Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:49
- Nahlásit

Xerxová
Pojedete Najta ukázat chovateli?
Kolegyně právě taky byla někde ve vnitrozemí za tou dcerou, takový nějaký malý město, středověký úzký uličky, hradby a tak, jako na fotkách paráda.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 08:51
- Nahlásit

cernej caj
letadla ty nízkonákladovky se daj sehnat i levně, ale chce to prej koupit dost dopředu a někdy v tejdnu, ne na víkend, paní od nás lítá za dcerou do Anglie a má to už tak vychytaný, že koupí zpáteční letenku i za patnáct stovek, to už je podle mě levnější než bus

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:00
- Nahlásit

Maya
levnejsi mozna, jenze pokud to mas zajezd, tak vetsinou je v cene doprava a letadlem to je proste drazsi a nizkonakladovkou po vlastni ose, brrr. ja fakt nejsu clovek do letadla, navic uz si nekdy letela nizkonakladovkou? to je v autobuse asi 3x vic mista na nohy a to rika nekdo, kdo je mrnavej a v nizkonakladovce strejchal kolenama o sedadlo pred sebou, pro koleno smrt pac ho uz ani nenatahnes do ulicky kdyz tam zadnou nemas

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:07
- Nahlásit

Darenka
nesvařuju, leju to tam za studena, já ho teď dělala poprvé, kamarádi mi ho přivezli na narozky, já našla recept na netu

co se týče dovči, ani nemluvím, našich nařízených 10 dní v létě a přesně, nesnáším vedro

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:08
- Nahlásit

cernej caj
je v autobuse asi 3x vic mista na nohy a to rika nekdo, kdo je mrnavej a v nizkonakladovce strejchal kolenama o sedadlo pred sebou
kam bych dala nohy?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:09
- Nahlásit

Čaj v normálním letadle (mimo drahé letenky lepších tříd) si taky nohy nenatáhneš. A letíš chvilku. Norsko je drahá země - ale zase po vlastní ose s levnou letenkou to lze. Ale pokud jste na takovéto cestě bezautoví, tak buď to chce mít dobře zorganizované a mít sehnaná spojení, jízdní řády, ubytování... a nebo opravdu nějakou cestovku.
Někdo mi říkal, že si najde cestování v zahraničí s místní cestovkou (takové ty pro důchodce po památkách a krásách) a zaplatí si levnou letenku a vyjde ho to podstatně levněji... než tady zařizované zájezdy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:21
- Nahlásit

denyk
no prave, v nizkonakladovce asi za krk toho pred tebou

Xerxová
nejde mi o nejaky natazeni - ale pro me je nejbolestivejsi mit koleno v pravym uhlu a min, pac se mi tam nejak skripe ta ceska s poskozenou chrupavkou a boli me z hodiny sezeni bez moznosti natahnout nohu to koleno asi 20x vic nez po longu, tzn. jedna letadlova cesta do dvou hodin a tyden nemuzu bolesti chodit

v buse vetsinou dycky nemas problem s mistem v ulicce kam se aspon trochu da noha natahovat.

jenze v nizkonakladovce wizair sem jednou letela sem mela kolena narvany v sedacce pred sebou...

jinak to je zajimavej napad

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:21
- Nahlásit

cernej caj
nízkonákladovkou jsem teda neletěla, ale ta známá je velká asi jako já a ještě širší a nestěžuje si a do Anglie doletí, tak nevím
ale letěla jsem cestovkovejma charterama a jak píše Xerxová, namáčknutá si tam taky pěkně, ale ty dvě hoďky se to dá vydržet, 3 hoďky do Turecka už pro mě teda byly na hraně
ale jinak jo, s cestovkou letecky jsou podstatně dražší zájezdy
já teď viděla super zájezd Tallin-Helsinki-Petrohrad, tam a zpátky letecky a cena byla taky výživná, ale musí to být paráda a teda podle mě lepší furt lepší si připlatit a ten zájezd si užít na místě než tam dojet po dvou dnech utahaná a rozlámaná busem a pak čekat, že si budu nějak užívat památky
jako proto se mnou nikdo nechce jet

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:24
- Nahlásit

cernej caj
no jo, ty to koleno, ale to podle mě budeš mít v letadle problém vždycky, i když ulička je, tak tam choděj letušky s vozejkama, takže natáhnout si tam nohu stejně nehrozí

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:29
- Nahlásit

cernej caj
v nizkonakladovce asi za krk toho pred tebou
noooooooo kolikrát v buse do Chorvatska, to byly pózy
Než byla dálnice jezdili jsme i 22hodin

Hele, si kupuješ spacáky pro děti?

Maya
tak tam choděj letušky s vozejkama
tak čajda nasedne na vozejk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:33
- Nahlásit

Maya
nojo tak nekam do petrohradu busem je asi des ale kdyz se nekde jede pres noc kde prospis tak to pude si myslim i tim busem snesitelne.

denyk
jj, skoro detsky

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:35
- Nahlásit

denyk
ne, čajda si musí přišetřit a koupit si letenku do první třídy

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:37
- Nahlásit

cernej caj
ne to se právě letělo do Tallinu a až pak busem a do Helsinek trajektem, tam už je to pak kousek, ježíš busem vodsaď do Petrohradu bych nejela ani omylem
právě proto to taky bylo drahý

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:39 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Maya
cernej caj
skoro detsky
musí přišetřit a koupit si letenku do první třídy
nestačila by teda letenka pro kindervejce?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:41
- Nahlásit

denyk
nestačila by teda letenka pro kindervejce
jako že by seděla někomu na klíně?

cernej caj
http://www.sdovolena.cz/detail-zajezdu/finsko/pokl ady-finskeho-zalivu/327666#

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
tak ono zalezi jak co - busem do anglie to bude stejny jak nizkonakladovkou cenove, ale do kyjeva sme taky leteli letadlem z katowitz, pac to vyslo cenove skoro stejne ale misto 24h ve student agency to bylo na cca 10 hodin i s cekanim na letisti...

se obavam ze bych musela prodat dum

ale prihodim jednu vzpominkovou klasiku a su fakt rada, ze sem to jeste stihla

denyk
se obavam, ze neukecam ze mi je max 14nebo kolik

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:48
- Nahlásit

cernej caj
pěkná fotka, teď už se tam nikdo moc nepodívá, to je fakt

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:48
- Nahlásit

Maya
by seděla někomu na klíně?
muheheee no by třeba nějak chlapík byl taky rád

cernej caj
ze mi je max 14nebo kolik
no hele, dyť jsem vám psala, co se nám stalo v létě, když jsme byli ve Velemíně, kámošce nechtěla bab dát malý pivko, prý ať ukáže občanku a to je jí 35 let

ale prihodim jednu vzpominkovou klasiku a su fakt rada
fuj to je depka

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:58
- Nahlásit

cernej caj
levnější varianta, ale mě by prostě odrovnala ta cesta busem už jen tam a pak busem až do Tampere!!! to bych fakt chcípla
http://www.sdovolena.cz/detail-zajezdu/finsko/fins ko-a-estonsko/327743#

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 09:59
- Nahlásit

jojo - mojí ségře taky víno nenalili... a to v té době byla matka od dvou dětí (a pořizovala si je až po vejšce) asi taky pětatřicet tenkrát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:01
- Nahlásit

denyk
prý ať ukáže občanku

tam byla depka vsechno, ale hrozne zajimavy pro me, su rada, ze se mi to podarilo

Maya
tak jasny, ze sou asi lokality, kam se to letadlem vyplati. ale uprimne litat treba letadlem do chorvatska by me asi nenapadlo, to tech 8h pres noc je pro memensi zlo

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:05
- Nahlásit

cernej caj
no znám lidi, co do Splitu lítali, ale tam už je to o dost dál než na Istrii, ale kratší vzdálenosti se podle už nevyplatí ani časově
Xerxová
tak víno nenalejou, ale zase to potěší

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:10
- Nahlásit

Xerxová

asi taky pětatřicet tenkrát
kdy se chystáte na Tomášov juknout?

cernej caj
tam byla depka vsechno, ale hrozne zajimavy pro me, su
jo to chápu, že zajímavý, já raději východ slunce

chorvatska by me asi nenapadlo, to tech 8h pres noc
jak odkud

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:15
- Nahlásit

denyko víkendu se domluvíme s Pepou, pak ti dáme vědět a někdy koncem dubna či začátkem května bychom se tam o víkendu zastavili domluvit. Jestli do toho nikomu nic nevleze...

Já se flákááám - vařím, peču, peru... a mezi tím se tady vykecávám. A taky už jsem byla dvakrát bojovat na zahradě o míč...

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:22
- Nahlásit

Xerxová
oki, já jen že prví víkend květnový tady máme párty na rybárně s hobitama a ten druhý jedu do Nedvězího a Cerekvice, jak jsme to o Velikonocách zrušili.
Každopádně bych dala pánovi vědět, že se stavíte a kdyby to nevyšlo teď tak bych se za váma přišla na chvíli juknout až tam budete na dovče

dvakrát bojovat na zahradě o míč...
a kdo vyhrál?

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:33
- Nahlásit

vy jste tady zlý! s dovolenejma!

já mám vybráno a šetřit na to budu těch 20 táců asi tak 5 let

jinak do Černé Hory jsme kdysi s mužem cestovali tak, že letecky do Chorvatska (už nevim kam) a odtama pochod pěšky přes hranice na černohorskej vlak, vycházelo to levně a dobrodrůžo to bylo taky. příští rok jsme jeli zas do Černé Hory, ale pro změnu úplně celý vlakem před Budapešť a Bělehrad a bylo to dobrodrůžo ještě o kus větší, s lidma jak spí ve vlaku na zemi na každým volným místě a tak...

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:34
- Nahlásit

Fifi

jak Ag? nestíhám dočítat

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:37
- Nahlásit

cernej caj
se obavam ze bych musela prodat dum

vybrala sis dovču za milijon?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:38
- Nahlásit

Vero
a co máš vybráno?
Ag myslím setrvalý stav praštěnosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2015 10:39
- Nahlásit

Vero
kam mas vybrano?

tak to ja bych zdechla strachem a vubec bych takhle do zahranici bez cestovky nejela teda

myslela sem k ty prvni tride letecky

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání