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová
nezlobím

tak to pak jo

Na maledivy nechci - tam je vedro...

naprosto souhlasím
co v takovým vedru dělat

Neb dogu ani do letadla standardně nenaložíš... (ani do zavazadlového prostoru - je už nadměrný náklad)

jojo, to je pravda, přemýšlím, jak by se to dělalo, kdyby se člověk stěhoval, všechny zvířata co jsem stěhovala měla normální rozměry.
stejnak nechápu, že v dnešní době to není řešitelný nějak jinak a zvířena se musí stresovat v přepravním prostoru, to je podle mě děsný

fuj hrubice tu byla, musela jsem to opravit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 16:21
- Nahlásit

pamatuji se, když Dáša vozila letadlem psy, tak Kazan plus odpovídající přepravka byla hraniční. Větší psi už se bez speciální žádosti prostě přepravit (v zavazadlovém prostoru) nedali. Cestování s dospělou dogou (plus obří přepravkou) je skoro jako převážet nosorožce (jen veterinární a celní předpisy jsou jednodušší)

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 16:30
- Nahlásit

Xerxová

no právě- normální rozměr typu vlčák, labroš znám. Dogu jsem nestěhovala, tak si to neumím představit. A musím říct, že zavazadlový prostor pro psy nesnášim - pochopitelně někdy nutnost je, ale říkám si, že v dnešní době už by mohly aerolinky vymyslet lepší řešení.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 17:29
- Nahlásit

PetraK
to on si rád ten tunel proběhne, přeběhne kladinu
Ale proběhnutí tunelu nebo přeběhnutí kladiny neni agility. Tam jde právě o tu spolupráci, o to že on se spoléhá na to, že mu řekneš, kam běžet, co dělat, visí na tobě očima a strašně CHCE, abys mu řekla....

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 19:25
- Nahlásit

a dneska další průlom nejenomže jsme mohli za barákem cvičát, i když chodili pár metrů od nás malí psi, viděli jsme o kousek dál i velký psy a taky nic. Ale hlavně! Hlavně jsem dneska poprvé mohla odměňovat hozenim tenisáku a Adam byl z toho úplně vydřenej

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 19:26
- Nahlásit

PetraK
já myslím, že ani jiný řešení v letadle než zavazadlový prostor vymyslet nejde, tak pokud se někdo stěhuje a je to jednorázovka, tak to beru, ale tahat takhle psa na dovolenou, byť i v kabině, což jsem taky zažila, to už je pro mě přes čáru, buď mám někoho, kdo se mi doma o psa těch pár dní postará a nebo nikam nejedu

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 19:27
- Nahlásit

birma
Adam bude na teniskáky? co mám zkušenost s borderama, tak mnohem víc milujou vomlácený skutečný teniskáky než ty psí, mě je kolegyně nosila po taškách z tenisu

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 19:31
- Nahlásit

Maya
bude na teniskáky?
doufám, že časem ho přesvědčim, že jiný míčky jsou lepčejší, zas si nemusí zrovna tenisákama brousit žuby, ale budu šťastná, když bude na jakoukoliv hračku

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 19:35
- Nahlásit

birma
zkus si sehnat ty vomlácený, na těch si nemá zuby na čem brousit, ty už jsou fakt hladký

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 19:38
- Nahlásit

fotečký z víkendu
bude mlska když už jsme se ráčili dostavit?

taky nějaký zadky Kim už má ostříhaný zadní nohy, víc jsem zatím nevzládla, vypadá jak debil, ale což

na všech fotkách když vyfotím Dorina, jak běží ke mě, má zvednutou stejnou packu, to je jak schválně

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 19:39
- Nahlásit

a jedna spešl pro kachnu

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 19:42
- Nahlásit

Maya
nemám nový (kupovala jsem je loni na jaře za 10,- jeden od nějakýho kočičího spolku), ale hladký nejsou
Parádní fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 19:50
- Nahlásit

birma
zkus se zeptat u nějakého tenisového kurtu, protože co říkala kolegyně, tak ty omlácený vyhazujou, tak by ti je určitě nechali zadara

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 20:03
- Nahlásit

a další akce na kterou nevyrazíme, neb to pořadatel dle mýho tak úplně nezvládnul charitativní pochod pro pejsky v nouzi s tim, že psi můžou bejt během celý doby na volno , přihlášenejch je už teď skoro 200 lidí... jak velká je asi šance, že tam nevznikne konflikt?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 20:11
- Nahlásit

Jsem vas prolitnula, drapalice.
birma
doufám, že časem ho přesvědčim, že jiný míčky jsou lepčejší, zas si nemusí zrovna tenisákama brousit žuby, ale budu šťastná, když bude na jakoukoliv hračku
Takovej tenisak vomlacenej, ten je nej. Klidne ti naky privezu na tabora. Zuby si na nich uz neobrousi, to maj jen ty novy. Kdysi jsem se teto problematice dukladne venovala.
pochod pro pejsky v nouzi s tim, že psi můžou bejt během celý doby na volno
Ja to chapu tak, ze si tim lidi mozna udelaj misto doma. A budou si moct vzit nejakyho v nouzi dalsiho. Tam by me nedostal nikdo ani parem volu.
Maya
Hezky fotos! Zaujala me ta kocka ala klokan na louce, mam uz asi stejnej uhel pohledu jak terosky.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 20:13
- Nahlásit

Fifi
Zuby si na nich uz neobrousi, to maj jen ty novy.
Fakt? Tak to je super v tom případě si vomlácený šetři pro holčičky, my jich máme asi deset a neztrácíme (zatim)
a to chapu tak, ze si tim lidi mozna udelaj misto doma. A budou si moct vzit nejakyho v nouzi dalsiho.
No tak nějak. Vůbec mě to nenapadlo, že by nebyli na vodítkách, dokud se na diskusi někdo nezeptal...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 20:26
- Nahlásit

ufff - hodinu a půl v lese. Chlapec vzorný. Za celou dobu jeden jediný běžec (nečekala jsem ho, kolem Heřmanic u Jablonného dávají ve všední den lišky dobrou noc) - psisko na volno ve stráni - ale místo na běžce se vrhnul na povel na mě. Ufff. Pochválen byl.
No a pak tedy děsně řádil v hlubokých bahnitých kalužích (po těžbě dřeva cesta byla neschůdná) a tahal ze dna klacky. Bohužel na povel "pojď si utřít tu hubu od bahna" poslechl, přišel, ale oklepal se... takže jsem tu hubu od bahna tím ručníčkem otřela... Sobě...
Pak krásně poběhal na sytě zelené trávě na hřišti, perfektně se dal navádět kde může lítat a kam nesmí (písky a greeny nee) - neb tam už nikdo nebyl - jen tady když uviděl páníka - tak jsem ho neodvolala. Nejdřív šel pozdravit a až pak si vzpomněl, že měl běžet trochu jiným směrem...
Páník spokojen, psisko spokojené, já pochopitelně taky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 20:35
- Nahlásit

birma
v tom případě si vomlácený šetři pro holčičky
Cubky to nebavi, maj jich tady dostatek. Ja zase posbiram tasky, dam mathee a kulale, u nich maj kratkou zivotnost. Perdele by radsi aportovaly zivocichy, Kremyl ma svy oblibeny dudu cinky piskaci odmala, kupodivu.
Xerxová
"pojď si utřít tu hubu od bahna" poslechl, přišel, ale oklepal se... takže jsem tu hubu od bahna tím ručníčkem otřela... Sobě...
Bud rada, ze nenosis bryle.
Páník spokojen, psisko spokojené, já pochopitelně taky...
To zni jako kvalitni prochazka.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 20:48
- Nahlásit

Fifi já tam jezdím ráda - nejen si zahrát, ale mají tam kozy, ovce, koně, poníky... taky hejno pávů, lamy... prostě zvěřinec veliký. Zvířectvo je velmi krotké a zvyklé na psy (psi tam můžou všude - dokonce zcela raritně i na hřiště, pokud se zvládá základní slušné chování a nejsou tam davy). Takže socializačka parádní.
Night byl fakt unavený, jak se vyřádil - dokonce sám lezl i do auta - snad poprvé v životě

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 21:30
- Nahlásit

Maya úžasné fotky. Taky mě zaujala kočka panáčkujíácí... ale kluci zírající na tebe jsou skvělí

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 21:48
- Nahlásit

Xerxová
to jste si super užili
le kluci zírající na tebe jsou skvělí
měla jsem v kapse raritku, tvrdej chleba pro králíky, neb piškoty došly

kočka je naše Týna, chodí s náma na louku, jsem ani nevěděla, že je na tý fotce, dokud jsem na ní nekoukla v pc

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 22:04
- Nahlásit

Rumštajn,
drásalice datlice nestíhala jsem vás bo jsme makali o stopejro. Dneska konečně odešla ta rychloakce tož jsme to termínově stihli, ted už to tam jen musí do 16. dovalit kuci vod Šenkra
Uf, jsme si pěkně mákli..ani vás dočítat nestíhám bo musím dodělávat resty...hlavně balíček pro Deníka , sem to nestíhala ale záftra to půjde 100% ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 22:25
- Nahlásit

Fajka
Dneska konečně odešla ta rychloakce tož jsme to termínově stihli
pasaci!
ted už to tam jen musí do 16. dovalit kuci vod Šenkra
To jiste taky zvladnou, ni?
Babofka s otlakem dobry a to dalsi tez cajk?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2015 22:32
- Nahlásit

Fifi
To jiste taky zvladnou, ni?
musej jináč je strašlivě pomluvíme

Babofka s otlakem dobry a to dalsi tez cajk?

otlak dobrý a ostatní jak dyby nebylo..krafka
lítá, skáče, jelito prohání jak dyby se nechumelilo..mě z ní jednou vomejou...

A co u vás? Nestíhám dočítat ty desítky stránek co tu stvořily tvořilky tak prosím o aktuální report jak se daří Agátce ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 05:53
- Nahlásit

birma
tak to je skvely, ze adanek vzal za odmenu tenisak

xerxova
bahno a huba - fakt sem se dost nasmala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 05:54
- Nahlásit

birma
tak to je skvely, ze adanek vzal za odmenu tenisak

xerxova
bahno a huba - fakt sem se dost nasmala

fajka
supr ze hotovo

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 06:22
- Nahlásit

Bré ranko,
dnes to vypadá na hezký den
Včera vzala kámoška Bukáče na procházkum páč denyky si bylo nechat udělat po 4 měsících nové nehty.
Zůstal u ní, pak jsme šli ešče jednou společně ven. To bylo vítáníčka, jako kdybychom se půl roku neviděli

Pak jsem dělala utopencůf salát, dala jsem tam dost pasty z čilli papriček, ale pořád se mi to nezdálo dost pálivý ...
Zítra totiž prijécha kámoš z Ústí na chalupu. Bue stavět ještě s dalšíma holubník. Když jsem se ho ptala, kdo mu jako bude krmit ty holuby přes týden, tak bez zaváhání odpověděl: "Přece ty, ne"

Maya
hezký fotky, hlavně ta první . Taky u nás mají jedni lidé "Dorina" mimochodem mají i vlčáka, který tehdy Bukíse pokousal do tlamy . Psiska nikdá nebyli venku...jen když zdrhli a to pak byla mela

Fajka
zahlásám té mojí kamarádce Irence, ať očekává balikos
A tak hlavně, že jste stihli zakázku

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 06:28
- Nahlásit

Jako krásná práce, obdivuju fantazii http://www.fler.cz/zbozi/pipi-6164803
a totok to by se čék i bál http://www.fler.cz/zbozi?id=1786613 src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/sham e.gif" border="0" alt="">

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 06:46
- Nahlásit

a já se dneska budu fláááákáááát Neb dovolenkuju. Má být teplo, tak bude mít psisko trvale všude dveře dokořán a může se válet venku (a žebrat u babičky a dědy poživatiny)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 06:52
- Nahlásit

denyk
"Přece ty, ne"

teda brrrrr to vejce bych potkat nechtela ale jako pravda ze fantaziea spracovani pekne, no... ale ta atletka ci co je fakt hezka

Maya
ta s kockou a dorinem je fakt ale srandovni

Xerxová
poraaaaadne si to uzijte, ja uz mam celou dovolenou rozplanovanou do mrte skoro

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání