Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 14:47
- Nahlásit

Fifi
Tak jen at ji ten "vlastni zivot" behem par dni skutecne nepotka

no to by mě šlehlo.

ze neni jeste v tom nej obdobi,

těžko říct, nikdy jsem fenu neměla, nemám se čeho chytit, nekrvácela, nic, že jo. Ale nabízí se mu fest, ze zadnice má směrovku, furt mu strká zadnici na čumák. Těžko můžu odhadovat, já neználek. Štajn natuty ví, na co to má, páč by naskakoval a konal, o tom žádná. Jen je zatím myslím líp ovladatelnej než úplně dospělej pes, tam myslím, že by to bylo horší.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 15:11
- Nahlásit

PetraK
ze zadnice má směrovku, furt mu strká zadnici na čumák.
Coura jedna stara! A tak to je uz takovy to skryty haranicko na stary kolinka, ani si nemusi kapat, jen natejkat a vonet. Mno, at to zvladnete bez ujmy s celistvou Blanou. Akorat si ji pak vohlidej fest, prijem tekutin a tak.
Jen je zatím myslím líp ovladatelnej než úplně dospělej pes, tam myslím, že by to bylo horší.
Rumicek je borec. Kdysi pes u Doroty taky vyvadel jen ty nejhorsi, ehm, teda nejlepsi dny, tak dva, tri. Snad vas tohle nepotka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 15:16
- Nahlásit

Fifi

Coura jedna stara!

taky jsem jí to ráno říkala, když jsme hrály "kde je Bubii?" a přikrejvala jsem jí ručníkem makovici .

je uz takovy to skryty haranicko na stary kolinka, ani si nemusi kapat, jen natejkat a vonet.

jo - takhle nějak to vnímám, ale jak říkám nevyznám se v tom. každopádně to neberem na lehkou váhu.

fest, prijem tekutin a tak.

já vim. Eh, Brtnik říká, ž ejí moc pozoruju, přijde mi že o trochu víc pije už teď. Ale vím, že ona vždycky když má nervy pije. Když k nám přišla, než se usadila, chlastala jak za nároďák.

Rumicek je borec. Kdysi pes u Doroty taky vyvadel jen ty nejhorsi, ehm, teda nejlepsi dny, tak dva, tri. Snad vas tohle nepotka

páč je ještě relativně malej. A taky je miloučkej v tom, že stejně jako jeho táta dělá ty věci pro člověka - dá se s ním jakoby domluvit - povětšinou to na domluvu je- z mý strany určo, nemusím okřikovat, stačí říct a on se tak hezky podívá a nechá toho (na pět minut ). Lehne si vedle na pelíšek a brumluje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 15:22
- Nahlásit

PetraK
stačí říct a on se tak hezky podívá a nechá toho (na pět minut )
Ja ho zive vidim, pipi zrzatou, ten pohled.
Eh, Brtnik říká, ž ejí moc pozoruju, přijde mi že o trochu víc pije už teď.
At si rika, co si rika, jen hezky pozoruj, nestresuj. Jen pozoruj, kdyz ma vydeje emocni pri shaneni zenicha, je jasny, ze bude vic lemcat... Ale, vis jak. V tomhle prehnanyho monitoringu neni nikdy dost, byt Dura treba pila tak nak umerne k pocasi. Cimz nechci nic privolavat, ona carovna psi vila tyhle veci sama od sebe odezene.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 15:36
- Nahlásit

Fifi
Ja ho zive vidim, pipi zrzatou, ten pohled.

on má takovejch mega grimas! Je v tomhle dost dobrej, má to vymakaný.

uj, kdyz ma vydeje emocni pri shaneni zenicha, je jasny, ze bude vic lemcat...

jo tohle říká Brtnik taky- že to je spojený s tím háráním. Ale já jsem plašan, tím víc, že o tom nic nevím, tím víc, že o ní mám strach, protože nechci něco zanedbat.

ona carovna psi vila tyhle veci sama od sebe odezene.

pevně v to doufám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 15:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Ha! Psíček je tu, tak to jsem zvědavá teda, jestli ocení mé FOTOGRAFICKÉ UMĚNÍ!!

jestli ne, má problém

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 16:11 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

PetraK
ahoj, cos nafotila? kde to najdu?
jdu hledat ..

nic jsem nenasel, prosim odkaz

hele ja taky fotil, pejsky v pohybu, co ty na to? libi? doufam, ze jsem to technicky dost zvladnul:

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 16:24
- Nahlásit

PetraK
ty vago, barak neporizuj, nezapomen kolik Ti je, spis setri na nejakej peknej hotel, treba http://www.dszm.cz/
hele hlavne se neukvap, mysli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 19:18
- Nahlásit

to vona zapiji zal ze ji zaden manzel nechce, az ti pude po rumu tak bacha

ale urcite piju vic kvuli tomu obdobi, ale klidne ji sleduj. my zensky proste sledujem vic nez chlap, mame to v genech holt

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 19:30
- Nahlásit

PetraK
třeba to s tím barákem ještě vyjde, lidi rádi prodaj nevyužívaný pozemky, z kterých nic nemaj a musej z nich platit daně
akorát ty poplatky na katastru jsou teď od ledna masakéro, jsme loni a teď podruhý měnili pozemky a ten rozdíl je fakt něco
cernej caj
jdu zejtra k ddochtoroj, tak počítám ve čtvrtek do práce, to se mi neeeechce
jak s tím hejbu, tak mi to u kloubu trochu natejká, ale počítám, že s tím nikdo nic nenadělá a vůbec tak nějak se mi zdá, že je to ve stejným stavu jako před sádrou, ale tak alespoň odpočinek byl

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 19:31
- Nahlásit

zbrnd
to je moc pěkná fotečka, hned je vidět, že jsi odborník na slovo vzatý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 19:42
- Nahlásit

Maya
tak uvidis, co ti reknou - nejakej fastum gel a tak na to _

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 19:50
- Nahlásit

cernej caj
prodali mi nějakej Indobene gel nebo tak nějak, je to na prt, asi si koupím zejtra spíš Ibalgin mast, aby to alespoň nebolelo v práci a protizánětlivý je to taky, na to pokousání mi to dost pomohlo, tak třeba to na tohle zabere taky
předevčírem jsem potkala pani, co s ní ráno jezdím busem, pajdala jak pejrak a prej Ty nejezdíš tak dlouho a já Flákla jsem sebou na náledí atd. atd. a co vy? A ona prej Já nejezdím tejden, flákla jsem sebou při vylejzání z vany, koleno v ortéze, jsem si hned vzpomněla na tu epidemii tady a fakt jsem se musela smát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 19:55
- Nahlásit

Maya
kdyztak se zeptej proti bolesti na aulin, taky snad protirevmaticky - je to jen na predpis ale treba muzes prokonzultovat. Dle me lepsi jak ibac.

si mi pripomela akci, jak mamka daaavno treba pred 15ti lety nekde sla pracovne a vyvrkla si kotnik na schodech tak blbe, ze musel do sadry a maminka nemohla chodit a kolega jeji se ji smal, jak se ji to stalo a za tyden si na stejnym miste zlomil kotnik taky

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 20:07
- Nahlásit

cernej caj
to je taky dobrý
vyvrknutej kotník jsem taky měla před lety v sádře, proti ruce paráda, bylo to v létě, chodit se s tím celkem dalo, akorát se s tím teda hůř spalo než s tou rukou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 20:14
- Nahlásit

Maya
nekdy sou to proste vtipny akce, no

tak predpokladam, ze ve ctvrtek v praci to bude masakero a jeste dodelavat tunu prace, snad se to bude pomalu hojit.

nevim, jak to souvisi se spanim?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 20:21
- Nahlásit

cernej caj
no mě se teda se sádrou dost blbě spí a s nohou to bylo horší, protože jsem se furt s ní mlátila do druhý nohy a nemohla jsem spát na břiše a ani na boku kde by ta noha se sádrou byla nahoře, rukou se nemlátíš, tu položíš vždycky vedle, akorát se s ní blbě otáčí
ale já než usnu, tak se v posteli dost melu, někomu kdo jak lehne, tak se probudí, to asi nevadí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 21:33
- Nahlásit

me by prislo vic pohoda s nohou - spim nsboku sle obe slspky ns posteli zato s rukama furt mlatim

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 23:26
- Nahlásit

Tak Adámek půjde příští čtvrtek prvně na dornovku. Doufám, že nás nesežere a hlavně, že nenajde slečna terapeutka žádnej problém.
A slečna má akci, že v únoru první ošetření zdarma, tak kdybys PetraK chtěla nechat porovnat mlaďocha, ať si jsi jistá, že roste rovně, nebo tu vvdavekchtichovou bábrli, tak je asi správnej čas

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 00:32
- Nahlásit

tohle je dobrý, jestli už to tady teda nebylo
http://make-everything-ok.com/

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 06:40
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Venku jako na jaře a ptáci zpívají o 106.
Hezký den.
birma
Jsem moc zvědavá na raport z té dornovky
Adámek bude spokojenej - aby nebyl, takové příjemnosti se mu budou dít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 07:14
- Nahlásit

Darenka
u nas se taky oteplilo. Pokud to tak zustane, mohla bych zacit rozchazet novy nizky tenisky. Doufam, zebudes mit fajn den hlavne ty v praci

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 07:36
- Nahlásit

Rumštajn,
kulhá nám špic a já mám hotovej test z projektovýho řízení Test byl zvládnutelnej v pohodě, ale teda fakt jsem byla vděčná za všeobecnej rozhled, protože jsem musela vysvětlovat cca 40-50 termínů, spíš logickejch než projektově zřízenejch.
Čůža na studijním nezklamala. Nejdřív mě zprudila za to, že nemám zapsanou finanční analýzu, a že mi to jako nepotvrdí. Když jsem jí upozornila, že fin. analýzu máme až v letnim semestru, zatvářila se jako logo renaultu a pokračovala tím, že jsem si do indexu sama napsala "započteno", což nesmím, mně to ale jaksi řekl vyučující,
Dostali jsme dotazník o škole. Anonymní. Asi budu anonymně upřímná. Mamča říkala, že nemám být, protože moje písmo nikdy nebude anonymní

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 07:45
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !
Test byl zvládnutelnej v pohodě, ale teda fakt jsem byla vděčná za všeobecnej rozhled, protože jsem musela vysvětlovat cca 40-50 termínů, spíš logickejch než projektově zřízenejch.

tě dusej co ? jak naschvál

kachna_
zatvářila se jako logo renaultu
a v tý chvíli jí to strááášně slušelo

. Anonymní. Asi budu anonymně upřímná. Mamča říkala, že nemám být, protože moje písmo nikdy nebude anonymní
tak to někomu nadiktuj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 07:52
- Nahlásit

kachna_
gratulace jsi skvela a sikovna
nemuzes ho vyplnit na PC a vytisknout? nebo to nech napsat michala;)

jinak teda doufam, ze spic brzo prestane kulhat. Jo a musim rict, ze jeden z nejhezcich vlcounu na vystave byl z brekove aleje, tam fakt umi pekny psi kdyz pominu nejkrasnejsi ferinku (ale asi je to pak i tim, ze clovek srovnava k tomu svymu psovi, protoze ten je vzdycky nejhezci a teda nejen hlavou nadherny zvire to bylo)

Fajka
co voko? zije? (sem se ptala vcera ale nejak sem nechytla jestli si reagovala

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 07:55
- Nahlásit

cernej caj
hlavne ty v praci
díky, lepší to nebude, spíš se rozkrývá, cože to vlastně budu ještě navíc dělat Jsem ve fázi, že se každý den budím ve 2 hodiny a do těch 5 kdy vstávám jsem po 20 minutách vzhůru.
Jediný, proč se z toho ještě nehroutím je, že si říkám, že to musím vydržet jak jen to půjde - aspoň rok - dva. A pak zkusím ten předdůchod.
kachna_
Gratuluju ke zvládnutí testu i zachování dekora, když jsi viděla ten ksicht s výrazem renaultu Živě si to představuju
Doufám, že špicí kulhání je jen přeležená nožka a rozběhá to.

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 07:58
- Nahlásit

cernej caj
co miminko - ještě se hřeje u maminky? Ono i kdyby bylo nejhůř, tak teď už by se to dalo zvládnout. Ale i tak - ať tam ještě je
A co blešky? Ještě sbíráš mrtvolky?
Už jsi se objednala na tu masáž?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 07:59
- Nahlásit

cernej caj
co voko? zije? (sem se ptala vcera ale nejak sem nechytla jestli si reagovala
jo jo už dobý ještě kapu páč furt musím čumě do PC ale jináč dobrý...

Mě se to ted zas nějak nahromadilo že nestíhám sledovat kdo je zraněnej kdo se uzdravil, kdo se odblešil kdo zablešil... zase je tý práce nějak oc na to že má bejt mrtvej měsíc...

Darenka
ve fázi, že se každý den budím ve 2 hodiny a do těch 5 kdy vstávám jsem po 20 minutách vzhůru
to je přetažením a zahlcenou hlavou co ti nedá spát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 08:06
- Nahlásit

Darenka
hm, to me mrzi, ze to je takhle blby i s tim spankem dej si o vikendu terapii s vymaracky

zatim se jeste hreje u maminky tak doufame moc, ze jeste chvili vydrzi, kazdej tyden k dobru se pocita

blesky od soboty zadny nebyli, vcera se ferina ale hodne vykusovala na zadech, tak kdo vi. pokusila sem se ji vycesat, jestli to taky nedelaj linajici chlupy.

Na masazi sem byla v patek a pani fakt moc sikovna, sice az v kurimi (30minut vlakem z brna) ale fakt to stalo za to. Moc sikovna pani.

Fajka
tak to je dobre

tak na jednu stranu je dobre, ze prace je a na druhou by clovek taky chtel klid, ze

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 08:13
- Nahlásit

Zaase v čekarne dneska tu je fakt asi stokrat min lidi nez v utery, asi budu brzo, priste sem jen ve stredu.

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání