| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:29
- Nahlásit
cernej caj
se nevymlouvej, myčku vedle dřezu a zapojit na to, si snad myslíš, že v naší sto let starý kuchyni byl extra přívod a odpad na myčku?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:29
- Nahlásit
PetraK
Paní pravila, že mám napsat knížku
Pozdě, to jsi měla psát v době, kdy jsi ještě byla normální .
Tak já zas běžím ))
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:30
- Nahlásit
zbrnd
to hraničí s týráním!!
máš na myslí týrání estetického vkusu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:36
- Nahlásit
Maya
Vero
tak nemít vůbec kuchyň je úplně největší urychlení a usnadnění
no to je minimalismus dovedený k dokonalosti
zbrnd
to hraničí s týráním!!
každej má jinej fkus!
Darenka
Půjdu si na tu knížku stoupnout do fronty!
dyk to nikdo nevydá, řekli mi tehdá, že knížek o zvířatech je už hodně.
cernej caj
muzes vydat samonakladem nebo jen jako "e-knihu
já jsem tehdá nějak se demotivovala, když mi to napsali, pan Neff mě sice psal, že dobrý, ať píšu, ale jak říkám, odpověď z vydavatelství byla takováhle.
A já se přiznám, že vlastně nevím, jak bych tyhle věci o výchově, soužití a tak psala??? navíc píšu hrozně zamotaně, což v příběhu nevadí, ale když by se měl někdo podle něčeho řídit.......... chce to psát jasně a stručně a ne popsat čtyri odstavce a nehnout se z místa .
Já jsem schopná psát články, ale neumím se navíc postarat o to, aby z toho bylo něco dál. Na to jsem dost líná totiž. A neambicijouzní.
Díru, černou díru - na ponožky a prachy mám taky. Prachy kapek filtruje Brtnik, neb já se nestarám, ale i tak mi přijde že to hrozně mizí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:37
- Nahlásit
zbrnd
Pozdě, to jsi měla psát v době, kdy jsi ještě byla normální .
jako ešče než sem se narodila??? D
Tak já zas běžím ))
a přidej dost do kroku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:41
- Nahlásit
Adam byl na tréninku úúúplně vzornej a nejvzornější a šprt obrovitánskej
cernej caj
to je skvela kombinace doufam, ze ji budes mit delsi dobu teda
to já taky jen všechno záleží na nemocech v rodině paní sekretářky, kterou zaskakuju. A ta je zas moc milá, tak jí nemůžu přát, aby byla furt chorá ona nebo děti...
jak si adamka naucila, aby ty hracky bral?
úplně na začátku jsem to normálně odklikávala a prokrmovala a jak tomu začal přicházet na chuť, tak už jenom chválím a hecuju (i když přinesení tenisáku pořád většinou odměním i pamlskem. Ale tak on je typ, u kterýho bylo od začátku jasný, že to v něm někde je, jen hluboko zasutý...
A teda tahle lektorka se mi libi, pomuze trochu tam kde to de, umi dobre vysvetlit. To novy studio se mi libi o neco vic nez to stary diky ty lektorce as
To je moc dobře dobrej lektor je základ ať jde o cokoliv
Darenka
takto jsem schopná pochopit to dokonce i já . Dobře jsi to podala
to jsem ráda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:41
- Nahlásit
PetraK kdo jiný by mohl mít doma černou díru... Ve tvým šatníku se schová. Růžová... růžová by se neschovala
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:43
- Nahlásit
PetraK
Já jsem schopná psát články, ale neumím se navíc postarat o to, aby z toho bylo něco dál. Na to jsem dost líná totiž. A neambicijouzní.
paní, existujou něco jako lidi přímo s profesí spočívající v pomoci s takovejma věcma jako redaktorské úpravy a tak dál
a s vydáním existujou taky granty, nebo hithit, nebo se jinak vnutíš, když je knížka hotová, než dokud není... případně může napřed vycházet časopisecky...
jde jen o to ji CHTÍT napsat, ... to je jediný v čem si musíš poradit sama
a svoje psaní nepodceňuj...
Maya
se nevymlouvej, myčku vedle dřezu a zapojit na to
tak i my...
ale tak u kafe to je hudba budoucnosti, to se řeší až jako třesničky na dortu...
a ted je navíc ve šťastné fázi minimalistické dokonalosti, kdy se nemusí srát s kuchyní...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:44
- Nahlásit
PetraK
jako ešče než sem se narodila???
než jsi spolkla prvni bachovku a netyrala psi kostmi
a přidej dost do kroku
nastesti jsem hodne daleko a navic v ukrytu
divala jsi se na tu polemiku o homeopatikach, co jsem Ti tu linkoval?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:47
- Nahlásit
PetraK
dnes je jiná doba .... normálně piš blog s těma článkama a doplňuj to fotkama svejch králíků, případně Brtníkovic hada, sdílej to na sociálních sítích a ufidíš, že z Tebe bude nakonec celebryta a modelka a největší kynoložka či cokoliv si budeš přát. Musíš prostě jen zaujmout.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:47
- Nahlásit
Xerxová
kdo jiný by mohl mít doma černou díru... Ve tvým šatníku se schová. Růžová... růžová by se neschovala
tak u Xerxů maj taky jednu...ta dyž otevře papulu tak to do ní musí padat a padat... jako jídlo myslim teda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 12:48
- Nahlásit
Xerxová
Někdo mi říkal, že si najde cestování v zahraničí s místní cestovkou (takové ty pro důchodce po památkách a krásách) a zaplatí si levnou letenku a vyjde ho to podstatně levněji... než tady zařizované zájezdy
Tyjo to je bezva tip! Děkuju!
denyk
kolikrát v buse do Chorvatska, to byly pózy
Než byla dálnice jezdili jsme i 22hodin
hele my takhle hodně jezdili na gymplu se školou - busem do Švédska, Anglie, Švýcarska a jediná vychytaná možnost pro někoho jako jsme my dvě, je se na noc natáhnout v uličce a vyspat se tam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 13:00
- Nahlásit
Fajka no Xerda za mlada i ty ponožky žral... A vracel je druhý den přebarvené (kyselé prostředí dělá s textilníma barvama zázraky). Takže černá díra fusekložravá (byť žíhaný, papula je černá) u nás před pár lety pobývala. Naštěstí z toho vyrostl... bylo to o strach.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 13:23
- Nahlásit
birma
tak jasny, no tak clovek by brigadu chtel ale zas ne na ukor nekoho jinyho... tak snad jeste nejakou dobu ji mit budes
Xerxová
to se nedivim, viz tinta a spodary...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 13:29
- Nahlásit
cernej caj
tak snad jeste nejakou dobu ji mit budes
snad jo pan generální ředitel si už pamatuje moje jméno, tak to mám snad dobrý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 13:33
- Nahlásit
birma tak se zeptej pana generála, jestli by na tě nemyslel s pevným flekem... I když mě napadá, že ty o něj asi nestojkíš, že ti volnost a variabilita vyhovuje...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 13:36
- Nahlásit
Xerxová
I když mě napadá, že ty o něj asi nestojkíš, že ti volnost a variabilita vyhovuje...
Teď mi bohužel volnost vynáší zatím historicky nejmíň, takže bych i stála, ale rozhodně ne v Praze, protože tady zůstávat určitě nechci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 13:38
- Nahlásit
birma
tak zas rok, dva by to clovek prezil, nasetril a pak konecne huraaa do ksaa
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 13:40
- Nahlásit
cernej caj
zas rok, dva by to clovek prezil, nasetril a pak konecne huraaa do ksaa
to sice jo, ale asi stěží bych pak mohla žít jako rentiér, takže bych stejně buď musela nějak vyžít ze živnosti (a to rozhodně nepůjde nikdy, pokud k ní budu mít stálou práci), nebo najít jinou práci (a v tom případku ji můžu hledat rovnou a nemusím přežívat rok, dva tady).
Celkově je stav takovej, že pokud nebude do konce roku bydlení u Honzy, tak hledám práci jinde a tradá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 13:49
- Nahlásit
birma
tak drzim palce, aby to bydleni klaplo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 13:56
- Nahlásit
Xerxová
Takže černá díra fusekložravá
uff, to naštěstí není případ u nás
(i když... dyž si vzpomenu na vyblitýho krtka )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 14:24
- Nahlásit
denyk
Určo bys věděla, jak na něj
ale tak ty nemáš nějaký problémy, ne?
nejsu žádný odborník. já si jen stavím na tom, čemu se říká různě - od toho, stát se pro psa zajímavým - což je dneska už pro mě taková prázdná větička , protože to pak není o tom, že jsme s tím psem parťáci, až po to, mít vybudovaný fakt dobrý vztah-což je to, jak to vnímám já - mít se psem fakticky ne jen v řeči, dobrý vztah, dobře s ním komunikovat tedy nejen být pro psa čitelným, ale umět ho i číst a uvědomovat si jeho vnímání světa, jeho potřeby, Aby on měl důvod chtít být se mnou a být parťákem alespoň z části tak, jako kdybych byla jeho druh /myšleno živočišný druh / a pak jde všechno snadno.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 14:28
- Nahlásit
PetraK si večer počteš Ten matlák je čitelnej jak slabikář
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 14:35
- Nahlásit
PetraK
jako kdybych byla jeho druh /myšleno živočišný druh
Ty už nejsi?
a znova otazka:
přišlo mi to dobrý jakože diskuze s argumenty na obou stranách...akorát bohužel časově dost omezený no ..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 14:38
- Nahlásit
venku je strašlivý vedro, udělali jsme si anglinu na trávníku a mám dojem, že budu mít spálenej gezicht
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 14:42
- Nahlásit
Xerxová
PetraK kdo jiný by mohl mít doma černou díru... Ve tvým šatníku se schová. Růžová... růžová by se neschovala
bylo to o strach.
to věřim, přesně jak říká čajda se spoďárama teda ne jako že má čajda spoďáry (a má??? nebo je navostro? ) ale že jako má s těma spoďárama pravdu
Vero
něco jako lidi přímo s profesí spočívající v pomoci s takovejma věcma jako redaktorské úpravy a tak dál
dobrá, ale kde je vzít? říkám, já jsem schopná něco napsat a pak by musel už nastoupit někdo jinej
zbrnd
než jsi spolkla prvni bachovku a netyrala psi kostmi
bachovky nepolykám, to si mě pletete s ňákou úplně jinou a to mě teda velmi mrzí, dost jako mrzí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nedívala, páč - nejni čas a pak já mám svůj názor z praxe a s tim si tak nějak primitivně vystačim
sdílej to na sociálních sítích a ufidíš, že z Tebe bude nakonec celebryta a modelka a největší kynoložka či cokoliv si budeš přát. Musíš prostě jen zaujmout
nejni moje cesta tuhleto.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 14:44
- Nahlásit
Xerxová
PetraK si večer počteš Ten matlák je čitelnej jak slabikář
von je hlavně hroznej joudík!! Já mám připravený montérky- páč jsem dnes v sukničce a novejch botečkách, tak se cestou musím někde přeodíti, abych byla zcela psokontaktní
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 14:46
- Nahlásit
Botečky nežere (a tvoje by ho navíc hodně tlačily v pupíku) - ale montérky schvaluju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 14:48
- Nahlásit
PetraK
da ne jako že má čajda spoďáry (a má??? nebo je navostro?
koberec a policka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2015 14:59
- Nahlásit
cernej caj
koberec a policka
|