Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 08:19
- Nahlásit

Maya
a zatim muzes cist o vandrech

tak doufam, ze se na tebe brzo dostane

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 08:21
- Nahlásit

Maya
Zaase v čekarne
tak ať je všechno OK!
Darenka
lepší to nebude
lity lity lity
a ta částečná práce z domova nevyšla?
kazdej tyden k dobru se pocita
každej den, držíme palce.
Známej teď má pravňoučátko, když se narodilo, mělo 650g, ale všechno vypadá dobře

Nechcete někdo (zadarmo) starší, ne moc opečovávanou Tesco pekárnu? Je dokonalá na míchání těsta, dobře v ní jde sendvičovej chleba a nekynutý těsto. Musí se malinko dozorovat a když v ní dlouho zůstane tekutý těsto tak malinko protejká (jako fakt malinko a fakt hodně tekutý, běžný těsto neprotejká vůbec).

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:13
- Nahlásit

Darenka
No to nevim, dornovka nemusí bejt vůbec příjemná a o nerad manipulaci... Sranda to bude
S tou prací je to naprd. Nevypadá to, že by se to ještě usadilo k lepšímu třeba?

kachna_
Tak hlavně, že to máš dotazník udělej na kompu a vytiskni a hlavně ho nepředávej osobně, spíš ho strč do nějakýho jejich kastlíku jestli to jde

Fajka
Lepší moc práce než vůbec žádna mám za to, že přiměřeně to není vůbec nikdy…

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:19
- Nahlásit

birma
kdyz te tu mam, co by sis vzala na vandr at nepomres a neni v tom lepek?
pac tuna zeleninovyho salatu s uzenym lososem asi nepreipada v uvahu a ja zjistila, ze su v koncich s tim, co vymyslet krome nejake lepsi pastiky, vajec, jablek, susenyho masa a orisku?

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:19
- Nahlásit

birma
dotazník udělej na kompu a vytiskni a hlavně ho nepředávej osobně
no my ho nebudeme předávat paní/slečně renaultové

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:29
- Nahlásit

cernej caj
něco s rýží, kukuřicí?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:29 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
kdyz te tu mam, co by sis vzala na vandr at nepomres a neni v tom lepek?
Na vandr? Bez lepku?
Čůčo!
Co asi jinýho?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:32
- Nahlásit

kachna_
ty ryzovy/kukuricny veci pro me maj nevyhodu, ze z toho mam okamzite hlad jinak samo to je taky alternativa

zbrnd
co je cuco? ale neco mi to rika, neni to nejakej chlast?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:36
- Nahlásit

cernej caj
co by sis vzala na vandr at nepomres a neni v tom lepek?
To jsou otázky takhle po ránu minule jsi už byla taky bez lepku, ne?
Ale asi to, co píšeš + možná trochu čočky, že bych si jí dala přes noc naklíčit? Žádnej spásnej nápad určitě nemám

zbrnd
Člen
- Nahlásit

cernej caj

Darenka
Člen
- Nahlásit

kachna_birmacernej cajfajka
Vytváří se nová činnost v naší firmě -taková, která v jiných firmách fungue úplně běžně. Ač jsme akciovka, tak některý věci jsou tady jak za krále klacka. Nebylo tady žáný zásobovací oddělení, který by poptávalo /vysoutěžovalo ceny. Každej nakupuje kde ho napadne. Jsme firma se širokým spektrem působnosti, takže je třeba zmapovat hrozně moc firem s různými materiály, službami, atd. Až se vše zmapuje, vypíše výběrovka, vybere dodavatel, tak pak všechno zpřístupnt všem na firmě a nastavit nějaký pravidla. Dostala to za úkol mladá paní, která k nám přišla zároeň s novou firmou, kterou ta naše koupila. Jenže paní je těhotná a asi za 3 měsíce půjde na MD (jestli do té doby neskončí na rizikovém těhotenství). Nový ředitel, který mě do toho uvrtal tvrdil, že je to tak na 2 hodiny denně. Hovno.
Práce z domova - mám se poptat znovu někdy v červnu - prostě podle situace - prý jak to tu bude s nově koupenou firmou fungovat po rozdělení kompetencí ,..... atd. To mám slíbené od ředitele, který je tomu zatím docela příznivě nakloněn. Můj přímý nadřízený se ani po 3 týdnech od ého dotazu nevyjádřil. Budu se ho muset znovu optat - při vhodé příležitosti. Bohužel, ta se nějak těžko hledá, bo tu je každej nas*anej.

Darenka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:48
- Nahlásit

cernej caj
čůčo je nápoj vodáků
Já to jednou na vodě nezvládla po myslivci (takže čůčo ač blbý na žaludek a bolehlav tě zas tak nezatemní mysl)
Po tom myslivci jsem jela Berounku tak aktivně, jako bych sjížděla nějakou alpskou řeku A navíc mi na pádle přistál utopenec. To ale nebylo zatemněnou myslí, ale fakt.
Nevím čím to, ale po téhle vodě už jsem myslivce nikdy nepila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:49
- Nahlásit

birma
myslis minule, kdy sem v sobotu rano vyrazila z domu a v nedeli rano me vyzved muz autem, tak to je jak jednodenni vylet? tam zeleninovej salat v ooobr plastovy krabici neni takovej problem, pac po jednom dnu v teplotach kolem nuly je jeste vecer konzumovatelnej, ale na longa uz bude muset byt priprava lepsi - pac uz ve ctvrtek to bude vsechno v teple a ted to musim jist patek, sobota, nedele navic 3kg zeleninovyho salatu s sebou vezt nechci, navic by fakt ani nevydrzel

zbrnd
ahaaaaa tak diky za pripomenuti existence tohoto skvostu. SI vzpominam, ze o cucu hovori nekteri sluzebne mirne starci, to nase mlada generace uz tak nepamatuje

Darenka
no snad to nakonec bude lepsi, nez se zda ze zacatku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:50
- Nahlásit

To jsou věci - ti mladí už ani neví, co je čůčo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:04
- Nahlásit

Xerxová
to my skoro abstinenti nezname z principu

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:06
- Nahlásit

cernej caj
ahaaaaa tak diky za pripomenuti existence tohoto skvostu. SI vzpominam, ze o cucu hovori nekteri sluzebne mirne starci, to nase mlada generace uz tak nepamatuje
vy mladí se dnes nehodíte ani do betonůůů ...
tak zkus tohle:

i když je to oupa něco jinýho, na čundr určitě OK

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:18
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Včéra jsme nad tím seděli a nevypadá to, nevypadá, ta cena je hodně vysokoá vzhledem k tomu, co všechno by muselo následovat, asi bychom si upletli oprátku. Ještě nad to znovu sednem, ale......... nevidím to dobře, což mě dost bere teda.

DOma jsou órgije, Bláňu to bere zaživa teda začíná bejt horší coura než Rumíček sexmašína . Mno dneska už jí flexina nemine . Rumíček měl dneska cirkus. Na kosáky přišlo jaro a začali se řezat mezi sebou. V jednu chvíli tam byla slušná mela - pět nebo šest najednou!!! Že se mydlej ve dvojicích je normoš, ale bitka gangů: To Rumička rozebralo na molekuly

A germánština gůůůt, gůůůt, zupr gůůůt. Dneska mi to šlo , šlo a šlooooooooo! a takový gramatický veletoče!!!!! Pak už jsem to přehnala a ztratila se v překladu

zbrnd
nic jsem nenasel, prosim odkaz

tady přec:

a mám taky pohyb heč!

co ty na to? libi?

velmi. Jsi lepší třída než já!

mysli

a čim jako?
cernej caj

zapiji zal ze ji zaden manzel nechce, az ti pude po rumu tak bacha

trochu jsem musela zabádat o čem je řeč a vo koho jde, ale nakonec jsem se k tomu dobrala. Po RUmu už jde. dneska ho 2x znásilnila Ještě pořád se to zhoršuje, takže nejhořší to ještě není

spim nsboku sle obe slspky

: zachraň mě kdo můžeš!!
nechceš to už začít vydávat
Maya

na náledí atd. atd. a co vy? A ona prej Já nejezdím tejden, flákla jsem sebou při vylejzání z vany, koleno v ortéze, jsem si hned vzpomněla na tu epidemii tady a fakt jsem se musela smát

hrozný tohleto. Hele takže furt blbý ?? já tě řikám kup si tudleto:

. huž aby to bylo za náma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:24
- Nahlásit

birma
že v únoru první ošetření zdarma, tak kdybys PetraK

ááá a kde se panínachází?? Adamitovi přeju příjemné narovnání!!!!

kachna_

kulhá nám špic a já mám hotovej test z projektovýho řízení
vivat kachnaaaaaaaaaaaaaaaaa! a přeju nekulhavýho špica, z čeho to má?

Když jsem jí upozornila, že fin. analýzu máme až v letnim semestru, zatvářila se jako logo renaultu a pokračoval

kachno miluju tvou pohotovost!

Dostali jsme dotazník o škole. Anonymní. Asi budu anonymně upřímná. Mamča říkala, že nemám být, protože moje písmo nikdy nebude anonymní

a a co? Taky bych byla upřímná!!

