| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:16
- Nahlásit
cernej caj
z ceho to je? a proc irenko?
tvl tys neviděla Kuva hoši gutentag? Takovej kultovní film
birma
Už uschlý nechám prostě opadat v by
tak to by třá u mě nehro, páč ám v obýváku koberec hódně světlý.....kdysi byl téměř bílý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:25
- Nahlásit
denyk
ahaa tak pred 20ti lety mozna
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:28
- Nahlásit
cernej caj
ahaa tak pred 20ti lety mozna
tak jasný ale některý hlášky nikdy nezestárnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:30
- Nahlásit
denyk
sem to viděla jednou a teda nic s Irenkou si nepamatuju
ale mě ten film nějak extra nebral, tak si proto
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:32
- Nahlásit
denyk
páč ám v obýváku koberec hódně světlý.....kdysi byl téměř bílý
tak to zas nehrozí u mě, páč nemám ráda koberce od doby, co mám zvěřinec beru jen věci, co se daj pravidelně prát
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:33
- Nahlásit
Maya
a teda nic s Irenkou si nepamatuju
tak tos asi prospala páč Irenka je jedna z hlavních rolí
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:34
- Nahlásit
Holky
díky za rady s utíráním pacek
Ještě perlička. Darenka je těžkotonážník, navíc venkovní pes, tak na utírání pacek není zvyklá, ale držela jak jen mohla. Jen při utírání těch zadních jsem čekala jestli nepřepadne
Teď v jejím věku a při tom jak zřídka u nás v bytě je už jí učením asi nebudu zatěžovat To je výmluva, ani nevím, jak bych jí to učila
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:35
- Nahlásit
birma
páč nemám ráda koberce
já ho mám 20 let, njn od tý doby se mi vkus trochu změnil,
nicméně nemám prašule na to abych nechala udělat podlahu v obýváku, je totiž dost velkej
Jako myšlenky na rekonstukci bytu mě přepadaj hlavně v zimě, když ta trávím víc času, teď je jaro a zas mě to pustilo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:38
- Nahlásit
Darenka
v utírání pacek jsem byla opravdu důsledná (ne tak u ostatního, bohužel :rolleyes Takže Buk nevalí do obýváku, když příjdem z venku, stojí na chodbě a čeká, jestli mu řeknu můžeš jít (když je fakt sucho) a nebo počkej, utřu ti packy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:43
- Nahlásit
Adam nenávidí utírání tlapek. On teda obecně nenávidí utírání. Sice to přežije, ale je úplně vidět, jak se stáhne celej do sebe a jen doufá, že už to bude brzo za náma, takže minimalizuju co to jen jde...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:44
- Nahlásit
Maya
me taky nebral ale mozna proto ze mi bylo tak 10
Darenka
dobry teda nechat 20 minut polezet na starym rucniku, se trochu otre, opada a je to zbytek toho suchyho v poho vyluxujes kdyz z ni neco opadne
me ferina zas furt sedi takze utrit ty zadni jako boj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:47
- Nahlásit
birma
Kim nenávidí utírání pacek, ječí u toho jak siréna jako kdybych mu je řezala pilkou a nakonec jsem kdysi trochu ustoupila a utírám mu je vleže, to dává trochu líp
fakt nechápu, trénovali jsme to odmala, on se nechá, ale okomentovat patřičně to musí
četli jste? http://moneymag.cz/aktuality/4340-cesi-vytvorili-n ovy-stat-liberland-chcete-si-zazadat-o-obcanstvi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:48
- Nahlásit
birma
celej do sebe a jen doufá
jédytky maléj
Bukís všeobecně nemá rád sahání na packy, ale i drápky mu stříhám v poho, jen se tváří jak když ho mučím.
Takže nějaký takový dej packu u nás nehro, vadí mu to
cernej caj
me ferina zas furt sedi takze utrit ty zadni jako boj
jo borec si taky dycky sedá, tak já na něj stoupni si, no postav se s tím že se dotknu tý jeho zadní kejtičky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:49
- Nahlásit
Maya
ječí u toho jak siréna
fak ječí jooo ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:53
- Nahlásit
denyk
Bukís neumí ječet? špicové ječej moc hezky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 09:55
- Nahlásit
Maya
Kim nenávidí utírání pacek, ječí u toho jak siréna jako kdybych mu je řezala pilkou
To jsou hrdinové všicí teda
četli jste?
teď jsem k tomu něco zahlídla na FB, tak se chystám
denyk
Bukís všeobecně nemá rád sahání na packy, ale i drápky mu stříhám v poho, jen se tváří jak když ho mučím.
Takže nějaký takový dej packu u nás nehro, vadí mu to
Adam dává packy moc rád, ale musí je dát on a nesmí mu je nikdo držet. Jinak sahání, držení, stříhání, mytí nebo sušení ťapek z hloubi duše nenávidí.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:01
- Nahlásit
Maya
Bukís neumí ječet? špicové ječej moc hezky
né, jen občas spolu zpíváme - vyjeme
a nesmí mu je nikdo držet
nemá rád takový to omezování asi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:04
- Nahlásit
birma
tak holt asi neco sam jako pes proste nema rad, kdyz se naucil takovych veci a zvladl neuveritelny, tak si neduh muze nechat takovej malej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:22
- Nahlásit
cernej caj
kdyz se naucil takovych veci a zvladl neuveritelny, tak si neduh muze nechat takovej malej
Tak nějak dneska dokonce mi zpoza zad vyběhla běžkyně, kterou jsem fakt neviděla a Adam se na ní jen znuděně podíval. Pak jel okolo cyklista, kteréhho jsem taky neviděla a toho sice prodýchával, ale dobrý a to je mnohem mnohem důležitější, než utírání pacek
Maya
ještě k tomu daňovému ráji
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:23
- Nahlásit
birma
jj, ste skvela dvojka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:25
- Nahlásit
birma
to je mnohem mnohem důležitější, než utírání pacek
jste skvělá dvojka a dokázali jste už hodně moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:26
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Tak milé děti, představte si, že jsem si včera chovala takový malý, maliliilinkatý miminečko,důvěřivý, milý osmdesátikilíčkový miminečko Von je prostě boooooooooooožíííííííííí!!! Je hrozně ftipnej a kontaktní. Ftipný pro mě bylo, že mě když doma psi oňuchávaj obličej, je to trošku jiné, prostě vidíte ten čeníšek, když vám oňuchává hubu Najtidlo nevidíte nic, protože máte na hlavě kýbl! .Je obrovskej, obrovskej, nejobrovštější péf na celým světě. A milej a hodnej a roztomilej a já jsem prostě uchvácená
A abych dneska psékusům vynahradila včerejšek, dali jsme si ráno hodinovku. Při té příležitosti jsme se stačili asi šestsetkrát honit kolem hřiště, tisíckrát se pozabíjet, Bubi se krásně přetahovala, Rumíček se zabíjel s foxlicí a pak foxlice našla houno. Čímž mi dala příležitost po dlouhé době u houna i trénovati i když houno z větší části zlikvidovala. Byla jsem hrdobec, že oba se sami rozhodli, že ne-e, že jsem nemusela ani šeptem upozorňovat, že ne, že jsem mohla jen chválit. Bylo ráno krásně. Doufám, že to vydrží do odpoledne.
Jo a pozorte - ten včera zmiňovaný článek jest tu, tak můžete posoudit:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/jak-je-dulezite-h rat-si-se-psem-de4-/p_zviretnik.aspx?c=A150414_122 154_p_zviretnik_kosa
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:29
- Nahlásit
denyk
stojí na chodbě a čeká, jestli mu řeknu můžeš jít
Darenka si tak považuje, že může být na návštěvě, že taky čeká na vyzvání. To samé i u nich v baráčku. Je srandovní, jak se chová, když je vyzvaná, aby šla dál - jak je to ohromnej kolos, tak našlapuje zlehka a jde pomaličku, protože co kdyby si to pozvání někdo rozmyslel a poslal jí ven. Takže ze sebe dělá neviditelnou a neslyšitelnou. Je to zlatíčko. Bude nám moc smutno až nás jednou opustí.
cernej caj
dobry teda nechat 20 minut polezet na starym rucniku, se trochu otre, opada a je to
to bych možná v případě potřeby praktikovala u našeho psa. U Darenky, která je na návštěvě a chce si s námi užít každou minutu na to kašlu a raděj podlahu pak vytřu.
Maya
Darenka naštěstí neječí, ona je fakt vzorná návštěva. Nutno říct, že ani na zahradě moc neštěká. Jen když jede na kole nebo jde okolo veterinář. Toho úplně nenávidí po tom, co jí operoval bouli a ono se to nehojilo a nehojilo a nehojilo a museli jsme tam hodně často chodit na propichování a čištění znovu zaplněných boulí. Bylo to brutální.
|
birma
Člen |
- Nahlásit
PetraK
hezkej článek pani některý věci ne teda zcela použitelný pro všechny, ale jináč krásný
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
birma
jako daňová ráj vypadá zajímavě, ale už jsem četla diskuzi k tomu, že teoreticky právně je to v pořádku a kdyby náááhodou se někdo zvencul a ten jakobystát uznal, tak ti přihlášení můžou přijít o české občanství, bylo by to asi zajímavý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:32
- Nahlásit
birma
hezkej článek pani některý věci ne teda zcela použitelný pro všechny, ale jináč krásný
jj, představila jsem si špice, jak by se asi tvářil, kdybych si s ním chtěla hrát s klacíčkem
ale pěkný a každej si z toho může vybrat to svoje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:34
- Nahlásit
Xerxová
Petra odjížděla zcela oslizlá -
nene! Jsem byla jen na levém rameni odekorována řádem Velkého slintu výhoda mudlání černého psa? ani chlup!
Darenka
ratuluju k článku a děěěkuju. Už jsem si ho zkopírovala a uložila pro pozdější použití.
líbilo? jsem ráda, jestli bude sloužit jako inspirace.
ad packy -jak píše denyk- je to u holoprtky jednodušší. U dveří mám hadr, namočím vytřu, přpadně několikrát hadr vymáchám, aby měli packy max. čistí. psi jsou na pelech, kde oschnou., pokud jsou jak prase - putujou do vany, aby se umyl i podvozek. což se ráno většinou nestane - zatím, protože to se snažím pohybovat tam a takovým způsobem, aby byli relativně čistí, pro případ nouze mám kyblík od jogurtu a v něm packy oráchám a otřu suchým hadrem. SOusedi třeba neutírají kokřici vůbec - ostatně to jsem si všimla u hodně lidí. já bych to nedala, abych měla po bytě pražskou špínu. Na chalupě je to něco jinýho, to je jen čistá špína, ale pražskej humus ne-e.
denyk
fšecko nej ku svátku Irénko!
a tu máš dárek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:36
- Nahlásit
PetraK přeháníš - má jen 72 kilíček... Ráno ňuchal na židlích a koukal, kam že se mu ta osoba hrací a muchlací ztratila. Nenašel... tak šel hrát fotbal na zahradu. Prej taky dobrý - jen z toho nekáply "Petří piškůtky" - ty jsou prej VYNIKAJÍCÍ (už nejsou)
jsem ráda, že jsi ráno věnovala "siritečkům odloženým" hodně času a užila si napracovaný čas sportem
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:41
- Nahlásit
PetraK
Ten kelímek, to je dobrej nápad Díky za typ.
To je fajn, že se návštěva tak povedla A ještě ses i zaláskovala -Že by dostali Bubi se Štajníkem další přírůstek do rodiny - dogouška ?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2015 10:41
- Nahlásit
jinak i vykoupané tlapky v kýbli či vaně a utřené stejně na koberci (dlažbě, linu) otisky nechávají. Úplně to umýt nelze. Je to daň - pokud je někdo úplně stoprocentně pořádkumilovný, tak ať si psího kámoše raději rozmyslí.
|