Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:43
- Nahlásit

Maya

a co máš vybráno
?

slintám
http://www.kudrna.cz/zajezd/irsko-wales-a-severni- irsko.html

http://www.kudrna.cz/zajezd/skotsko-a-anglie-ostro v-skye-i-orkneje.html

tohle bych taky brala
http://www.kudrna.cz/zajezd/norsko-a-svedsko.html

no a až vyhraju sportku, tak je to jasný

http://www.kudrna.cz/zajezd/peru-a-bolivie-np-huas caran.html

Tak. Jdu se vrátit k práci, musím jít vydělat na květnový doplatky na vodu a topení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:45
- Nahlásit

Vero
pekny dovci teda, me by bylo lito mit jednu dovolenou za rok a zbytek roku trcet v praci

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:48
- Nahlásit

cernej caj
kam mas vybrano?

tak to ja bych zdechla strachem a vubec bych takhle do zahranici bez cestovky nejela teda

vybráno viz výš, ale ono to je fakt těžký finanční sci-fi, zatím se nedaří tvořit ani rezervy na veterináře...

my do zahraničí jezdili úplně zásadně bez cestovky, včetně třeba Izraele... ale tak bez chlapa bych to nedělala... i když objektivně vzato ten risk byl furt stejnej risk a že jich bylo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:51
- Nahlásit

Vero
jj uz sem se divala

alepodle me mas aspon ten pocit, ze kdyz neco, nejses na to sama, mas tam nekoho a ve dvou proste vetsi jistotu... navic samotna zenska je proste asi rizikovejsi nez par.

jestli bys nemela jit delat k ty kriise

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:51
- Nahlásit

cernej caj
me by bylo lito mit jednu dovolenou za rok
17 dní mi nevezme celou dovču, ale 13 dní, takže furt zbývá 12 dní dovči... a stejně si beru v létě volno dlouhý v kuse, protože já potřebuju odpočinek v kuse...
no a té Jižní Americe bych holt tu celoroční dovču ráda obětovala, ale to se mi stejně nikdy nepoštěstí... leda bych prodala byt

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:53
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Gůtn tág majne líbe Kindr,

tak vám musim říct, že jsem si včera připadala jak pan Herriott. Teda ne že by se ze mě stal veterinář , ale stejně jako on jsem v jednom dni zažila u jedné věci mínus a vzápětí velké významné plus. Jak jsem tu vyprávěla o své kolegyni, kdy to nejde, nejde a nepůjde. Tak včera odpoledne při lítačce v polích jsme zase potkali Džejms Bonda. A panička, která řešila přivolání a podobný problém jako má kolegyně, má k tomu naštěstí jiný přístup a když viděla jak nám to s Džejms Bondem jde- neb se nechal přivolat a vzorně s bandou zrzavou předsednul, pustila se do toho. Co jí úplně uchvátilo, že Bondík reagoval i na pamlsky, což jindy nedělá / a že to byly jen blbý grancle a piškůty/, chytila se hned, a Bondík taky. Je suprovej, dokonce jí zareagoval i v momentě, kdy chtěl Štajnidlu šlohnout balonek, vzorně přiběhl a jak jsem paničce poradila, dostal mnoogo, mnoogo odměn, páč to byl pro něj majstrštyk odcházeli svorně s tím, že pesan byl paničkou zcela uchvácenm nëmusela ho lovit, když odcházel od nás a psů, jako jindy. Moc hezky se na to koukalo. Jak málo někdy stačí změnit přístup a pes začne fungovat hezky. Paní pravila, že mám napsat knížku . Zrzavý huby si společně s Dřejmsem zařádili, kucí se honili, Bubi driblovala s Džejmsem a pak se k nám přidala ještě australanda a rozjel se mejdan. Tak to bylo takové milé odpoledne milé děti.

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:54
- Nahlásit

cernej caj
navic samotna zenska

tak jasně, samotná ženská bych dobrodrůžo nejela víc jak po republice, i to mělo někdy zajímavý situace , sama jedině s cestovkou...

jestli bys nemela jit delat k ty kriise

by mi jeblo

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:56
- Nahlásit

PetraK
Paní pravila, že mám napsat knížku

tak jestlipak se toho někdy dočkáme

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:59
- Nahlásit

Vero
zajímavý zájezdy, ale jak už jsem psala, busem bych to teda nedala, jako ta jižní Amerika je luxus, to bych jela taky hned, ale u mě delší dovolená jak dva tejdny nepřipadá v úvahu
PetraK
to je moc pěkný s tím Bondem
knížku napiš, já si jí taky koupím

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:59
- Nahlásit

nějak jsem z těch dovčí chytila KOPR
s takovou to dopadne bledě, budu mejt veřejný záchodky a bydlet v azylovým domě valím makat, děti.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:01
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zena/styl/366947-na-lamavost -nehtu-preslicka-na-akne-skorice-a-dalsi-vychytavk y-z-prirody.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:24
- Nahlásit

já vás nemám šanci dneska dočíst o co jsem přišla??

Vero

tak jestlipak se toho někdy dočkáme

knížku napiš, já si jí taky koupím

mi to nikdo nevydá. Takových knížek je. a pak já tyhle věci asineumím psát myslím - uvídíme zítra co řeknete na článek na objednávku na ZVířetníku s názvem Kdo si hraje nezlobí .

Maya
to je moc pěkný s tím Bondem

hrozně. Tam opravdu stačilo hrozně málo, paní to pobrala, byla z toho nadšená, pes taky. On je skvělej, žádnej smetáček, je to šíílenec aktivistickej, bláznivej, moc milej, konaktní, jen to prostě nasměrovat a půjde to. Tohle byla jen ukázka a i ta jim stačila, neměla jsem už moc času - bylo sedm večer od pěti jsme byli v polích a já huž musela dom. Ale když odcházeli, měla jsem hubu kolem celý hlavy. Já vím, že je to cizí pes a cizí paní, ale když se pak člověk se psem domluví, začnou opravdu komunikovat, hezky se na tu čučí .

Darenka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:25
- Nahlásit

PetraK
Paní pravila, že mám napsat knížku
a neříkáme my tady, že máš napsat knížku?
tak to vem z téhle stránky - byla jsi nadšená, jak se panička-bond girl chytla, nechala si poradit a jaký úžasný pocit z plodů své "práci" jsi z toho měla. To by mělo být to tvoje nakopnutí - ta motivace pro sepsání té knígy. Radostný pocit kolika lidičkám a jejich pejskům jsi pomohla
Půjdu si na tu knížku stoupnout do fronty!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:25
- Nahlásit

Vero
ale asi bys tam vydelala vic jak to tak vypada

ja ho mam uz od rana

PetraK
tak to je skvely s dzejmsem a panickou

knizku klidne napis

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:32
- Nahlásit

cernej caj
ale asi bys tam vydelala vic

nepamatuju kolik říkala...

ale já asi pohybuju teď v nějaké systémové chybě páč objektivně by mi mělo stačit i na to našetření, co mám... někde je černá díra...

btw sosám čaj z toho tvýho hrnku, dokonalej formát, až si říkám, nebude vám to všecko chybět, až postavíš kuchyň???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:33
- Nahlásit

PetraK
muzes vydat samonakladem nebo jen jako "e-knihu"

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:34
- Nahlásit

nebo jen jako "e-knihu"

jako pdf a volně šířit, když by ti šlo prostě o to udělat radost a poučení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:44
- Nahlásit

Vero
tak to taky muze byt cernou dirou

az postavim kuchyn, mam milion nadobi co sem pouzivala v blansku a ted je v krabicich - ale mam v praci oblibenej hrnek podobny konstrukce, nahore trychtyrovitej a jen tenka stena a miluju ho jenze tyhle by hnily v krabicich dalsich 5 let minimalne

jako pdf a volně šířit, když by ti šlo prostě o to udělat radost a poučení
anebo, no

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:52
- Nahlásit

cernej caj
enze tyhle by hnily v krabicich dalsich 5 let minimalne

tak u mě hrnky ani sklínky rozhodně nehnijou... to se točí a točí mezi stolem a myčkou, dokud to čas od času nerozfláknou vřeštící bestie (=kocourci) potažmo moje nešikovný ruce.

tak to taky muze byt cernou dirou

já už jsem na to přišla!
to je ta samá černá díra, ve které mizí vždycky jedna fusekle do páru... a tam mizí i relevantní část mojí výplaty, ze které by měl být fo´ták a dovči... myslíš že když se přestěhuju, tak se nepřestěhuje i ta díra?!

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:58
- Nahlásit

Vero
tu černou díru na prachy mám taky!!
taky občas nechápu kam zmizly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 11:59
- Nahlásit

Vero
tak videlas mou kuchyn mam vytazeny 2 velky hrnky a pijem s muzem z jednoho pac se mi k pc na stul 2 nevejdou

navic nemam mycku, tak nemusim cekat az ji naplnim, ze by mi ty 2 hrnky, 4 talire a jeden hrnec apanev nestacili

se ta dira muze klidne zvetsit az k novymu bydlisti

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:00
- Nahlásit

Vero
bych prodala byt
si taky občas říkám, ale za ten můj bych moc nedostala
Ale pěkný dovči máš naplánovaný

PetraK
Džejms Bondem jde- neb se nechal přivolat a vzorně s bandou zrzavou předsednul, pustila se do toho. Co jí úplně uchvátilo, že Bondík reagoval i na pamlsky, což jindy nedělá / a že to byly jen blbý grancle a piškůty/, chytila se hned, a Bondík taky
super, ti to pořád říkáme, že to prostě s nima umíš

věci asineumím psát myslím
moc blbá Mánička bez provázkůch

A vůbec, měla bych tě asik někdy navštívit, abys viděla toho mýho ...nechci psát blbounka, páč blbounek jsem spíš já...
Určo bys věděla, jak na něj
A Dostálovi jsem dala 500Kč na hoďku a to jsem měla ještě slevu

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:02
- Nahlásit

Zvláštní způsob jak se zbavit tchýně http://www.novinky.cz/koktejl/367052-muz-strilel-n a-pasovce-kulka-se-odrazila-od-krunyre-a-trefila-j eho-tchyni.html

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:06
- Nahlásit

cernej caj
se ta dira muze klidne zvetsit az k novymu bydlisti

tak to se mi ulevilo, že se nemusim stěhovat, že by to stejně nepomohlo

až jednou tu kuchyň postavíš a něco v ní i budeš chtít i dělat, možná po myčce taky zatoužíš, je to fakt supr věc, urychlení usnadnění. každovečerní mytí nádobí mě fakt příšerně štvalo a nebyl čas, tak jsem měla pořád špinavý nádobí... to odpadlo...

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:08
- Nahlásit

cernej caj

i když když se nad tím čék zamyslí, tak nemít vůbec kuchyň je úplně největší urychlení a usnadnění má to hodně co do sebe

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:10
- Nahlásit

slánka/pepřenka, to je pěkný

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:11
- Nahlásit

Vero
tak nemít vůbec kuchyň je úplně největší urychlení a usnadnění
no to je minimalismus dovedený k dokonalosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:19
- Nahlásit

Vero
my na mycku nemame udelanej odpad a privod, stejne... takze touzit muzu

Maya
tak to mam co dohaaaaanet

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:23
- Nahlásit

cernej caj
my na mycku nemame udelanej odpad a privod

to se dá dodělat. kdybys náhodou toužila

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:27
- Nahlásit

Maya
slánka/pepřenka, to je pěkný
to hraničí s týráním!!

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání