| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 06:55
- Nahlásit
cernej caj
ale ta atletka ci co je fakt hezka
to je Pipi dlouhá punčocha, ale když se mrkneš třeba na totok
hustý
Xerxová
a já se dneska budu fláááákáááát
užijte si to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 06:56
- Nahlásit
denyk
sem si je prohlidla vsechny a je to fakt supr, to jo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:04
- Nahlásit
My vyrazíme za chvíli na trénink a pak jedu zas brigádničit. Ještě že jsou tam všichni tak v pohodě, že i ten trénink mi prošel
denyk
Ty jsou parádní
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:04
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Maya
parádní fotky
Fajka
gratuluju. Museli jste si tedy máknout. Jen si říkám, že tohle tempo se nedá držet donekonečna. Možná by to chtělo trošku zvolnit!
Denyk
buřtsalát zní velmi dobře a chutně
Birma
gratuluju k tenisákovohraní Četla jsem leckde, že se odměňuje pamlskama nebo hračkou. Ale když si to zkouším představit naživo, tak si říkám, jestli předáním hračky neovedu pejskovo mysl od dalšího cvičení? Já vím, jsou to dementní otázky....možná mi to docvakne až to budu mít naživo před očima
Xerxová
taky se chci flááááákat. Představila jsem si oklepávajícího Najtíka od bahna a představila sebe - s brýlema) na tvém místě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:09
- Nahlásit
cernej caj
Darenka
krásná práce, škoda jen, že k tomu nemá popisky, z jakého dřeva velikost postaviček atd.....
birma
My vyrazíme za chvíli na trénink
užijte si to já vyrážím na rehabku....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:12
- Nahlásit
Darenka kdo nezažil, špatně si představí. Kombinace tekutého smradlavého bahna s dozíma flusama je děsná
Z brýlí to lze dostat leda proudem teplé vody a pak leštit a leštit... V lese nevím nevím - kapesník by rozhodně nestačil
Fajka odpočiňte si alespoň vteřinku. Jste dobří. Hlavně že je co dělat Podrbej babču Fáju, že je dobře, když je jí dobře
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:13
- Nahlásit
Darenka
salát moc zdravej teda, buřty, cibule, hořčice, kečup, ocet, worchester, pepř, čilli ale jako docela chutné to je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:14
- Nahlásit
birma
tak to je skvely to asi ses rada za takovou brigadu
denyk
to sem si taky rikala, hlavne tu velikost... ale hadi kabat je supr
Xerxová
podle me uz dozi flusy sou hrozny, takze jeste hnedy a mazlavy
musis mit ty ochranny bryle co pak v bezpeci domova sundas
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:20
- Nahlásit
Darenka
když si to zkouším představit naživo, tak si říkám, jestli předáním hračky neovedu pejskovo mysl od dalšího cvičení?
Tak jsou cviky nebo situace, kdy je určitě lepší odměnit pamlskem - třeba klidové pozice, nebo když chceš udělat víc pokusů rychle za sebou, nebo třeba při shapingu.
Pak jsou situace, kdy je vhodnější hračka - výbušné cviky, třeba když chci u agi tah dopředu, tak je hozený balonek ve směru pohybu lepší, než když pes čeká až ho s pamlskem doběhnu, konec cvicení, kdy všechno přejde ve hru a pak nějak vyšumí do ztracena, uvolnění napětí mezi výcvikovými bloky....
Určitě jde cvičit jen na jedno nebo na druhé, ale kombinace je ideální i třeba z toho důvodu, že hračku na procházce nespotřebuješ (pokud ji neztratíš) a nemůže se ti tak stát, že nemáš čím odměnit něco, co za odměnu stojí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:21
- Nahlásit
cernej caj
to asi ses rada za takovou brigadu
Jj to fakt jsem je to nejpohodovější a zároveň nejlíp placená brigáda co mám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:34
- Nahlásit
birma
tak to je skvela kombinace doufam, ze ji budes mit delsi dobu teda
ja si na leto objednala novej spacak lehci, min teplej a ten co mam navic diky tomu podedi kamoska, ktera chce na leto neco teplyho doufam, ze nebudu litovat, ale asi je realny aby u nas v lete bylo v noci 15+ stupnu, ze jo
jak si adamka naucila, aby ty hracky bral?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:35
- Nahlásit
Čaj svatá Anna chladna z rána - a to je v červenci Nejsou výjimečné ranní teploty hluboko pod deseti stupni a pak už to lepší nebývá...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:40
- Nahlásit
Xerxová
tak zalezi i na lokalite, no ale si myslim, ze kdyz si clovek omrkne predpoved 2 dny predem tak by uplne vykyvy byt nemuseli - prave sem si koupila spacak, kterej byl fajn ale jeste mi dole ke spokojenosti chybelo tak 5 stupnu, tak sem si koupila mirne teplejsi, takze mam dva skoro stejny a to je trochu nevyuzitelny, no. Kdyby birma nemela skorem dva metry, mohla moje luxusni peri podedit ona
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:44
- Nahlásit
birma
jj díky za vysvětlení, zdá se, že takto jsem schopná pochopit to dokonce i já . Dobře jsi to podala
Xerxová
no právě jsem si to čištění brýlí představila v tom lese
Ale taky bych to přežila - bez brýlí. Na dálku nenosím brýle dlouho a vidím i bez nich (ale hůř). No a číst v přírodě taky nemusím
Denyk
recept vypadá dobře. Ty tekuté přísady svařuješ?
Černej čaj
ještě že máte tý dovolený 25 dní, ale neškodilo by ještě víc, co
My taky jsme taky měli 25, ale od letoška nám 5 dní sebrali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 07:50
- Nahlásit
Darenka
tak to ja bych teda bez bryli fakt nemohla neumim bez nich chodit vubec ani doma, ani venku - leda tak jeste po ranu do koupelny ale to je tak maximum
tak to mi je lito, ze vam sebrali ja su moc rada, ze nemame narizenych 14dni v lete, tyden v zime a k tomu jako 5dnu dle uvazeni... to by pro me bylo asi peklo, hlavne tech 14dni v kuse, brrr....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:00
- Nahlásit
já 14 dní v kuse mívám. Jezdíme na naše oblíbené "poznávačky" většinou odjezd v pátek na noc, návrat v noci ze soboty na neděli... No a protože se ráda vracím "do čistého", tak si beru dovolenou už před dovolenou - v klidu zabalím, posekám zahradu, uklidím, všechno dožehlím... prostě dorazím resty. Pepa kolem dovolené má hodně práce, tak dělám vše pro to, abychom odjeli v klídku.
No a letos plánujeme cestu dvoutýdenní - tudíž si budu brát skoro tři týdny v kuse. Ale až v záříííí. A jela bych hned - těším se. Tak snad vše klapne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:08
- Nahlásit
Xerxová
tak ono zas pokud mas 40 dni, tak tech 14 kdyz si vemes, porad ti hodne dovci zbyde. Me by zadna nezbyla, nesnasim vedro a navic bych nekam na 14dni mohla jet leda sama, a to by pro me byl spis trest nez odpocinek.
ja bych ani nevedela, kam mam na 14dni jet a fakt bych se asi nudila uz.
drzim palce, at to vsechno klapne a dovolene se za chvili dockate
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:15
- Nahlásit
cernej caj
U nás je to naštěstí v čerpání dovolené benevolentní a zatím si každý dovolenou bere v jaké délce i v jakém termínu chce.
Mít nařízenou dovolenou a chytit počasí na prd, to by mě dostalo
Ob rok jsme jezdili k moři tak jsem si brala cca 10 dní dovolené. Když nikam nejedeme, beru si většinou týden (jsme na chatce) nebo vybírám po dnech - většinou to spojuju s víkendem.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:20
- Nahlásit
To já vím, kam jet na 14 dní. Takové Skotsko, Anglie, jižní Itálie... všechno se psem, autem a s vlastním plánem cesty máme za sebou. Tuzemské (a blízké zahraniční) dovolené jdou zvládnout na týden...
Letos budeme jezdit po vnitrozemí Španělska. Andalusie, Kastilie... Kombinace historie, přírody a odpočinku (psychického hodně, fyzického málo). Na týden by to nešlo - to bychom dojeli tam a hned bychom se vraceli... Dvě noci strávíme i ve Francii (jednu tam a druhou zpátky). Po večerech si ladím program... tudíž jsem namlsaná.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:27
- Nahlásit
Xerxová
teda bahnitý flusy mít na xichtě, to jsem se úplně oklepala mě úplně stačí, když chlupláč oklepe vodu
u nás naštěstí taky dovolený tejden navíc máme a nařízená není, ale já si v létě dva tejdny beru i když jsem doma, a tejden na vánoce taky, si alespoň odpočinu, bez toho bych chcípla, ale pravda je, že ve věku čajdy by mi to taky asi nechybělo
cernej caj
tak pc mámy při zapnutí vyhazuje nějakou hlášku, ne virovou, ale že nejde něco spustit nebo něco takovýho, asi se tam něco smázlo, ale když se to odklikne, tak to zmizí a pc normálka funguje, tak nevím a asi to radši nechám bejt
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:28
- Nahlásit
Xerxová
Tak to budete mít krásnou dovolenou. Všechno jsou to krásná místa. Máte obrovskou výhodu, že se takhle dokážete pustit s autem. To u nás bohužel nehrozí. Ani já ani muž nejsme dobří řidiči natož pak navigátoři
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:30
- Nahlásit
Xerxová
což to já bych taky věděla kam jet a klidně i s cestovkou, ale není nikdo, kdo by jel se mnou, protože je to moc drahý nebo moc daleko a nebo nezajímavý atd. atd.
tož ze mě cestovatel nebude ani na starý kolena
ale v mládí jsem se dokodrcala busem až do Marseille a to už je co říct
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:32
- Nahlásit
Xerxová
jasný, takováhle dovča prostě nejde moc ukrátit a byla by to i škoda. To si moc uziteje
Darenka
tojo, taky su ráda, že to tu máme celkem svobodný. Kamarádka co dělá na lince to má jak sem psala. 14dní v léte, týden v zimě, navíc termín platí pro celou halu stejně a pár dní bokem...
Maya
takze se mam na co tesit, jo, 10 let a uz budu dovcu portrebovat na odpocinek a ne na trajdani
nemuzes mi poslat screenshot?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:32
- Nahlásit
Xerxová
tam odsuď jsem viděla loni fotky od kolegyně, měli tam přes léto dceru ve škole, tak tam byli taky docelo dlouho a kráása
a kdysi fotky z Alhambry u souseda, co tam byl několik let pracovně a vyprávěl, jak je těžký se do Alhambry dostat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:34
- Nahlásit
Maya
hele tak pristi rok, kdybys chtela to norsko, muzes jet s nama, jestli to teda vyjde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:36
- Nahlásit
cernej caj
nemuzes mi poslat screenshot?
no jedině večer, snad si vzpomenu
dneska mám nějak vygumováno, jsem si zapomněla i mobil doma v nabíječce
takze se mam na co tesit, jo, 10 let a uz budu dovcu portrebovat na odpocinek a ne na trajdani
no nevím jak to maj ostatní, ale v tomhle směru už to u mě po tý 40 jde fakt z kopce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:40
- Nahlásit
cernej caj
hele tak pristi rok, kdybys chtela to norsko, muzes jet s nama, jestli to teda vyjde
předpokládám, že to nebude letadlo a hotel a píšu jakej u jsem lazar na odpočinek
ale si mi připomněla, vyprávěl kolega na anglině, co tam byl letos, jak tam lezli na nejvyšší horu Norska, je to někde na jihu, přes 2 tisíce m, jak bylo krásně celou cestu, parádní výlet a když se vyhrabali někam nahoru, mlha, že by se dala krájet, jako k nasrání
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:41
- Nahlásit
Maya V alhambře jsem byla. Stačilo jet mimo sezónu (byl květen) a dorazit tam ráno (to cestovky nestihnou navézt tůristy z hotelů na pobřeží). Já se kochala uvnitř a Pepa s Xerdou chodili kolem . Letos to bude obráceně... Já to vzdám a Pepa se švagrovkou a švárou půjdou na prohlídku. Letos asi pro jistotu pořídíme časovku vstupenku. Budeme mít první ubytování docela blízko (kousek od Málagy), takže Granada nelze minout.
Namlsala nás cesta pro Nighta. Ze Španěl jsme znali jen kus Andalusie (a cestu tam podle pobřeží - hotel vedle hotelu děsběs). To vnitrozemí před rokem byl pro nás nezvyk - náhorní planiny nehostinné (kolem 900 metrů n.m.) , staré hrady, gotika všude kam se podíváš, kroužící orli... malé osídlení... Slíbili jsme si, že se tam vrátíme. Takže Night pojede vlastně tak trošku domů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:48
- Nahlásit
Maya
tak ja mam pocit, ze i ted uz regeneruju pomalejc.
a taky lituju, ze sem nezacala s nejakym sportem aspon pred 10ti lety pac su na tancovani desne ztuhla, nepruzna a neohebna... vcera nas bylo malo a maji takovy zahranny mekky molitany na zem, tak sme zkouseli a jak se clovek min boji, spis se mu podari neco zkusit - tohle a narocnejsi varianta skrcit i tu natazenou nohu a chytit ji tou natazenou rukou takze se vic zamotat "do kulicky" tak sem skrcila nohu a zkusila ji rukou nahmatat - nic. Lektorka rikala, ze to je tezky ji nahmatat a ze mi pomuze a tak mi vytahla tu ruku k ty noze, az sem zacala rvat "ne-e, e-e, eeeeee" tak se tam holky smaly tem mym zvukum ale prej casem povoli kazdej, jen to proste trva dyl nez v 15ti. Samozrejme sem se k ty noze nedostala A teda tahle lektorka se mi libi, pomuze trochu tam kde to de, umi dobre vysvetlit. To novy studio se mi libi o neco vic nez to stary diky ty lektorce asi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:49
- Nahlásit
Xerxová
to zni fakt pohadkove
Maya
letadlem nevim no krz cenu, ale spat jako ve stanu na karimatce tyden fakt nehodlam
|