Fajka
co máš s vokem? jsem prošvihla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:26
- Nahlásit

zbrnd
huraa, neco o cem sem slysela a i znam lidi, co to piji

PetraK
Po RUmu už jde. dneska ho 2x znásilnila aaaa to sem si zas neuvedomila

tak zas to ber tak - netruchli nad necim, co neni realny, az bude spravnej cas, tak to prijde

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:28
- Nahlásit

Darenka

sem ve fázi, že se každý den budím ve 2 hodiny a do těch 5 kdy vstávám jsem po 20 minutách vzhůru

krucihiml, tohle je blbý, blbý, aspoň, že výhled nějaký - myslím ten předdůchod - že je. vydržíš to?

cernej caj

at nepomres a neni v tom lepek?

rýžový chlebíčky, kvalitní šunku bez lepku, kozí sýr. a!! a!! POHANKOVOU KAŠI, NEBO RÝŽOVOU - zaliješ teplou vodlou a máš jídlo

čajdo - píct nemáš zatím kde, viď? Měla bych pro Tebe pár nápadů. Plus -dobrůtku nepečenou - potřebuješ jen jablika, pudingový prášek a buď dobrej bílej jogiurt nebo zakysanku. Chceš návod?Aby Ti nechybělo mlsání.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:29
- Nahlásit

PetraK
pekný fotky akorat hele priste mu ty nohy poradne umej, at se pak nestydis nechat je v zaberu.

nene ja nezlobim, fakt dobry pani saudkova, jeste nejaky mate?

a čim jako?
treba ocaskem, to mas fuk v dnesni dobe kdy mladi ani nevi, co je to cuco!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:31
- Nahlásit

cernej caj
huraa, neco o cem sem slysela a i znam lidi, co to piji

hele ted me napada, tak neporizuj to cuco, ale zkus nejaky homeo, mlada pani saudkova ti urco poradi jaky je dobry misto jidla

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:32
- Nahlásit

cernej caj

tak zas to ber tak - netruchli nad necim, co neni realny, az bude spravnej cas, tak to prijde

jo jo já vím, tak ale stejně jsme to ještě úplně neodbouchli - prohlídka bude a při té příležitosti zjistíme, jestli fakt s tou cenou dolů nepůjdou jak tvrdili - protože máme jaksi eso v rukávu s tou cestou - tím pádem argument o neprodejnosti, nebo takhle o špatné prodejnosti za tuhle cenu. Se uvidí.
ale já spíš počítám s tím, že ne. Ne defétisticky, ale realisticky, kdyby se to podařilo, bude to super.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:48
- Nahlásit

zbrnd

mu ty nohy poradne umej, at se pak nestydis nechat je v zaberu.

no to musím přijít na to, jak Brtnik přešteloval rozměry, nevím proč tam dal širokoúhlost. Já nepotřebuju mít záběr jak tenkrát na západě, potřebuju tam mít to zvíře celý. Huž sem mu to i řikala, ale .......... musim na to nějak přijít, kde se to šteluje. Potíž je, že při tom rozšteluju to ostatní určitě

a co třá tady? tady je celej - a ešče se tváří jak dement /což není nic neobvyklýho, pravda /
jeste nejaky mate?
[imgs]http://img15.rajce.idnes.cz/d1503/10/10994

/10994467_f32e6c68df4fbd6617c10c19da64444d/images/ P2080010.jpg?ver=2[/imgs]

treba ocaske

nemám, musíš u kolegy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:56
- Nahlásit

PetraK
posli ale jak to vydrzi 4dny v teple mi jeste prozrad?

navic horka voda je dalsi artikl, kterej nebude po ruce zrejme

ahaaaa vy ste zatim neresili cestu, no tak uvidite, no. taky jak na vas bude pusobit to misto realne.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:59
- Nahlásit

cernej caj
Myslela jsem náš poslední společnej, tam jsi měla přece snad jenom hromadu vajec a mrkve, ne?

PetraK
ááá a kde se panínachází??
Tady jí najdeš. Nemá evidentně zas tak zkušeností, ale Ája Dunová ji na fb chválila, tak věřím, že bude dobrá
Adamitovi přeju příjemné narovnání!!!!
Jestě má tejden na to, aby si užil křivolakost
POHANKOVOU KAŠI, NEBO RÝŽOVOU - zaliješ teplou vodlou a máš jídlo
Že by čajda na longa táhla na hrbu ještě vařič a ešus? To bych tipla, že se bjí chtít nebude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 11:30
- Nahlásit

birma
nojo, ale porad sou 2dny neco jinyho nez 4, ja myslim, ze 4dny nabouchany vareny vejce budou nebezpecny... a 2kg mrkve taky v batohu vzhledem k vyzivovy hodnote je blbost...

jako mooooozna kdyby mela byt v noci teplota k nule tak jo - nic nenakopne jako teplej caj. Ale po teplym caju neni zakydanej celej hrnek a da se tam ten caj uvarit i vecer

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 11:46
- Nahlásit

cernej caj
Jaký 4 dny? Však trajdat budem maximálně 2,5 dne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 11:49
- Nahlásit

birma
kdyz ve ctvrtek to budu muset mit nachystany od rana a muz mi bude muset dovezt psa a batoh do brna tak musim neco jist taky i v nedeli, ne? a vnedeli odpo dom, to sou 4 cely dny kdy to jidlo musi vydrzet - i kdyz samo neco asi pojim vecer a pred startem, ale bohuzel vydrzet to musi

jo a mam nachozeno od novyho roku 20km. Nevim, jestli su vhodna partie

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2015 11:56
- Nahlásit

cernej caj
Co bys nebyla? My asi nemáme o moc víc jsem líná jak veš...

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání